Amanda

Träning

Publicerad 2013-10-31 22:13:22 i TRÄNING,

Dags för träningsuppdatering!

Tisdag: 75 min länk - 11,5 km
Onsdag: 90 min beachvolleyboll
Torsdag: 50 min RPM, 10 min axelträning, 60 min fitnessyoga

Halloween kalas

Publicerad 2013-10-31 02:02:00 i Allmänt,

Ikväll har det vankats Halloween kalas här i Helsingfors med mina sjukt kuliga chicas, och när kalaset led mot sitt slut drog vi in mot stan för lite barer och hittade till sist en trevlig en med livemusik och en massa dansglatt folk.
 
Vår Halloween-utklädnad bestod av varsin muche! 
 

Beachvolley

Publicerad 2013-10-30 15:34:45 i

Jag har precis gjort något sjukt coolt, jag har nämligen spelat beachvolley inomhus i en hall fylld med den lenaste sanden jag sett på golvet, och i hallen var det riktigt sommarvärme. Så nu är benen trötta efter 1,5 h volley i mjuk sand med trevliga typer. Kul att Hankens studerande tar sig tid att ordna sådant! Mer om platsen kan ni läsa på www.areena.biitsi.fi/

Röra på sig.

Publicerad 2013-10-29 22:10:33 i

Den här dagen har varit fullproppad med saker att göra. Så här kommer dagen steg för steg.
 
8.00 vaknade jag och åt en liten portion gröt och somnade sedan om
 
9.00 vaknade jag igen efter helt sjuka drömmar om att min lägenhet hade blivit utbytt och flyttad och hade ett konstigt hål i köket. Nåja, länk stod på schemat så det var bara att dra på sig springkläderna och dra mig ut i stormen. 75 min och 11,5 min senare var jag hemma igen.
 
11.45 hoppade jag på tåget in till stan efter att ha ätit en lätt lunch och fixat mig skolfin.
 
12.30 började första redovisningsföreläsningen, vilken visade sig vara helt intressant, inte alls så jobbig som jag hade föreställt mej. Men vem vet hur det utvecklas, det var ju bara första föreläsningen. 
 
14.30 parkerade jag mig på ett café på tågstationen med en kopp kaffe för att läsa nationalekonomi.
 
15.32 avgick tåget från Helsingfors tågstation, var jag läste nationalekonomi intensivt 69 minuter.
 
16.41 var tåget framme i Karis och mamma hämtade hem mej. Därpå lagade vi mat, talade skit, jag läste lite mera nationalekonomi och lagade några uppgifter.
 
18.00 hoppade jag i bilen och körde till Ekenäs för att ta del av mörkerkörning, kändes ju lätt onödigt efter ett år med körkort.
 
19.37 var mörkerkörningen slut och jag körde till gymmet för att smälla av ett hårt benpass.
 
21.00 var t-skjortan genomblöt och benen darrade. Jag talade med Heidi en stund om allt och inget och körde sedan hem. Väl hemma hos mamma har jag ätit, duschat och fixat lite mer nationalekonomi ända tills nu.
 
En minst sagt full dag. Imorgon blir det lite roligare och lite lugnare igen. Men först börjar jag dagen med tåg till Helsingfors 06.54, vilket betyder godnatt NU! 

Träning

Publicerad 2013-10-28 19:55:00 i TRÄNING,

Träningen de senaste dagarna:
 
Fredag: 60 min länk - ca 9 km
Lördag: vila
Söndag: vila
Måndag: 55 min spinning, 15 min core och 15 min promenad
 
Under veckoslutet har jag alltså haft paus från allt som heter träning. Jag har njutit av god mat, fina vänners sällskap, många timmar dans både på fredag och lördag och en massa sängliggas då jag kännt mej lite dagen efter. Men idag kickstartade jag veckan med min favoritspinning - Spin Intervall 55 min med Emilia Lindström. Jag har sett fram emot spinningen hela dagen för det är enbart njutning för mej p.g.a. bra musik, sjukt trevlig ledare och spinningcykeln, som jag lärt mej trivas så bra på. Och resten av veckan har jag tänkt träna bra och effektivt. Tre timmar löpning och ett benpass är sådant som jag måste få inklämt, resten är frivilligt.
 
Hoppas ni också kommer ha en bra träningsvecka!

Eftermiddag

Publicerad 2013-10-28 15:13:55 i

Min eftermiddag består av Hardwell konsert på tvn, en hög bloggar och nationalekonomi. Skön kombo!

Materialist

Publicerad 2013-10-26 14:23:00 i

Jappjapp. Min iPhones skärm har varit sönder över ett år, sprickornas mängd har bara ökat och ökat och förra veckoslutet efter att en viss person fick ett raseriutbrott lossnade även en bit av skärmen. Så eftersom att nya iPhone 5S släpptes igår tänkte jag att jag nu skulle passa på och införskaffa mej en ny telefon. Så nu är den beställd, och jag hoppas på att den kommer så fort som möjligt. Och som jag längtar!
 
 
 

Träning

Publicerad 2013-10-24 17:00:00 i TRÄNING,

Jag har nu sjuk motivation för träning och tänker därför från och med denhär veckan hålla en liten träningsdagbok här, eftersom jag alltid tappar bort alla andra träningsdagböcker eller råkar radera dem eller nåt annat fiffigt. Så nu vet ni!
 
Hittills denna vecka:
 
Måndag: Intervallspinning 55 min
Tisdag: Länk 85 min - 14 km
Onsdag: Cykling 13 min + crosstrainer 13 min + löpning på löpmatta 15 min + bodypump 60 min
Torsdag: Länk 85 min - 12 km
 
Vi ska nu se hur länge jag kommer ihåg att skriva upp, men jag tycker det är intressant som tusan att kolla upp senare hur mycket man tränat. Och om ni inte vill läsa om detta kan ni ju hoppa över dessa inlägg.
 
 

Torsdag

Publicerad 2013-10-24 14:53:06 i

Skolveckan är slut för min del så jag är redo för en superb helg! Efter länken som jag ska avklara med Ellinor ska jag ikväll gå med fina Katrina till en bar med hennes mamma och lyssna på en spansk trubadur, och jag har för mej att vi kommer ha det riktigt mysigt medan vi avnjuter musiken och möjligen något glas vin.
 
Imorgon då? Jag är ledig så det blir väl någon form av träning på förmiddagen, vad det blir beror på hur det känns i kroppen. På eftermiddagen kommer mamma till Helsingfors så vi ska gå ut och äta, senare kommer möjligen Jenny mot stan och på kvällen ska jag och min saknade Evelina (med sällskap) gå ut och dansa.
 
Och efter fredag kommer lördag. Dagen ska jag tillbringa med Jenny, och vi ska ha så kul! På kvällen ska vi dessutom gå på Beachparty. Jeje, can't wait!
 
Dessutom är jag godkänt i matematiktenten, med marginal dessutom. Let the partying begin!

Flyt

Publicerad 2013-10-22 19:06:12 i

Idag hade jag ett sånt jäkla flyt på länken. Lätt hade jag sprungit bort nästan 1,5 timmar och 14 km. Nu har jag voittajafiilis! 



HALLOJ

Publicerad 2013-10-22 16:08:51 i

Nåja, nu är jag back on track. Jag har vant mej vid läget, fått nya tankar och börjar bli bekväm.
 
Den senaste veckan har jag hängt med kompisar, varit till estland med ett gäng fina brudar, läst på tent och idag har jag skrivit tenten jag läste på, och så har jag njutit av Ekenäs i form av fotboll, vänner och fest.
 
Jag har alltså haft det rätt så gött.
 
 
Eftersom jag inte har andra bilder att bjuda på visar jag en liten från min lägenhet, men i dagsläget har jag också vita fina gardiner. Riktigt mysigt!
 

Tungt

Publicerad 2013-10-14 21:42:35 i

Just nu känns allting tungt, och jag gillar inte läget. 

I Ekenäs

Publicerad 2013-10-11 07:41:29 i

Jag är hemma i Ekenäs för veckoslutet, vilket känns rätt så skönt. Hela veckan har jag haft besök av Lina, och det har ju varit angenämt! Vi har köpt en TV åt mej, sprungit, sett på Netflix, shoppat, sett på TV, ätit, sätt på Netflix och gymmat. Vackert så! 
 
Veckoslutets planer är att umgås med de bästa (höhö) och festa. Möjligen träna eftersom jag känner att jag har bra flyt på, men idag har jag så sjukt ont i rumpan efter gårdagens ben(rump)pass. 
 
 

SÅ bra

Publicerad 2013-10-06 21:10:25 i Allmänt,

Jag har haft några så jäkla bra dagar!
I fredags fyllde jag år, så jag började dagen med hotellfrukost med Robert, lite shopping och sedan lagade vi igång middagen för kvällen. Min familj kom nämligen hit och vi hade det riktigt trevligt. Då familjen åkt kom ännu Isabel och Mikkis hit för lite vin, drinkar och kakrester.
Lördagen började vi igen med hotellfrukost, eftersom pappa bjöd denhär gången. Efter det hängde jag med pappa och fru några timmar på stan, gick på café och hade det gött ända tills jag träffade fina Dani över en kopp te. Därefter kom jag hem hit, fixade mej i ordning för att sedan åka på födelsedagsfest innan jag åkte till Otnäs för att gå via min bror var jag och Tessa raggade på oss mer festfolk för att sedan gå på Fest 1 efterfest. Det blev en lång och trevlig natt!
Idag har jag legat i min säng, sett samma avsnitt Grey's Anatomy fyra gånger eftersom jag somnat varje gång och inte gjort något, ända tills jag tog tummen ur röven och bestämde biodejt med fina Ellinor, vilket visade sig vara ett perfekt avslut på denna bakissöndag.
Några bilder har jag inte att bjuda på, men nu vet ni hur jäkla gött jag har haft det.

Irriterande

Publicerad 2013-10-01 19:48:14 i

Förra veckan var jag frisk, men hann inte träna annat än ett pass spinning och två matcher på veckoslutet eftersom jag inte gjorde mycket annat än läste på tent och pausade med Grey's Anatomy. Denhär veckan skulle jag ha all tid i världen att träna, men då sini, då e jag sjuk. Fankin. Nå, kanske jag kan räkna min utfärd till IKEA imorgon som ett litet träningspass med tanke på vilka enorma kassar jag kommer få bära hem :::)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela