Amanda

KLART!

Publicerad 2009-09-30 22:38:00 i Bilder,


FÖRE



Medan målningen höll på.


EFTER (dåliga bilder menmen..)


Vad tycker ni? Jag är iallafall stolt!

Sämre än sämst!

Publicerad 2009-09-30 17:18:28 i Dagbok,

Min uppdatering då , men jag har tyvärr inte tid när jag för det mesta målar för fullt. Riktigt bra kan jag själv säga att det blir, gillar färgerna. Har nog tagit några bilder, men jag har inte orkat ladda upp dem till datorn, latmask-Mandy. Men det får ni ta, de kommer senare.

Vad kan jag till berätta? Jo , jag var inte till skolan idag p.g.a. grym huvudvärk, så jag somnade om , sov till 11 och när jag vaknade gråtande efter en mardröm då min pappa dog var huvudvärken borta, skönt! Så jag satte direkt igång att måla, och så har jag målat ungefär hela dagen , förutom pausen jag hade då jag såg på ett gammalt top model avsnitt. Riktigt skön dag, har fått mycket gjort så jag är stolt ! :)

Målning

Publicerad 2009-09-29 22:32:52 i Dagbok,

Jag har väggmålning på G i mitt rum. Det blir riktigt bra har jag på känn, bara det skulle bli klart någon gång. Har målat alla väggar vita nu , och har bara den lila färgen kvar att kläta på. Bilder härifrån får ni senare och för tillfället är här ett riktigt bombnedslag! Schysst ;)

Skola

Publicerad 2009-09-29 08:10:24 i Dagbok,

Idag har vi temadag i skolan . Sitter här som bäst och surfar medan andra jobbar hårt med städning, planetering , att sy och annat kul. Haha, jobbigt värre. Vad jag egentligen ska göra är att jag ska fota de jobbande och deras resultat, men just nu har någon tagit min kamera så jag har inte mycket att göra. Helt lugnt nog! Idag ska jag fixa några papper och passfoton till mitt mopokort, söka praoplats, börja måla och dansa . Fullt upp altså. Och om det blir tid över ska jag läsa Twilight <3 Ha en bra dag! :)

Städa

Publicerad 2009-09-28 15:42:40 i Dagbok,

Nu ska jag städa , måste städa. Har kläder i hela mitt rum över golvet så jag knappt ryms in. Och dessutom ska jag måla i mitt rum denhär veckan , så jag måste städa före. TRÅK!

Serievinnare

Publicerad 2009-09-27 19:57:52 i Sport,

Hela min dag har idag blivit spenderad med mitt fotbollslag, vi hade nämligen match i Lahtis som är ungefär 3 timmar körtid från våran hemstad.

Matchen vann vi ju , fastän början var ganska så trög. Ställningen blev 3-1 och Mimmi , duktiga Mimmi, gjorde hat trick , altså gjorde hon alla målen. Annars tyckte jag spelet löpte helt okej nog. Så nu med denhär vinsten har vi vunnit serien. Härlig känsla!

I (L) SOCCER!

TRÖTTAREST

Publicerad 2009-09-26 23:45:28 i Dagbok,

Jag och Jossan ligger nu i min säng och fiser. Vi ska se på någon film / sova.

Tidigare ikväll var jag hos Sarah , men kom hem ganska tidigt eftersom att jag inte ville komma hem till ett tomt hus, så min bror var då ännu hemma. Och sen kom Jossan över så nu ligger vi här.

Imorgon match och vi ska nita! JAHHHH.

Lördag

Publicerad 2009-09-26 09:16:34 i Allmänt,

Och jag är trött! Usch ändå. Det var ju marknad igår, så jag var inte hemma mellan 11 på morgonen till 1 på natten , därför var uppdateringen här på bloggen sämst. Men inte ska man klaga. Sådär halvkul hade jag igår, konstaterade nämligen att man håller på att växa ifrån marknaden, vilket är tråkigt! Något smått och gott köpte jag också där - ett par jättesköna stickade vantar , en plåmbok som jag har nu medan jag söker en ny , en t-skjorta och lite godis och mat. Såntdär ganska typiskt för marknaden.
Jag fotade inte mycket igår, men det lilla jag fotade kommer det bild på efter min träning, som jag har nu om 14 minuter. Lite sjuk är jag ännu, men jag tänkte försöka träna iaf.

Ha det gött!

Marknad

Publicerad 2009-09-24 19:51:26 i Bilder,

Då var första marknadsdagen för året avklarad. 1/2 dagar, så imorgon kvar altså. Riktigt kul har jag nog haft sådär överlag, men imorgon igen. Vi ska baka med Emma igen på eftermiddagen, och sen får man se lite vad det blir.

Pics:


Ser ni skillnaden?
Svar: NEJ!


Jag och Emma in action

Bagaren Mandy

Publicerad 2009-09-24 06:30:27 i Bilder,

Idag ska jag baka i 4 timmar, sen gå och äta en underbar vårrulle med Emma på marknaden och efter det hem för uppfräschning, och sen ... Gissa vad? Jo tillbaka till marknaden förstås ! Riktigt skön dag kommer det att vara!


HA EN BRA DAG!

Älskade flickor!

Publicerad 2009-09-23 21:35:29 i Allmänt,

Kvällar som dessa förstår man hur härliga flick- kompisar kan vara. Att bara kunna sitta tysta, läsa, laga läxor, fnittra, virka, massera, prata musik osv. Härligt måste jag säga! Ni betyder otroligt (L)


Förlåt Susanna, jag vet att du hatar bilden men jag hittade ingen annan och jag kan påpeka att du har blivit ännu vackrare och att detta inte är den mest lyckade bilden på varken Jossan eller Susku, men de är otroligt vackra IRL, vilket Lina också är, men hon riktigt lyckad på bilden ! (FLUMM!)

LOVE U!

Harper's och Lina

Publicerad 2009-09-23 18:20:08 i Dagbok,

Ska nu se ett avsnitt Harper's Island till slut, och sen springa över till Lina för läxläsning, men för min del blir det väl att sticka en halsduk :)!

Ha de gött.

Dan före dan

Publicerad 2009-09-23 16:55:12 i Bilder,

Imorgon är det ju Ekenäs Marknad , vilket innebär en stor marknad inne i centrum. Dit kommer en massa försäljare med mycket krimskrams, men där är en sån härlig stämning. Love it! Varje år har man kul på marknaden , vad som än händer.

Vi har ett projekt med skolan att alla jobbar med ett jobb som man själv har valt, och jag har valt bakning. Så jag och Emma ska stå vid köksbänken i ca 8 timmar nu dehär närmaste 2 dagarna, vilket är helt okej eftersom att bakning ändå är helt kul :)!





Jag och Emma är snygga ;) + Sarah som är med på ett hörn, JAH!

Hårfärgning!

Publicerad 2009-09-22 19:41:41 i Dagbok,

Nu ska jag färga håret igen! Har fått en liten utväxt, och jag måste säga att utväxt är något av det fulaste jag vet såatt. Jossan eller Susku ska färga det, vet inte riktigt vem . Det får man se sen :) Men nåja , det blir nu av!

Usel bloggdag har jag haft idag, men ni får ursäkta. Har inte orkat ..

Hoppas ni haft en bra dag! :)

Musiksmak

Publicerad 2009-09-21 17:36:29 i Allmänt,

Jag tänkte berätta lite om min musiksmak, som är vääldigt blandad, och är helt beroende på mitt humör!

Men mitt favoritband för tillfället är nog nästan Kings of Leon. Jag har helt och hållet gått och kärat ner mej i deras låt Sex On Fire - LINK!

Och så några andra låttips :

Som ni alla säkert hört : Akon - Sexy Bitch , men bra festlåt är den ju alltid!
Muse - Super Massive Black Hole Extra bra eftersom att man får Twilight känsla av den , ett stort +.
R Kelly - The World's Greatest Lyssnade mycket på den när jag var yngre, men nu när jag hörde den dethär VS igen kom jag ihåg den , så skön låt!
Dub FX - Love Someone Hörde den faktiskt första gången igår, men jag är fullkomligt fast.
Michael Jackson - Man In The Mirror Gammal men asbra!
The Prodigy - Warrior's Dance Att höra denhär med full volym är något av det bästa som finns, wou!

Här har ni då olika exempel på min konstiga musiksmak! Men jag gillar det, och som sagt ändrar den väldigt mycket enligt humöret!

Mys

Publicerad 2009-09-21 17:17:49 i Dagbok,

Har nu legat i soffan några timmar med en kaffekopp och sett på förra måndagens Top Model, Desperate Housewives och nu ska jag kolla lite SATC till. Ahh! Härlig måndag med tanke på förkylningen! Dessutom måste träningen skippas just pga. förkylningen.

Usch, jag vill träna , har inte tränat sådär ordentligt på en vecka. Nåja, men om hälsan sätter stopp kan man inte göra mycket, right?

Måndag

Publicerad 2009-09-21 14:38:20 i Bilder,

Började morgonen med stress, sen skola, via lindex och sen hem :) Riktigt okej dag!


Klädvalet för idag:
TröjaTopshop, BlåtoppSyttsjälv, VittoppLindex, LeggingsLindex, HalsbandIndiska, ArmbandMångaolika!

Sen körde jag på väst, halsduk, mössa och Converse. Bekvämt kan jag lätt säga! :)

Grattis SUSANNA! :D

Publicerad 2009-09-21 14:31:56 i Allmänt,

Ska börja denhär bloggdagen med ett stort GRATTIS till världens bästa Susku!



Haha, vissa bilder är lite gamla, vissa är från gånger man inte riktigt varit i bästa skicket osv. Härliga stunder med dej älskade S!

BSB

Publicerad 2009-09-20 21:14:23 i Allmänt,

Funderar om jag ska åka och se på dem med konstig kombination eller bästa vänner? Svårt val!

ANGST

Publicerad 2009-09-20 19:18:13 i Allmänt,

Jag behöver pengar! Jag har massor som jag vill shoppa, både inredning och kläder. Men mest är det inredning jag vill ha. Och så vill jag resa! Jag ska antagligen åka till Italien med Jossan på sportlovet i vår, men sen snackade min mamma något om Peking idag, och hur coolt skulle det inte vara? Men pengar behövs.. Kanske jag sku ta och vara barnvakt till mina kusiner något tag igen? De är ju så söta, fastän de kan vara lite jobbiga. Men sötheten vinner nog ändå i längden. Måste fundera på saken!

Eller har ni något exempel på hur man kan förtjäna pengar på något sätt? Något tips skulle behövas :)!

I <3 COFFEE

Publicerad 2009-09-20 17:00:03 i Bilder,


Snyggt med mjölkmustach !

Nu har vi köpt hem en likadan kaffekonstruktion som jag hade där jag sommarjobbad, och gud vad jag njuter!
It's the best coffee I ever had!

PARTYPICS

Publicerad 2009-09-20 14:29:46 i Bilder,




Allt detta från Vici. ( OBS! Bilden längst ner till vänster är min drink, inte något annat äckligt ;)! )

Sen hos Ewe!


Vissa var gladare än andra ;)

Riktigt lyckad kväll! För er som vill se mer bilder är det bara att kolla facebook! :D

Hmm

Publicerad 2009-09-20 14:09:00 i Bilder,

Igår blev det en lång partykväll . Jag och Jossan började fixa oss hos min pappa runt 1600. Och så såg vi lite film före vi drog iväg till Vici. Där var det riktigt trevligt. Gott snack, trevliga människor och passligt med dricka. Tack för en fin början på kvällen Vici kan man lätt säga! Runt 2330 drog vi vidare till Ewe, där vi först bara var runt 5 stycken , men efter han ramlade det in mer och mer mänskor, och allt som allt var vi kanske runt 20 där under kvällen, riktigt passligt! Runt 0400 var jag hemma, och somnade direkt, var så slut!

Bilder från kvällen har jag en hel del av, och det kommer senare. Nu tänket jag bara bjuda på ett par bilder från dagen igår.


Här ser ni min nya halsduk igen, den gillas! :)

Luugnt!

Publicerad 2009-09-19 10:39:18 i Dagbok,

Igårkväll blev det en lugn filmkväll med Issa och Desse , med massa junkfood och grejs. Bakade dessutom en god tacopaj som blev omtyckt, yay! Riktigt kul hade jag och Issa ju medan Desse sov ;)

Ida har jag inte mycke planer. Nu på dagen ska jag och Jossan gå och köpa någon födelsedagspresent, och ikväll blir det fest hos min vän Vici :)! Ingen stor fest, men vi ska fira henne som fyller imorgon. Tänkte ta kameran me så jag får lite bilder att visa, har varit dålig på det på sista tiden . Och vad jag ska ha på mej är ett stort dilemma.. har ingen aning . Kanske jag får ta en runda via mor min idag för att hämta kläder .

Söömniiig... zZzzZzZ..

Publicerad 2009-09-18 12:31:48 i Dagbok,

Tänkte att jag kanske skulle sova en stund nu , är helt slut! Vi fick iaf sluta skolan en timme tidigare därför att vi hade jomppa och det bara var 6 som deltog, eftersom att de flesta var som jag, sjuk! Usch vad alla är flunssiga nu , men vad är det nu där?

Haha, en kul grej var idag i skolan. Jag sprang genom en korridor och skrek ( undra inte? ) och mitt i allt ser jag en jävla snygg kille som jag har en crush på ( haha, dethär låter ju löjligt! Nog för att det är lite men , på skoj är det nog! ) och jag stannar, blir generad, vänder mej om och sedan när jag ska fortsätta gå går jag rakt in i en dörr, lyckat! :D haha.. Ett gott skratt fick de som var med mej iaf ;)

Nu sova !

Skola >

Publicerad 2009-09-18 06:55:03 i Bilder,

Nu ska jag cykla iväg till skolan , ha föredrag om min bok och vara trött av snuvan..


Här ser ni min nya halsduk, ska provköra den idag ! :)

USCH

Publicerad 2009-09-17 19:05:11 i Bilder,

Jag mår sämst. Har just varit och kollat på våran träning i lite på en timme, vilket inte alls var en bra idé. Jag bara kände hur jag blev sjukare hela tiden , men där satt jag i alla fall. Så nu är mina näsborrar helt täppta så jag får ingen luft med näsan, mysigt..

Nåja , hoppas att det blir bättre så småningom och så önskar jag att det inte leder till en bihåleinflammation.

Annars har jag inte gjort mycket. Var på stan en stund med lite olika, och så bestämde jag och Ewe oss för att fara med några killar på Back Street Boys konsert i december. Kommer ju bli skitkul! :D BSB for life!


Från tisdagen , tack Jossan för bilden <3 !

Trött & Snuvig

Publicerad 2009-09-17 06:40:35 i Allmänt,

Usch, jag skulle inte alls orka gå till skolan , men jag vill ändå gå fö vi har handarbete sista timmarna , och de är de roligaste timmarna i veckan. Om vi inte skulle ha dem , skulle jag ganska så säkert stanna hemma idag. Det känns som att mitt huvud är allt för tungt för min kropp.

Krya på mej säger jag bara :)

Modersmål

Publicerad 2009-09-16 19:14:00 i Bilder,

Usch , jag har en bok jag borde ha läst tills fredagen , och jag har ca 120 sidor kvar ännu . Men jag bara orkar inte! Kanske jag borde läsa en timme , se på Gossip girl och sticka en timme och sen läsa lite igen , så jag inte får grym stress imorgon. Låter ju som en smartare idé , men en så mycket tråkigare, usch!


Vilken dera?

Inget intressant!

Publicerad 2009-09-16 18:34:04 i Dagbok,

Har gjort i princip ingenting idag. Efter skolan kom jag hem , åt och for iväg till volleyträning. Efter den kom jag hem , åt och for iväg på fotbollsträning som jag inte kunde delta i eftersom att jag är så jäkla förkyld. Usch ändå! Näsan är helt täppt och jag har huvudvärk hela tiden. Inte mysigt! Och några bilder från idag har jag inte heller, och knappast kommer det heller. Tänkte krypa ner under täcket och titta på Gossip Girl och sticka , kanske laga en varm kakao? Mums! Myskväll kallas det ;)

Ahh

Publicerad 2009-09-15 17:08:16 i Allmänt,

Jag älskar livet idag! Är så glad . Då jag och några flickor gick upp för kungsen fick jag och Jossan gladhetsryck. Vi blev så glada och vi kom på att livet var på topp just då. Att ha underbara vänner, vädret är fint och man har en såndär skön känsla i sej är ju bara härligt! Vi ville bara skrika av glädje.

Dessutom blev jag otroligt glad då jag satt i Ph's kök idag, som är så fint. Gammaldags med vissa moderna detaljer, underbart! Där satt vi 6 fina tjejer och drack varsin kopp cappuchino och snackade skit, kan det bli bättre? Näe!

Nu ska jag laga lite mat, gå ut i solskenet och sticka och läsa bok med flickorna och sen blir det dans.

GLAD DAG IDAG!

Aktivering?

Publicerad 2009-09-15 13:58:00 i Allmänt,

Check! Ska vara duktig idag och föra in prao pappren, måste bara hitta en andra plats att fara till så blir det perfect! Ska snart gå ut på stan med några kompisar och kolla läget och så.

Någon som har någon bra film att tipsa om? Skulle behöva nedladdningstips . Vici fyller år här om lite mindre än en vecka , så jag har lovat att bränna filmer till henne, så jag behöver tips! :)

Ha en fin dag.

Hugo Boss Femme

Publicerad 2009-09-14 16:01:25 i Bilder,

Denna var min safe call med parfymen , eftersom att de inte hade den jag egentligen ville ha. Och så vet jag att den doftar gott för att en viss Jossan har den ;)


Läsning

Publicerad 2009-09-14 13:09:08 i Allmänt,

Jag märkte just att jag ska ha en bok läst tills fredagen , så nu ska jag och Sofia gå ut i solskenet , ner till bryggan och läsa varsin bok. Skönt!

I (L) Perfume!

Publicerad 2009-09-13 17:21:11 i Dagbok,

Ikväll får jag en ny parfym av styvmor min! De har varit på Åland, så på båten kan man ju passa på att köpa en . Tyvärr hade de inte den jag egentligen ville ha, så jag köpte en som jag är 100% säker på att doftar gott, nam!

Dammatchen slutade 10-0 till EIF, fint spelat! Efter det for jag till mamma och åt, och nu är jag tillbaka hos far min . Funderar på att reda upp här, men det är tråkigt så knappast gör jag det.

Adidas wct , tee från Gina och byxor från H&M , simpelt och skönt!

Söndag

Publicerad 2009-09-13 11:14:03 i Dagbok,

= slödag! Jag sov tills för ungefär en halv timme sen, vilket är sköntskönt eftersom att jag var hemma först 3 inatt, och såg på Lipstick Jungle tills klockan 4.

Detdär med bara tortillakväll igår blev inte riktigt av. Jo , jag var dit och vi hade skitmysigt - tog det bara lugnt , men så ringde Ewe och frågade om jag skulle med på fest, så jag tänkte att why not? Så nångång runt halv 12 for jag iväg , ut och festa. Kvällen slutade hos Theo.

Jag skulle antagligen haft mycket roligare om jag skulle ha stannat hos Mimmi, för jag hade inte riktigt nån festkänsla igår, men det gick väl bra iaf. Man vem ju aldrig hur dedär festkvällarna slutar.


Helt osminkad men jättesöt..

Tortillas igen ;)

Publicerad 2009-09-12 17:19:01 i Dagbok,

Kvällen ska jag spendera hos Mimmi med massa tjejer , tortillaätning ikväll igen. But I love it ;)! Riktigt kul och skönt blir det!
Idag har jag varit på café med Isabel, Sarah, Janina och Josse, och efter det kom jag och Jossan hem hit och kollade på Lipstick Jungle medan jag stickade , myys!

Min canon är död

Publicerad 2009-09-12 10:28:12 i Dagbok,

Altså min kamera . Och jag har min laddare hos min mor, och jag själv befinner mej hos min far. Nåja, men gårdagskvällen var riktigt mysig. Hos Vici lagade vi tortillas, åt länge och mycket och såg på film och bara tog det lugnt . Men nu måste jag hoppa i duschen för att sen fara ut och träffa allmänheten :) hejs!

Lindex

Publicerad 2009-09-11 15:16:16 i Bilder,

Efter skolan har jag spenderat ungefär all min tid i Lindex , resultat :


Josephine , jag & Isabel <3


Jag köpte ett par trosor och ett armband. Jag gillar!

Snart blir det ett träningspass, sen att ta det lugnt och sen till Vici. Chill!

Stickning

Publicerad 2009-09-10 21:09:10 i Bilder,

Jag började idag på handarbetstimmen sticka på en halsduk och jag har redan kommit rätt så långt, och oj så den blir skön!


Den ska bli långlånglång!

Ääh , tråktråk!

Publicerad 2009-09-10 17:43:49 i Allmänt,

Har inget att berätta. Kaffet med Bia var riktigt kul , inget spec men sådär småtrevligt att bara sitta och prata.

Kom hem för ca en timme sen , har nu ätit och köpt bara 3 påsar tuggis, men jag gillar tuggis så !

Nåja, har inget intressant att dela med mej, så jag tänkte inte dela med mej något alls. Förutom att jag nu tänkte sticka och se på filmen Fighting.

Hadebraa!

Sött

Publicerad 2009-09-10 15:12:01 i Bilder,

Skolan var rätt tråkig, förutom handarbetet. Fick 2 dynvar klara och så började jag sticka en halsduk .

Efter skolan for jag till Ewe och såg på en Disneyfilm om hästar, men minnet svek mej nu så jag kommer inte ihåg vad filmen hette, men jättesöt var den!
Just var Susku här och vi åt och pratade lite , och om en stund kommer Bia till Ekenäs så då ska jag gå ut och hänga med honom en stund, och ikväll blir det träning :) !



Chinese!

Nu ska jag förbereda liite :)!

Klockor

Publicerad 2009-09-09 19:41:42 i Grejjer,

Kolla klockan i dethär inlägget , den första i klockraden , och kolla denhär klockan :
Haha, samma klocka ju. Märkte det just!

Tränat

Publicerad 2009-09-09 19:35:02 i Allmänt,

& har nu sjuka been! Usch vad de värker.. Imorgon träning igen bara.

Planer för imorgon? Jo skola och att träffa Vici , sen träning sent på kvällen. Vilket betyder att jag har ganska länge ledigt på dagen. Och det har jag inte haft på länge, usch vad jag har fullt upp, men det är roligt ju! Nåjaa , men nog dyker väl något upp antar jag !

Nu ska jag hoppa i duschen, duscha snabbt eftersom att jag inte är på humör att duscha och sen antingen se på filmen Fighting eller börja med Lipstick Jungle , får se !


eller


Hmm?

Slut!

Publicerad 2009-09-09 16:50:32 i Bilder,

Usch vad jag är trött nu! Märkte när jag cyklade hem från volleyträningen att mina benmuskler är alldeles kaputt.. Nåja, måste bara ihärda en fotbollsträning ikväll ännu, och sen blir det slöas! Har laddat ner några filmer - Goal 3 , Fighting och Lipstick Jungle season 1. Awesome!

Nåja, vi hade utedag idag i skolan , och jag fotade en hel del . Tänkte visa er lite :)


Vi spelade fotboll parvis :) Jag och Sofia var BÄST!


Lite aktiviteter inne i fotbollshallen .


Bästa klassen ! <3

Nu ska jag se lite på Fighting och förbereda mej för träning , hejs! :)

Godnatt

Publicerad 2009-09-08 22:11:46 i Bilder,

Tänkte avsluta dagen med detta :



Tröja, topp & leggings - Gina . Väst - H&M . Skor - Vagabond .
Väska - Longchamp . Smycken - bl.a. Axcent .

Dansat

Publicerad 2009-09-08 19:32:33 i Sport,

Jag hade skitkul på dansen, och för mej gick det helt okej tycker jag, med tanke på muskelvärken jag har så. Efter det blev det en sväng via butiken med Wilma och några av hennes kompisar och sen bums hem.

 


Cause I'm a hiphopper, yes I am!

Emma & Nette

Publicerad 2009-09-08 16:43:40 i Bilder,


SHANGHAI! Haha, slött på rasterna - yesyes!!

Skolan var som vanligt idag, förutom att jag och Lina absolut är mästerkockar ;)!
Efter skolan kom jag till far min, har inte varit här på evigheter och ska vara här tills fredagen åtminstone. Kanske jag far till Åland på veckoslutet på min gudfars 30 års fest, vem vet?
Nåja, efter skolan for Susku, Lina, Jossan och jag till Harolds och åt fet, härlig mat - NAM! Och så var vi bara sociala och snackade skit en stund.
Om en timme ska jag dansa fullt på Ewes dans. Skitkul ska det bli ju!

AJ!

Publicerad 2009-09-07 21:03:03 i Allmänt,

Jag har sjukt i ben, korsrygg och huvud . AJ säger jag bara!
Pojkarna förlorade annars 4-2 , synd. Men kämpade bra gjorde de :)

Nu dusch och sen SATC.

Skolfotboll

Publicerad 2009-09-07 15:30:31 i Sport,

Då är den över för i år.. Vi kom tyvärr inte med till nästa stadie, men vi mötte hårda lag! Det harmar, men riktigt kul hade vi nog idag!

Just var jag ut och körde moppe, och jag är då bäst på det. Haha! Om lite mindre än en månad får jag t.o.m. köra lagligt ..
Ikväll blir det att kolla match med laget och sen träning i hallen, usch, hett!


Jar har nya, jäkligt sköna hulk-fotbollsstrumpor :D!

Inredning

Publicerad 2009-09-06 19:11:43 i Grejjer,

Jag vill ha, måste spara!


Jag tröttnar snabbt på mitt rum , tycker om att inreda nytt hela tiden ! Alla väggar ska också bli vita så småningom , och efter en tid blir en av dem lila i någon snygg, mörk nyans!

Fotboll

Publicerad 2009-09-06 17:08:57 i Sport,

Var just och kollade ettans match, och de vann 4-0 , JAH! När vi satt där på matchen kom vi på att när vi imorgon ska till Kimito för att spela fotbollsturering från skolan , så måste vi ju ha något ätbart med. Så vi sprang iväg till matbutiken efter matchen och sen bums hem. Nu ska jag ta det lugnt!


GO EIF!


Detta köpte jag. Nyttigt värre, men desto godare!

Kinalestaulang

Publicerad 2009-09-06 17:03:37 i Bilder,


Min Jossan


Jag skulle ha kinespose . Och märk - KOFF best beer in town. KOFF

Friterade bananer och glass - NAM!

Godmorgon!

Publicerad 2009-09-06 10:37:31 i Youtube,

Tänkte börja morgonen med en låt från One Tree Hill, som jag legat och sett på ca 1 timme redan. Härlig program!



Annars tänkte jag lägga till en till kategori - YOUTUBE . Så i den kan man hitta massa klipp och grejer jag gillar. Orkar tyvärr inte börja sortera de gamla inläggen , men det får bli härifrån och framåt.

Filmkväll

Publicerad 2009-09-05 22:46:37 i Film,



Har kollat film hela dagen med Jossan , och så fortsatte vi också kvällen med Vici. Vi såg på Nick and Norah's infinite playlist, och den var ju hur härlig som helst! Rekommenderar starkt .



Före det var vi en snabbis till stadens kinarestaurang och åt friterade bananer och glass, än en gång jäkla gott! Skulle kunna äta ett berg av det , påriktigt!



Just kom jag hem eftersom att vi alla blev riktigt trötta och blev på angsthumör, så vi tyckte vi skulle komma hem. Och så kan jag ju passa på att tacka Jossans pappa för skjutsen hem :)!


Igår

Publicerad 2009-09-05 14:38:30 i Bilder,

Vi var på bio, jag, Jossan, Susku & Lina + Axel, Conny & Calle som vi raggade upp i butiken . Filmen var The Taking Of Pelham 123 , riktigt bra actionfilm som jag lätt kan rekommendera. Efter det kom Jossan hit och vi slöade, såg på film och gjorde inte mycket mer, skönt!


M & J

Samma ;)

Jag och Jossan

Publicerad 2009-09-05 14:31:26 i Allmänt,

Vi är bästa vänner (8)

Haha, vi är fåniga, ser på One tree hill och hör på The Prodgidy om vart annat :D

Och återigen fredag.

Publicerad 2009-09-04 14:10:11 i Bilder,

Så efterlängtad! Behöver faktiskt få sova ut. Har sovit grymt dåligt nu under veckan , och har bara velat sova sen dagarna i ända. Usch. Nåja, men nu tänkte jag kanske städa lite, eller sen hänga med Susku. Får se. Med Susku ska jag iaf göra något ikväll. Vi hade tänkt fara på bio, men när jag just kollade såg jag att den ända filmen som ser bra ut är en actionfilm, och S brukar inte gilla sådana grymt mycket ;) Men den såg riktigt bra ut. Återstår att se!




Äppelätning !

Skvaller

Publicerad 2009-09-03 21:17:36 i Allmänt,

Jag & Susku skvallrade en hel del påvägen hem från Budgetsport. Sa jag att jag var med henne dit? Inte? Okej, jag var med Susku dit ! Nåja, men till saken.

Jag tror att vissa mänskor inte har någon självkänsla. Hur man kan göra vissa saker bara sådär. Att göra precis vad som helst, utan att tänka efter. Dumma tjejer finns, men jag vet vem den dummaste är. Helt klart!

Härligt att vara med Susku igen , har inte pratat med henne på länge. Men imorgon blir det en dag med Susku , skönt! :)

Shoppat

Publicerad 2009-09-03 20:27:57 i Grejjer,

Åh, dit for några pengar igen, ajaj!


Världens sötaste drickaflaska! - Nike


En söt vit tröja med grått mönster , också den från Nike.

Och så 2 par fotbollsstrumpor. Ett par svarta och ett par gröna, kanske inte de intressantaste på bild..

Riktigt nöjd är jag, och så fick jag ju min kycklinghamburgare. Pricken på i:et!

Budgetsport?

Publicerad 2009-09-03 20:19:41 i Bilder,

Blir kanske shopping ännu ikväll ;) Behöver nya sportkläder !!



Detta var vad jag hade tänkt publicera före jag åkte iväg, bilder på vad som är shoppat kommer om en stund! :)


Väst & halsduk - H&M . Tröja - Esprit . Topp - Mammas . Jeans - Gina . Smycken - bl.a. Axcent .

Slutkörd

Publicerad 2009-09-03 15:56:52 i Allmänt,

Både mentalt och fysiskt känns det som. Har sovit allt för lite, och tränat lite för mycklet tror jag , + att mina matvanor inte alls är i skicket nu. Och mentalt känner jag mej bara ledsen för det mesta. Nåja, men man får hoppas att detta går över, för annars blir det jobbigt!

VILL HA!

Publicerad 2009-09-02 20:14:44 i Grejjer,

Eftersom att någon rackare antagligen stulit min rock i skolan måste det väl tyvärr bli en ny, har hittat en drömrock ;)



Dessutom har jag hittat den ganska så billigt, love!

Match!

Publicerad 2009-09-02 16:24:07 i Sport,

Nu bär det av till match i Österby! Ojoj vad vi ska vinna, VALTTI!

Lycka till i matchen Akademin :)

I (L) SOCCER!

Fråga

Publicerad 2009-09-01 21:52:42 i Allmänt,

Du som skrev att The Prodigys konsert är K20, var har du hittat det ? Jag hittar inte åldersgräns där jag har sökt iaf.

Insane!

Publicerad 2009-09-01 20:28:54 i Film,


Denhär visade bror min just för mej. Sjukt hur människor kan klara av sådant , men duktig är han!

Top 3 filmer jag vill se!

Publicerad 2009-09-01 20:07:45 i Film,

1. New Moon
(Twilight!!!) har ju läst boken till filmen , så jag har ganska så höga förväntningar, vilket är dåligt. Men se den vill jag iaf! I november kommer den ut på bio .



2. Sex and the city 2

Ett av mina favoritprogram är ju SATC, så hur skulle jag inte vänta på film nummer två då? Och så är jag ju tjej. Men den kommer ut först 2010 , men det är förhoppningsvis värt att vänta på det.
Självklar sak!




3. Fighting
Har hört att filmen är dålig, att storyn är dålig men att det finns en massa hunks med där. Nåja, men det är nu iaf en film jag gärna vill se.




Och såhär på tal om film har jag nu gett min externa HD till min vän Jenny, så hon ska lägga lite nya filmer till den , så det ska bli awesomee!

Färdiig

Publicerad 2009-09-01 17:30:00 i Allmänt,

Nu är gräsetfärdigklippt & snart bär det av till HIPHOP dans ! Jeeah ;)


Imma dance my ass off ;)

VILL INTE!

Publicerad 2009-09-01 16:15:59 i Allmänt,

Mamma har tvingat mej till att klippa gräset, men jag VILL INTEE! Dessutom är vädret skittråkigt. Men ikväll blir det dans,  något att se fram emot ! Länge sen jag dansat ..

Tisdag

Publicerad 2009-09-01 16:06:01 i Dagbok,

Jahap, nu har jag då klarat av denhär skoldagen. Inget speciellt, förutom att jag och några vänner bestämde oss för att åka på The Prodigy konsert i november, kommer bli skitkuul! Vi satt inne hos rektorn och diskuterade just deras musik och konserten , alla som har en sådan rektor? ;)

Efter skolan åkte jag med Jenny på hennes skoter till en fotbollsplan i närheten för att kolla på en fotbollslag mellan stadens gymnasium & högstadium. Matchen var spelmässigt ganska så jämn, och även ställningen blev jämn tack vare domaren ;) Men sist och slutligen vann gymnasiet på straffar. Synd, eftersom att vissa bara skulle ha fått ännu mer på närverna , och det skulle ha varit rätt så kul !


PRODIGY

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela