Amanda

Svar på tal

Publicerad 2011-12-24 10:00:03 i Allmänt,

Vad går en gyminstruktör kurs ut på :) ?

En sådan fråga fick jag, och nu ska jag svara så gott det går. Eftersom att jag bara har gått på en kurs kan jag bara tala för den kursen.
Så min kurs, SH'BAM, gick ut på att man cirka en vecka innan kursen fick material var man såg programmet man skulle lära sig, och sen var det bara att sätta igång. Då vi fick materialet fick vi också en  låt som vi extra mycket skulle sätta oss in i.
Väl på kursen började vi med lite presentationer. Därpå drog kursledaren programmet för oss en gång och efter det övade vi lite teknik och så lärde vi oss hur vi ska bygga upp låtarna så de blir maximalt bra. Vi slutade sedan första dagen med att dra låten vi skulle sätta oss in på, och sedan gav kursledaren oss alla enskilt konstruktiv kritik. En ny låt till följande dag fick vi också.
Andra dagen satte vi direkt igång med små övningar och förberedelse inför låten vi skulle dra, innan vi sedan drog låten. Därpå igen lite teknik. Efter att vi haft en liten matpaus såg vi film på låten vi nyss dragit och fick igen en gång konstruktiv kritik. En sista dragning av låten vi hade skulle vi göra, och sedan var vi så gott som klara. Bara kursledarens individuella utvärdering återstod. Nervöst gick jag fram och satte ner mej. Alternativen var att jag kommit igenom kursen och fick börja dra eller att jag skulle skicka in en video på min låt så att de sedan kunde godkänna. Skönt nog blev jag godkänd från början.
Ännu återstår att filma in hela programmet innan april och skicka in till Les Mills så att de kan godkänna eller ej. Först då är jag officiellt en Les Mills - instruktör.

Det blev ju kort och koncist..

Tomteäventyr

Publicerad 2011-12-23 23:55:27 i Allmänt,

Då vi ännu för några dagar sen hade hopp om en vit jul här i Finland tog tomtarna tillfället i akt och gick på äventyr:

'
GOD JUL PÅ ER!

Snart

Publicerad 2011-12-22 07:01:39 i Allmänt,

Julafton närmar sig med stormsteg! Jullovet är så gott som här, ikväll har vi ännu julfest i skolan, men det är ju bara roligt! Själv ska jag medverka i julfestprogrammet som en gris.
Igår drog jag och Heidi första gången SH'BAM tillsmmans och det gick riktigt bra. Vissa små fel hände ju, men det händer alla! Idag ska jag dra två jumppatimmar i mammas skola innan vår julfest, de har någon slags temadag. Skoj! Jag minns då jag var liten och var med till hennes skola, då var eleverna såå stora. Nu är jag ju som dem, gulp!

Yesyes. Till sist bjuder jag på en låt som bror min visade mig igår :



Söndag

Publicerad 2011-12-18 22:39:04 i Allmänt,

2 matcher har jag avklarat idag, julmys hos Josephine har jag avnjutit och så har jag lite förberett torsdagens jumppatimmar i mammas skola. Saldot för idag är alltså detta. Jag har haft en riktigt bra dag, och nu ska jag avsluta den med ett avsnitt Pretty Little Liars i mina favoritarmar.

SMYGREKLAM!

Publicerad 2011-12-17 18:06:46 i Allmänt,

Förra helgen var jag och Heidi som sagt på en Les Mills-gyminstruktörskurs. SH'BAM hette kursen var vi på, och vi båda kom igenom kursen med glans! Så nästa vecka hörni, då ska vi ha en SH'BAM provtimme på onsdag kl. 18.30 på Active Sport club och jag tycker ni alla ska komma och svänga på stjärten!

Julpyssel

Publicerad 2011-12-17 17:56:31 i Allmänt,


Det händer inte ofta att jag sätter mig ner och pysslar, men plötsligt fick jag lite inspiration och tog fram saxen, limmet och en hel del tidningar och papper. Resultatet ser ni ovan, + 7 andra kort.

Evelina

Publicerad 2011-12-10 19:27:01 i Allmänt,

Idag fyller världens bästa Evelina år, hon blir myndig. Jösses! Jag minns när vi gick i lågstadiet och fnissade på rasterna, tiden går snabbt.
Evelina är en av mina bästa vänner och henne har jag alltid roligt med!
Jag älskar dig.




Idolfinal

Publicerad 2011-12-09 19:51:43 i Allmänt,

För tillfället sitter jag i Tobias soffa, ser på postkods-miljonären och lyssnar på hur Tobias mor fixar i köket. Låter som om vi får något gott ikväll. Och vad annat händer ikväll? IDOLFINAL. Förra året var jag och mina vänner bänkade i Globen just nu, men i år blir det bara att mysa i TV soffan. Jag hoppas Amanda vinner, hon har alltid en grym show, och enligt mej är showen nästan det viktigaste i Idol, att det är sjukt underhållande och att idolen gör en egen grej, inte något som alla kan göra. Därför håller jag tummarna för Amanda ikväll.
Dessutom har hon ju ett rätt vackert namn, hihi!


Español

Publicerad 2011-12-08 21:48:34 i Allmänt,

Dethär med spanska prov utan övning hoppas vi går galant. Att sätta igång med läsandet har varit aningen trögt idag, så provet tar jag på talang.

Idag har jag varit duktig skolflicka, tränat i form av SH'BAM övning och Step. Dessutom har jag sett innebandymatch som slutade i förlust för laget jag höll på. Helt OK dag, men nu skulle det sitta fint med att lägga sig under täcket och mysa.

Intressantmässigt var inlägget kanske inte det bästa, men nu är det här så det får ni ta.

Grupptryck

Publicerad 2011-12-06 18:19:59 i Allmänt,

Som så många andra bloggare ville jag också göra ett "Dear Santa" inlägg.


Nike hood, Efva Attling armband, Michael Kors klocka, Iittala vinglas, Iittal glögg-glas, i.d. smink, Bodyshop produkter och Marimekko koppar. Min önskelista i ett nötskal. Dock blir jag nog glad för det mesta!

Dött

Publicerad 2011-12-06 17:37:57 i Allmänt,

Japp, bloggen kommer antagligen att vara rätt död denna vecka eftersom att jag nästan kommer bo på gymmet. Orsaken till det är allt övas som behövs inför veckoslutets kurs. Det ska bli mycket roligt, men nervositeten stiger för var dag som går. Önska mig lycka till!

Pynt

Publicerad 2011-12-04 15:06:18 i Allmänt,

Igår då jag var i Helsingfors fick jag plötsligt för mig att köpa lite julpynt. Plastjulgran från Claes Ohlson och julgransgrejs från Stockmann. Angenämt!



Hemma

Publicerad 2011-12-01 14:36:12 i Allmänt,

Jag har nyss kommit hem från skolan. Det känns konstigt att inte behöva göra någonting, jag får bara ligga och slappa utan att få skuldkänslor. Varför detta slappande känns konstigt är en reaktion på den förfärligt hektiska provveckan.

Dock känner jag att rummet måste städas, dammråttorna(som jag idag fick lära mig att mestadels består av döda hudceller, angenämt!) trivs ypperligt i mina knutar. Dessutom har jag ett spinningpass som jag ska dra ikväll, ska bli roligt. Lite fjärilar i magen känner jag ändå.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela