Amanda

Första advent !

Publicerad 2008-11-30 21:49:55 i Allmänt,

Glad första advent på er alla :) Hoppas ni har haft en trevlig söndag !

Det har jag iallafall . Vaknade runt 11 i jossans brors rum . han bor i åbo , och jag blev där övernatten igår, orkade inte gå hem till mamma. Igår kollade vi bara filmer och chillade. Nåja , vaknade och jossan , sån sömntuta som hon är , vaknade en timme senare . då såg vi på tv och gick sen ner för att äta . Då ringde pappa och frågade om jag ville fara med till jumbo och shoppa, och jag blev EXCITED och svarade förstås jag.

De kom efter mej halv 2 tiden och så for vi . Vi for också via bauhaus , köpte en julklapp där (: och pappa köpte lite andra grejjer . Sen till jumbo , hittade 3 rockar, 2 snowboard och en från zara . Snowboardrockarna var wauuu <3 En ljusblå från Volcom stone . wauu . O en med grå-turkost mönster från Nike, blev så kär! Och den från zara är som en kappa och den är mörkblå, den också fin . Men köpte inget till mej själv idag, köpte bara 4 julklappar allt som allt . Blir shopping sen på rean på mellandagarna !

Kom hem för en stund sen , sov i bilen . Är annars ganska trött nu och vill gå i duschen , så tror jag far, bye <3

Mandy

ihjälätning

Publicerad 2008-11-29 15:31:41 i Allmänt,

Kommer säkert att äta ihjäl mej idag ! Har redan ätit en massa god mat, bla. nån kinesisk mat . Den var faktiskt god, någon sorts pasta runt kött . Den såg lite misstänksam ut, men god var den ! Och nu om en stund får vi efterrätt , cheesekake , någon fryst chokokaka och någon till kaka + kex och annat gott . har antagligen spruckit efter det (: Haha , är redan mätt så .

Men nu ska jag vara lite social igen . heis <3

Mandy

Moives movies movies

Publicerad 2008-11-29 11:54:31 i Allmänt,

Jag o Jossan sku egentligen gå på High school musical 3 idag, den måste ju ses ;) men det blir antagligen nångång i veckan istället !

Annars har min bror överfört en massa filmer från min styvbrors hårdskiva till min egen lilla pink lady ;) så nu är den fullproppad med filmer ! JESS , blir en hel massa filmkollande snart igen då . Skulle kunna ta mej en titt på vad jag fått, kanske något jag faktiskt sett fram emot att se?

Annars är våra gäster här nu . men jag funderade på att gå ut med ewe snart, orkar int sitta inne bara.

Ikväll ska jag ändå hänga med jossan , fast det int blir nån bio . O sen far jag till mamma övernatt inatt , får int sova här fö min säng blir upptagen ;( nåja , men det går helt bra ,så kan jag hänga längre med jossan o så får jag lite lugn o ro , int så mycke mänskor omkring mej hela tíden ! ..

Men nu ska jag kolla filmerna, bye <3

Mandy

Julöppning

Publicerad 2008-11-29 10:14:42 i Allmänt,

Idag är de lillajul o just nu är de julöppning på vår lilla stad ekenäs' gågata . Men jag orkade int fara dit ensam så jag blev hemma , lika bra det kanske, är såpas trött ändå . Min styvmor väckte mej kl. 10 o frågade om ja ville ha morgonmål , o ja anade att de sku vara någo stort o fint, men ja anade fel , helt  vanligt morgonmål .. Sen har jag torkat lite damm här hemma, de kommer mycke mänskor hit ikväll , nästan hela min stymors släkt ;)

Igår kväll blev riktigt lyckad ! Jag o Fia gick till uncan en sväng , träffade Jossan, Matte , Totte o Simon där, och gav oss av till bowlingen . De blev lite dyrare än tänkt för det var planerat att de sku komma mer mänskor med, men bra gick de sådär också! Annars bowlade jag helt okej också , me tanke på att ja bara ha bowla 4 ggr i mitt liv nu gick de bra ! Jag o Matte var ganska jämna , men jag vann i alla fall, LOSER !

Sen gick vi alla till Matte och Tottes storebror och satt där och chillade i några timmar, helt kul . Sen lite före 12 gick jag o Jossan hem hit , eller Jossan väntade nedanför på sin mamma att hon sku komma efter henne , int så kul att gå sådär 5 km så ! När jag kom in somnade jag bums och sov gott . Vaknade där 7 tiden och var redan påväg till skolan men så kom jag på att det är lördag idag! Älskar att göra de , alltid lika skönt att märka :)

Nu ska jag försöka väcka Ewe igen , har väckt henne en gång idag ren ,men hon ville sova längre . (: så heiis sveiis <3 !


Mandy

Friday night bowling !

Publicerad 2008-11-28 17:53:02 i Allmänt,

Ska iväg och bowla snart, om typ en timme :D! ser fram emot det . Med kommer några pojkar med mej, Jossan o Fia .

Annars har jag hängt med Ewe hela dagen hittills . Efter skolan gick vi på stan , jag hittade en långärmad vit vanlig skjorta som jag var och köpte för en stund sen , int så speciell . Sen gick vi till Ewe, såg på olika program och så hjälpte jag dem att få sitt internet att fungera igen , har haft experience av samma sak så (: O sen bara hem o äta , mums !

Min styvmors son och hans fru är här . Hans fru är en kines och är jättesöt ! hon håller nu på att lära sig prata svenska o de är adorable . När vi ätit sa hon : " ja e matt " gulligt tycker jag !

Annars är Fia påväg hit nu med sin scoter . vet int va vi ska hitta på en timme men något kul säkert . :)

Annars har jag inte bowlat på sådär 100 år så de kommer att skita sej totalt, men no worries !

Egentligen är jag jättetrött nu , men är sådär halft slö så allt går väl bra !

Och imorgon lillajul , tänk snart riktiga julen då .. STRESS :| massa julklappar som ska fixas, dansen ska bli klar och julfestklänning MÅSTE hittas ! viktigtviktigt . Men nåja, jag älskar faktiskt julen . En härlig högtid men massa stämning o mys . Drack faktiskt min första glögg för iår idag tror jag . Fick i apoteket , köpte lite hjälpmedel så jag klarar förkylningen bättre . Så av den fick jag stämning + att vi fick risgrynsgröt i skolan , ooh namm <3 .

Nåja, men jag skriver väl mer när jag kommer hem igen efter bowlingen ! Kanske det kommer bilder med, vem vet? ;)

Mandy

Sorry !

Publicerad 2008-11-27 21:01:00 i Allmänt,

Dålig uppdatering igen , men har haft fullt upp hela dagen med träningar , träffa olika människor och föräldramöte och e nu helt slut ! Houh . Hade volley, och sen och simma , simmade 600 m och e trött som bara den nu .

Mimmi träffade jag idag bl.a. Hon har en ny hund o den e för söt ! En lite Jack russel terrier , hon fick den förra veckan och den är MINI! Det var svårt att slita mej därifrån , annars var det kul att hänga lite med Mimmi igen , har inte talat me henne på läänge . Men oi , dendär hunden e jag nog lite kär i faktiskt, den var inte en 30 cm lång tror jag . Vill haa ! (:

Men nu orkar jag int sitta här .för trött . ska antagligen se någon film eller något , skönt att somna till filmer , så godnatt <3

Mandy

Dädi

Publicerad 2008-11-26 20:00:55 i Allmänt,

Kom till pappa idag . Efter skolan kom ja hit och åt, sen iväg på dans ! skönt att röra på sej igen efter ca. 1 veckas paus eftersom förkylning , + att dans är skitkul! Vi tränade på nya dansen o funderade lite på kläder och uppträdande . Känner på mej att dehär kommer bli skitbra girls ! ;)

Annars har jag kommit hit , varit ut på stan och träffat olika mänskor och varit social , skön kväll !

Har inget speciellt att tillägga, utom att favoritprogrammet Grey's anatomi borde börja precis nu , 2100 . Det betyder att jag far , mo <3

Mandy

Goodnight

Publicerad 2008-11-25 21:38:07 i Allmänt,

Är påväg att gå och sova/se på film eller sticka .
Missade gårdagens handarbetstimme så tänkte sticka ifatt de andra , vill ju ändå ha min halsduk klar så :)



Kvällens låt : Kid Rock - Roll on
Fin låt <3


Mandy

whaii?

Publicerad 2008-11-25 18:10:36 i Allmänt,

Varför vill man alttid ha det man int får ? ):
Hemsk känsla ,men ändå kul på ett sätt, så man har ngt att satsa på !

Ser nu på room raiders , entertaining program .

Mandy

Kommentera

Publicerad 2008-11-25 17:17:34 i Allmänt,

Kom ihåg att de är ni läsare som får mej att skriva , okej förstås tycker jag själv att det är roligt att skriva , men en kommentar mer är altti lika kul ! Så kommentera gärna :)

Mandy

Still Confused

Publicerad 2008-11-25 17:14:13 i Allmänt,

Jag är en riktig roddhög nu ! Roddar till allt för mej , mitt huvud blir helt roddig och jag vet inte alls vad jag vill . Har ingen kontroll på mina känslor .. Allt bara flyger lite hit och dit ovanför mitt huvud känns det som . Har inte varit såhär roddig på hurlängevetjagint! länge iaf . Men det går, jag överlever, råddigt är skönt just nu . Imellan panikerar jag när allt roddar , men som nu bara chill med hela saken ! Jees , alla relationer är nu konstiga , vet inte vad jag vill, om jag vill , när jag vill eller hur jag vill .

Ni läsare fick säkert inte mycket ut av dethär inlägget, men så mycket mer vet jag inte själv heller så :)!

Mandy

God snökväll !

Publicerad 2008-11-25 17:07:01 i Allmänt,

Det var faktist jätte nära att jag sku ha blivit snödöpt idag, fast jag int gick ut någon rast , bara efter att skolan slutat . Blev dragen , släpad längs golvet , buffad och dragen igen för få ut mej för att snödöpa mej , men haha jag slog näsblod till Simon med min armbåga och Mattis och Antte klara de int själva ;D Sen fintade jag och Susku dem , när de sku snödöpa en annan sprang vi ut fullt och sen in i en annan byggnad (vi var i skolan) och gömde oss där . När vi trodde allt var clear började Jappe bombadera oss med snöbollar, jag tror pojkar gillar snö ;)
Annars är en orsak till varför de ville snödöpa mej kanske att jag slängde en limtub i Mattis huvud , (SNYGGT!)  på biologi timmen , HEADSHOT! + att de försökte få mej tillräckligt kall rasten före, Simon, Jesse, Mattis och Antte, tror det var alla . Usch , snö innanför kläderna är ingekul!

Annars gick hissa provet helt okej, fast jag int läst så flitigt ! Duktiiigt .

Åt just pepparkaksdeg , namnamnam de va gott, men nu mår ja ju då förståss illa .. Jees .

Tänkte här om en stund krypa ner i soffan framför TV:n med någon film , kanske ringa J, S eller L ? Får se , skriver senare , bye!

Mandy

Lat & Ointresserad

Publicerad 2008-11-24 19:05:36 i Grejjer,

Fortfarande inte läst någon hissa, braa !

har istället ägnat min tid åt att kolla finfina grejer :

Jeans :


Dyra , från WESC


Billigare, från DR DENIM

Är i stort behov av en ny hoodie :


Bra pris, från AVANNA


Dyr, från SVEA

Långärmad shirt:


AVANNA

Parfym:

COVET av Sarah Jessica Parker
Högt uppe på min julklappslista ;)

ilike, kommentera gärna om ni tycker lika !

Mandy

Snow

Publicerad 2008-11-24 17:46:38 i Allmänt,

Var just snabbt ut, är förälskad i snön ! det är säkert 25-30 cm snö där ute , och jag älskar snön . Iaf då när den inte är blöt, eller då när man inte fryser. Men något jag inte ser fram emot är slutet av veckan , då det har lovats 5+ grader . Usch, slask ! Det är äckligt , ingen som helst lust att gå ut då utan gummistövlar + 20 par yllesockor. Men nåja, när jag var ute tog jag några bilder :



Snö (L)

Mandy

Önsketänkande

Publicerad 2008-11-24 17:33:13 i Allmänt,

Tänk vad tufft det sku vara om man sku kunna vakna upp en morgon och se ut genom fönstret och se Los Angeles storstadsvimmel och tänka : "vad ska jag hitta på på veckoslutet då? kanske ta mej en tripp till Las Vegas och festa?" .

Tänk så annorlunda allt skulle vara om man skulle bo där i 20 års åldern och vara rik. Man skulle kunna göra i princip vad som helst . Det borde jag nog prova på ännu nångång före jag dör. Och en sak som jag bestämt mej för är att prova på det riktiga storstadslivet i New York , bo där i en fin lägenhet, ha ett bra jobb och få shoppa i alla de härliga butikerna där finns !

Men sku man bo där , sku man säkert undra hur de sku vara att bo  i Europa  i en liten stad, fundera hur lungt och skönt allt är . Okej , jag sku int tänka så, men nån tänker väl ?! Jag älskar att känna en stor stads puls, se hur allt rör sej , ingen tråkig stilla stad som jag vuxit upp i , utan att det alltid skulle hända ngt . Härligt !

Men får jag barn vill jag antagligen bo i en liten stad till en början , där var barnen till en tid kan röra sej ganska fritt , leka ute och så, utan att föräldrarna sku måsta gå omkring och oroa sig för dem varje gång de har roligt utan dem .

Det blev då lite framtidsplaner . Har fortfarande int börjat läsa hissan , otroligt ointressant! Borde skärpa mej nu . Kanske lite mer skärpning efter att jag ätit ?


NY rush hour

Mandy

Confused

Publicerad 2008-11-24 15:07:12 i Allmänt,

Känner mej helt roddig med allt och alla. Kanske det beror på förkylningen , kanske på mej  . Som jag skrev igår är det helt skönt att bara låta allt flyta på , men oftast blir det till slut problem av det . Nåja , men jag forstätter låte allt flyta , fast jag kommer få problem , men sånt är livet . Alttid kan det inte vara bra .

Sen jag senast skrev har jag sett på en Harry Potter film , den senaste som har kommit ut tror jag , "The order of the Phoenix" .
Antingen så har jag inte alls sett den eller så var det på bion jag såg den senast , kommer inte ihåg. Men inget speciellt med filmen , vanlig Harry Potter .
Och så har jag duschat , länge och väl ! Annars borde jag läsa hissa, har prov imoron , uchfy.
Nåja . Skriver senare!


Mys med varm saft

Mandy

Hemmadag

Publicerad 2008-11-24 11:03:52 i Allmänt,

Blev hemma från skolan idag, kände mej inte frisk, så det kändes bäst att vara hemma idag och blir frisk tills imorgon, orkar inte vara sjuk ! Är heelt täppt och sjuk hals och annat kul .

Nåja, men jag sov tills just , skönt ! Hade fått 5 meddelanden när jag vaknade , vilket var helt kul ju :)

Nu tror jag ja ska ta mej en titt på någon film , har tagit över Axos dator så , jees !

Mandy

Please !

Publicerad 2008-11-23 22:19:36 i Allmänt,

Snälla förstör inte andras förhållanden genom att ta upp sådant som har varit svårt för personen i förhållandet genom att ta upp gamla minnen och upplevelser, känslor och att få den att sakna ! De blir så jävla svårt att hålla tillbaka , fast man redan har något härligt . Såna personer blir jag så sur på , egoistiska personer som inte tänker på att den förstör för andra . Eller så tänker de och att de menar att screw up för andra ! Retards ..

Mandy

Chörch

Publicerad 2008-11-23 19:44:53 i Allmänt,

Kyrkan var så kul som jag aldrig haft förut.
NEJ. faktist inte . satt där i 3 timmar och lyssnade på ointressanta grejjer med huvuvärk och var jättehungrig .. MYSIGT ! Men jag fick iaf en underskrift till konfirmationen . tur det !

Kom just hem , har kokat blomkål och ser nu på idols . Hoppashoppashoppas på Koop ! (ser på finska) Annars somnar jag säkert jättetidigt ida , är tröött..

Annars mår jag ganska bra sådär psykiskt . Egentligen är allt upp och ner nu , men det får vara så en tid framåt nu . Vet inte vad jag ska göra med något . Men det känns helt kul att bara flyta på och ta en dag i taget och se vad tiden hämtar med sej . På det sättet behöv man inte tänka eller planera så mycket .
Och sen med skolan orkar jag int tänka så mycke , den får nu också gå lite som den går, har ändå såpas lätt så tänkande är inte viktigt :) Men hissa prov på tisdag denhär veckan , det får nu gå som det går, har ingen lust att plugga !

Sitter nu annars i sköna kläder : min rosa fleece från hooch, en ljusröd topp från lindex, umbro byxor jag fått från fotbollen och yllesocka, mums :
 

Ha en kul kväll .

Mandy

11 h

Publicerad 2008-11-23 14:10:10 i Allmänt,

Oj , sov en riktigt lång natt , 11 h . + att jag sov ca. 1 h igår på kvällen när Jossan och Susku var här . Vi alla sov lite i etapper . Skönt ! När de for , kom Axo (min bror) och hans kompisar hit och förstörde min frid . Såg på L-word ;D Nåja , bra gick det iaf. Somnade kanske där 2 tiden , lite före, och sov till halv 1 . Låg och tittade på My super sweet 16 , man blir ju sur då man ser hur bortskämda alla ungar e. Jag och Axo lagade mat här för en stund sen , spaghetti och maletköttsås . namii ! Annars har jag bara suttit här och nördat mej 8)

Om lite mindre än en timme ska jag till kyrkan -. Ska vara där i 3 h . Ghad, jobbigt ! Kommer säkert somna, är redan såpas slut p.g.a. min förkylning. Är helt täppt i näsan och nyser allt som oftast . Uschusch .. Annars är jag chokosugen för 5 . blää .. Har bara lust att sitta här och mysa för mej själv idag med lite kakao , och titta ut på SNÖN! Det börjar blir riktigt mycket snö där ute . Hoppashoppashoppas att man slipper och åka snowboard snart !

Men nu ska jag börja laga mej klar för kyyrka,  bye !

Mandy

Mandy & Susku

Publicerad 2008-11-22 20:02:32 i Allmänt,

waddap?

Idag hadde vi en egen liten kul ide' igen.. Såhär gick de till:
Vi står vid Harolds och håller oss varma ,för de e iskallt ute. Sen stiger en gubbe in , ger oss en papperlapp där de står typ "Välkommen till pingstkyrkan idag på gratis bulla & Kakao. Enda fram till kl 20:00" och så säger han " kom dit och värm er" (hmmm, låter lite fel ) . Kl var 19:45 då vi ficklappen ,så vi tänkte att vafan , klart vi hinner dit , till kyrkan där vi aldri har varit förr. Så vi gick iväg dit me Bia , som fegade ur och vågade int komma me in. Vi ångra oss just då vi var framme , men då stiger en gubbe ut och säger lespande "vill ni komma int på kvällsbit" Och då iddes vi inte säga nej mer, så vi gick med Mandy till pingstkyrkan, kom in , skämdes. Sen fick vi gå vidare och tog kakao , och fick 2 bullar per man . MYSIGT, och från en radio kommer det en låt som fasnade.. = " JEEEEEEEESUUUUUUUUUUUS,JEEEEESUUUUUUUUS" HAHAHAAH!
Efter att vi ätit , säger vi snällt TACK OCH HEJ , och springer ut skrattandes .


Tack pingstkyrkan för gratis bulla&kakao ..:,D


FUUL BIILD !

/Susk&Mand

Saturday

Publicerad 2008-11-22 13:08:57 i Allmänt,

Moorning ;)

Vaknade sjukt tidigt idag med Jossan bredvid mej . Sådär halv 10 tiden , vi gick ändå och sova lite över 2 så . Haha , en kul grej hände under natten med Jossan , men tror inte hon blir överlycklig om jag skriver den här , det var iallafall där 4-5 tiden , khi!

Annars hade jag en skitkul kväll igår, det snöade som hell när vi for till festen ! Tack Ann-Sofi för att du körde på oss i det härliga vädret ;) Väl på plats var det skitkul ! Kvällen var helt enkelt kulkulkul ! Men vissa saker var ju inte så kul, men det gick bra iallafall . Och Jessica , om du läser så MIN BLOGG ! ;)

Kom hem där 2 tiden , tack Anton du med för att du körde - uppskattat !

När jag och jossan vaknade i morse bara satte vi och pratade , skrattade, funderade tyst för oss själva och såg sen på L-word . Hihi ! När vi hade sett sådär 3-4 avsnitt gick vi för att äta och prata med mamma .

Och shit, det har snöat massor igen ! Det är helt vitt ute och jag är genomlycklig , hoppas skidbackarna öppnar snart bara . Saknar massor att åka snowboard. Denhär vintern måste bli bra, till skillnad från sommaren .

Men nu ska jag inte sitta här och wina på , heis !

Mandy

STRESS

Publicerad 2008-11-21 15:36:13 i Allmänt,

Ska snart dra mej iväg till träning för att kolla, är så flunssig så! Men tränaren blir glad om man kollar iaf :) annars ska jag ikväll ha skitkul med alla mina homies ;)
kom hem 2 och jag och susku har fjollat oss här , haft feelis ! YAY

Mandy

Som sagt , dance

Publicerad 2008-11-20 21:56:22 i Allmänt,

Har dansat idag som jag anade ;) kuul ! och haft skitroligt för mej själv bara ! har det ofta, känner mej lite sad, men jag blir så glad så glad . Var just i duschen , mm :) Och ska snart gå och sova , Borde sova så mycket mer! Ska så sova imorgon när jag kommer hem från skolan ! Så jag orkar imorgon kväll . Jihu ! men nu ska jag klä på mej ngt smått och sen sova . SÅ godnatt kära läsare ;)

Mandy

Knastrig snö

Publicerad 2008-11-20 19:41:33 i Allmänt,

Oj , mysigt med snö nu ! Det verkar faktiskt som om den skulle hållas en tid nu :) Snön är inte såndärn kramsnö , utan hård snö , sån som den blir när det är riktigt kall , sådär knastrig ! Mysigt att gå i dethär vädret när det knastrar under fötterna , har full musik på i hörlurarna och att man måste koncentrera sej på att inte halka . Okej , det sist nämnda blir jobbigt efter en tid , men nu såhär i början är det kul !

Jag och Denna satt idag på hussan och diskuterade om julen . Konstaterade att det redan är lillajul nästa vecka ! Dennas favorit med julen var julskinka ;) För mej är det nog presenterna och shoppingen efter, och så känslan på julafton . Alttid så mysig . Läängtar ! <3

Idag skola , en av lärarna blev anmälda för att hon hade "klöst" en elev på kinden och buffat henne . Skolans nyhet .
5 tiden volley träning . Före det satt jag Susku och Jossan i sofforna i skolan och slappade .
På träningen var vi faktiskt många, 10 pers ,så det blev spel med någorlunda ordentliga lag :)

Efter det gick jag till Robbe igen , var där en stund . Och till er som undrar, vi är kompisar. Mycket lättare så än att vi är sura på varann hela tiden tycker jag :)

Nu för tillfället kollar jag på Step it up and dance . Kommer nog ännu att få lust för det ikväll och stå och dansa för mej själv igen , som igår ;) melikeit !

Allt för mej nu , heis !

Mandy

Slöis

Publicerad 2008-11-19 21:29:45 i Allmänt,

Du blev jag slö - sitter och ler för mej själv  :)) SMILE, and pass it on !

Såg just på Grey's anatomi , bra som vanligt .
Före det dansade jag fullt en halv timme , skönt att bara sluta tänka på tråkiga saker och bara tänka på dansandet . Man får en härlig bra känsla. Ojoj , fick lust att dansa igen av att bara skriva det ;)

Vill shoppaashoppaa . Nu ! Men det blir väl inte på länge .. Men jagvilljagvilljagvill . Mina kläder blir så tråkiga efter en tid tycker jag . tråkigt men sant .

Oh vill dansaa ! Tror att jag ska shaka loss lite nu ;) Godnatt ni slöisar ! <3



Mandy

Mår illa .

Publicerad 2008-11-19 18:12:28 i Allmänt,

Uschfyuschfy - mår jätteilla !

Har mått lite hela dagen och mår alltid lite illa efter träning. Och nu sa mamma att det fanns mat , men jag ville inte ha . så hon blev sur för att hon lagat något gott .

Annars var jag med Robbe idag, träffade Tommi snabbt och var med Ia , Vicis och Susku en stund . träning 5, cirkelträning och så hem i den efterlängtade duschen . Och nu är jag jäättetrött . orkar egentligen inte hålla ögonen öppna .. och så känner jag mig spyfärdig , bra mår jag!

Annars borde jag lacka naglarna , nagellacket jag lade dit för några dagar sen har slitits bort . Men orkar inte, trööööööööööööööttt . Usch , slutskrivet . Heis .

Mandy

Lojo

Publicerad 2008-11-18 20:14:08 i Allmänt,

Hade inte varit där på en evighet , så jag hittade inget fast jag varit där massor med gånger .

Jag och mamma gick omkring lite i butiker . I H&M köpte mamma en mössa och 2 par vantar till mej :) jihu , fina är de !
Annars gick vi nu bara omkring , köpte lite hemmaprylar och sen till läkaren . Hon sade att jag har typ någon atopisk hy , någon sorts allergier . Och så fick jag ca. 1000 olika salvor, okej kanske inte , men sådär 5-6 . Ganska mycket det ändå .
I butiken hittade jag nyaste Cosmo , YAY, program för kvällen ,fast jag fortfarande borde läsa engelska , men det är sååå tråkigt när jag har så mycket annat att göra ! Det som var bäst, VARFÖR ÄR MEN OTROGNA, en stor rubrik på tidningens cover ! Kommer att bli intressant läsning ;)


Kvällens program ;)

Men nu kanske engelska , men antagligen chattning eller Cosmo !

Mandy

DRESSES

Publicerad 2008-11-18 13:46:55 i Allmänt,


Älskar ryggen!

jag är påriktigt kär !

Börjar få sådär lite stress med julfestklänningen , har kollat igenom en massa olika klädbutikers hemsidor på klänningar, men hittar ingen annan än denhär här ovanför jag faktiskt vill ha . Den är från Forever21 , och jag vet inte hur beställningarna går därifrån , om postkostnaderna blir stora och så . Men , den är såååå fin!

Nu kommer mamma snart , så borde laga mej klar för att fara!

Mandy

Goddag

Publicerad 2008-11-18 13:24:32 i Allmänt,

Sitter nu som bäst i mammas skola och väntar på henne , hon har lektion . Finska lärare där . Hon har en 8a , så hon bjöd med mej på timmen men konstigt nog tackade jag nej ;) Så jag sitter nu här i lärarrummet .

Just var det en man här , som jag tror att är lärare , så frågade han vem jag var så sa jag att jag var Vivekas dotter . HAHA . Så frågade han om jag jobbade här . Vadå , ett gymnasie . Och en högstadieelev jobbar ju såklart här ;)

När mamma slutar , om sådär en halv timme , ska vi fara till Lojo och köpa vantar till mej , och sen ska jag till en läkare där . Slutade 1 timme tidigare från skolan idag för att jag ska hit , sköönt ^

Läste jus lite engelska , men här finns 100 tals lediga datorer, så hellre är man på datorn än att läsa !

Och så när jag kom hit kom en av mammas kollegor som vanligt och sa att jag hade vuxit , och jag fick skryta med att jag är längre än mamma ;) YEES

Ik

Nightyy

Publicerad 2008-11-17 22:35:38 i Allmänt,

Slänger in ett snabbt ;)

Träningen var okej , lite slö men okej !

Kom hem , duschade en LÅNG SKÖN VARM HÄRLIG dusch efter träningen ,som de flesta är efter 1½ frysande i hallen . Och så fastnade jag vid datorn tills jag äntligen kunde slita mej härifrån för att se på DHW som mamma bandade till mej när jag missa det pga träningen . Det var brabrabrabra as always ;)

Och nu och sova så jag kanske sku orka upp imorgon . ihi. Godnatt <3

Mandy

Dance soccer DAANCE

Publicerad 2008-11-17 18:19:12 i Allmänt,

Ojoj , har sån lust att bara dansa hela kvällen nu ! Men ska snart, om 45 minuter dra mej iväg till fotbollshallen för att träna där. Nåja , men jag har iaf dragit igenom alla danser vi dansade idag med flickorna , och lite shakat sådär annars .

Dance <3

Borde nu börja byta om . Mysigt med träning 8-halv 10 på kvällen, och på en måndag. Sömnigt och trevligt . Lite väl sent !

Mandy

Fina ord

Publicerad 2008-11-17 18:14:56 i Dagbok,



Började just fundera på att tänk om man skulle använda fina ord hela tiden , som just , jag sa uppskatta , säger nästan aldrig det ! Eller exeptionellt, vilket jag tycker är ganska coolt , tänk om det sku användas hela tiden?

Skolan var ganska normal, förutom att jag fick halvt panik i morse när jag fick veta att vi sku till simhallen med jomppan , inte ha innejomppa som ja trodde, så jag hade bikinin hemma , jess! Ringde fort mamma och det fixade sej med min bror . Phiuf !

Handarbetet var som vanligt, annat än att vi hade rektorn som lärare . Stickade på min halsduk , kom rätt så långt faktiskt . Jaa, och så fick vi ju ut betygen idag. Är faktiskt jättenöjd . trodde jag hade sänkt i många ämnen , men det var mycket bättre än jag förväntat mej.
Dans hade vi med flickorna från 2 till 4 . Kulkulkul . Tycker vi gick ganska bra framåt idag ! Skulle bara vara bra om alla sku träna varje gång, inte kul om man blir efter .. :S Tavga visade en skitbra dans som jag hoppas vi hinner pränta in innan julfesten :)
Hem med buss sen , fick en inte såååå kul surprise på busshållsplatsen , såg min intefavoritperson -. !!!

Matmatmat när jag kom hem och sen datarnörd jag ! :D

Min dag idag ;)
Mandy

Sportlovsplaner

Publicerad 2008-11-16 15:27:47 i Allmänt,

Mina planer är att fara till Sverige på sportlovet, typ till Idrefjäll . Det kostar en hel del men det skulle vara värt det ! Ser faktiskt massor fram emot det . Ska fara med Susku , men vet int riktigt vart vi ska fara . eller med vem , men till Sverige iallafall ! :D
Åka snowboardsnowboardsnowboard ! Luv it . Jag blir på jättebra humör och stänger av alla skittankar och allt blir bra , som knark , typ ;) nånej . Knarkar nog inte x)

Är lite slö nu . och hungrig ! Snart mat . biff och sallad och frääänchkish ;)
Ser fram emot det också .

Fixar nu på mina naglar , har tråkigt :) Men det blir sött med ljusrosa nagellack !
Ett nagellack från Nivea , är någon sorts Calcim power i det ?

Har inget vettigt att skriva så bäst att jag slutar ! Have a nice evening ;)

Mandy

Vet ni vad?

Publicerad 2008-11-16 15:22:14 i Allmänt,

Det snöade idag ! Blev glad för 5 och fick sååå lust att fara och åka snowboard . Villvillvill . Sen skickade Tommi linkar på snowboardingfilmer som inte gjorde det bättre ;) men ååh. I <3 SNOWBOARDING !


Jag och Susku i Messilä .

I wanna!

Mandy

Good morning

Publicerad 2008-11-16 11:30:57 i Allmänt,

Eller ja, morgon för mej . Vaknade för sådär 10 minuter sen , altså 1210 kanske . Sov riktigt gott och länge inatt , efter att förra natten inte var lång precis . sisådär 10½ timma , skönt!

Idag ska jag vara me Jossan i något skede, hon ringde mej just utan orsak egentligen , men vi bestämde så :) Egentligen borde jag ha gått till kyrkan idag, men jag skulle ha måsta cykla hem så jag orkade inte! Och usch , när jag vakna idag, så hostade jag sådär från lungorna , men jag trodde det bara var 1 gång . Men när jag sen sku tala med Jossan så min röst var weird och jag håller på att bli förkyld, ordentligt . Blä ! På fredag kände jag mej redan febrig , men jag vågar aldrig mäta febern för jag vill inte vara sjuk. Nångång är det väl skönt med sovmorgon och så , men jag får alltid så tråkigt sen ..

Det som sku vara perfekt nu , ett stort morgonmål med allt möjligt att välja på , sådär på hotell , helst franska hotell . De morgonmålen är härliga . Eller över huvudtaget på hotell . oioioi ..

Igår var jag hemma, sen till Robbe en stund och sen till Oliver och kollade film :) riktigt kul kväll . Bara chill . Hos Oliver såg vi först Kung Fu Panda, som jag sett sådär 5-6 ggr nu , och sen såg vi V for Vandetta , som jag valde , för jag tycker filmen är skitbra lagad , inget sådär överdrivna datagjorda gubbar eller så . Bra film, bra film ! Kolla den ni :D

Men nu ska jag gå och laga ett litet morgonmål till mej , inget stort franskt :( Byeeeee!



Mandy

Fredag/Lördag

Publicerad 2008-11-15 15:13:02 i Allmänt,

Skola igår , sen till pappa och tigga pengar, fick min måltid på kinarestaurangen betald . yay . Gick dit med Jossan och Susku för att äta , åt stekta nudlar med kyckling , MUMS ! Vi satt där sådär 2½ timme, lite mer kanske. Bara chill och prat. kulkul tjejer ! Sen hem , och till Jossan och så blev vi där övernatten , kul kväll . Orkar inte gå in på detaljer .
I morse vaknade jag 9 tiden , eller blev snarare väckt . När jag kom upp ur sängen spelade de andra redan Wii vid tv:n , jag såg på . Och imellan lite dator och chill där . 11 tiden kanske blev vi hungriga och lagade tortillas . också det gott ! Sen lite mer Wii och sånt . Kul kväll guys <3

Ida ska jag försöka dra mej till stan och fara till Oliver . Bara chilla . Vet bara inte hur jag ska komma hem för min kära mor är inte hemma (Y) men det ordnar sej hoppas jag !

Men nu ska jag kanske kolla någon film eller tala med mammaa , Jossan kanske senare idag ännu . jeesjees .

Mandy

SoCold!

Publicerad 2008-11-13 17:54:09 i Allmänt,

Usch , hatar att frysa . Men fryser nog mest nu för att jag är så trött . blöö

Skoldagen gick ovanligt snabbt . Skön dag , gott med hussa ;)

Efter skolan for jag och simma , simmade 500 m , inte mer för jag hann inte/fick sjuka armar . Sen iväg till skolan för jag trodde jag skulle träffa Susku men nehejj . nåja , volley lite före 4 . vi var 5 på träning (Y) Nice när nästan ingen tränar ! Nåja , vill man bli bra så är det bara att träna . 5 tiden när träningen var slut , gick jag , Susku och Jossan till Lindex för att träffa Suskus mamma så vi skulle få skjuts hem . Hittade massa fint där . Brukar inte hitta men idag var jag på shoppinghumör , men utan pengar :( Men imorgon köper jag en t-skjorta därifrån tror jag . Den är sådär ekologisk material , så skitskön .

Men nu ska jag läsa finska , prov imorgon . Bye!

Mandy

Grey's

Publicerad 2008-11-12 21:58:49 i Allmänt,

Bra idag, as always ! Fan vad jag tycker om det programmet , vet inte varför men jag blir helt inne i det :)

Today:


Svarta läder Converse
Strumpbyxor - kommer inte ihåg
Vita yllesockor - Mormor kanske?
Väska - H&M
Svart topp - Marwin
Rock - Zara
Halsduk - Present , men tror den är från indiska
Vantar - Seppälä
Och mörkblå tröja under som inte syns - Zara

Blev annars slö och glad nu , vet inte varför :)

Jeesjees. Godnatt<3

Mandy

Hemma först nu

Publicerad 2008-11-12 19:42:06 i Allmänt,

Lång dag för min del .

Som vanligt skola , bara språk idag. Usch ! Slutade 2 , till pappa och äta och sen for jag till Lindex en sväng . Ia kom dit och så gick vi till Madicken , Jossan var joinad för en stund . Men vi orkade inte sitta där länge så vi gick till uncan . Helt skoj faktiskt idag . Sjöng singstar och såg på när andra sjöng , yeyeye . fast jag inte är en så bra sångare ;) 5 hade vi träning i sport10 , bodycombat med laget.
Oh bodycombat är så skönt att bara slå all sin ilska ut i luften , luv it<3

Efter träningen for jag snabbt hem till pappa som bor i stan , och duschade . När jag var klar hörde jag av mej till Bia och så träffade jag honom och så gick vi ruunt ruunt ruunt i ekenäs , intressant när man inte varit där förut ;) Nåja , men vi talade om lite allt möjligt, fast jag inte riktigt hörde vad han sa (A)

Kom hem med bussen som gick 19.35 , och kom hem för en stund sen , har bara rett upp här i rummet och så ,inget annat . Och ikväll kommer det Grey's Anatomi . Mitt favoritprogram tror jag nog , DHW eller det !

Jaa , och så tycker Bia att jag är skitdum när jag inte förstår hans SKITDUMMA karis uttryck .. :D

Men nu lääxoor . Bajj

Mandy

Energisk

Publicerad 2008-11-11 22:28:09 i Allmänt,

Hatar när jag är pigg på kvällen ! JAG VILL SOVA, men det går inte. Som nu , skulle kunna fara ut och springa några km . Och klockan är halv 12, och jag ska till skola 0800 , lyckat !

Har sjuka vader idag efter gårdagens hoppträning -. Tung var den .

Men nu måsta jag läsa lite spanska . Moooo

Mandy

DÅLIG UPPDATERING 2 !

Publicerad 2008-11-11 21:33:38 i Allmänt,

Sorrysorrysorry!

Har bara inte hunnit vara vid datorn . Eller orkat . Hihi ..

Skolan var helt kul. Pojkarna , både gymnasiet och högstadiet hade matcher , vissa gick bättre än andra , men bra spelat boys ;) Så vi fick gå dit på matta timmen (skönt att slippa det) men fick dessvärre ett kapitel läxa .. Och så gick vi ner på rasterna . Har typ hängt mest med Simon idag , helt kul ;>

Slutade 2 , kom hem , satte mej i köket och åt och stickade på min halsduk. Är inte annars någon stickningsfantast men jag vill ha den klar ! Och sen så gjorde jag matta läxan , snabbt gick det så innebandyn var värd det ! Lagade riktigt stort mellanmål , stekte ägg och värmde en hamburgare och åt smörgås. Men jag orkade inte med allt så min bror åt resten!
Jossan kom hit en stund senare, vi talade , var på datorn snabbt och sen blev det TV tittning som planerat . Först såg vi gårdagens DWH som vi båda missade p.g.a. träning . När det var slut kollade vi mellan MTV och E:entertainment . Hihi, riktiga skvallerprogram , men de är.

Så småningom blev det tid att bege sig till Jossan , eftersom hennes mamma skulle köra oss till stan så vi kunde gå på nya Bond filmen . Tjoho! I början av filmen satt vi som snälla flickor, men sen bröt slöheten ut och vi satt bara och fnittrade ^
Filmen var helt okej . Typisk bondfilm nog . Men jag hade humör för sådana filmer idag så den var grejjt .

Mamma kom efter oss efter att vi stått en stund i det mysiga regnet. Och så kom jag just hem och här sitter jag :)

Och shitt vad det har regnat idag ! Hela dagen :O Grymt!





Dagens:
Mörkblåa jeans - H&M
Svart tröja - Topshop
T-skjorta - H&M
Pärlarmband - Marknad och Seppälä
Nomination armband
Örhängen - Presenter

Tack för mej för ikväll .

Mandy


Idag kort

Publicerad 2008-11-10 22:17:55 i Allmänt,

Skola . Helt normal . lätt dag, matta, kemi , 2 h jomppa och 2 h hantta , fick min skjorta klar och började sticka en halsduk jag faktiskt kommit långt med ren :) Sen till stan för mej själv. Gick och kollade lite i butiker . Lite före 3 träffade jag susku och vi gick till K-supermarket och köpte hårfärg. Sen hem till Susku och färga hår , ( Sorry Omppe ;) ) Mitt rödbruna slingor och Suskus blondare .

Snabbt hem , byta om och fort till träning . Träning 1½ h i hallen , fotboll . Gick helt ok , vissa skeden bättre än andra .

Och när jag kom hem måsta jag ju se det sista avsnittet på TopModel 9 , är nöjd med vinnaren !

Men nu sova ,annars död imorgon . Godnatt<3

Mandy

Blandade känslor

Publicerad 2008-11-09 19:05:50 i Allmänt,

Allt är helt blandat , sitter och skrattar , gråter , är nöjd, stressad och sjukt besviken på samma gång .
Jag är på ett sätt lättad, men ändå sårad . Och nöjd har jag ingen aning om varför . Konstigt . Stressad - skola och besviken på alla jävla människor som ljuger ! Jag har fått jävligt svårt att lita på människor på sista tiden , trevligt . Känns hemskt att säga till människor att man inte kan lita på dem , men det är väl för att människor har ljugit för en för många gånger. Det blir faktiskt jobbigt till slut!

Mandy

Farsdag

Publicerad 2008-11-09 16:58:47 i Allmänt,

Har varit hos min mormor och morfar idag . Det är ju farsdag så :) Vi åt och så läste jag bok , eftersom att min modda bok ska vara klarläst och omskriver i morgon. Inget speciellt där .
Kom just hem , är trött , fryser och irriterad. Min bror har gnällt på precis allt om mej idag , frustrerande ! Men ikväll ska jag bara koppla av , lite skolarbete och sen kolla någon film väl :) skönt!

Jag idag :



T-skjorta - Gina tricot
Tröja - Topshop
Mörkblåa jeans - H&M
Halsband och armband - Lindex
Väska - Secondhand

Mandy

Söndag

Publicerad 2008-11-08 23:20:39 i Allmänt,

Herregud söndag redan. väldigt tidig söndag men ändå , 0015 !

dethär veckoslutet har gått för fort .
usch , hemskt med skola igen . skulle inte orka alls ! När jag far till mormor och morfar nu på söndag, (låter konstigt att säga idag ) måste jag läsa prov och skriva ett bokföredrag . ushcusch .
lite stressigt nog. ny period börjar nu också, 8-2 varje dag , vilket är så långtråkigt! Men hoppas jag överlever .

En sak jag ser jättemycket fram emot är att jag ska vara med Ia på onsdag före vår träning ! Det var jätte länge sedan och vi måste nog prata om allt!
Härligt söt flicka <3 

Men nu ska jag typ läsa bok eller ngt , godnatt




Mandy

Ihih

Publicerad 2008-11-08 20:43:22 i Allmänt,

Susku och Jossan är här nu . Vi var hos Lina tidigare och kollade 10 things i hate about you och talade massor . Kul med er flickor! Bara chill ikväll. :))

Mandy

Kvällens random

Publicerad 2008-11-08 16:47:13 i Allmänt,

Har inte ännu kommit iväg till Lina , men Susku skulle ringa sen . Så nu passar jag på att ta lite bilder och såå !

Kvällens outfit :

T-skjorta - GinaTricot
Byxor - H&M . Gamla, utslitna och håliga men såå bekväma !
Halsband - Mammas
Armband - Lindex
Till dethär tar jag väl min långa tröja från Topshop .


Tycker dehär halsbander är ursnyggt !

Ha en kul lördag kväll! <3

Mandy

Evening fellas !

Publicerad 2008-11-08 16:01:15 i Allmänt,

Nu ska jag börja dra mig iväg till Lina . Har inte sett henne på över en vecka, hon har varit i Helsingfors på prao så.

Idag har jag mest suttit vid datorn . Kämpat med bloggdesign . Första gången det var klart försvann allt , blev skitarg och bestämde mig för att inte ge upp . Satte mej här igen och började bli klar , så blev det strömavbrott och då blev jag förbannad! Men som tur , när datorn kom på igen , var det sparat . Phiuf ! Sen forstatte jag fixa , kul när man lär sig nya grejer . :) Är helt nöjd med den nu . Mer personlig än den förra iaf .

Jag har också städat hela huset idag , skittråkigt ! Och så har jag kollat på EMA-galan i repris .

Men nu ska jag lägga min pizza i ungen och klä på mej till Lina . Later dudes !

Mandy

Bia

Publicerad 2008-11-07 23:56:03 i Allmänt,

På Bias begäran !

Hömhömhöm .. Jag är skittrött nuu , funderar på att gå och sova men det är väldigt jobbigt att borsta tänderna ! Men jag funderar på att lägga mej i sängen och se på film och sen råka somna ,så man inte skulle behöva tvätta sig. Okej tänderna vill jag tvätta, men orkar inte med sminket (A) Då känner jag mej inte lika skyldig på morgonen om jag "råkat" somnat på kväll/natten ! Åh, håller påriktigt på att somna nu . Min kropp är helt död och min rygg håller mej typ inte sittande längre ! sköönt . Känner mej helt bortdomnad och avlägsen från allt .

Annars är jag i pengabehov . Vill shoppa och vill fara till Thailand på resa, bort från allt skit och besvär och problem och bara ligga och sola på någon strand och kolla på beachboys. Och såklart shoppa . och massage, och massa annat roligt ! Vill bort nuuu . Det behöver inte ens vara Thailand, men alla säger att människorna där är så trevliga så det låter kul . Hihi , mamma och jag funderade på att fara nästa jul , lite långt dit, men låter bra iaf ! Skulle faktiskt behövas att få komma bort :)

Men kanske jag skulle sova , niight <3

Mandy

Skön kväll

Publicerad 2008-11-07 22:32:52 i Allmänt,

Träningen var kul, förutom kondisträningen i slutet, hatar det ! Men det behövs :)

Kom hem , hoppade snabbt in i duschen , plockade i rummet lite och sen kom Ewe och Dani. Det blev inget filmtittande , utan vi pratade bara !
Tack flickor, ni är viktiga och ni behövs <3 Skönt att kunna prata om allt med er , och då menar jag faktiskt allt . Tack igen!

Ja , och så lagade jag mat ett skede och Ewe höll på att fnittra ihjäl sig . Stekte chickennuggets, healthyy ;)

Nu är jag väldigt,väldig choklad sugen! Och det hjälper inte när jag vet att det finns Fazerina i köket , åhh, frestaaar!

Men inget speciellt har jag att skriva såååå  . baj

Mandy

Paljetter .

Publicerad 2008-11-07 15:24:01 i Allmänt,

Har nu köpt min topp med paljetter , vauu ! Hittade också en fin, bekväm bh. Svart med spets, uhh ;)

Annars skola, fick ut matta provet, och jag fick 8 fast jag trodde det skulle vara en 6 . Så jag blev skitglad! Så nu har jag varit glad hela dagen sedan dess. Efter skolan och engelska provet gick jag till Lindex . Skulle ju köpa min topp , men hittade också en massa andra finheter , som bla. min bh ! Köpte då det och gick sen mot 2ans buss. Gick in via Café Madicken och tog en kakao to go , och så gick jag i lugn fart mot bussen. Åkte hem och talade med Nico och sitter nu här . Ska snart antigen sy in ett par av mina svarta byxor eller kolla någon film ;) får se vilket som görs först, antagligen byxorna !

Och ikväll blir det träning . Usch , fredagsträningar -. Och efter den kommer Ewe och Dani hit. Vi ska tala shit , äta ohälsosamt och se någon film . Myysigt ! Händer ändå inget ikväll så lika kul att sitta hemma med 2 favoriter <3

Men nu ska jag aktivera mej .


Ihih<3

Mandy

Chill kväll

Publicerad 2008-11-06 22:17:30 i Allmänt,

Jesse , Oliver och Susku for just hem . Vi satt bara och talade och kollade tv / var på datorn ! Oliver lärde mej lite nytt på datorn och Susku satt och kommenterade allt. Jesse bara tittade och sade altti något då och då . Hihi . En lugn kväll . Sen förhörde O o J mej lite engelska , fan , prov imorgon -. Nåja, de for hem där halv 11 tiden .

Borde nu gå och sova , fast jag börjar 9 imorgon men så jag kanske skulle vara lite piggare . Skönt, har bara 4 timmar imorgon och sen ska jag köpe min paljett topp ! LUV IT <3 Men jeba , gonatt .

Mandy

Bored.

Publicerad 2008-11-06 17:47:14 i Allmänt,

I'm writing in english now because I'm supposed to read to my english test now, but it's really boring . So , since I'm tired of studying, I think I might learn something when I'm writing ;) Yupp, but I should really continue studying, soo , here comes some pictures of
DAGENS OUTFIT :

Blue long sweater - Zara
Pink long top - Ginatricot
Tights - my mom's ;)
And on  my feet I wore wool socks and my black Fredperry shoes .
Comfortable and nice? Or, what do you tink?

Back to reading >

Mandy

Jebajee

Publicerad 2008-11-06 16:56:58 i Allmänt,

Skolan var normal inget speciellt och orkar inte skriva annat än att kemi provet gick okej !

Efter skolan for jag, Jossan, Issa, Josephine och Nette till stan. Vi sökte först farsdagspresent, men hittade inget som var WOW ..
Så vi gick vidare och for in i Lindex. Där hittade jag och Jossan en jättefin topp med paljetter som ska bli min imorgon ! Luv it . Påriktit , har sökt efter en sådan länge, och paljetter är så fint , speciellt till fester . Ja tror ja e kär (8) Hihi.

Nåja, sen gick vi till Café Madicken och satt där och chillade . Josephine gick och köpa färdig grädde, en hel burk, o vi fick slut på den (A) Gräddeaters <3 Hihi. Efter en stund kom Leonora (Lellu) dit , och vi satt och talade om allt möjligt eftersom vi inte setts på länge, skönt att träffas :) Jossan och Tavga kom också dit en stund senare. Jag J,T o L gick och köpte lite ätbart och sen bar det av till skolan, var vi skulle ha volleyträning . Men vi var bara 4 , så det blev inte riktigt något spel så vi bollade bara. Halv 5 gick jag och Jossan till pappa och han körde hem oss .

Nu borde jag läsa engelska , prov imorgon. Mysigt med provvecka ! :S Senare skulle vi kanske träffa Jesse och Oliver , men det ser vi sen , nu pluggning , tjaau <3

Mandy

Sovning på dagen

Publicerad 2008-11-05 21:23:39 i Allmänt,

Det är ju nog nästan det skönaste tillfället att sova ! När man vet att man inte borde sova , men man är så trött och det är så varmt under täcket att man aldrig vill stiga upp . Men sen får jag oftast svårt på kvällen att somna , men det är värt det ;)

Mandy

Snabbtkort.

Publicerad 2008-11-05 21:19:17 i Allmänt,

Har inte riktit hunnit/orkat med någon dator idag. Kom hem 6 tiden efter simning och sport10. Simmade faktiskt sådär 600-700 m , som är duktigt för mej! Annars är jag jättetrött . Sov redan en timme idag efter att jag kommit hem. Blir alltid trött efter att jag simmat , och sen ännu träning efter det. Ojoj.. Här hemma har jag läst lite kemi och ätit, sovit och kollat tv.
GREY'S ANATOMI BÖRJADE IDAG !!!!! Har väntat i evigheter på det, bästa programmet ! Så kvällen slutade altså bra med det.

Matta provet sket sig totalt ! Det har aldrig gått så dåligt i ett matta prov som det gick idag. Gissar på sådär 6-7 , yess.

Nåja men nu är jag så trött så det känns som om mina armar skulle falla av när jag anstränger dem så kanske jag borde gå och sova, + att jag borde laga rella läxan , men får se om det orkas :)

Men godnatt babes !

Mandy

Ja, att vad gör vi?

Publicerad 2008-11-04 21:37:56 i Allmänt,

Hur ofta ställer jag och Susku inte den frågan ? Ofta! 

Ikväll ringde Susku till mej och frågade om jag kommer ut , så jag gick ut för att möta henne. Sen skickade hon ett SMS att hon ville fara till stan , så sen kom hon ut och vi funderade på hur vi skulle komma dit och vad vi skulle göra. Vi kom på en finfin lösning (A) , och skulle fara till stan och träffa Oliver , men han kom och möta oss så vi hann bara till dragsvik på vår gemensamma cykel. Bra flickor , bra!  Men kul hade vi , konstigt kul , men kul ! Vid dragsvik stod vi och talade med Oliver kanske sådär ½ timme . haha . Nåja, bättre än att sitta hemma framför datorn .

Men nu måste jag faktiskt läsa , har matta prov imorgon . Kan det helt okej men lite läsning skadar ju inte .

Nighty night <3

Mandy

Slötröttgladledsen.

Publicerad 2008-11-04 17:36:51 i Allmänt,

Ganska slö skoldag, började med hussa , och jag, Denna och Allo var som vanligt slöa :) Sen engelska, kemi och sen gy . Vi gick till gymmet och BODA ! hih. Sen var vi stora och starka efter det på hissa timmen . Fick veta vad vi fick i provet om ryska revolutionen , jag trodde att det hade gått skitbra , sådär 9-10. Men oj , så kom det 7½. Nåja, borde ändå få 8-9 på betyget så , ingen fara !

Efter skolan satt jag och Emma i sofforna i skolan och var slöa ( dåliga skämt ! ) och så småningom gick vi mot busseen. En slö hemfärd , och sen bara hem . Jag bakade scones, och blev övermätt. Mamma började laga mat efter att jag ätit scones, vilket harmar , eftersom att det är spagetti, mums ! Men kanske jag orkar med det senare ikväll än , hoppass :)

MIna kläder idag har varit slööa ! orkade inte med något speciellt så lade på mej ett par oversize gråa mjukisbyxor och en 3-kvarts ärmad vit skjorta. Det om något är bekvämt . Kanske inte så snyggt men , bekvämt !
 
Men nu lite läxläsning -. Ciao

Mandy

Måndag

Publicerad 2008-11-03 17:38:59 i Dagbok,

Hela denhär veckan är hela åk. 9 på prao , så det är TOMT i skolan . Men det går , helt lugnt och tyst , hih .
Skoldagen var normal , 8-2. Efter den hem , läsa bok , äta , läsa bok , så lagade jag e jättegod kopp men varm kakao och grädde, mums ! Sen mer bokläsning , var trött för jag sov sådär 5 timmar inatt, somnade inte förrän där 1 tiden.. Så jag somnade när jag läste och sov ca. 2 timmar .

Senare ikväll , 8-halv 10 har jag fotbollst räning, första efter pausen och de går alltid dåligt ! Har inte rört en boll på en evighet så , jess ! Nåja, träningstiden är skit , båda mina favoritprogram i veckan kommer under de 2 timmarna -.- , förutom Grey's anatomi, som  btw börjar nu igen på onsdag ! YAYY :D

Men nu borde jag läsa mer bok , har inte kommit så mycket framåt idag efter som tröttheten tog öööver ;>

Pusshej <3

Mandy

Eh

Publicerad 2008-11-02 21:35:55 i Allmänt,

Mår konstigt nu , inte sådär som om jag skulle vara sjuk , men jag har lixom int ork till något . Funderar på att ta en sjukdag imorgon , skulle vara skönt att inte behöva tänka något, typ bara sitta och titta på How i met your mother , men det blir antagligen inte av.. Nåja , men jag är trött och behöver faktiskt mycke sömn om jag ska orka gå till skolan . Så godnatt<3

Mandy

Bokläsning

Publicerad 2008-11-02 17:03:08 i Allmänt,

Dagen har gått ut på att läsa bok, precis som jag anade . Vaknade inte precis så tidigt, där halv 1 tiden . Ooi.. Nåja , har läst boken Prime time av Liza Marklund . Vi ska som sagt ha läst en bok till skolan , en deckare, och jag gillar Liza Marklund som författare , har läst hela Gömda serien så . Men boken verkar helt bra, har inte hänt så mycket än , fast jag läst sådär 1/4 , men har hört att den ska bli riktigt spännande ! Ett boktips :)



Mandy

Mysdag

Publicerad 2008-11-02 13:01:10 i Allmänt,

Idag blir det antagligen en mysig hemmadag.
Alla är typ borta och jag är allmänt slö, + att jag har en bok jag måste ha klar till fredag, har läst lite på 60 sidor och den har 400, stress! Nåja, men jag kommer ändå säkert inte läsa, orkar inte och jag somnar säkert om jag läser. Och så vill jag ju sitta vid datorn!
Annars tror jag att jag var bjuden på ett barnkalas idag, men jag har inte fått någon mer info om det nu så tänker inte gå. Det skulle faktiskt vara helt kul, eftersom att barnets familj har nytt hus så. Meen , får väl se det någon annan gång :)

Idag ska jag trippa omkring i bekväma kläder !

Hoodie - Volcom stone
Lång topp - Indiska
Tjöckre leggings - H&M
Mommos stickade yllesockor :)

Bekvämt!

Mandy

Halloween ;)

Publicerad 2008-11-01 23:49:10 i Allmänt,

Min halloween kväll har varit skitkul . Har varit hos Sarah hela kvällen. Vi åt tortillas , såg filmer, chillade och var på datorn före jag for hem! Kul var det. Tack flickor<3 Tortillorna var jättegoda, duktigt Sarah . Och filmerna var bra. Fast den första , The Mist , var lite overklig , men jag tycker skådesspelarna var ganska bra . Efter den ville vi se någon kul film, så vi såg Scary Movie 2, haha ! Och så  fotade vi ganska mycket under kvällens lopp. Bilder kommer i slutet av inlägget. Till filmerna åt vi chips, och jag och Mimmi satt och höll varann i handen typ hela The Mist filmen ^, thih. Annars talade vi nu och skrattade mycket. De flesta for hem där 11-½12 tiden , men jag och Jennyfer skulle vara värst så vi var där till 12 , uh ! Då blev vi utjagade och så raka vägen hem och klistrade fast mej här. Grattis!
Jag var annars ikväll utsminkad till bimbo , därför ser jag lite skrämmande ut på bilderna ;)

Bildeer :

Filmkollning på G!


Utklädning ;)


Lina var utklädd till Hitler !


Everybody ;)


Haha , ollaan pissksii ;)


Isabel var sötast ! Modell ..

Visst är vi fina? ;)

Mandy

Fotograferingsrunda

Publicerad 2008-11-01 15:19:10 i Allmänt,

Jag och Jossan var just ut och gå/fota, hihi , vi konstaterade när vi fotat klart att vi inte är fotogeniska idag alls , inga foton lyckades, men de ska in iaf. Så skratta bäst ni vill :)


Söt va?


Ihih, pose for the camera!


Vaar e Jossan «:

Khih


Bilfönster is the shit!

De som är någolunda lyckade .

Mandy


Plans for today:

Publicerad 2008-11-01 13:02:20 i Allmänt,

-Nu ska jag sitta här och nörda mej , har blivit fastklistrad.
-Fixa mej ( ser likadan ut nu som jag såg när jag steg upp )
-Se om J eller S vill hänga med mej
-Hem och äta / fixa mej mer
- TILL SARAH PÅ TACO/HORROR KVÄLL !  Jihu , Girlsgirlsgirls <3

Mandy

Samtal

Publicerad 2008-11-01 12:20:06 i Allmänt,

Fick ett riktigt mysigt telefonsamtal inatt halv 3 tiden . Fick höra att jag är löjlig och mesig och inte duger till något , trevligt. Trivs jätte bra med mej själv nu . Tack ska du ha hördu!! O att allt e mitt fel. tacktacktack ! Och du ska sen tycka om mej , right ! Gick sen och sova och försökte sova bort det, men nej , första tanken som kom upp i huvudet i morse var om det..

-.-

Mandy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela