Amanda

Lustigheter

Publicerad 2010-11-30 19:37:17 i Allmänt,

Det verkar som att jag har mycket på lager idag. Men i morse då jag och Josephine gick till skolan från bussen fick vi syn på en gubbe som var ut och rastade sin hund. Helt vanligt. Det ovanliga var att hunden hade, wait for it... SKOR PÅ SIG. Det är inte sådant man ser varje dag, men riktigt sött var det. Och slö är jag, dessutom lite rastös.

Annars är jag mycket taggad för morgondagens innebandyturering i Lovisa. Vore inte dåligt att komma hem med vinst och sedan komma vidare till nästa omgång. Det är bara att kämpa på och hålla tummarna!

Nu ska jag mysa framför nyaste avsnittet av Gossip Girl!


Xoxo, gossip girl!

Skumvin på burk

Publicerad 2010-11-30 19:19:06 i Allmänt,

Yesyes, det är vad jag och fina mamma hittade idag i butiken. Dessutom hade det ett riktigt fyndigt namn, nämligen skumppa. Jag sitter som bäst faktiskt och smuttar på denna skumppa, och det känns kanske så oglamoröst som möjligt att sitta i soffan iklädd myskläder, under täcket och dricker burk-skumvin. Eller låter det glamoröst? Nejdå!


Någon som hört om detta förr? Lite smålustigt tycker jag att det var. Vad smaken beträffar är det över förväntningarna, eftersom att de var väldigt låga.

Måndag

Publicerad 2010-11-29 21:35:52 i Allmänt,

Jajja! Sista dagen av provveckan imorgon, och fysik står på schemat. Det ska sitta så jäkla bra när den är över och sedan börjar en litelite bättre och en litelite slappare period. Fettnajs!

Och jo, jag har en grym träningsvärk och jag har fått husdjur, dammråttor. Hemskt mysiga!


coolcool. härifrån.

Första advent

Publicerad 2010-11-28 15:53:31 i Allmänt,

Oj, så tiden går! Speciellt när man har så roligt. Jag kan nu och här berätta för er att jag har haft en av mina bästa höstar någonsin denna höst. Jag har haft det mycket bra, och riktigt tydligt märkt vilka personer som betyder mest för mig.

Gårdagen var riktigt trevlig, men kanske inte riktigt som vi hade tänkt den. Men den slutade ju gott med två skönsjungande smårunda killar runt fyra inatt. Helt okej!


En favorit vinter-bild!

It's such a beautiful day

Publicerad 2010-11-27 09:59:39 i Youtube,

Idag ska jag ha kul. Mycket kul. Det ska jag tammefan ha!
Igår hade jag också kul. Vi var hos Reidar, som fyllde hela 18 här i veckan. Där var det riktigt trevligt med trevliga människor, och runt 11 åkte jag hem. Eller hem och hem men... Lite olyckor hände, men sånt är livet. Ojdå!

Men idga brudar ska vi göra det så jäkla kul! Jajja!


Psst! Olle är ju grym! (!!!!)

FREDAG!

Publicerad 2010-11-26 15:54:10 i Allmänt,

Äntligen lite paus från provveckan! Och hur man har längtat. Provveckan har gått som jag förtjänar med tanke på så lite läsning som möjligt i vissa ämnen. Ikväll blir det födelsedagsfiras, vilket ska bli riktigt kul, och imorgon står det innebandybastukväll och -julfest. Väldigt trevligt måste jag säga!

För tillfället sitter jag med kaffekoppen i handen i baconos efter att för första gången i mitt liv stekt bacon, och mina första stekta bacon gick till broder som just kommit hem från ett militärläger i kylan. Annat som också händer just nu är att broders kompisar sitter och argumenterar om vem av Megan Fox och Rihanna som är snyggare. Riktigt intressant diskussion!

Förberedelse

Publicerad 2010-11-24 15:41:33 i Allmänt,

Vet ni hur mycket jag förberett mej för morgondagens filosofiprov hittills? Inte ett smack. Efter skolan har jag skottat snö, ätit, sett på 90210 och sovit. Precis vad man ska göra i provveckor ju. Nåja, men jag skiter blanka fan i filosofin. Inte det minsta intressant!

Hello provvecka!

Publicerad 2010-11-22 18:45:36 i Youtube,

Jahapp, bara att sätta igång att läsa på en hel rad prov, sex stycken prov står på tapeten. Men tänk vilken lättnad man får känna efter.

Jag kom just från en riktigt bra innebandyträning i Karis. Very nice! Ikväll blir det T, provläsning och DWH.


Energikick!

Söndag

Publicerad 2010-11-21 20:35:03 i Youtube,

En riktigt lam dag. Har legat på soffan, tittat på en tråkigt futsal match (0-0) och läst lite finska. En riktigt lam, men endå ganska bra dag. Tsihi.

Gårdagen var kul! För det första var arbetsdagen riktigt rolig tack vare fina Sandra! Runt 6 for jag och Josie till ASC's julfest och var där några timmar och hade det riktigt trevligt. Sent på kvällen kom Josie, Ewe och jag på att vi ville dansa, så vi drog iväg till en lokalfest här i trakterna och hade det mycket kul med några av favoritkillarna. Och natten spenderades med Tobias.

Och vetni! Det är bara ADERTON dagar tills vi far till Sverige för att dagen därpå titta på IDOL-finalen.
Jag är grymt taggad!!

FRIDAY BABY

Publicerad 2010-11-19 17:47:58 i Allmänt,

Herre vad skönt med fredag! Denhär veckan har varit JOBBIG, väldigt jobbig. Så veckoslutet är väl behövt. Nog för att jag inte kommer få många lugna stunder med tanke på att jag redan har jobbat idag, jobbar imorgon och på kvällen ska jag på årets första julfest, vilket ska bli riktigt kul!


Ikväll ska jag mysa med glögg och pepparkakor (och så är väl dendär Sarah med...) framför idol. Det ska bli mycket skönt med en hemmakväll här i langansböle framför TV:n.


Jag, Sarah och Emma som snyggast.

Trött!

Publicerad 2010-11-18 19:23:13 i Allmänt,

Orsaken till att jag inte bloggade ett smack igår var att jag hade fullt upp, hela dagen! Var nämligen hemma först halv 11 på kvällen, och sedan var det bara att ramla i säng.

Idag har jag också haft fullt upp med träning i mångamånga timmar. Innebandy har varit på schemat.

För övrigt är vädret härligt, nu är det bara att hoppas på att snön håller i sig så man snart får ta fram sitt bräde. Och så blev jag just på halvdåligt humör, vilket kan bero på trötthet och överreaktion.

Nu ska jag läsa om tidsepoker, jännä!

Måndagskväll

Publicerad 2010-11-15 21:51:30 i Youtube,

Denna kväll har varit en av de bästa tänkvärda. Började med innebandyträning som jag redan nämnde, vilken gick riktigt okej med tanke på att det var min andra träning med Elit, och fortsatte sedan med mys och DHW med finfina flickor. Sådär att bara hänga med bästa kompisar på vardagskvällar har man inte gjort på  länge, men vem annan man hängt med kan man ju inte klaga på.. ;)

Annars känner jag mig mycket glad idag. Nu ska jag avsluta kvällen med kanske min femte kopp te för dagen och läsa lite modersmålsbok i hopp om att snart ha den utläst.

Godnatt!


Psst! Melissa Horn, som jag hittat på Nettes Spotify lista, är grym. Lyssna ovan!

Jajja!

Publicerad 2010-11-15 15:31:34 i Allmänt,

Nu, om 9 minuter ska jag dra iväg på min första innebandyträning med damlaget. NERVÖST!!!!

Besatt

Publicerad 2010-11-14 19:27:56 i Allmänt,

Hörni gott folk. Efter att jag såg skorna nedan på Dinskos hemsida har jag inte riktigt kunnat sluta tänka på dem. Så nu undrar jag om någon vänlig själ är påväg till Helsingfors i veckan? He-he-he...

Farsdag

Publicerad 2010-11-14 13:48:12 i Allmänt,

Ha en bra farsdag världens finaste pappa! Tyvärr ska vi inte fira den idag, eftersom att vi redan gjorde det igår och pappa åkte iväg till landet igår kväll.
Gårdagen var rätt jobbig p.g.a. denna förjävliga förkylning. På jobbet måste jag först slute en timme tidigare, och hela kvällen tog jag det lugnt, först hos Jossan med flickorna och sedan bara hemma med min modersmålsbok och till sist fick jag även Tobias på besök.

Idag ska jag också bara ta det lugnt. Jag har nämligen tänkt att min hosta ska vara bättre imorgon så jag kan fara till Karis på innebandyträning. Det kan ni väl hålla tummarna för? Tack!

För övrigt har jag blivit en te-fantast.

Fredag

Publicerad 2010-11-12 14:07:12 i Allmänt,

Väl behövd. Verkligen. Denna vecka har varit riktigt jobbig, dels för att jag har haft en hel del program och dels för att jag varit, och är, så grymt förkyld. Ikväll ska jag ta det lugnt. Punkt slut.


En favorit-bild!

Leffa

Publicerad 2010-11-10 21:05:29 i Youtube,

Due date var filmen. Den var asbra. Sevärd för er som inte har sett den. Sällskapet var inte heller pjåkigt.

Nervositet

Publicerad 2010-11-10 14:03:52 i Allmänt,

Jag har rätt många nervositetsorsaker nu, men som tur så har jag om ungefär 45 minuter ett mindre.

För övrigt är jag trött på en massa skit. Varför lägga sig i andras saker som man inte alls har något med att göra? Vissa saker måste bara redas upp mellan fyra ögon...

Men, jag känner mej vädligt lyckligt lottad just nu. Hihi!

Ikväll blir det bio. Nu måste jag jag sköta det som rubriken säger.

Tisdag

Publicerad 2010-11-09 19:02:42 i Allmänt,

Detta har varit en usel dag. Skoldagen började med att jag fick något grymt på närverna, och sedan gick det upp och ner resten av dagen. Dessutom var skoldagen mycket tung, jag slutade fyra och spelade sen efter det en timme innebandy och efter det ännu en mycket snabb snöfotboll, tss.. Nåja, väl hemma var det bara att sätta igång med ett arbete om naturalismen och realismen. Finns det tråkigare? Skulle inte tro det.

I need a break

Publicerad 2010-11-08 14:09:55 i Allmänt,

Jag är stressad och har migrän. Mysigt med tanke på läxberget. Plus att jag inte förstår ett skvatt av matematiken.

Söndag

Publicerad 2010-11-07 17:57:37 i Allmänt,

Idag vetni, idag har jag testat på något nytt. Jag har nämligen varit på min första innebandyträning med ett riktigt lag, och det var mycket roligt! Jag, Jossan och Lellu bestämde oss för att testa hur det är att spela med dem, och det kändes bra. Nu återstår det bara att se hur mycket man kommer att spela i framtiden, eftersom att det antagligen blir en hel del sen när fotbollen börjar igen. Men med att hinna med båda vore kul.

Jajja, idag har jag också tittat på futsal. Lite surt att motståndarlaget gjorde 4-4 målet 23 sekunder före matchen var slut.

Men nu ska jag äta, öppna matematikboken, stänga matematikboken och sedan traska iväg till min kille.


Han är ju grym!

Lördag

Publicerad 2010-11-06 07:45:24 i Youtube,

Morgonen började så bra som den kan. Nu är den inte lika bra längre när jag blev ensam.

Idag ska jag hälsa på fina mormor, vad annat?

Ding-ding-ding

Publicerad 2010-11-05 14:15:56 i Allmänt,

Ni vet den störande huvudvärksreklamen, antar att den är för någon slags tablett. Nåja, men så känns det nu. Antagligen har jag feber också, men mäta den tänker jag inte göra för då känner jag mig tvungen att sitta inne ikväll. Nog för att jag antagligen endå kommer göra det, men det känns mycket värre om man är tvungen till det.

För övrigt vill jag påstå att jag är mycket irriterad på Sveriges TV4 då man inte längre kan titta på Idol live på deras hemsida. Frustrerande eftersom att vi inte har de rätta kanalerna.

Men nu ska jag lägga mej och titta på Kungarna av Tylösand och hoppas på att huvudvärken släpper för att sedan gå och handla mat och... EN JULKLAPP. Herre... Jag och Märta räknade idag att det endast är sju veckor till jul.


från weheartit.com

FRIDAY BABY

Publicerad 2010-11-05 07:53:33 i Allmänt,

Sitter som bäst i min säng med en sovande kille bredvid mej. Varför jag inte också sover är en bra fråga...

Jag håller på att bli sjuk, har sjuk hals och näsan är täppt, inget vidare! Uschusch. Men oj vad skönt det ska bli med veckoslut.

Ha det gött.

Kvällstimmar och skitväder

Publicerad 2010-11-03 15:34:26 i Youtube,

Vädret är verkligen uselt idag. I morse var det ändå helt okej då jag gick till skolan, men när jag och Susanna skulle gå mot torget idag efter skolan för att sedan gå på café såg det inget vidare ut. Riktigt äckligt höstväder. Därför ser jag inte heller riktigt fram emot att gå till skolan igen om en stund för att sitta där på kvällstimmar i tvåochenhalvtimme. Visst är ämnet riktigt intressant, historia om förintelsen, men det känns lite segt sådär på kvällskvisten. Mycket hellre skulle jag ligga hemma och mysa, men som tur får man det efter timmarna, hihii...

Nåja, nu ska jag avsluta min lediga tid med att hitta ett häfte och titta på kungarna av tylösand (BÄST!!). Ha en skön tisdagskväll.


Innebandyturnering

Publicerad 2010-11-01 13:52:00 i Youtube,

Och till nästa omgång kom vi! Efter riktigt bra spel x2, riktigt fult spel och lite bitchas så gick ju allting bra.

Nu ska jag läsa lite älskad filosofi och så småningom äta före det blir Tobias och gym ikväll.

Solong!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela