Amanda

SoTired

Publicerad 2009-01-06 18:17:49 i Film,

Ojojoj , rekordtröttast på läänge.  Har sovit 3 timmar inatt och varit i Helsingfors hela dagen . Sku villa gå och sova , men ska pina mej ännu någon timme så jag sover hela natten sen .

Hos Jossan var det lugnt . Vi såg på säkert 5 olika filmer , åt tortillas, skrattade , slöade och pratade skit . Typisk flickkväll . Vi låg altså nästan hela kvällan/natten framför TV:n och skrattade faktist nästan hela tiden . Satt där från kanske 9-halv 5 då vi somnade . Nice ! Tack för kvällen flickor <3

Och i morse vaknade vi riktig mysig tid , nämligen haaalv 8 . yess ! Väckte Susku så hon sku gå i duschen och somnade om nästan direkt . Sen var det min tur i duschen och gjorde sen vanliga morgongrejs tills kl 0915 , då vi startade för att gå till Dragsvik tågstation .
Förstås just då vi startade började det snöa , så vi gick dit i motvind , det blåste hårt med snö överallt . Okej , ska inte klaga på snön nu när den nu ääntligen kommer, hur länge har man inte väntat ?
 Nåja , vi hann bra till tåget för att åka till Helsingfors, inga problem med det . Kom fram , gick till McDonalds och så åt vi något smått , jag åt en god liten wrap som morgonmål , eftersom att man inte hade så god morgonaptit efter allt vi ätit på natten. Nåja, sen gick vi och köpa biobiljetter till Twilight ! Men bion skulle börja först 2 timmar senare, så vi gick omkring i stängda kamppi och forum , eftersom att det är trettondagjul idag - helgdag . Så vi hade inget att göra , men som tur hade båda jag och Susku kameror på med så vi fick någon sysselsättning iaf .
1300 började bion , lite större bio än den vi har här hemma i Ekenäs !
Filmen var bäst !
Tänker inte skriva mer om den än att ni ska se den , min favoritfilm just nu . Wou ! + att det finns massa snygga pojkar med i den , nam ;) .

Och sen hem , är nu genomslut och sku kunna somna bara sådär, men som sagt , någon timme ännu .



Sevärd !

Lite bilder från våra tråkiga 2 timmar :



Blåsfiskarrr


Godnatt <3




Mandy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela