Amanda

Rummet

Publicerad 2009-11-30 16:14:23 i Bilder,

Igår var jag med mamma min till Ikea efter att vi fört min bror och hans dagenefter-kompisar till flygfältet för att sedan resa till Schwiez. Men till det jag egentligen skulle berätta om - Ikea! Vi gick där några timmar och jag hittade en massa nödvändigt och lite till ! Och nu , nu äntligen är mitt rum klart. Förutom att det skulle sitta bra med en flatscreen TV, men den klarar jag mej utan. Här kommer nu några suddiga bilder :



MYS! Hyllan på första bilden är ny, and I love it !

Godnatt

Publicerad 2009-11-27 23:25:47 i Dagbok,

Jag har nu haft en riktigt lyckad kväll hos Reidar med vännerna . Visst saknade man ju någon där, men jag klarade mej ! Och imorgon blir det jobb. Skönt att stiga upp före 8 , myys !



Såhär såg jag ut före jag drog ut ! (:

Shoppat

Publicerad 2009-11-26 22:04:23 i Dagbok,

Idag har jag då shoppat för full bulle ! Åkte med Jossan som sagt in till H:fors runt 1600 , och vi var hemma lite över 2200 . Riktigt passligt ju! Vad jag har fått med mej hem är en rock , ett par jeansleggings , en topp och en härlig klänning . Visar er senare, för ikväll går sängen före bloggen :)

Godnatt!

Drömmar

Publicerad 2009-11-25 19:42:10 i Allmänt,

Jag är en sådan person som väldigt sällan kommer ihåg mina drömmar. Jag vaknar oftast upp mitt i en dröm och tänker att nu tammefan ska jag komma ihåg denhär drömmen. Men vetni, ca 5 minuter efter det har jag helt och hållet glömt det, sorgligt men sant.

Men idag kom jag faktiskt ihåg min dröm , för en gångs skull. Och fy vad den var hemsk.

Jag kommer inte helt klart ihåg , men jag var med några kompisar hos Natti ( vi är inte ens så värst nära vänner) och bara tog det lugnt. Vi surfade runt på internet om saker som anden i glaset och sådant, och mitt i allt låg det en bild på bordet var det var en flicka som störtblödde från 5 djupa sår på bröstet som skurits upp av en kniv. Antagligen läste vi på internet om detta, men vi alla visste i alla fall om historien bakom bilden.
Mitt i allt kom Saleisha ( hon från Top Model cycle 9 ) och skulle utföra samma hemska grej på mej som på flickan på bilden, men jag ville inte. Efter en stund av bråkas insåg jag att jag faktist måste göra detta för att typ rädda mänskligheten, och så gjorde hon det. Och jag bara fortsatte leva efter det.

Usch ! Hela dagen har jag fakiskt gått och varit lite rädd för Saleisha , speciellt när jag stod i duschen i morse. Fy för Saleisha! :(



Slappa

Publicerad 2009-11-25 19:16:42 i Dagbok,

Jahap, nu har jag då avklarat 3,5 timmars träning idag , så kan ni gissa vad jag ska göra nu ? Jo , SLAPPA! Bara ligga och se på film eller kanske läsa lite bok. Jag läser inte ofta böcker , men när jag har en så bra bok som Så länge vi båda andas (Twilight 4) så läser jag mer än gärna !

Imorgon blir det shopping med Jossan i H:fors. Jag ser faktiskt jättemycket fram emot det, dels för att jag inte shoppat på länge och dels (större delen) för att hänga med bara min Jossan en hel eftermiddag, och det har jag saknat! Vad som står på inköpslistan äär :

-Julfestklänning
-Heels
-Vinterrock



Något av detta kanske blir mitt imorgon :)

Kompisfoto

Publicerad 2009-11-25 12:55:35 i Bilder,



HÄRLIGT !

Har varit i skolan , sett på Gossipgirl och nu blir det några timmar träning för mej . Ha det gött !


(Cessi, vi var hos Mico på lördagen :> )

Tisdag

Publicerad 2009-11-24 17:05:22 i Allmänt,

Haha, och idag igen tänkte jag skriva onsdag till rubrik, vilken råddpotta jag är !

Skoldagen har varit riktigt skönt, lite argument här och där, men det har varit riktigt småroligt, fast den var rätt så lång. Och efter skolan har jag bara haft det mysigt med min älskade, tyvärr nog sjuka (febrig) mamma . <3
Bästaste mamman !

Ikväll blir det dans och pilates, vilket jag verkligen ser fram emot ! Ska bli jäkla skönt att dansa igen .

Jag har en otroligt positiv period för tillfället, jag är nämligen glad nu hela tiden. Jag vet inte riktigt varför. Men som t.ex. idag när jag steg av bussen började en tjej jag inte talat med på säkert ett år tala med mej om helt vardagliga saker , men det fick mej på jättegott humör ! Tänk så småsaker kan cheer one up .



PUSS

Ingenting

Publicerad 2009-11-23 21:13:01 i Bilder,

Hörni jag har inget att berätta, nästan inga bilder att visa och inget spännande att dela med mej. Så varför skriva då? Jo såklart kan jag berätta om min dag :
-Skola , städa , sova , träna. That's it , intressant huh?

Så nu tänkte jag visa ytterligare en av bilderna Susku fotade på mej :)

 

Vad jag har på mej är Converse, leggings från Zara, kjol som jag sytt själv, skinnjacka från Zara och halsduk som jag gjort själv . Väldigt Zara och gjortsjälvigt !

Waddaap

Publicerad 2009-11-23 08:10:24 i Dagbok,

Har nu haft spanska provet, och jag tog det helt enkelt på känsla. Hur det gick beror helt på läraren ! Nu har vi hål , så jag och Emma sitter i datasalen och gör nada. Planerna för idag är att städa rummet , var jag påriktigt inte ser golvet , och träning ikväll. Och så kan man ju hoppas att det händer något kul . Ha en fin dag.

SÖNDAG

Publicerad 2009-11-22 14:28:06 i Dagbok,

Jaja, och så var veckoslutet nästan över igen. Jag har haft ett bra veckoslut som jag spenderat med en massa olika kompisar. Bl.a. varit på bio och festat. Igår blev det då fest , och jag hade överlag riktigt kul tack vare mänskorna omkring mej! Och idag hinner jag inte blogga mycket för jag måste faktiskt läsa på spanska prov, usch!

HAHA, gårdagskvällens bild :'D

FREDAG

Publicerad 2009-11-20 14:35:27 i Bilder,

SKÖNT !

Så jääkla skönt med veckoslut igen . Ikväll blir det bio , THIS IS IT! Förhoppningsvis är den bra. Egentligen har jag inga förväntningar för den , men man får hoppas på det bästa bara. Och efter bion ska jag bara ta det lugnt med några flickor :)

Imorgon ska jag då första dagen på jobb. Lite nervös är jag , men det borde ju gå bra, var ju där på prao också så.

Haha

Publicerad 2009-11-19 14:10:12 i Dagbok,

Måste bara påpeka att jag hade grym uppdatering igår! HAHA :D Var nämligen på träningar tills kl. 1830 och sen for jag till Sarah övernatten med några flickor, awesome!

Idag har jag haft en skön skoldag, vi har sett på en hel del innebandy såå . Och nu ska jag snart börja göra mej klar och sen fara och träna. Ska prova på något nytt i gymmet, nämligen Bosu, låter ju rätt så kul iaf.

Och imorgon tänkte jag, Susku , Siri och kanske Jossan och Anton fara på Michael Jackson's This Is It . Någon som sett den och vill kommentera? ;)

Ha de gött.


För övrigt vill jag ha såhär långt hår igen , det blev nog lite för kort när jag var och klippa mej . Men det behövdes väl ..

True Blood

Publicerad 2009-11-17 19:13:30 i Film,

Måste bara säga att nu när ja kommit in i den , är det faktiskt en jäkla bra serie. Jag vet inte varför , men sådana här vampyr grejer är ju otroligt bra ! Jag rekommenderar starkt  :)

Tisdag

Publicerad 2009-11-17 14:25:51 i Bilder,

Skoldagen var riktigt bra, skön. Vi var ett varv till Karis yrkkis för att kolla och där var det rätt så tråkigt. Mer har jag inte att berätta.

Eller jo, jag fick ut mitt betyg idag, och medeltalet var, hehe.. 9,5 . WOW!

Hemma

Publicerad 2009-11-16 17:06:12 i Bilder,

Idag har jag legat hemma i min säng hela dagen, eller inte bara i sängen, utom i soffan också. Jag har nämligen ingen röst , så jag skulle inte ha kunnat göra mycket i skolan. Men imorgon ska jag iaf dit.
Och ikväll blir de sleepover hos Susku, muchee !

Detta är en bild från alla de 100tals bilderna som Susku tog på mej för några veckor sen, fler kommer!


Kaka

Publicerad 2009-11-15 22:03:04 i Bilder,

Sista dagen jag var på prao , altså på fredag fick jag baka en kaka. Själv tycker jag att den blev riktigt fin , vad tycker ni? ;)

Jag kan ju tillägga att jag lagat rosorna själv, haha.

YEAH

Publicerad 2009-11-15 12:12:28 i Dagbok,

Idag har vi då en tråkig söndag igen . Eller ganska skön egentligen. Har bara tänkt slappa, spela Sims och sen fara till mamma något skede !

Gårdagen var skitrolig ! Först var det fotbollsavslutning var jag fick hederspris, vilket gjorde mej jätteglad. Där på avslutningen bestämde vi oss för att gå ut och äta, så det gjorde vi sen. Haha, och vid maten satt jag, Desse och Jenny och snackade om Sims så vi bestämde oss för att jag for hem efter min laptop och for till Jenny, var vi alla sen satt vid varsin dator och spelade sims. (HAHA, MIMMI SKRATTA BÄST DU VILL! :D)

Kvällen blev sedan skitrolig med fest hos Oliver med en massa härliga mänskor (och förstås mindre härliga också, de var ssssssssssådär.  ;D) Men jag hade iaf skitkul, men den slutade lite tidigt p.g.a. en orolig pappa och att jag är riktigt förkyld så jag var trött.

Tack Oliver för festen <3

Tråk

Publicerad 2009-11-14 00:51:34 i Dagbok,

Tänkte bara slänga in ett inlägg före jag lägger mej för ikväll, eller så spelar jag kanske lite Sims 3 eftersom att jag nyss fått det installerat.

Vad har jag gjort idag? Jo , varit sista dagen på praoplatsen och fått lite jobb klart för framtiden , wiho! Extra pengar sitter aldrig fel. Och nu på kvällen var jag hos Issa och tog det lugnt och hade det bara kul. Nu sista timmarna var nästan bäst då vi blev så slöa och trötta så man skrattade åt allt och inget. Så grymma tjejer dedär! :)

Imorgon blir det fotbollsavslutning och på kvällen blir det väl fest, eller hur Ewe? ;)

PUSSgodnatt

Klippt håret

Publicerad 2009-11-12 20:28:12 i Bilder,

Ja, det har jag gjort idag, eller inte jag utan min frissa Jennica. Har i och för sig bara klippt bort slitna toppar , men det känns skönt nu när det mår bra igen , det var ju faktiskt i början i sommaren som jag senast var till frissan.


Och nu för tillfället är det platt!

AJJO!

Publicerad 2009-11-12 17:06:21 i Bilder,

FOTOGRAFEN SOFIA!


En mer Sofia bild finns inte! Bilden förklarar hennes personlighet perfekt.

BILDBOOOOM!

Publicerad 2009-11-12 16:26:08 i Bilder,

Har fått nästan alla bilder från tisdagens fotoshoot i studio Vidar, var Sofia fotade oss . Så jag har ju då några olika bilder att visa er. Jag tänkte välja ut mina favoriter :


Att älska PH's ögon!



Snyggon ! PH och ISSA <3





Jag gillar dehär bilderna, de är så glada på något vis :)!

HAHA, RÅDD

Publicerad 2009-11-11 18:08:01 i Allmänt,

Som Susku märkte i mitt förra inlägg så är jag lite småroddig. Som rubriken säger trodde jag det var onsdag igår, ojdå!

Idag, då det egentligen är onsdag, är jag trött! Och jag har ingen lust att skriva något hit, så jag tänker inte göra det heller utan gå i en låång, varm dusch snart!

HEJ

ONSDAG

Publicerad 2009-11-10 20:08:36 i Dagbok,

Har inget speciellt att berätta förutom att jag har haft en riktigt bra dag med prao, fotografering med Sofia,PH och Issa, haft en sjukt kul lunch med tjejerna, hängt hos Jenny och dansat. Och nu ska jag avsluta serien med att börja se på True Blood. Någon som vet om det är bra? :)

Ha en skön kväll, för det ska jag ha!

!

Publicerad 2009-11-09 22:27:23 i Bilder,

Godnatt säger jag för idag med denna bild som min fina mamma fotade på baletten :


FOTBOLL

Publicerad 2009-11-09 18:55:24 i Sport,

Det ska jag spela nu. Oj vad jag har saknat det, fastän det bara var en vecka sen jag spelade senast men skönt ska det bli! Har dessutom inte tränat ett smack sedan förra torsdagen, så kanske det är på tiden nu .

YAY!

Café

Publicerad 2009-11-09 13:31:57 i Dagbok,

Våran andra prao vecka har börjat , och nu är jag i ett café. Jag var riktigt sur här tidigare eftersom att jag trodde att det skulle bli hemskt, men så farligt var det ju faktiskt inte. Det är helt okej där, + att man får äta massa bakelser, haha!

Imorgon ska jag, Isabel och Josephine fara till Vidars fotostudio var Sofia, som är där på prao, ska fota oss. Jag har varit där förr, då Ewe jobbade där och då ville hon också fota mej. Värsta modellen ju, haha! Nejnej, men det kommer bli riktigt roligt med så härligt sällskap. Wish me luck ;)

Annars måste jag ju kanske fundera ut något att ha på mej när vi fotas. Måste prata med de andra 2 och Sofia om hur de vill ha det. Hmm...

PUSS

Fame!

Publicerad 2009-11-08 21:28:42 i Allmänt,

Baby remember my name ;)

Jag var just och se den filmen med några flickor, och OJ kan jag bara säga om filmen. Enligt mej var den sjukt bra. Fick en riktig kick från filmen så nu är humöret på topp. Många kallar filmen löjlig, men fortsätt bara kalla den vad ni nu vill , men jag gillade den. Filmer som gör en på bra humör är ju inte dåliga , right? ;)

Denhär månaden kommer det att bli måånga biobesök.

Nämligen så måste man ju se Michael Jackson's This Is It, eftersom att det inte är klart ifall att den släpps på film.

2012 är ju antagligen också sevärd, den har iaf fått bra förväntningar.

OCH NEW MOON FÖR FAAAN! GAAAH, har ju väntat på 2an sen jag såg ettan för första gången . Den dagen jag får se den filmen kommer jag att vara L-Y-C-K-L-I-G!!!

Coola Desse

Publicerad 2009-11-08 11:21:45 i Bilder,

Haha, ajjo. Jag har glömt att visa hur cool min vän Desse är . Det var fredagen före halloween som man fick klä ut sej i skolan om man ville, och Desse, tuff som hon är klädde ut sej till detta:



En hund. TUFFIS!

Något jag måste tillägga är att det var kanske 2 andra i skolan som klätt ut sej alls.
dessutom fick hon 30€ för detta, men det behöv inte sägas..

GLAD FARSDAG!

Publicerad 2009-11-08 11:02:29 i Allmänt,

Vad har ni gett till era pappor idag?

Min bror och jag har gett en stekmätare (han önskade sej en sådan, vi tänkte inte annars bara köpa en sådan :D ) och ett kort, en fin bild på honom och baktill stod det VÄRLDENS BÄSTA PAPPA. Sött värre!

Jag tror inte vi ska fira den något mer här hemma förutom att jag och min bror ska laga maten idag , det blir säkert smaskiigt! Haha ..

Ha en bra dag hörni .

Go'kväll!

Publicerad 2009-11-08 00:41:02 i Dagbok,

Usch vad slö jag är nu. Har spenderat kvällen med Susku och Vicis hos Oliver, var det också var några andra pojkkompisar. Vi gjorde inte mycket, såg på film och tog det bara riktigt lugnt. Egentligen skulle fest ha suttit riktigt fint ikväll, men det blev bara inte av, synd nog! Nåja, men det sparas till mycket sen ett annat veckoslut.

Jag och Susku pratade just om bloggningen. Jag gör det för min egen skull, speciellt för att kunna läsa tillbaka om vad man gjort. Mycket roligare såhär än att läsa dagbok och så kan man på det sättet väcka gamla minnen ju. Och tänk sen om 5 år när jag läser tillbaka, hur roligt det kommer att vara när man inte ändå kanske tänkt tillbaka så mycket. T.ex. tänka tillbaka på denhär kvällen och tänka på hur trevligt det har varit att spendera den med goda vänner och kanske fundera på var de vännerna studerar nu.

Spekuleringar på gång. Egentligen borde jag sova, så nu blir det att tvätta ansiktet och tänder och sen hoppa i säng.


Godnatt (L)

Lördag

Publicerad 2009-11-07 13:20:51 i Dagbok,

I morse vaknade jag av att Jossan som sov här övernatt for hem och städa, duktiga hon . Och sen dess har jag legat i sängen. Haha, eller inte riktigt, jag har faktiskt duschat och klätt på mej , och nu sitter jag här och ser på EMA's top 10 performances. Egentligen skulle vi en hel hög med tjejer fara till Sarah ikväll för att se på bandat EMA, men tyvärr så funkadë det inte när hon skulle banda. FAN!  Så antagligen blir det bara myskväll hos Sarah ikväll, eller något helt annat. Får se lite!

Igår slutade ju min första praovecka, den veckan i Exact, och oj så jag har haft det bra. Allt har varit så lugnt och skönt och så är ju personalen där så himla trevlig! Som tack för att jag var där och hjälpte denhär veckan fick jag 20 € att shoppa för i klädbutiken + ännu 25% rabatt på allt jag köpte. Hihi. Så det blev en julklapp/födelsedagspresent ;) och lite smått och gott åt mej själv. Dessutom före  jag gick hem igår fick jag ytterligare denna för att fira fredagen, haha:




Ha en bra dag!

Balett

Publicerad 2009-11-07 13:11:59 i Bilder,

Som jag tydligen har glömt har berätta , så var jag på balett igår med Jossan , mamma och hennes sambo Totte. Vi var och tittade på Svansjön och visst var det vackert! Har aldrig varit på balett förut så det var en ny upplevelse för mej.

Balett är något jag tycker att alla någon gång borde se, för annars vet man ju inte vad man pratar om. Själv skulle jag inte gå sådär varje månad för att titta på balett, men jag går nog gärna sådär 1-2 gånger per år. Riktigt sevärt helt enkelt!


En väldigt suddig bild på mej och Jossan i Helsingfors' operahus.



Jossansnygging <3

Torsdag

Publicerad 2009-11-05 14:34:46 i Bilder,

Har fått en så härlig julkänsla idag av all snö , så jag har också börjat stressa över julklappar redan. Och ändå är det över en månad kvar, men jag har faktiskt tänkt köpa några imorgon. Hihi. Hoppas bara att de nu sen gillas.

Dagens planer är att ta det lugnt, föräldramöte och gå på Bodystep med Evelina . Riktigt skön dag ska det bli!

SNÖ!

Publicerad 2009-11-05 14:25:45 i Bilder,

Shit så det snöar här i lilla Ekenäs! Det är ju riktigt så man får kisa med ögonen när man går så de inte blir fyllda med snö. Nu får man bara ta och hålla tummarna för att snön håller till jul. Det skulle ju vara för härligt ifall att vi skulle ha en snörik jul , right? Och så vill man ju så gärna få fara til backen och åka lite snowboard, vilket skulle göra pricken över i:et!

Tisdagens

Publicerad 2009-11-04 20:51:55 i Bilder,

När jag nu för en gångs skull kommit ihåg min kamera ut nu igår och idag måste jag ju visa er bilderna den åstadkommit:


Gårdagens med Converse, jeans från Gina, 3/4 ärmad tee och väst från Indiska , skinnjacka från Zara, halsduk från H&M, vantar från marknaden och väska från secondhand.

Onsdag

Publicerad 2009-11-04 20:40:45 i Bilder,

En jäkla roddig dag har det varit för mej idag. Eller ja, jag har egentligen varit den roddiga biten av dagen. Jag har roddat runt hela dagen och inte kunnat hålla ordning på saker och ting!

Jag kom just hem efter en stund hos Ewe var vi bara tog det lugnt och så. Vi gjorde inte mycket, men riktigt skönt var det.


Såhär fint var det i fredags utanför pappas hus, wau!

Ha-ha!

Publicerad 2009-11-04 20:31:05 i Allmänt,

-Till den som tyckte att jag är en snobb som tycker att jag endast köper märkeskläder. Inte sant! Visst gillar jag märkeskläder, de är oftast fina, är gjorda av bra material, har bra kvalitet och så, men inte är det ju märket jag kollar på. Och inte stör det ju precis om det är ett märke på plagget jag köper, men vetni jag har tänkt om.

Jag tänker inte alls köpa en Peak collage (detta är nu inte pga. kommentaren) utan istället tänkte jag köpa en härlig outfit jag satte ihop idag. Inte så speciell, men skitsnyggt tyckte jag att det blev. En lila 3/4 ärmad tee av jätteskönt material och en fransväst, skitsnyggt till partyparty! Visar sen när jag har det köpt, om det nu blir så ;)

Så sug på den du!

;)

Goddag!

Publicerad 2009-11-04 13:49:40 i Bilder,

Onsdag idag, det betyder volley och rumpamage senare. Nu ska jag titta på The Mentalist!

Peak

Publicerad 2009-11-03 14:17:44 i Bilder,

Idag har varelsen på bild här nedanför bestämt sig för att köpa en Peak collage denhär veckan.

Morning fellas!

Publicerad 2009-11-03 07:42:23 i Allmänt,

Nu ska jag så småningom börja laga mej klar för att sedan dra iväg till praoplatsen, ingen stress inte.

Det är så jäkla skönt att vakna upp och veta att man inte behöv stressa alls. Att bara kunna ta det lugnt och kunna planera allting i lugn och ro. Sånhärna morgonar gillar jag !

Nåja, men nu ska jag hoppa i duschen , hejs.

PUSS

Prao

Publicerad 2009-11-02 16:49:40 i Dagbok,

Idag har jag då haft första dagen av min jobbpraktik. Riktigt kul har det varit. Jag "jobbar" i en klädbutik, så mitt jobb är att plocka upp en massa grejer, men det är faktiskt roligt! Dessutom är de som jobbar där jättetrevliga och chill, så det gör atmosfären där jättebra! Lyckat val av praoplats helt enkelt ! :)

Annars har jag kommit till pappa idag, det är så mycket lättare att vara här eftersom att han bor så centralt . Har t.ex. ungefär 4 minuter till praoplatsen. Så jag och några chicks for ut idag runt i olika butiker, jag hittade en datorväska som jag önskar mej till julklapp av far, och så var vi till apoteket och blev shopaholics, haha!


Haha, slött!

Dansk

Publicerad 2009-11-01 18:39:40 i Bilder,

Vi fick två sådana gäster nu. Min styvfars jaktkompis och hans fru, tss.. De pratar så roligt måste jag bara säga!

Kvällens planer är att äta middag med dem , och efter det bara bädda ner mej i sängen och se på film/sova. Härligt!


Osminkad, woho! På andra bilden ser ni hurudant hippieband (vad man nu ska kalla det) jag skulle vilja ha. Detta är då inget sånt band, utan mitt armband. VILLHA!

Fotbollslägret

Publicerad 2009-11-01 18:00:16 i Sport,

Vad jag  har räknat har jag tränat runt 9 timmar dethär veckoslutet, altså riktigt tillräckligt.

Eller, kanske lite för mycket, vi alla var riktigt slut idag , men roligt har vi haft. Vad annat kan man ha med mina lagkamrater? ;)

Något jag kan tillägga är att jag har en grym träningsverk, fyfy!

Som det står på Jennys t-skorta:

JAG ÄLSKAR FOTBOLL!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela