Amanda

Onsdag

Publicerad 2010-03-31 19:44:50 i Dagbok,

Idag har jag haft en bra dag. Dagen började bra med sol och mycket tid på morgonen. Under skoldagen gick solen tråkigt nog i moln och det började istället regna, men det klagar jag inte heller på för då smälter ju snön snabbare! Annars var jag och hälsade på far min, och oj vad jag har saknat honom. Vi har inte setts på flera veckor. Fy på mej! Efter det blev det tränas i Sport10 med Cecci, och det var najs. Här hemma har jag ätit god mat, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt i min sköna idre hoodie.


AWESOME PIC! Dock förstår jag mej inte riktigt på vad hon har på sig, men bilden är grym.

ManU

Publicerad 2010-03-30 21:12:08 i Allmänt,

Nu kollas det fotbollsmatch här hemma hos oss för fullt. Manchester United - Bayern Munchen. Rooney har redan nätat snyggt, så det är bara att hoppas på att någon från ManU gör fler mål så de får hem vinsten.




Efter matchen ska det sovas, och länge eftersom att jag först börjar nio imorgon. Skönt!

Tisdag

Publicerad 2010-03-30 15:46:26 i Bilder,

Vad idag? Jo , har varit i skolan och haft en rätt så vanlig dag. Kom hem nyss, har fått igång min scoter och ska ikväll åka in till Ekenäs för att dansa.


Idag har jag kört på i min underbara topp. Bättre bild kommer!

Goood niiight!

Publicerad 2010-03-29 22:01:02 i Bilder,


Med dessa två bilder tänkte jag visa er en skymt av min nya hårfärg, en skymt av min nya underbara topp och säga godnatt!

Idag har jag

Publicerad 2010-03-29 19:29:28 i Dagbok,

- Varit i skolan
- Skrivit spanska prov
- Färgat håret och det är rätt så mycket blondare
- Använt min nygamla Odd Molly tröja för första gången
- Köpt en underbar volangtopp, underbar
- Städat mitt rum från golv till tak
Och sitter som bäst och ser på Canada's Top Model.

Ganska bra dag, men rätt så lång. Frissabesöket tog två och en halv timme, eftersom mitt tjocka hår, och Jennica (frissan) sade att det aldrig tagit så länge som det tog idag att färga mitt hår för henne. Hur tjockt hår har jag egentligen?


Jag får en härlig känsla av denhär bilden, den kan inte annat än gillas!

I-lands problem

Publicerad 2010-03-28 19:56:18 i Allmänt,

Jo, mitt klädskåp är för litet, what to do? Jag funderar på att köpa en såndär extra ställning, "loppis-ställning" som min Jossan kallar det. Det verkar som det enda alternativet, förutom att kasta ut kläder, vilket egentligen inte är ett alternativ.


Problemet är bara vart jag ska få den att rymmas, hmm..

Nu till spanskan >

Detta går inte!

Publicerad 2010-03-28 19:39:37 i Allmänt,

Jag borde läsa på prov, men nej , det går inte för jag börjar göra allt annat man kan tänka sej: läsa bloggar, STÄDA!!, prova kläder, gå igenom mammas kläder, söka nycklar och annat kul. Det är bara så jag fungerar..


 

I tisdags från riksdagen. Titta så mina hartänder kikar fram!

Snyggt!

Publicerad 2010-03-25 22:41:19 i Allmänt,

Jag lyckades sova från 5-6 tiden till 9, så nu är jag trevligt pigg och får knappast sömn förrän någon gång rätt så sent. Annars är humöret ungefär på -100! Jag vill bara krypa under täcket och sova tills lördagen.

GODNATT!

Positivt

Publicerad 2010-03-25 16:20:05 i Allmänt,

Gladhetsfaktorer:

- BRONSET FÖR FÄN!
- Festen imorgon, och före det en förhoppningsvis härlig träning.
- Matchen i lördag
- Bastukvällen i lördag
- Nattfotbollen i lördag.

DET KOMMER ATT BLI ETT grymt VECKOSLUT!

Idag har jag...

Publicerad 2010-03-25 16:18:46 i Bilder,

Varit i skolan, haft volley turnering och fått brons (HÄRLIGT FLICKOR!!), skrivit ekonomitävlingsprov, åkt hem med buss, varit hos Jenny, bakat chokladbollar, ätit chokladbollar tills jag mådde riktigt äckligt illa, gått hem, lagt ner mej här.

Vad har ni gjort?



TRÖTT

Publicerad 2010-03-24 18:55:14 i Bilder,

Det är vad jag är nu, efter sex timmar träning. Innebandy, volleyboll, zumba och RumpaMage. Blöö. Jag skulle bara villja lägga mej ner och... Dö? Nej , kanske inte .

Imorgon har vi volleybollturnering, och vi är ju i final. Nu får vi bara hoppas på det bästa!

Tisdag

Publicerad 2010-03-23 19:58:51 i Bilder,

Idag har jag då hängt i riksdagshuset med alla andra coola, makthavande människor.
Näe, men det var riktigt intressant. Roligt skulle jag inte kalla det, men som sagt, intressant och lärorikt. Annars har jag dansat rumpan av mej och tagit det lugnt framför DWH. Najs. Och så vill jag önska lycka till till alla ABIN (speciellt min bror) som skriver matematiken imorgon.


Jag måste bara påpeka att jag älskar dehär jeansen. Bekväma och sitter som om de vore sydda för mej.


Jag och Sarah med våra "gäst" lappar i riksdagshusets WC, coolt!

Riksdagen

Publicerad 2010-03-22 22:17:51 i Bilder,

Jo, dit ska jag och några andra elever åka imorgon, bara hänga nivet. Nånej, men vi ska kolla oss omkring och bekanta oss med politiker (höhö) . Men det ska bli riktigt kul att åka in till Helsingfors. Vem vet, kanske jag hinner shoppa något. (hihi)


GRYM!

Dom e int som dooo

Publicerad 2010-03-22 16:28:46 i Bilder,

Idag har jag inte haft en endaste en vanlig skoltimme, utan vi har hållit på med hejarklacken precis hela dagen. Och annars visade det sig att sångaren i Lasse i Redrama som var och hälsade på idag i skolan är otroligt chill och trevlig. Cool snubbe!

Gott folk!

Publicerad 2010-03-21 21:24:18 i Youtube,

Imorgon ska jag träffa dehär:


REDRAMA

De kommer till vår skola och ska hjälpa vår hejarklack , niice!

Skoljobb

Publicerad 2010-03-21 18:25:47 i Film,

Vetni hur duktig jag har varit idag? Jo, jag har börjat dagen med att läsa 70 sidor ur en modersmålsbok, och nu ikväll har jag skrivit 4 sidor av mitt 6 sidor långa föredrag om Albert Einstein (hemskt intressant)... Så det känns som om mitt huvud skulle sprängas p.g.a. att jag har varit för aktiv. Så nu ska jag slappa och titta på någon sköjig film och äta min vadå? femte portion fruktsallad för dagen. Prova på det ni, banan och apelsinklyftor om vartannat. Godare än godis ju.

Annars har jag ett filmtips åt er. The Boy In The Striped Pyjamas. Vi såg den igår hos Palle, och den är helt klart sevärd!

Funderingar

Publicerad 2010-03-21 16:08:54 i Allmänt,


Jag funderar på att färga håret såhär. Jag har haft ganska lika förr, men vad tror ni?

Annars är bilden jävla fin!

Shoppingbehov

Publicerad 2010-03-21 10:59:49 i Allmänt,

Vanliga svarta leggings
Snygg grå kavaj
Vår/sommarklänning
Snygg beige kofta
Otroligt snygga klackar
Partyoutfit
Underkläder

Någon som vill komma och shoppa med mej? Anyone?

Bilder

Publicerad 2010-03-20 23:57:45 i Bilder,

Nu tänkte jag tacka Palle för en najs kväll, gå och lägga mej och före det ladda upp några jävligt fina hoppbilder från Idrefjäll.


Rafael

Johan

Henri

Rafael

Jonathan

Nadira

Henri

Fina bilder tagna av Albert (spelar i PlayMe) och hopparna är duktiga!

Saturdaaay

Publicerad 2010-03-20 17:09:16 i Dagbok,

Ikväll blir det mys hos Palle. Vi ska en hel hög flickor dit och bara ta det lugnt och kolla film , precis vad jag behöver.
Annars  har jag varit på en timme Zumba idag och sen for jag på barnkalas. Det var där jag hörde om faktan i förra inlägget. Och det är påriktigt sant , för en av de som var på kalaset är kines , men bor här nu. Gissa om aptiten for efter att hon berättade det?


Grym bild!

Visste ni att..

Publicerad 2010-03-20 16:57:30 i Allmänt,

.. man i kina äter aphjärnor? Jo, man äter dem rakt ur en levande apas huvud, man skär upp halva huvudet och dricker sen därifrån med sugrör !

NICE !

Trist!

Publicerad 2010-03-19 21:19:54 i Allmänt,

Jag hade riktigt siktat in mej på en svettig, tung, jobbigtattandas och härlig fotbollsträning imorgon. Men nej! Det fick jag seni inte... Nej för den svettiga, tunga, jobbigtattandasifa och härliga fotbollsträningen har blivit inställd, så istället blir det en trång, dåligluftig och GRYMTsvettig zumbatimme. Trist, har nämligen saknat att sparka på bollen...

TUMMEN NER FÖR SÅDANT!

YOU KNOW WHAT?

Publicerad 2010-03-19 17:10:29 i Dagbok,

Jag är hemma, och gissa hur jääkla skönt det är.

Klassresan har varit otroligt lyckad och Tahko som resemål var lätt sagt perfekt! Vi har varit i backen halva dagen och andra halvan har vi suttit och tagit det lugnt och myst i våran stuga. Jätteroligt har vi faktiskt haft det. Dessutom har jag åkat bräde med Sofia som har åkt skidor i nästan hela sitt liv, så hon har tvingat med mej i svarta backor och offpister och annat kul. Fan vad roligt vi har haft det! Och för er som inte åkt offpist förut och ändå är rätt så bra, så gör för fan det. Jag vill tillbaka till dendär härliga snön !

Annars då? Jag missade träningen idag för vi kom hem så sent, och nu funderar jag vad jag ska hitta på. Bara ta det lugnt låter som det skönaste alternativet, men jag får se lite. Hmm ..


Sarah, jag, Isabel och Josephine uppe i backen. Sarah's kaamera !

Laddar upp

Publicerad 2010-03-14 19:55:10 i Allmänt,

Håller på att proppa min iPod full med ny musik och hittar en massa bra låtar. Härligt!

Jag har nästan packat klart och imorgon ger vi oss aav. JAG ÄR TAGGAD!

WEEKEND

Publicerad 2010-03-14 10:47:06 i Youtube,

Tänkte bara meddela att mitt veckoslut har varit riktigt bra hittills med träning och chill hos Lina på fredag och igår med träning och partyyy igår kväll. Riktigt kul med härliga mänskor !

Och idag blir det packas och träning som gäller, jag åker ju till Tahko imorgon för att åka snowboard på klassresa. Härligt att få stå på brädet igen.


Bra R&B som min Josie visade mej !

GODMORGON TILL ER!

Maskerad

Publicerad 2010-03-11 14:41:45 i Allmänt,

Jaa, på en torsdag? Varför inte ha kul på vardagarna också?

Sofia som fyllde på sportlovet har ordnat en maskerad för ikväll, eller snarare sagt så börjar den här om ca 25 minuter. Vi skä äta gott, skratta och annars bara ha kul. Sånahär dagar gillas. Tack Sofia för att du orkar ordna (L)!


Sofia själv, en härlig, glad och god tös!

Lovely day!

Publicerad 2010-03-10 20:17:05 i Bilder,

Vädret har ju varit hur härligt som helst ! Solsken precis hela dagen och så ser man bara hur snön smälter. Grymt!

Annars har jag skön skoldag, vi hade hejarklacksträning och sen gymnastik, som bara är kul , och före det en riktigt trevlig samhällslära timme. Kan man klaga? Nej! Det känns vetni nu som om skolan aldrig skulle börja påriktigt. Jag var ju sjuk hela förra veckan , och denhär veckan har jag inte haft en enda jobbig dag ännu, och så åker vi ju till Tahko på klassresa nästa vecka. Lugnt och skönt kan man bara säga!


Härligaste bilden jag sett på länge. Den har allt ! Färgerna, tjejens kläder&energi, vyn och mer, skulle kunna hålla på förevigt. Oj säger jag bara!

Night!

Publicerad 2010-03-09 22:21:47 i Allmänt,

Jag tänkte bara säga godnatt och klistra in ett skämt hit, haha!

En mamma går in i sin dotters rum och märker att dottern är borta.

Ett brev ligger på sängen och, med det värsta i tanken,

rusar mamman till brevet och öppnar det:

Kära mamma, Jag är ledsen att behöva säga det,

men jag har åkt iväg med min nya pojkvän.

Du skulle se honom mamma,

han är så snygg med sina tatueringar och piercingar

och hans motorcykel är grym!

Äntligen är jag gravid och vi kommer att bo i hans husvagn i skogen.

Nu när vi märkt att marijuana inte är dåligt för oss kommer

vi att odla det och sälja till flera av våra vänner,

när dom har slut på kokain och ecstasy.

Eftersom både Abdul och jag gillar barn planerar vi att skaffa många,

och så fort vetenskapen tar fram ett botemedel mot AIDS kommer Abdul

att bli bättre.

Nästa gång vi ses får du träffa dina barnbarn!

Hjärtliga hälsningar din dotter.

PS: Jag bara skojar mamma, jag är hos grannen.

Jag tänkte bara få dig att inse att det finns värre saker här

i livet än mina betyg.

Full

Publicerad 2010-03-09 20:15:41 i Bilder,

Imorgon har jag helt fullt upp med skola, provläsning, volleyboll, rumpamage-träning och simning. Woop. Jag kommer vara död, men jag gillar träning och fullsatta dagar. Ibland. Ibland vill jag bara slappa. Det beror på.

Dansen var annars kul. Jag är sjukt mycket efter , men jag ska fan komma igen! Direkt när jag kom hem började jag öva( hoppas Ewe läser) och har kommit framåt i en dans , tss . Annars mesade jag ut med detdär med att gå dit. Det är ju fortfarande rätt kallt. Bajs!

Härlig.

TJA

Publicerad 2010-03-09 16:32:48 i Allmänt,

Idag har jag inget att berätta. Har suttit i gymnasiet i en hel massa timmar och tagit in info. Det var tråkigt. Sen som belöning för intagandet av infon gick jag och köpte mej ett par leggings med skinndetaljer. De är najs!

Nu ska jag laga mej klar för dans , och sedan kaanske promenera dit om jag orkar. Måste bestämma mej.

PUSS.


Härlig bild. Man får riktigt vårkänsla nu när man är ute i solskenet. Lovely!

Vetni!

Publicerad 2010-03-08 22:13:08 i Allmänt,

Jag har börjat borsta håret igen efter några års paus, och jag är nu besatt av det. Jag blir fullkomligt tokig om jag inte får håret borstat en gång per dag. Tur så har jag en bra hårborste!

Kvinna

Publicerad 2010-03-08 14:46:02 i Bilder,

Idag måste jag ju också hälsa till mej och alla andra kvinnor som läser detta att:
HA EN BRA KVINNODAG!


Jag och mina fina kvinnovänner.

Quote

Publicerad 2010-03-08 14:11:18 i Allmänt,

"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
- Douglas Adams

Dagens

Publicerad 2010-03-08 14:07:21 i Allmänt,

Dagens känsla: trött&dåsig
Dagens mat: äckliga kebabstänger och god fetaost
Dagens tråkiga: hostan är fortfarande grym! & SPANSKAN
Dagens roliga: min roliga granne som satt bredvid mej i bussen och nynnade hela vägen hem.
Dagens sug: Shoppingsug/chips
Dagens plan: Serier och träning
Dagens planering: Åka till Helsingfors, gå till butiken Carlings och köpa något dyrt&fint!
Dagens låt:
Dagens bild:


Härifrån

NERD

Publicerad 2010-03-07 20:30:05 i Youtube,

Vetni jag har börjat kolla på Friends igen , och jag vill inte göra mycket annat än titta på det nu. Det är ju så jäkla bra!

Annars så skulle jag verkligen uppskatta musiktips.

Här är några till er:


Jag gillar videon dessutom.



Jorney - don't stop believing


Och denhär fick vara med för jag gillar videon , chekitouut!

Fråga

Publicerad 2010-03-07 16:50:43 i Dagbok,

 

Vad tycker ni om skorna i Alexander McQueen's outfits?

Själv tycker jag att de är grymt fula! Usch, aldrig att jag skulle lägga sådana på mej en festkväll!

Sunday

Publicerad 2010-03-07 16:44:49 i Allmänt,

Gårdagskvällen var sådär. Semi lyckad helt enkelt.

I morse (dag) vaknade jag upp runt 2, och eftersom att mor min inte hann komma efter mej just då från pappa, så tänkte jag att jag lika bra kan gå hem. Så på en hel timme gick jag hem , och det kändes bra! Vädret är ju så jäkla fint med solsken och man bara kände hur våren var på kommande!


Så jävla vacker bild! Härifrån

Partynight

Publicerad 2010-03-06 15:02:10 i Grejjer,

Ikväll blir det väl en liten fest, eller två? Höhö. Nåja, vad jag har tänkt ha på mej är inte alls klart, slänger väl på mej något bekvämt bara. Så känns det nu i alla fall.


Men så här skulle jag i alla fall gärna se ut en skön sommarkvälls fest . Eller kanske skolavslutningen. Jag gillar klänningen rätt så mycket, kanske det blir min avslutningsklänning, vem vet?

Ifall

Publicerad 2010-03-06 00:32:53 i Grejjer,

Ifall att någon av mina lokala vänner/läsare här inom en snar framtid har tänkt beställa från H&M så får ni gäärna berätta för mej ifall att ni skulle beställa ett par skor till mej på samma gång :) Jag skulle betala tillbaka så snabbt som möjligt , och jag skulle uppskatta det till 1000!

FREDAG

Publicerad 2010-03-05 19:48:18 i Dagbok,

Jah! Härligt! Fast jag inte gjort just något vettigt förutom att jag städat mitt rum och varit på släktmiddag, men ändå känns det bra. Det känns som om jag har världens planer (fast jag inte har några klara) och som om jag skulle ha grym känsla för denhär kvällen.

Men jag har ett skämt att berätta , höhöh !

En tjej pratade med sin kompis dagen efter att hon hade "varit i plyshan?!?" med en kille. Kompisen frågade :
- Vem var killen?
Tjejen svarade:
- Björn Borg !
Kompisen:
- Nej , det tror jag inte på !
Tjejen:
- Jo , det stod ju på hans boxers.

Haha, och det var min styvmors mammas skämt, och hon är närmare 80 år gammal. Skönt skämt, haha ! :D

Thursday

Publicerad 2010-03-04 20:53:21 i Dagbok,

Ligger som bäst i min säng och titta på Flach Forward med datorn i famnen. Skicket är helt okej , bästa hittills denhär veckan. Ännu har jag lite stegring, men betyydligt bättre än igår då jag bara sov hela dagen !

Och imorgon är det fredag ! Och imorgon ska jag bli frisk så jag kanske kan göra något på veckoslutet. Jag är så jäkla trött på denhär sängen nu att jag bara vill klippa den i 1000 bitar och sen bara fara ut och springa 100 km. Inte för att jag har energi till det, men ändå .


Jag på toppen i Idre.

Också tagen härifrån.

Ååh

Publicerad 2010-03-02 19:41:58 i Allmänt,

Febern bara stiger , den vill inte alls gå ner. Jag orkar inte ligga kvar i sängen meer!

Och ännu.

Publicerad 2010-03-01 21:36:42 i Dagbok,

Febern vill inte fara bort. Den ligger på 37.7 och har legat där ett antal timmar, och kommer antagligen hållas där. Rätt så tråkigt att ligga hemma ju när huvudet bara bultar ! Jag har inte gjort något idag. Läst lite bok, tittat på MTV och annan tv och kollat något serieavsnitt. Inget mer... Fyfan för att vara sjuk!


En bild har jag ändå tagit från Ewe's blogg. Jag och Ewe i Oliver's snygga goggles i Idre, niice.

FUCK FEVER!

Publicerad 2010-03-01 14:06:49 i Allmänt,

Jahap, så har jag feber igen . Jag kom ju igår hem från Idrefjäll efter en härlig vecka med härliga mänskor, härliga backor och den härliga snowboarden! Ungerfär 6 timmar per dag spenderade vi i backen , och efter det blev det en hel del filmtittas och att bara ta det lugnt. Jag måste nog säga att jag trivdes riktigt jävla bra där. Jag delade rum med Ewe, och vi hade ju det bästa rummet så det var awesome! ;)

Jag ska försöka att få bilder av Ewe ifall att hon har lust att ge mej? Annars så blir jag utan bilder, eftersom att min kamera är döööd . Buu! Nåja . Men nu ska jag fortsätta bota min feber och ta det lugnt, äta lite sallad och kolla film . Mys!

Svar på tal

Publicerad 2010-03-01 13:38:49 i Allmänt,

I om BYE: en fråga som inte har nånting med inlägget att göra:

pluggar du ofta/mycket inför prov, eller hänger du bara med på lektionen så bra att du lär dig det direkt? hur gör du för att få ett bra betyg?


Nej jag bluggar inte mycket , repeterar lite före provet bara. Hur mycket jag repeterar beror helt på ämnet och just hur mycket jag följt me på timmarna, men det blir nog för det mesta högst 2-3 timmar så. Och mycket beror ju på från person till person.

:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela