Amanda

Lördag

Publicerad 2009-01-31 19:18:41 i Allmänt,

Kvällen blir antingen spenderad med en stund på fest , om det är roligt stannar vi väl där en längre stund, annars till någon och ta det lugnt, kanske se på en film ? Så hoppas den blir okej !

Ha en rolig kväll alla !


Mandy

Madonna

Publicerad 2009-01-31 16:48:52 i Allmänt,

Och så har ni alla Finländare inte väl missat att Madonna kommer hit ? Det är ju nästan måste på att fara dit , sku i alla fall vara hur roligt som helst ! Som de sa igår på radion , är hon lite som vår tids Elvis , visst ?
Biljetterna är nog ganska dyra, billigaste 99 € , men tror det sku vara värt det . Men ja , själva konserten är 6 augusti 2009 . Den är utomhus, någonstans utanför Helsingfors . 80 000 biljetter kommer säljas, sku ju sitta fint att vara en av de 80 000. En grej man sku kunna berätta till sina barnbarn om.

LEGENDERY!


En ung Madonna .



Mandy

Budget sport

Publicerad 2009-01-31 16:42:37 i Allmänt,

Vi startade 12 tiden , då jag redan varit vaken 1 h och 15 minuter. Gjorde inte mycket sådär  på morgonkvisten . Åt lite och vanliga morgonrutinen :)
Väl i budgetsport sprang vi omkring bland de flesta hyllorna och kollade på allt möjligt . Köpte 2 sportbh:n , liknande som den jag hade på bloggen igår, samma färg den ena och den andra vit , av märket Northbrook. Och så köpte jag ett par sånadär spända träningsbyxor, leggings kallas det kanske ? Ja , och de är av märket Nike, riktigt bekväma . Och så hittade jag ett par Aerobic skor, men det fanns inte min storlek , så köpet på såna får vänta .
När jag nästan gett upp på att hitta mer att köpa , hittade jag en fin, stor, blå hoodie från Nike . Blå, och så har den en gul logo på bröstet och ryggen , inte bara Nike logo , utan det står ngt annat också. Den kommer kanske bild senare . Och så ett par riktigt stora , XXL , gråa mjukisbyxor . De som jag har nu börjar vara lite slut , och så kostade dehär bara 10€ såå :)

Kom hem för kanske 1 h sedan , har lagt in gummiband i buntarna på de nya gråa byxorna och lite rätt upp i rummet .

Kvällen blir antagligen lugnt , men inga klara planer än ^, Vemveet ?

Men nu ska jag ta det lugnt , hann inte sova ut riktigt så länge som planerat . Men längre än vanliga nätter .


Nu göra något annat, hejs .


Mandy

Ääntligen fredag !

Publicerad 2009-01-30 23:41:41 i Allmänt,

Skönt med fredag , då man vet att man får sova läänge imorgon . Men det kanske inte blir så länge , eftersom att jag ska till Budget Sport med Susku , men vet inte ännu när . Sku behöva en ny sport-bh . Jag har en av märket Nike från förut och den passar mej bra . Men det finns så många märken att välja på så , får se vad det blir. Inte någon överdyr iaf .

Idag , eller egentligen igår , eftersom att kl. 0016 här i Finland , har jag haft ganska fullt upp hela dagen .
Kom hem runt 1430 , och satte nästan direkt igång med att steka plättarna jag hade lovat mamma att jag sku steka . Första 2-5 blev dåliga och jag åt upp dem , glupsk som jag är . Men efter en tid blev de riktigt bra .
For på träning så jag var i hallen 1630 , blev lite tight tidtabell eftersom att min bror skulle köra mej , och han sku ha måånga kompisar med . Men vi hann , så ingen skada skedd. Träningen gick dåligt, all teknink för min del gick sämst, lite rostig eftersom jag inte spelat fotboll på över 1 vecka , pga. att jag varit sjuk :( ..
Efter träningen var jag hemma lite över 1800 , duschade, fixade mej , åt och gjorde tydligen massa onödiga saker eftersom att tiden bara flög iväg . Nästan 2 timmar hade gått utan att jag egentligen gjort något vettigt . Bra .

Ikväll var jag och Susku på Twilight igen . Såg den ju för några veckor sen på bio i Helsingfors också, och blev då så förälskade i den så vi ville se den igen . Bästa filmen jag sett på länge nog, och den var faktiskt nästan lika bra igen ! Men man märkte direkt jättestor kontrast från Helsingfors bio till Ekenäs lilla biosalong , storleksskillnad !

Efter bion for vi till Totte, var där någon timme, såg på film. Dålig film dessutom , men helt mysigt och alla bara tog lugnt . Helt skönt . Och Axo var efter mej och Susku dit för en stund sen , vilket egentligen passade helt bra eftersom jag var och är ännu jättetrött .
Men , jag har nästan bestämt mej för att se ett avsnitt House idag ännu , men får lite se om det blir av . Kanske jag somnar mitt i . Sku egentligen kunna gå och lägga på min egen dator, så jag sku kunna se från sängen, är nämligen på min brors nu .

För morgondagen har jag inga andra planer en Budget Sport på eftermiddagen , någon som har något tips till kvällen ?


Kanske den ? Söt färg iaf, från märket SOC .


Puss&Godnatt <3



Mandy

Skola

Publicerad 2009-01-30 07:41:54 i Allmänt,

Sitter nu i datasalen i skolan . Första timmen , och är inte riktigt up for att data . Men nåja, vad kan man när man har kemi bara första timmarna i veckan ... Vi har letat fakta om korrisioner , roliigt . Blev klart ganska fort så , har nu surfat runt lite .
Annars är det ju fredag, så jag är trött . Men jag var suupersnabb i morse , så jag hann sova 45 minuter efter att jag redan stigit upp. Gör så varje dag nuförtiden . Stiger upp ganska tidigt , klär på mej och sminkar mej , fixar hår om jag orkar snabbt, tar en snabb smörgås och går sen och lägger mej igen . Sköönt (;

Jag började med det när jag i misstag steg upp nångång kl. 5 och trodde att jag var försenad . Men så fick jag sova igen , allt för skönt var det (:


Ikväll blir antagligen en kväll med Susku . Före det har jag träning , och före det har jag lovat att steka plättar till maten ikväll, mamma har planerat ngt invecklat . Och så kanske dammsuga mitt rum , en tid sen sist igen . + att det är ännu är ganska redigt eftersom jag inte varit där så länge .

En grej inte alla vet om mej , är att jag trivs bäst ensam på morgonen . Jag pratar inte mycket alls , och alltid i bussen sitter jag i min egen

Hihi

Publicerad 2009-01-29 21:59:07 i Allmänt,



Tänkte bjuda på en riktigt fjantig bild från julaftonen, snyggt va ? (:

Mandy

Gladiator

Publicerad 2009-01-29 21:55:41 i Allmänt,

Blev så inspirerad när jag lästa Kenzas blogg, så jag började själv kolla runt som en galning efter gladiatorsandlar . Men förstås hittade jag inga i finland . Någon som vet varifrån man hittar fina ?


Hittade iaf bilder på ett par som sku sitta fint

Ganska basic, men fina .
Fanns förstås massa mer fina UTOMLANDS , men inte här , inte ..


Och så ett par "flipflops" , om man ens kan kalla dem så, men fina är de !

Vauu , tänk dem till bruna fötter ! :) villha .


Som någon kanske har märkt , så vill jag börja köpa sommarkläder NUU . Och så förtås gå med dem också .



Mandy

Basic

Publicerad 2009-01-29 20:53:27 i Allmänt,

Min nya basic t-skjorta, men färgen är fin och längden på ärmarna är bra !


Ingetsmink !
Färgen är lite starkare påriktigt ^


Mandy

Design

Publicerad 2009-01-29 20:44:58 i Allmänt,

Kommentera mer än gärna min nya design , och så sku det ju vara roligt att veta om ni tycker mer om denhär än den förra ;)
Annars ska jag fixa ny banner,  men har inte bara tid , ork eller bilder nu så .. Men det kommer ! Promisee (;

Annars är jag helt galen i dedär sakerna från H&M som jag har här nedanför ( SKROLLAA ) ! Armbanden är nog överfina, och toppen är ganska basic men ändå speciell , melove ! ^,

Detdär med att kolla Stylista blev inte av , satt här och kämpade med bloggen , och jag är nöjd (A) Men ja, har ni dålig kritik om den så låt mej veta !

Går väl snart och sova, ska kanske dregla lite mer över kläder bara (;

Godnatt


Mandy

Annars ..

Publicerad 2009-01-29 18:28:33 i Allmänt,

Jag är hos mamma nu igen , så jag kommer antagligen skiva mer blogg nu . Har märkt att besökarantalet har minskat markant nu under veckan jag varit hos pappa , så nu ska jag bättra mej . Fortsätt gärna läsa ((:



En väska man INTE sku säga nej till !


Mandy

Ohohoh

Publicerad 2009-01-29 18:25:18 i Allmänt,

Dagen har inte varit så speciell . Vanlig skolan , och efter det 2 h volley träning med pojkarna , som faktiskt var jätteroligt ! http://www.rusta.se/images/products/75101156_l.jpgOch som jag och Jossan hade planerat for vi sen till Sport10 på gymmet . På GYMMET , första gången på gym sidan och det funkade bra för oss. Vi funderade t.o.m. med att torsdagar efter volleyn sku bli vår vakio gymningsdag, låter great ! :)
Kom hem för någon timme sen , svettig efter mycket tränande på den roligaste maskinen. Såndär som man har fötterna på brädor och sen håller man i handtag med armarna , äh , kan väl fixa en bild eller något (; Lättare så >>

Nåja, som sagt kom jag hem , fixade lite , redde upp i rummet och gick i duschen . Fick annars min telefon tillbaka som jag har haft på reparation , och oj vad det är roligt att ha den platta tillbaka, inte den feta, klumpiga jag har haft nu i några veckor . Lite ovant med den igen förstås , men det ska nog snart ändras på .

Nu tänkte jag egentligen läsa en bok , men orken är inte rikigt på G . Kanske jag börjar på en ny bloggdesign , denhär som jag nu har funkar inte på alla datorer såå . Ska se om jag hittar på något roligt . Och kl. 2000 kommer det stylista på TV:n,  helt okej program enligt mej .

Men nu blev detta ett ganska långt inlägg , + att DU e smör påå fingre Jossan (;
Slött !


Hejsåläng ..


Mandy

H&M

Publicerad 2009-01-27 21:10:47 i Allmänt,


Skulle vilja ha denna i vitt, men detaljerna syns så dåligt på bilden då . Men även denna färg är fin ! :)

Leopardmönstrad bikini i år ?


Ett annat exempel för årets bikini . Denhär färgen är så snygg till brun hud !

Och så armbandarmbandarmband !

Att älska stora armband



Mandy





Lindex baby.

Publicerad 2009-01-27 20:42:50 i Allmänt,

Har inte hänt så mycket för mej den senaste tiden .

V-slutet gick för fort . Fredagen var jag då sjuk , kollade filmer och sov hela dagen .

Lördagen gjorde jag inte mycket på dagen , vaknade glad eftersom att jag var frisk . For sen till Emmaus , loppis , men hittade inget som vanligt . Susku kom till stan ungefär vid samma tid som jag kom hem därifrån , och så gick vi till Madicken och satt där några timmar :) Kanske nångång 1500 for hon hem , och då gick jag också hem . Kommer inte ihåg vad jag gjorde , men på kvällen hade vi finare middag här hemma . Och kvällen var helt okej , gjorde inte mycket , lite rådd osv.. Men slutade helt okej hos Susku med mockarrutor (; .

Söndag vaknade vi tidigt . Susku sku på någon länk , och jag hade lunch . Helt okej . Efter den kom Susku hit , vi gjorde inte heller mycket , låg på min säng och slöade och talade . Efter det blev det bokläsning .

Roligt annars när man tror att man har en modda bok som ska vara klar till ett visst datum , och så , oho flyttas det utan att man vet och så har man tokläst i några dagar . Och så har man ändå antingen en vecka eller längre tid på sej . Men nåja , man har det ju undan sen iaf .

Skippade annars träningen igår , sov hela dagen och så mådde jag lite illa på kvällen sen .. ushusch .

Idag har jag inte heller gjort mycket - varit till Lindex , träffat Robbe , varit på dans och suttit här, tjoho .

I Lindex köpte jag en helt basic BH , bekväm ! , en basic blå t-skjorta (fin färg!) och en skjorta  (sådan med krage ) som är vit blå grön randig . Kan också användas som tunika , eftersom att den är så lång ! finfinfin ..

Läxor har jag fortfarande , spanska och finska .. blööööö !


Mandy

Reklam

Publicerad 2009-01-27 20:30:12 i Allmänt,

Reklam för Jossan , en riktigt duktig hårfärgare enligt min mamma iaf (; tack för mitt hår Jossan , fast det var en tid sen . Hoppas du orkar göra det snart igen (A)
Puss.


Mandy

Ojdåå

Publicerad 2009-01-23 22:16:05 i Allmänt,

Har inte skrivit på en tid nu , men har inte orkat med min egna världens långsammaste dator här hos pappa . Och på pappas är det något konstigt så det går inte att skriva blogginlägg på den för webbläsaren stänger sej själv då . Men nu är min bror ute säkert hela natten så jag sitter vid hans dator nu en stund .

Denhär dagen känns som ungefär 3 dagar . Spydde inatt kanske 5 ggr , så jag stannade hemma från skolan . Hade ingen feber förän ungefär kl. 1700. Har inte spytt sen natten , men magen har varit ganska ostabil, så har nästan inte ätit något idag . Annars har jag väl lite stägring nu , men febern har varit upp till ca 38,5 grader . Har sovit nästan hela dagen och nu sedan kanske 2000 har jag sett på House, pappa hämtade sin laptop så jag låg i sängen med den.

Annars hatar jag att vara sjuk , detdär med att människor tycker att det är skönt att vara hemma från skolan , så det är bara skönt om man inte påriktigt är sjuk . För idag har jag sovit och mått dåligt heela dagen . Och så är det ju fredag , inte precis en sådan dag man vill sitta inne och veta att alla kompisar är ute och har jätteroligt .. Nåja , men jag har bestämt mej för att vara frisk imorgon.

Denhär veckan har jag inte gjort mycket .
Kom hit till min pappa på tisdag . Hade dans och var sedan och simmade efter det . Och sen hem och sova.
Onsdag gick jag på stan en stund , köpte ett par leggings med knappar nere i bunten och ett par trosor . 1700 på träning till Sportten och sedan hem och ta det lugnt .
Torsdag var jag med Dani och Ewe efter skolan och skvallrade om allt möjligt roligt :) 1545 volley , som inte gick bra och sedan till Robbe och så hem och sova .
Och idag då inte gjort något , sovit . Tjoho..

Kanske inte det roligaste inlägget , men jag har själv haft tråkigt hela dagen och mår dåligt och har egentligen inte lust att skriva , men det var så länge sedan sist .

Men nu ska jag se om jag sku få ner något ätbart .

Godnatt.


Mandy

Futsal

Publicerad 2009-01-18 19:37:07 i Allmänt,

Fick sen skjuts till bollhallen med Filip, som går på min klass , hans bror . Vi var där runt 1400 . Läktarna var ganska fyllda nog och jag gick och satte mej med Jenny till en början . Efter en stund gick hon hem , men då kom Jossan . Och så kom det och gick det mänskor hela tiden . Många snygga mål och bra matcher . Men snyggaste målet går nog till Rico ;) Målvakten i andra laget skulle skjuta ut sin målspark , och så skjöt han rakt på Ricos näsa, och studsade rakt in i målet igen . Haha , alla skrattade nog nästan (; Rico fick näsblod och såg riktigt yr ut . Och det gick antagligen in eftersom att målvakten blev så chockad då han skjöt en annan kille, som dessutom var sådär 10 år yngre än honom själv, rakt på näsan .

Finalen stod mellan "deblåa" (vet inte vad de hette)  och Leeds . Leeds vann , det var en ganska jämn match nog , ställningen blev 3-2 till Leeds .


Men nu ska jag äta och sen snart gå och sova. Är trött efter sådär 7 timmars nattsömn , och det är ändå veckoslut .



Mandy

Hår

Publicerad 2009-01-18 11:19:30 i Allmänt,

Jep, du som frågat efter bild på nya håret blir nu glad . :)




Färgen ser man bäst där i "underhåret"  , och så har jag lite slingor här och där :) Man ser skillnaden bättre live.



Mandy

Sista dagen på veckan

Publicerad 2009-01-18 11:04:37 i Allmänt,

Söndag är oftast en dag man sover läänge ! Eller iaf jag , sover oftast till sådär hmm .. 1-2 ? Men idag steg jag upp va halv 11 , crrazy .

Gårdagen var helt okej . Start kl 1445 från Jocs för att fara till Muijala hallen och spela match mot LoPa . Vi kom dit , och mimmifjollan hade glömt sina skor hemma, typiskt henne ! :D Nåja , efter måånga om och men lånade hon sen ett par skor av en av LoPas spelare . När matchen började jag på bänken, blev sur för jag ville spela ! Men efter ca. 15 minuter fick jag sen fara in och spela , och så fick jag spela hela resten av matchen , jihu ! Spelade på mittfältet, är inte helt van där, men det gick okej ! Andra halvleken fick jag en ganska stor flicka på min kant, och hon trampade på mina tår och buffade mej hela tiden , vilket är STÖRANDE! Matchen slutade 2-1 till oss, Jossan gjorde ett snyggt mål från långt håll , och Mimmi ett till snyggt mål . Riktigt okej match tycker jag .

Var hemma lite över 6 . Hoppade i duschen , klädde på mej , och före jag hann fixa mej ringde min bror . Om jag sku ha skjuts till stan just då så sku jag ha varit klar på någon minut , STRESS. Nåja, jag for till Ewe sen , och fixade mej lite där .
Efter en stund startade jag, Ewe och Fia för att gå till Tobias som hade fest . Vi for via Prisses , hälsosamt iknow , och köpte mat till mej , för jag hade inte hunnit äta ngt på hela dagen. Nåja , vi kom dit och satt mest och pratade med olika mänskor hela kvällen . Inget speciellt egentligen , vanlig hemmafest . Lite problem med skjutser hem blev det, sku först åka med en , men nej , han for till krog istället . Följande jag sku åka med var bilen sedan full på . Så sen orkade jag inte mer så jag ringde min bror och de kom efter mej . Var hemma ca 0245 . Mamma var lite bitter , men hoppas hon kommer över det :) .


Nu ska jag försöka fixa en skjuts till mej , vill till stan för att se på futsal turnering till bollhallen . MingulleJossan spelar , duktig är hon med ! De har spelat en match redan , men min mamma vägrade köra och min bror sover ännu . Blä .. Men jaa, jag ska fortsätta fixaaa :)


Jag tycker bilden är rolig . Läpparna ser ut som de ser efter en av Linas mystiska sminknigar på fredag kväll :)



Mandy

Nais

Publicerad 2009-01-16 22:45:43 i Allmänt,

De e naais ! Håret dåå .

Sitter nu i min säng med Jossan och Lina , Lina sover och Jossan textar med Anton , och så skrattar vi åt olika personer , hih.

Idag har jag varit hemma , på träning , sen Jossan hit då hon färgade mitt hår, jag och lina har sminkat varann överdrivet och annat kul , de 2 ska bli här övernatt, Girls Night Out :D!

Godnatt .


Mandy

Friday

Publicerad 2009-01-16 20:25:27 i Allmänt,

Har just färgat håret , mörkt då , eftersom att alla 2 röster röstade på mörkt (; men stor skillnad blir det inte tror jag,men lite iaf :) Men nu och tvätta ur färgen !

Mo


Mandy

Hårfärgning

Publicerad 2009-01-15 22:00:14 i Allmänt,


Någon som har någon åsikt om jag ska färga mörka eller ljusa slingor i håret ?
Är inte helt säker på vad jag ska välja .
Min hårfärg just nu :
Vil gärna höra andras åsikter :)

Annars blir min fredag annars troligen spenderad men min ljuvligaJossan , har inte varit med henne på över en vecka . Dumma Anton , ajaj !




















Mandy

Sova

Publicerad 2009-01-15 21:53:20 i Allmänt,

Har planerat nu över en timme att sova ,men har hela tiden hittat något att göra istället för det . inte bra alls ! Så blir det ungefär varje kväll. och därför ska jag gå och sova nu , godnatt !


Mandy

Chemistry

Publicerad 2009-01-15 17:56:42 i Allmänt,

Oi, nu tror ni säkert det kommer något kul med att jag känner chemistry till någon , men nej . Har kemi prov imorgon + massa andra läxor . Kemin handlar om baser&syror, inte svårt, men bara att pränta in allt vad svavelsyra och natriumhydroxid är bra för och hur de framställs, + många fler baser och syror , mysiigt ! 
Sarah var just här och jag lärde henne lite balanseringar, hon är söt när hon försöker så hårt :) !

Myskläder !


Intressaant !


Annars har jag varit på volley idag, vi tränade inte för att vi bara var 4 på träningen . Hoppas faktiskt att alla kan komma nästa vecka, så man sku få prova att träna med hela laget !

Annars var skolan inte speciell alls . Hade bara roligt på hussan igen , slöa mänskor blir massakul .

Men nu läsas igen , så jag hinner kolla lite house och träna idag ! Heis (:



Mandy

Svar på tal

Publicerad 2009-01-14 19:42:32 i Allmänt,

Till dej som kommenterade att Adore you är en gammal låt, så det kan bra vara. Men ny för mej är den iallafall , och den är just nu min favoritlåt ! :)



Mandy

Träningsvärk

Publicerad 2009-01-14 19:39:32 i Allmänt,

Har nu sjukt lite överallt . Har tränat lite mycket nu ..
Igår var jag och testade i Ewes dans, och det var riktigt roligt ! Så långt som vi kommit i den första koreografin hittills värkar den bra . Antagligen börjar jag :) Efter dansen sprang jag till simhallen , var min mor och hennes sambo redan var så jag for dit för att motionssimma där , och jag simmade sådär 800 m, lite mindre . Helt nöjd eftersom att jag inte är någon fisk precis ! Och så hem , sku laga spanska läxan , o då kom min bror hem som fick körkortet igår och frågade om jag ville med ut och åka lite . Och så for vi en runda till stan . När jag kom hem fortsatte jag med läxan och höll på med den till ca. 2300 så det blev en sen natt igen :(
Och idag var jag i stan efter skolan för att jag hade träning 1700 ungefär precis mitt inne i stan . Slutade 2,for till pappa en sväng och hittade mitt Pandora armband jag har haft borttappat några månader , en press ur världen :) Sen träffade jag några av flickorna och vi gick och köpte chips, haha . Sen träffade jag och Susku Tommi , de 2 sku egentligen vara med varann men jag var med ca en timme. Och sen till träningen . Tung var den . Och jag fick först hem runt 1900 så jag bestämde mej för att köra ett träningspass till . Så jag känner mej riktigt tränad nu .

Borde nu kolla om jag har några läxor, äta lite och sen faktist kanske gå och lägga mej i tid , för omväxlings skull! Men aijo , det kommer ju Grey's anatomi , men direkt efter det i säng tror jag ! Till och med min hussa lärare märkte att jag var trött, och här en natt när jag ändå sovit lite längre märkte hon det direkt, en söt prick hon !

Men ja , nu borde jag dra mej härifrån och göra något nyttigare, tänja kanske ? Är styv som en träbock just nu så , intebraaa !

Hejs <3



Mandy

Kort

Publicerad 2009-01-12 21:56:42 i Allmänt,

Har inte orkat / hunnit skriva ..

Kom hem från stan halv 5 tiden efter att jag varit med Bia och skvallrat sen jag slutade skolan :> PedoToomas !
Väl hemma åt jag , skulle se på House men var trött så halvsov flera tillfällen . Lite före 2000 kom Jossan och Anton efter mej och han körde oss till träningen ^ Träningen gick skiit , så jag blev på dåligt humör , men nu är det uppåt !

Nyy låt : Lil Rain - Adore You .
Tack Josephine för att du visade den till mej , u made my day <3 (;

Annars sydde jag en vit tubtopp i handarbetet idag , tycker den blev riktigt lyckad, och sen började jag och Emma göra invecklade armband , kommer säkert bild sen när de är klara . Godnatt <3
 


Mandy

So much

Publicerad 2009-01-11 20:32:42 i Allmänt,

Jag har så mycket inom mej nu som jag inte kan tala om med någon , inte någon som sku förstå . Jag orkar inte tala om det med vissa , andra kan jag bara inte tala om det med , och vissa sku det bli så långt att förklara allt för , för vissa allt för känsligt och vissa litar jag bara inte på .

Varför kan du bara inte förstå varför det inte går ? Har förklarat det för dej för många ggr, du tycker att jag har sagt det för ofta, men ändå förstår du inte . Hur ska jag då göra ?
Vissa skeden verkar du inte alls ens vilja se mej , vissa verkar du hata mej , vissa verkar du vilja göra vad som helst för mej och vissa bara glömma mej ..




Mandy

Väska

Publicerad 2009-01-11 17:48:14 i Allmänt,

Bild på min nya, fina väska :

Från Ginatricot.
Färgen är inte helt samma här som påriktigt, den är mer gammeldagsrosa .


Mandy

myys .

Publicerad 2009-01-11 15:29:44 i Allmänt,

Idag har det hittills varit en mysdag för mej . 12-1 tiden . Och låg i sängen till kanke halv 2 , då jag steg upp och gick efter morgonmål , kom tillbaka till sängen och åt här ^,
Då fick jag lust att se på någon kärleks-komedi , så jag satt på What women want . Bra film ! Mest för flickor då ,men den är rolig . Sådan film man inte behöv tänka eller något för att hänga med .
Under filmen ringde Susku och jag talade med henne en god stund om allt möjligt, mest gårdagen .

Sen bestämde jag mej för något som jag skjutit upp måånga dagar, att städa mitt rum . Det tar ju inte länge eller så , men det är bara så tråkigt . Försöker alltid hitta på ngt bättre . Eller jag brukar alltid städa när jag ska läsa på prov , för det är ännu tråkigare, men annars gör jag det inte frivilligt . Men ja , nu är det iallafall rent här .

Nu borde jag gå i duschen , och byta bort min pyamas . Sen blir det väl finare middag, dagen till ära :)

Hejs <3


Mandy

18 år!

Publicerad 2009-01-11 15:23:50 i Allmänt,

Idag fyller min bror år , 18 . Han blir myndig . Lite konstigt nog . Och något ännu konstigare kommer vara när man ser honom köra bil !
Grattis !

Igår var jag ju då till Meri-Teijo med Susku , Daniel och Linda . I början var det jätteroligt , bra backar och bra snö . Men efter någon timme blev snön blöt och kladdig när det blev + grader, så då var de inge kul mer . Man måste koncentrera sej så mycket på att snön inte sku ta i brädets kanter . Jag var hemma ca 1730 .
Då var det bara att sätta igång och fixa sej för kvällens fest : Black&white party i Billnäs .
För min del blev det att ha på mej en svart topp med spets axelband från Ginatricot , en vit topp under för att den svarta var för kort och så svarta, randiga strumpbyxor . Ganska simpelt , men bekvämt .
Jag for dit med Susku , Daniel körde oss igen , tack Daniel :) Först hittade vi inte , så vi körde omkring några varv i Billnäs men sen såg vi stället, som tur . Vi kom in och det så faktiskt konstigt ut . Man såg mest hippien och jag kände nästan ingen , några få bara . Nåja, men vi gick nu för att dansa , musiken var helt okej i början iaf . När de böt DJ så blev det mest massa konstiga blandningar mellan musiken . Nåja, men med tiden kom det mer och mer mänskor hela tiden som man kände .
Kvällen var överlag helt okej , men vissa tillfällen var sämre..
Jag var hemma i god tid, humöret sjönk i slutet och vi fick bra skjuts hem så .


Förlåt för att jag inte hört av mej, har inte varit meningen men har haft fullt upp . Påriktigt förlåt , menade inget illa och har nog inte glömt dej . Hoppas du kan förlåta dethär nu , så allt kan vara som förut . Du betyder !


Haha (;



Mandy

Påmis

Publicerad 2009-01-09 21:48:19 i Allmänt,

Har haft fullt upp hela dagen med skola, städning och påminne .

Skolan var normal , inget spec . När jag kom hem städade jag badrummet och hann inget annat före jag måste börja laga mej klart för att fara och åka snowboard till Påminne.

Bussen gick kl. 5 till stan, och den var fullproppad . Jag fick dela bänk med Calle och Robin , tack för att ni var sharing (: Tur så for vi till stan för att stiga på , för skulle vi ha stigit på i lankka sku vi ha hamnat vänta på en annan buss som kom senare , tråkigt ! Nåja, kom dit och vi hade jätteroligt ! Det gick ganska bra för mej idag, backarna var ganska isiga , men det gick . Jag fick där sista timmen lust att börja hoppa, men ville inte hoppa för det var fullt med mänskor i backarna och om jag skulle ha hoppat , sedan fallit lika snyggt som jag brukar sku det ha varit pinsamt ju ^,
Men imorgon Meri-Teijo - ett annat skidcenter , med Susku . Och där är det förhoppningsvis inte allt för mycket mänskor man känner så jag vågar antagligen hoppa där .

Jag o min bror såg idag på snowboardfilmer , och jag blev helt inspirerad av att åka till Kanada för att åka snowboard . Att få åka upp i bergen med helikopter och sen få åka ner i genom den orörda snön . En dröm för mej ! En annan dröm för mej är att få gula snowboardbyxor , wauu ! Jag sku kanske vara lite färggrann , med gula byxor , turkos rock och orange tröja . Men då syns man ju i backen i alla fall .

Men nu är jag trött, kanske jag ska se på House . Ska ändå iväg till Teijo imorgon kl 11 , så det blir tidig väckning ..


Heiis .



Mandy

Nååni

Publicerad 2009-01-08 19:21:38 i Allmänt,

Telefonen på reparation , kommer vara där i några veckor och har nu en samsung som jag ännu inte riktigt vant mej vid, men det börjar gå bättre :) Att skriva SMS går ännu lite trögt .

Snart till plan och skrinna , första gången i år och kommer se ut som bambi på is , tjoho !
Har riktigt vinterkänsla nu . Vädret är riktigt vintrigt med snön som bara faller ner , och det är inte sådär hemskt kallt mer , bara det inte blir + grader nu :(

Men nu ska jag ta fram mina skrinnskor och sen ge mej av , hejs <3

Mandy

Telefondöd

Publicerad 2009-01-08 13:36:11 i Allmänt,

My phone is totally dead .

Den dog idag, jag höll den löst i handen, och sen råkade Ia skuffa till mej så den föll i golvet ganska hårt . Och den stängde av sej , bakskalet gick lite upp så nu går den inte på igen .
Och jag blir gaaalen utan min telefon .. Känner mej isolerad, och dessutom sku jag måsta kunna ringa mamma och Susku nu , men NEJ! . pff .. Om jag inte får den fixad måste jag nog antagligen köpa en ny :(

Mylove <3


Mandy

Och såå igen .

Publicerad 2009-01-08 13:30:58 i Allmänt,

Sitter här i datasalen och tråkar . Har egentligen inte data , men väntar på Susku och har inget att göra . Alla andra sitter här och gör någon webbuppgift , men som tur behöv jag inte ngt sånt (: Vi ska fara o spela volleyboll 4 tiden , därför far jag inte hem .

Och jag trivs bäst i min stora nya nike rock <3 den är stor och fin och härlig , trivs !

Fick ut mitt rella prov idag, 9½ , grattis Mandy !

Orkar inte skriva mer , vill äta nu , är hungrig , hejs <3



Mandy

Lunchbiljetter

Publicerad 2009-01-07 19:19:46 i Allmänt,

Någon som vill köpa lunchbiljetter ?
Lunchen är i Ekenäs högstadieskola , 25e januari mellan kl. 12-15 .
Kostar 8€ vuxna och 5€ barn under 12 år.
Maten : Köttgryta , klyftpotatis, sallad och kaffe med tilltugg .
Stöd Eif F-94 (:

Idag var det då första skoldagen , tungt att stiga upp , men sov ändå 1 h i skolornas soffa före första lektionen. Började ju 10 idag, och det går ingen 10ans buss, så jag fick fara med 9ans . Annars ganska vanlig dag . Efter skolan till ett café med flickorna. Satt där och bara pratade om massa onödigt egentligen (: 5 träning i sport10 med laget , BodyCombat . Och oj vad det var roligt och oj vad jag mår bra nu . Efter det har jag varit aktiv , städat mitt klädskåp och burit in ved . Borde äta lite nu .



Köp lunchbiljetter (;




Mandy

stanstanstan baby

Publicerad 2009-01-06 21:16:57 i Allmänt,

Jahapp , susku tvinga mej till stan dåå . Kompis däär ..  Nånej , for nog med för att hålla henne sällskap , men roligt var det inte . Kallt, tråkigt och bara sura miner .. Trevligt när mänskor ska ha en nånstans o sen int ens talar med en..


Kanske de bara e över? ..



Mandy

SoTired

Publicerad 2009-01-06 18:17:49 i Film,

Ojojoj , rekordtröttast på läänge.  Har sovit 3 timmar inatt och varit i Helsingfors hela dagen . Sku villa gå och sova , men ska pina mej ännu någon timme så jag sover hela natten sen .

Hos Jossan var det lugnt . Vi såg på säkert 5 olika filmer , åt tortillas, skrattade , slöade och pratade skit . Typisk flickkväll . Vi låg altså nästan hela kvällan/natten framför TV:n och skrattade faktist nästan hela tiden . Satt där från kanske 9-halv 5 då vi somnade . Nice ! Tack för kvällen flickor <3

Och i morse vaknade vi riktig mysig tid , nämligen haaalv 8 . yess ! Väckte Susku så hon sku gå i duschen och somnade om nästan direkt . Sen var det min tur i duschen och gjorde sen vanliga morgongrejs tills kl 0915 , då vi startade för att gå till Dragsvik tågstation .
Förstås just då vi startade började det snöa , så vi gick dit i motvind , det blåste hårt med snö överallt . Okej , ska inte klaga på snön nu när den nu ääntligen kommer, hur länge har man inte väntat ?
 Nåja , vi hann bra till tåget för att åka till Helsingfors, inga problem med det . Kom fram , gick till McDonalds och så åt vi något smått , jag åt en god liten wrap som morgonmål , eftersom att man inte hade så god morgonaptit efter allt vi ätit på natten. Nåja, sen gick vi och köpa biobiljetter till Twilight ! Men bion skulle börja först 2 timmar senare, så vi gick omkring i stängda kamppi och forum , eftersom att det är trettondagjul idag - helgdag . Så vi hade inget att göra , men som tur hade båda jag och Susku kameror på med så vi fick någon sysselsättning iaf .
1300 började bion , lite större bio än den vi har här hemma i Ekenäs !
Filmen var bäst !
Tänker inte skriva mer om den än att ni ska se den , min favoritfilm just nu . Wou ! + att det finns massa snygga pojkar med i den , nam ;) .

Och sen hem , är nu genomslut och sku kunna somna bara sådär, men som sagt , någon timme ännu .



Sevärd !

Lite bilder från våra tråkiga 2 timmar :



Blåsfiskarrr


Godnatt <3




Mandy

-> Jossan

Publicerad 2009-01-05 17:46:03 i Allmänt,

Jeap , nu ska ja till Jossan , vi ska se på film o vara flickiga o äta massa ohälsosamt o vaka läänge (:

Har sett på house nu några timmar igen och halvsovit , skönt (A)

Men nu ska jag packa mushu grejer och ge mej av , moin <3


Mandy

Morning sunshine!

Publicerad 2009-01-05 12:53:03 i Allmänt,

Vaknade runt 11 första gången , tänkte att jag ligger en liten stund . Jag märkte inte själv att jag somnade , och låg tydligen 1 timme vaken/sovande i sängen , för min väckarklocka ringde 12 . Konstig känsla fick jag efter det .

Ska snart till stan tror jag , bara alla sku svara på SMS .

Annars har jag nopläns för idag , funderar på att städa lite , annars blir det ändå någon annan dag , men då det är så tråkigt .

Och så har jag en konstig muskel sjuk i mitt ben så jag inte alls kan lyfta det utan att det tar sjukt . Har inte haft sjukt där förut , inte vad jag kommer ihåg iaf , men det var ju en tid sen jag åkte snowboard också så :)


Mandy

film-mat-film

Publicerad 2009-01-04 23:05:35 i Allmänt,

Kvällen blev slö med att först fara till Lina, var vi tänkte kolla på någon film från min hårdskiva , men tekniska som vi är fick vi det inte att funka . Jag , Jossan och Lina gick via Susku och så vi kom hit istället, till Axos rum för han har större skärm och kollade en komedi , kommer inte ihåg namnet, men helt okej var den . Axo var ju då inte hemma .
Lina for hem någon gång i mitten av filmen , hon fick skjuts och jag undrar om hon är lat ? Så långt är det ändå inte ;) När filmen var klar hade vi just blivit lite piggare efter att vi alla antagligen i tur och ordning slumrat till lite, så vi bestämde oss för att äta . Vi åt länge och väl , många olika grejer . Och så märkte vi att det kom Bruce allmighty på TV:n , så vi blev ännu slöare än tidigare . Jag och Susku hade faktist inte sett filmen , eller jag hade sett början , men sedan somnat . Har börjat hända mej ofta nu , eftersom att jag ser på alla filmer så sent .

När vi ätit kom vi till mitt rum, kollade filmen och var på datorn , inget spec . Är själv jättetrött och har sjuk bakdel ,kanske borde sova ? Men tråkigt att sova nu , när det bara är någon dag kvar av jullovet .

Annars har filmen Twilight kommit till Finland , och jag , Jossan , Susku och Lina funderar på att fara till Helsingfors för att se den. Känns roligare att se den där på något sätt . Får se , någon dag vi alla har tid . Hoppas det går , för har hört från många olika källor att den ska vara bra :)

Men nu ska jag sova/kolla någon film igen , godnatt !


Mandy

Påminne

Publicerad 2009-01-04 16:10:32 i Allmänt,

Påminne, skidcentret som är närmast här jag bor, öppnade igår . Men tyvärr är bara en lift öppen än så länge, men de jobbar på att få igång dem alla . Snökanonerna var på för fullt och köen till liften var låååååååång . ( Jag, Ewe och Tommi blev irriterade på kön så vi gick upp för backen en gång, men bara en , för det var tuungt ! )

Var dit idag . Mycket mänskor, och så var det förstås ovant att åka snowboard igen , men roligt ! For dit med Ewe , Jossan , Lina och så träffade vi Tommi där . Åkte och åkte, tappade närverna på Tommi när han hela tiden skulle stritta snö på alla och buffa oss . Bara för att han är större :/ . Nåja , han höll också på att försöra min telefon genom att stritta snö , men som tur för honom har inget hänt ännu iaf. Sen sku vi pröva att raila . Ewe gjorde det först och det gick inte så bra första gången , hon ramlade ganska hårt . Andra gången klarade hon det fint och då ville jag också pröva . Efter måånga om och men gjorde jag det sen , kom upp på railen , kändes som om jag helt sku ha tappat koncentrationen och sen föll jag rakt ner på baken . Och OUCH  vad det tog sjukt . Den är ännu sjuk så knappast blir det någon fotbollsträning imorgon :( Sku så gärna villa fara, men onödigt att sitta där om jag ändå inte kan träna ..


För kvällen är planerna att ligga och slappa med Jossan och Lina . Har blivit ganska mycket av det under jullovet, men vad är jullovet annat till för ?


Hei !


Mandy

Usch !

Publicerad 2009-01-03 23:09:56 i Allmänt,

Jag sku gå ut till förrådet idag efter min snowboard , som vi har där uppe vid taket. När jag kom in i rummet ser jag en död HARE och något annat djur med bröstkorgen framme hänga från taket. FYFAN !
Okej , mammas sambo har skjutit dem , han jagar , och han måste ha någonstans att förvara dem , men äckligt när man inte vet att de är där , gross !

Och jo , Susku , jag menar hare ^

Mandy

Shopaholic .

Publicerad 2009-01-03 23:07:03 i Allmänt,

Jag tror på allvar jag börjar bli beroende av shopping . Hemskt , trivs inte pank ! Men jag har också märkt att jag är vääääldigt kräsen med vad jag köper, är det inte perfekt vill jag inte ha det , om det inte är konstigt billigt .
Orsaken till att jag kom in på ämnet är ju då att jag var till Helsingfors för att shoppa idag . Har nu varit 4 veckor i rad till antingen Åbo eller Helsingfors för att shoppa , hehe .. Men det har varit jul , och det är ju REA så det är förståeligt :)
Idag shoppade jag en ny snowboard rock , en nike med turkost-grått mönster . Fiin ! Ett par björnborg trosor för att de var på 40% rea och en topp från gina , inte så speciell, men fin iallafall :) Sökte också ett par vinterskor och ett par jeans, men hittade inga bra av någondera av dem , och då gick jag faktist i nästan alla skobutiker i Helsingfors . Kräsen där .
Var hemma runt 1900 , åt lite , bytte om och mös i min rock (A) Sen for jag till Lina , var jag fick massage, masserade och så såg vi på film , Josefine var också däär !

Som svar på kommentaren
Anonym om Besviken:
är du singel ?
-
Joo , jag är singel , har varit sen 17 oktober , men det med Robbe är invecklat helt enkelt , tänker inte skriva mer om det !

Nu ska jag börja gå och sova, eller kolla House eller ngt, ska upp tidigt, halv 11-11 tiden  ; O Ska äntlgen få fara och åka snowboard , har väntat läänge på det !
Excited !!!

Godnatt <3



Mandy

Cold , soCold !

Publicerad 2009-01-02 22:34:12 i Allmänt,

Det har blivit mycket mycket kallt ute nu ; O upp till 12 minus grader .

Jag kom på inatt att jag har träning idag , oho . Hade helt glömt bort den . Så dit for jag kl. 1700 till fotbollshallen i Västerby som inte alls är uppvärmd, tjoho . Det var kalltkalltkallt ! Brr ... Första 45 minuterna kände jag iaf inte alls av mina tår , och det tog sjukt i bröstet att springa och andas in den kalla luften , fick inte in tillräckligt med syre . Så jag mådde dååligt på träningen , och det gick nu som det gick. Första träningen efter 2-3 veckors paus behöv ju inte gå så bra heller , helt förståeligt :)

Vaknade annars ungefär 2 idag, blev sur på mej själv för att jag igen sovit bort nästan hela dagen .. Nåja , kollade House några timmar tills träningen då .
Efter träningen duschade jag och måste t.o.m. föna håret bara för att gå till Jossan , eller jag cyklade men . Det skulle annars ha blivit en myysig isbit - jag - sjuk ! Hos Jossan lagade vi plättar . I början gick det inte så farligt bra, vi osade igen hela köket , lyckat . Men sen kom vi på hur vi sku göra så det gick väl bra . Plättarna var mycke brraa !
Mätta och belåtna gick vi upp för att se ngt, kommer inte ihåg vad det hette, men det var ironic ;) hah .
Kom just hem , borde gå och sova, ska imorgon med mamma till Helsingfors så , kanske jag får mina jeans ;) ? Hoppas !


Godnatt <3

Mandy

Besviken

Publicerad 2009-01-02 01:01:08 i Allmänt,

1 år , 1 dag , 1 timme , 45 minuter .
Samma sak igen , precis samma . Samma känslor .
Att man inte vet säkert, men att något ändå hänt.
Tack .


Mandy

House

Publicerad 2009-01-01 23:46:43 i Allmänt,

Har sett på House nästan hela dagen .

Vaknade 2 , kanske jag skrev det tidigare . Och sen kom Robbe hit, när han for hem kom Jossan hit. Haha hon kom in till oss , ropade hej . Jag trodde hon sku komma till mitt rum men nej , hon gick och pratade med min mamma . Så efter en stund ringer hon och frågar om hon får komma till mej ,haha , fjolla :D  o sen kom Susku också hit, o så såg vi på House o halvsov alla 3 . Jeesjees, men nu ska jag göra ngt annat .

Annars kollade jag just att jeansen jag vill ha från Diesel är på nästan 50% rea , yay !



Mandy

Gott nytt ååår !

Publicerad 2009-01-01 13:58:24 i Allmänt,

Jahas, då var det väl 2009 då . Ett år som jag har tänkt att ska bli ett riktigt roligt år , bättre än förra ;)
Nyårslöfte har jag inte riktigt klart för mej , hade ett , att jag inte ska säga sådär rakt ut att "uj kolla hennes skor , fula" , men kan bli lite svårt för mej , men jag ska iallafall försöka minska på det :) så minskining får vara bra för mej !

Nyårsaftonen var riktigt roligt .
Började hos Susku var vi åt jättegod fondue , nam ! Och så åt vi lite chips och godis också . Och såklart fixade oss för kvällen . 2000 kom Suskus bror efter oss och körde till sköldargård till Jimmy, han hade en liten hemmafest . Där var det helt roligt nog , inte så speciellt men bra början på kvällen . 2300 for vi till stan , Anton körde oss, tack för det (: Där gick vi lite omkring och träffade folk och så . 2400 var nästan alla Ekenäs ungdomar i stallörsparken , hör ju till i denhär åldern så ;> Nåja, där var vi en stund och helt kul var det , lite kallt men det gick . Efter en stund gick jag och några andra till Tobias på efterfeest , skönt att komma in i värmen ^, Och där satt vi till lite över 2, vi hade då redan missat 2 taxin , och vi åkte hem med Nicos mamma (: Här hemma hade mamma och min styvsyster just kommit hem , så min bror och hans kompisar hade inte hunnit fara ännu då .. Efter att jag ätit lite gick jag och sova och somnade nästan bums !

En förkortad version av min nyårsafton - helt okej :)

Steg upp lite före 2 , skönt att sova länge ! Och nu ska jag äta morgonmål , moo .


Mandy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela