Amanda

Ingen vanlig dag idag

Publicerad 2009-02-27 20:26:40 i Allmänt,

För idag är det Jossans födelsedag ! :D

Skolan var inge speciell .


Efter skolan kom jag hem och fixade Jossans födelsedagspresent klar, en tavla , en klänning och lite smått och gott till ;)
For dit sen till henne , och efter en stund kom Susku o Lina också dit , lite roligare presenter fick hon . Haha . Någon timme efter for vi ut och åka med Nici , vi hade inte så mycke annat att göra . Vi hörde på bra musik , dansade så mycket man kan i en bil, sjöng och talade , yay ! RIktigt roligt . Sen till Jossan igen och där talade vi + att jag fixade henne eftersom att hon sku till Anton . Och nu sitter jag här ,efter att ha talat lite med mamma .

Susku kommer väl kanske hit ännu ikväll , skoj .

Mandy

Grattis Jossan !

Publicerad 2009-02-27 13:03:51 i Bilder,



My daarling fyller ju hela 16 år idag ! Hon blir en stor flicka ju .

Har inte tid att skriva egentligen för jag ska ge mej av ditåt .

Love my babe <3



 

Sjuk rygg

Publicerad 2009-02-26 19:53:17 i Allmänt,

Har något grymt sjukt i mina ryggmuskler , har antagligen överansträngt dem igår , och har inte precis gjort det bättre idag med snowboarding och snöskottning .

Volleyn var lite speciell. Vi spelade mot Jossans bror, och 3 av hans kompisar. Och det gick ju helt okej för oss , då dom spelade med armbågarna ;) Så ni kanske förstår då att de var lite bättre .

När träningen var slut for jag hem till pappa , sade grattis till min styvmor och åt lite kaka, hon fyller år idag så .

Och sen var det dags för tränarutbildningen , inte värst intressant , men blev helt rolig med kalenderchatt med Ia :)

Kom just hem och var efter min vita Ginatricot topp från Susku som jag glömt där . Trodde redan att jag tappat bort den , men vilken tur jag hade !

Men nu ska jag ta det lugnt , tigga efter lite massage kanskee (a)




Från idag

Påminne

Publicerad 2009-02-26 12:43:13 i Bilder,



Idag hade vi utedag i skolan , så man fick välja bland olika stationer . Jag, och de flesta andra i min skola valde förstås Påminne, som är ett skidcenter här nära . Förut var det i grannstaden , men nuförtiden när det är Raseborg så finns ju Påminne faktiskt i vår stad (;

Inget vidare var det där, uselt väder , assnöade så man såg inget utan brillor och det var vått som bara vad ! Och så hade jag ingen att åka med förrän 1½ h efter att jag kommit dit . Eftersom att jag är van att åka med Jossan , som är ganska lika bra som mej , så är det lite konstigt att åka med andra . Nånej , men gillar bäst att åka med mina tjejer , PUSS .

Vi startade hemåt 1130 , och nu har jag skottat all snö från vår "parkering" , vet inte vad jag ska kalla det . Aijo , uppfart heter det . Men gud vad duktig jag var . Dessutom är vår uppfart ganska stor, eller så känns det iaf när man skottar den . Och sen fjantade jag mej lite i de stor snöhögarna, hihi ojj . Men det är så roligt att hoppa i stora snöhögar som ingen rört tidigare . Ganska barnsligt , jag vet , men såå roligt !

Kom just in , borde packa upp min väska och reda upp lite här .

Onsdag

Publicerad 2009-02-25 20:19:40 i Allmänt,

Skolan var ganska normal . Spanskan var slö med Desse, Josse och Denna . Pratade om allt möjligt onödigt , naais .
Efter det några timmar som var helt som vanligt , och sen var vi och kollade på en teater som steiner skolan hade fixat, helt okej för att vara 8:onde klassister :)

Slutade kl. 1400 tack vare lärarkonferans, sånt gillas . Träffade Ia , och vi roddade runt i skolan en stund , och jag trodde jag hade tappat mina brilloor , hemska saker . Sen gick vi till Matilda och Madicken på kaffe , pirog, kakao och choklad . Mums . När vi tröttnade på det blev det att gå lite runt i butiker . Hittade inget förutom 2 tuschpennor . 1700 hade vi träning i Sport10 , cirkelträning som Ann-Sofie drog , och musiken var bra så träningshumöret var på topp !

Kom hem runt 1820 , åt , duschade och ringde Susku , men inget svar . (Y) Så jag satt i mitt rum och fixade lite , och sen fixade lite på Jossans födelsedagspresant , hon fyller ju i övermorgon ;)

 


Grey's >>

Närvenaa

Publicerad 2009-02-25 20:04:12 i Allmänt,

Mm, jess . Har helt tillräckligt på närverna nuu .

Fan vad småsaker kan vara irriterande.

Dalecarliacup

Publicerad 2009-02-24 21:15:20 i Allmänt,


Jaa , sommarens fotbollsturnering kommer bli bäst ! Med härligt lag med härliga flickor kan det inte bli annat , right ? ;)

Idag på fotbollsmötet diskuterade vi den , och vi är bort 1 vecka och 2 dagar , kommer på något slags sporthotell och det kommer bli great ! Ska bo med Jossan där , hihi ^, Årets syster, förra året var det Desse som gällde . :D

Men jaa , längtar faktiskt massor dit . En av sommarens höjdpunkter ju !

Dagens collage

Publicerad 2009-02-24 20:17:13 i Bilder,

Ungefär såhär har min dag sett ut :



Kläder :
Chinos - Gina
T-skjorta - Lindex
Bälte - Gina
Armband - Lindex
Skor - Converse
Halsband - Ärvt
Tröja - Zara
Kappa - Zara
Halsduk - Indiska

Godkväll !

Fastlagstisdag

Publicerad 2009-02-24 17:54:57 i Allmänt,

Firades med en bulle i skolan och en kaffe på café med Susku .

Skolan som vanligt , förutom att jag och Sarah var fåniga som vanligt . Efter till Café Madicken med Suusku och satt där ca1 h. Sen hem med buss och var hemma ca 1600.

Här hemma har jag kollat tv , fotat och ätit , hälosamt ! Äter faktiskt nu också en god tortilla med malet kött , gurka och banan , m u m s ! Ska snart laga mej iväg till fotbollsmöte som börjar 1930, och före det via pappa .

Dethär med tortilla och banan är en vana jag fått av Sarah och Emma tror jag . Före man smakat tycker de flesta att det låter jäkligt äckligt . Men när man väl smakat är det värt det . Sooo good !


Dagens -



Jag fixade till ett riktigt konstigt sken ;)



Kommer mer , mamma stressar :)

Uöö

Publicerad 2009-02-23 21:04:00 i Allmänt,

Träningen var vääldigt jobbig, var så trött . Var redan trött före träningen . Passningarna gick dåligt i början , för det kändes som om mitt vänstra lår sku krampa varje gång jag passade . Och när det nu gick så dåligt, så fick vi kondisträning som belöning, tack . Den mitt i träningen var ju iinte så skönt . Och så skotträning och sen spelade vi  . Vårt lag vs. damerna, gick ju bra .. yees .


Men nu i duschen . Dåligt humör idag med huvudvärk och annars bara nere ..

Tror att det blir godnatt här :)


Mandy

Bestämt !

Publicerad 2009-02-23 16:28:55 i Allmänt,

Jag ska nu spara 128 € tills jag får köpa nästa saker, som är mina hääääärliga Fredperry skor jag har på bild lite neråt , och så Adidas tröjan . Gud vad jag kommer bli snygg ;)

Ligger nu i min säng. Överväger att läsa kemi , men det kan bra vara att jag bara kollar House istället  . Lite lat är jag idag, och trött !

Usch vad jag längtar till våren då man får börja gå med vårkläder! Okej , klart det är mysigt och så med snö, men jag har nog fått nog av den , fast den var så efterlängtad . Men jag saknar värmen och bruna ben ..



 
Kanske inte bilden jag är brunast på , men orkar inte söka just nu :)


Mandy

Oj!

Publicerad 2009-02-23 14:28:32 i Allmänt,

Förrästen , glömde att säga att skolan började ju idag .. Usch , hemskt att stiga upp tidigt . Men måndagarna är iaf bra för min skull !

Imorgon har jag kemi prov , så borde kanske läsa lite, eftersom att jag inte alls kommer ihåg vad vi har om . Och så blir det träning ikväll . Sku vara skönt med en power- nap nu snart , så kanske jag är lite piggare ikväll sen .

Mandy

Lugn, skön måndag

Publicerad 2009-02-23 14:20:26 i Allmänt,

Morgonen började för mej 0715, en timme senare än vanligt . Skönt ! Klädde bara på mej mjukiskläder och åt , eftersom att vi hade jomppa första timmen . Så sku ju alla morgonar kunna vara .

Efter gy , som va hade en ojobbig bodystep , hem till pappa och duscha . Och så till skolan . Sydde en topp i handarbetet , hade tråkigt så :)

Kom just hem , har ätit ett jättemellanmål med tortillas och flingor, var lite hungrig kanske .

Men nu ska jag se på 90210 , har lite fastnat för det .

Idag har jag haft en lite ledsen dag , beror både på att jag är fortfarande jättetrött efter natt turneringen , och så saknar jag bara att ha någon som min . Börjar kännas konstigt ..

Hoppas er vecka har börjat bra . Hej!


Mandy

90210

Publicerad 2009-02-22 20:36:20 i Film,




Jäkligt bra serie måste jag säga ! Jag och Jossan kollade den idag på sidereel , en sida var man kan kolla ungefär vilken tv serie man vill .

Jag blev riktigt insatt idag , och så blev jag lite känslig vissa skeden , bara Jossan förstår . Kanske Susku ((;

Nu ska jag snart gå och sova , så jag är pigg i skolan . Har packat alla kassar nu , planerat vad jag ska ha på mej osv. Har gy första timmarna imorgon , och vi ska till sport10 , så på morgonen behöver man ju inte fundera på utseendet , skönt !

Annars är det väl inget speciellt jag har att säga, förutom att jag och Jossan åt massor av CHOKLAD när hon var här, och det var sååå gott ! Och nu mår jag sååå illa , fynej . Kanske lite situps sku lätta på illamåheten :) Kan ju provas .

Godnatt och sov så gott .


Mandy

Plans

Publicerad 2009-02-22 15:55:44 i Allmänt,

Planerna för idag är att Jossan ska komma hit och så ska vi mysa med varm kakao och grädde medan vi ser på någon mysig film , avundsjuka ? ;)


Mandy

Woou

Publicerad 2009-02-22 15:30:00 i Allmänt,


Härlig väska .
Bara man sku vara rik som ett troll sku det vara möjligt att ha massormassor av fina väskor och skor, woou !


Mandy

ADIDAS

Publicerad 2009-02-22 14:08:22 i Allmänt,



En sådan här, eller med guldränder är något jag sökt efter i över ett år, så om någon ser en sådan , OBS! vit , sku det vara jättevänligt om ni sku berätta var ni såg den :)


Mandy

Heyheyhey

Publicerad 2009-02-22 13:27:38 i Allmänt,

Skärpning . Nu börjar dethär bli lite tråkigt , när ingen någonsin kommenterar .
Lite uppmuntring till skrivandet sku inte vara fel (;




PUSS


Mandy

Gissning

Publicerad 2009-02-22 13:19:48 i Allmänt,



Någon som vågar gissa vad detta ska föreställa ?

- Min nya , fina Björn Borg necessär ! Wau



Mandy

Söndag

Publicerad 2009-02-22 12:46:27 i Allmänt,

Idag blir , efter gårdagen och natten , en riktigt ta-det-lugnt-dag ! Så jag ska ringa Jossan , bara jag samlat mej och fundera om vi ska hitta på något ? Kanske göra något ansträngande som att se på film . Men jag har egentligen lust att spela Guitar Hero , länge sen . Hoppas hon känner detsamma ;)

Egentligen sku vi dansa på såndär dansmatta idag . Hennes bror hade lånat av deras kompis en sådan , men han lämnade tillbaka den idag, otur !


Dessa härliga skor blev jag alldeles förälskad i uppe i Jyväskylä .
 De är av märket Fredperry . Underbara , visst ?


Mandy

Natturneringen

Publicerad 2009-02-22 12:38:06 i Allmänt,

Då var den över för i år . Det blev en låång natt , med minimalt med sömn . Men riktigt okej var den för det , lite sjuk rumpa och rygg emellan ju , men det hör till .

Runt 1700åkte vi in till stan med Tobias, efter en riiktigt stressig packning . Åkte via min pappa och lämnade grejer där eftersom vi sku bli där övernatten , jag och Susku . Och sen vidare till bollhallen för laget Sneeke , där man känner de flesta , hade match den tiden.

Så där började vår sittning i den underbara hallen . Jossan var ju förstås där , och vi drog våra dumma skämt som ingen förstår såå , roligt att återförenas igen ;)

Ut och åka var vi också ett skede med Nicis fina BMW . På samma väva raggade vi upp Antto och åkte lite till . Och sen då förstås tillbaka till bollhallen .

För att överleva natten for jag och Susku hem till mej ett skede för att äta nudlar, och så levde vi på kaffe . Riktigt mysigt ju . Men trevliga mänskor var där !

Så efter 15 timmar i bollhallen bestämde vi oss för att det skulle räcka , för vi fick skjuts hem , den långa 1 km det nu är hem från hallen . Men latmaskar som vi är och kallt som det var så var det nog bäst så ! Så vi for hemåt någon gång mellan 8-9 , och missade finalmatchen , men man kunde ju nog lite gissa i förväg vem som sku vinna . Kommer tyvärr inte ihåg vad laget hette, men de hade vita skjortor ((; !

Väl hemma åt vi , och sen bums och sova . Vi sov 1½ h , och det är dagens sömn för mej . Bestämde mej för att jag inte ska sova före ikväll , så jag för en gångs skull sku somna tidigt .

Det om den turneringen . Nästa turnering i Ekenäs är någon gång runt påsken - påskturnering , som är innebandy ;) .
Trevlig söndag !



Mandy

..

Publicerad 2009-02-21 13:58:46 i Allmänt,

Nu börjar sportlovet närma sej sitt slut , vilket är heemskt ! Sku vilja ha sportlov i åtminstone 3 veckor . Men det har varit härligt hittills, så kanske jag klarar mej . 

Igår var jag ju då till Meriteijo med Susku , och så var Tobias, Matte, Zacce och Theo också där , roliigt :)

Väl hemma efter det duschade jag , fixade mej och åt. När jag var klar for jag och Susku , sällan jag vet ;) till Tobias och kollade film , lyssnade på musik och tog det bara lugnt .

Vi var hemma runt 0000 , då kollade jag måndagens avsnitt av DWH , som jag missade pga träningen . Somnade runt 0230 och sov tills 1300 (A) haha , en lång och skön natt med mysiga drömmar ^, (som jag aaldrig kommer att berätta ) . Hih .


Dagens planer är att fara och se på natturneringen , som börjar om någon timme. Och så kom Jossan hem idag , så det blir riktigt roligt ! :)




Nya chinos



Mandy

Nice

Publicerad 2009-02-20 18:34:39 i Allmänt,

Teijo var roligt, härliga backar och bra snö . Och så gick det riktigt bra . + att med trevliga mänskor har man ju roligt ;)

Kom just ur duschen ,ska snart börja klä på mej och sen ut . Har inte planerna riktigt klara , men jag vet nog lite ditåt . Yay .

Men nu ska jag välja någon bra , bekväm outfit och sen laga mej klar och kanske äta .


Glömde min fiina mössa i Jyväskylä .. Jag som tyckte om den ! :/

Trevlig kväll ! :))

Mandy

Fredag

Publicerad 2009-02-20 09:00:56 i Allmänt,



Godmorgon , sovit gott alla ? Det har jag . Somnade runt 0300 , efter att jag lyssnat på musik med min bror kanske en halv timme. Det blev en sen kväll/natt .

Nu ska jag snart hoppa in i duschen , fixa mej och sen väcka brodern. Vi ska vara i stan 1130 senast, så det är tider att passa . Så jag borde väl börja med morgonprogrammet .

Ha en bra fredag !





Mandy

Godnatt

Publicerad 2009-02-20 02:07:24 i Allmänt,

Sängdags för mej och säkert också resten av norden snart !

Imorgon blir det  kanske att fara till MeriTeijo och åka bräde . Hoppas vi bara sku få skjutserna ordnade så sku det ju vara perfekt dag för snowboarding .




Sov gott !


Mandy

Shoppat

Publicerad 2009-02-19 22:00:24 i Allmänt,

Vad jag shoppade i jyväskylä är :

aerobic skor - Nike
tygskor - H&M
olika produkter som smink , ansiktsscrub , hårspray
ett par solbrillor - Lindex
beiga chinos - Ginatricot
bälte - Ginatricot
necessär - Björn Borg
body - Ginatricot
långärmad med spetsdetaljer - JC 



Bodyn





Härliga skjorta !



Mandy

Hemma igen

Publicerad 2009-02-19 21:42:52 i Allmänt,

Jyväskylä var braa ! Har tagit det riktigt lugnt och leevt livet ;) . Imellan kände man sej t.o.m. lite för bortskämd !

Vi kom fram sent på tisdag kväll efter en fjantig / slö tågresa . Vi for snabbt upp till hotellrummet, vilket var riktigt fräsht, och sen ner och äta lite . Vi blev trötta som bara vad och gick ungefär direkt och sova när vi kom upp igen .

På onsdag morgon vaknade jag och Susku runt 0900 , hennes mamma hade då redan åkt iväg för att jobba . Gick ner helt ofixade och söta för att äta morgonmål . Och guud vad härligt det var . Jag älskar stora morgonmål med massor att välja mellan . Åh , heaven typ ! Mätta och belåtna gick vi upp till rummet, duschade och bytte om osv. När vi var klara gick vi ut för att shoppa och gick bara omkring , tog ingen stress , vilket var härligt . Vanligtvis när man bor i en sånhär liten stad som Ekenäs far man ju till Helsingfors och shoppa, far dit och tillbaka med tåg , så tider att passa. Men nu shoppade vi lite , gick och äta något smått, gick till hotellet, badade bubbelbad , tränade lite på hotellets gym och sedan ut och shoppa igen . HÄRLIGT ! På kvällen åt vi på en mexicank restaurang. Vi beställde fajitas och man blev ju mätt iaf ! Sen till hotellet och se på Grey's och sen natinati !

I morse vaknade vi tidiigt . Vi hade bestämt oss för att gå och träna före frukosten , så vi  gjorde det . Ett intensivt pass före frukost kändes bra. Och så igen frukost och sen ut och shoppa igen . Vi gick en stund i butiker, och när vi märkte att pengarna började ta slut satte vi oss med varsin latte och tittade på folk . Det om något är entertaining . Och så tog vi en till latte och tittade och kommenterade ännu mer . Allt som allt satt vi där sådär 2-3 h . Hehe , mysigt ! Så småningom började klockan bli mycket så vi gick för att äta , och sen till tåget hemåt . Och nu sitter jag här efter en slö , lång , överenergisk hemresa .



Väldigt lyckad resa faktiskt ! Vi bodde på Sokos hotel - Alexandra, vilket var jättefint och på passlig plats , nära centrum . I sommar igen kanske?



Min lilla fajitas portion


 
I naisiga tåg blir det naisiga bilder ! :))



Mandy

Packat & Klart

Publicerad 2009-02-17 13:12:56 i Allmänt,

Nu väntar jag bara på att vi ska fara . Det ska bli jätteroliga dagar dethär har vi bestämt ! Men tyvärr blir det ingen snowboardåkning för jag har något sjukt i min fot ( som jag redan skrev om igår ) .. Så bara pineri sku det vara . Och dessutom får jag annars också ibland sjuka fötter av att åka . Men nog blir det jättebra såhär också ! + att man nu inte behöver bära på såå mycket grejer . Det sku ju bli över en hel kass till  med kläder och ett bräde. Så där sku lilla jag ha blivit mos av all min packning ..

Hih . Snart bär det aav. Talade just med Susku , och hihihi vad dethär ska bli roligt ! Jag ska bara inte tillåta mej själv att shoppa allt för  mycket (A) .



Hihi , har ingen aning om hur det är där , men visst ser det ganska stort ut ? ;) HOPPAS !
Bort , låångt bort från lilla ekenäs !

Mandy

Jyväskylä >

Publicerad 2009-02-17 12:13:38 i Allmänt,

SNART, snart kommer Suskus mor efter mej och henne , och så ska vi till Karis för att ta tåget till Jyväskylä. Har packat det mesta , men en hel del är fortfarande opackat . Igår laddade jag min iPod full med nya låtar , har tömt min kamera och allt annat som behövs . Med mej har jag 2 stora väskor, okej inte sådär reseväskor, men sådär stora "handväskor". Men ena är inte ens full så.

Idag blir det bekväma kläder för mej , för man vill ju inte sitta i ett tåg i över 4 timmar i obekväma kläder inte .

Men nu borde jag städa lite här  , mitt rum ser ut som ett bomnedslag eftersom att jag packat, packat upp , packat och packat upp igen nu dehär senaste dagarna jag varit hemma. Och inte städat något . Så boombneedslaag !



Svarta jeans - Bikbok
Rosa tankop - GinaTricot
Blå stor hoodie - Nike


Och så blir det antagligen mina Converse skor.










Mandy

Drömmen

Publicerad 2009-02-17 12:03:45 i Allmänt,

Usch , jag drömde att min styvfar och jag hade planerat att döda min mamma tillsammans . Eller först hade jag dödat henne en gång , men hon hade på något sätt uppstått . Så sen sku vi då döda henne igen , men timmen före ångrade jag mej , som tur !

Jag var riktigt uppskakad när jag vaknade , uschusch !


Kolsvart öga


Mandy

Mys

Publicerad 2009-02-16 23:12:35 i Allmänt,

Efter att jag skrev senast bar det av till Sport10 för mej och Susku . Där sprang vi lite på sånadär roliga grejer och cyklade lite osv. Själv var jag stressad för 5 för min pappa hade lovat mej att köra mej till träningen och jag fick inte tag på honom , yeeah ! Men som tur ringde mn bror 20 minuter före träningen (han var med pappa) och sa att de kommer efter mej nu , pfiuf ! Så jag hann i god tid till träningen.

Träningen gick riktigt okej , hade full lust att träna och det var roligt . Skönt att spela fotboll igen efter en lååång paus på över 1 vecka ! Efter träningen , som bara varade 1 h idag pga. sportlov, så kom jag hem , duschade och for till Susku . Vi såg på en film som var riktigt gullig , en romantisk komedi som heter Little black book . Söt och mysig för en flickig hemmakväll . Kom just hem och ska nu gå och sova, måste hinna packa allt och ta det lugnt , kanske med mamma ? , innan jag far imorgon :) Jag ser fram emot det jättemashoor !

Och usch , jag har något fel i min fot . Efter fotbollsträningen idag började den kännas jättekonstig och sjuk . Det är där lite mot hälen från fotvalvet så är det något som känns fucked up . Okej det har ibland känts lite sjukt där , men aldrig såhär mycket ! Det är riktigt hemskt ju .. Jag kom hem från Susku haltande i hög fart, det tog sjukt men jag hade äckligt kallt !

Annars som ni kanske märkt kommer mitt sportlov vara ett riktigt Susku-lov ;) Jag har varit med Susku alla dagar hittills , och så kommer det antagligen bli framöver också . Men det passar mej fint ! Hieh..



KONDIS




Mandy

Jes

Publicerad 2009-02-16 17:10:27 i Allmänt,

Lördag kvällen blev okej , lite runt till fester och sen åka bil . Ganska tråkig egentligen , men  vissa skeden roligt ;) For sen till Susku övernatten , och vi somnade BUMS när vi kom hem .

Söndag morgon for jag, min bror och min far till vårt landeställe . Jag städade hos min farmor och de jobbade i skogen . Senare på dagen , nångong 17-18 , kom Susku också dit med en annan skjuts . Vi var lite sura på kvällen , men vi klarade den med lite SATC som läker alla sår ;)

I morse steg vi upp tidigt, for igen till fammo och städade. Eller jag städade och Susku läste tidning och lagade sen mat efter lite om och men då spisen inte funkade . Men maten blev lyckad och proppmätt och uppsvullen blev jag . Och som Susku brukar säga : FETTO . Hmpf, tack..
Runt 1630 kom Suskus far som jobbar i kimito (nära vårt lande) efter oss och så kom vi hem .
Så nu sitter jag ensam hemma och sku villa till Sport10 och gymma, men funderar lite hur allt ska gå ihop pga. fotbollsträning senare , men jaa. Det ska funka !

Och imorgon bärs det då av till Jyväskylä . Med Susku och hennes Mamma . Vi vet inte riktigt vad vi ska göra där, eller om det finns något att göra där, men roligt ska vi ha i alla fall ! Det är bestämt . Vi far runt 1400 på dagen med tåg , så vi är framme runt 1600 . Kommer antagligen inte blogga pga. att jag inte har någon laptop, men det ska snart inhandlas bara min bror sku hjälpa mej att hitta någon bra !
Vad vi planerat vad vi ska göra där är väl att shoppa ( hoppas man kan shoppa där) laga hål i öronen , kanske åka snowboard och gå på spa , låter fint va ? YES !

Men nu ska jag höra av mej till Susku , hajdaa .


Mandy

Gah

Publicerad 2009-02-14 16:15:52 i Allmänt,

Om man säger en tid , så ska den hållas !

Blev tillsagd idag att maten är kl. 1700, så nu när jag gick och fråga : vi äter 1800 . Aijaa, så här har man planerat lite för ikväll vad som ska göras , men neej . Mina planer har ingen skillna , utan bara matlagarnas . TJOHO!



Mandy

Vad roligt !

Publicerad 2009-02-14 16:14:18 i Allmänt,

Jag ska vara gullig hela tiden , men du får vara precis hur du vill :)
För om inte, så gnäller jag !


Mandy

GLAD VÄNDAG !

Publicerad 2009-02-14 13:01:00 i Allmänt,



Gårdagens vändagsbakelser


Jahapp, årets vändag idag då . Vad händer idag månne ? Sku ju vara roligt om någon sku ha någon slags vändagsfest , men tyvärr händer det nästan aaldrig något i Ekenäs. Kanske bara myskväll med Susku ? Ska iaf dit övernatten ikväll så . Återstår att se !

Jag tycker dethär med är en fin tradition . En dag som alla ska vara snälla och gulliga mot varann, och på det viset blir ju alla glada :) Och för par är det ju en härlig dag . Många är ju bara hemma, kanske äter middag, går på bio eller bara myser . Men jag är ju nu inte i någon relation , så för mej blir det VÄNdag, en sådan dag man tillbringar med sina nära och kära !

Mandy

Gamlas dans

Publicerad 2009-02-13 18:26:15 i Allmänt,



Den var riktigt bra nog . Vissa danser bättre än andra , men överlag var det nog fint . Mest gillade jag själv den moderna dansen . Den var rolig , men det såg ändå bra ut ! Och ooj vad alla flickor hade fina klänningar . Jag har min egen favorit - Amandas . Wow ! Men allas var nog vackra. Och pojkarna var riktigt stiliga i sina frackar , och vissa i sina kostymer :)


Mandy

SPORTLOV

Publicerad 2009-02-13 14:52:52 i Allmänt,

Har helt glömt bort det, men jag har ju faktiskt sportlov nu. Häärligt ! Jag ska sova massor, festa något kanske ? Åka snowboard, fara till jyväskylä och natturnering. Verkar helt bra tycker jag . Hoppas det bara blir lika bra som planerat , om inte bättre?



Förra vinterns snowboarding ! Det var en härlig dag dehär . Vädret var perfekt och vi hade roligt .


Mandy

Bilder

Publicerad 2009-02-13 14:34:20 i Allmänt,




 
Klänning - Mango
Kofta - Topshop
Halsband & armband - Efva Attling
Örhängen - Mammas
Skor - Wildshoe

Mandy

Fredagen den 13

Publicerad 2009-02-13 14:00:01 i Allmänt,

Otursdag idag då , men för mej har det gått riktigt bra .

Jag t.o.m. somnade om i morse när jag hade väckarklockan att ringa, men vaknade 15 minuter senare. Tur hade jag där ! + att jag ännu till lade på mej ett par riktigt tunna svarta strumpbyor, och för att inte få hål i dem måste man ha tur (eller skicklighet ) , men jag tror det var tur, eftersom de var hela ännu när jag åkte iväg till skolan.

Idag hade vi vänfest/bal i skolan .
Alla klasser började i var sitt klassrum , och vi började med prov . SUCK ! Vissa frågor saker hade jag inte riktigt läst på . Med tanke på att jag somnade igår när jag sku läsa, så gick det helt bra nog .
Kl. 9 sku alla klasser gå in i gy-salen , där vissa sjöng och diplom delades ut . Men jag tror vängubben har sett att jag kanske inte varit den snällaste i år , så jag fick inget (;
Efter att det var klart, 10 tiden , fanns det fler olika möjligheter på saker att göra . T.ex. se på film , baka , laga vänkort, dansa o.s.v. Jag, Susku och Lina gick och "bakade" . Det fanns klara kakbotten så det var bara att designa sin egen bakelse . Jag och Susku lagade varsitt hjärta , gjort av chokladrulltårsbotten , och lade grädde och hjärtströssel på . Riktigt söta bakverk ! :) Och sen så dansade vi en helt del . Dansade t.o.m. en tryckare (A) Man fick lite lågstadiedisco känsla där , eftersom nästan ingen dansade . Riktigt roligt var det ! :)

Kom just hem , har nu sytt in ett par svarta jeans och sydde lite på Jossans födelsedagspresent (A) .

Och ikväll är det ju då att fara och se på gamlas dans . Min bror är med där , så det är nog nästan obligatoriskt för mej . Men riktigt roligt ska det bli att fara och se på alla gossar som ser ut som pingviner och alla flickor som har härliga klänningar !

Jag fotade också lite idag, men bilderna kommer i ett senare tillfälle. Vill inte gräva i min väska efter kameran eftersom att jag lite fixade på mitt nagellack just .

Men nu kanske äta något? Hejs !


Mandy

12.02

Publicerad 2009-02-12 20:54:51 i Allmänt,

Idaag var jag med i x3m , haha . Själv lyssnade jag inte, för jag ville inte att någon här i huset sku lyssna (;

I morse fick jag åka till skolan med min bror , och när jag kom till skolan , lite sen , och så hörde jag hur abina höll på . Det är ju penkkis dag idag, så de blåste i visselpipor, hade hög musik och skrek . Ganska roligt att höra ! Och många av de jag känner har blivit utsatta idag :D hahaa !

Annars var skoldagen som vanligt . Modda provet gick också helt okej , förutom att det var då abina kom och skrek ABIABIABI , HEYHEYHEY ... Så koncentrationen svek lite , men det gick väl ok .

Efter skolan träffade jag Dani , och vi gick på café och talade om lite allt möjligt . Jag trodde att det var volley träning idag , men tydligen inte. Och sen sku jag och Jossan till Sport10 till gymmet, men hon for hem efter skolan efter kläder, och sku komma till stan först till kl 1700 . Så jag for hem med buss 1530 , och sku in till stan igen senare , men vi fick ingen skjuts så det blev hemmaträning för min del . Lade på lite bra musik , dansade lite först så jag blev varm , och sen muskelträning.

Annars har jag också sovit idag , har ingen aning om hur länge. Kollade inte klockan såå . Men skönt var det . Imorgon har jag hälsokunskapsprov, och sen är det vänfest i skolan .

Jag ska ha en svart klänning , svarta tunna strumpbyxor och mina fina "spetsskor" . Jag är nog riktigt nöjd !


Men nu ska jag lacka mina tånaglar röda och sen sova (; Godnatt !



Mandy

Mittiveckan

Publicerad 2009-02-11 21:45:54 i Allmänt,

Oonsdag igen . Skoldagen ganska normal . Efter det Lindex , och sen kaffe med flickorna . Vi satt i Madicken och talade om allt möjligt nödvändigt och onödigt . Riktigt mysigt . 4 for de hem , så jag gick till café kungsen och läste till mitt mysiga modda prov jag har imorgon . När jag läst klart gick jag in i en tyg-prydnads butik , och jag kom fram till att jag faktist vill ha en såndär fin smyckeshållare ! De är jättefina , och jag sku behöva för att få mina smycken att se finare ut , hih .

5 var det träning i Sport10 , BodyAttack. Jag hade huvudvärk så det var tuungt !

Hemma runt 1800 . Städade lite , redde upp mina smycken och gjorde allt möjligt onödigt . Och så duschade förstås . Läste lite bok gjorde jag också . Boken jag läser, Livstid , är just slut och den är som bäst just nu , läser antagligen slutet idag ännu . Bra bok ! Efter den ska jag läsa en bok jag först hittade i bokhandeln idag, verkade intressant . Så jag berättade om den för mamma , och så hade vi den . Vilken tur man har ! :) Den heter Mamma sa att jag var sjuk och är skriven av Julie Gregory . Skriver mer om den när jag läst den !

Annars hade vi tråkigt idag på spanska timmen , så jag planerade Dennas vänbals outfit , och oj vad han kommer vara stilig om han får det rätt (;

Men nu vill jag läsa bok , så godnatt !


Mandy

Lunchbiljetter

Publicerad 2009-02-10 14:19:39 i Allmänt,

Om någon vill köpa lunchbiljetter eller godislådor kan ni ju lämna en kommentar (; Lunchen är den 8.3 , heh (A) .

Mandy

ÖSTERBOTTEEN >

Publicerad 2009-02-10 14:18:13 i Allmänt,

Yeeah , vi kom vidare från volley turneringen ! Vi vann 2 av våra 3 matcher, så vi var jäätteduktiga . Så vi har nu gått vidare till finalen som är i österbotten 23-24 mars ! Faan vad roligt ju . Härliga tjejer, ska pojkarna också dit ? Angtagligen , ja det sku ju vara roligt iaf !

Våra matcher:
Vi vann mot höjden sådär 25-16 kanske i båda seten .
Mot kimito förlorade vi med 2-3 poäng , och vi hade riktigt duktigt spel tycker jag !
Och så mot kotka, första setet roddade vi massor när vi spelade, så det slutade 30-29 åt oss, men andra setet vann vi 25-17, så det var greeat !

Altså ska vi och kimito vidare från denhär träningen . Yaay ! Något att verkligen se fram emot !

Ikväll daans och sen och simma med styvfar. Jag tycker om att simma, en skön sorts träning då man inte känner att man blir svettig , men ändå är det ju jättetungt !

Men nu ska jag kanske sova en stund , ska till stan sådär kvart före 5 , och jag är döödstrött nu :) så godnatt . <3


Mandy

Grattis Sarah !

Publicerad 2009-02-09 18:23:11 i Allmänt,



Sarah blir idag 15 år gammal . Har gått på samma klass som henne i ca 1½ år, och hon är ett riktigt fån !
HAPPY BIRTHDAY TO YOU <3


Mandy

Hemmakväll

Publicerad 2009-02-09 18:05:21 i Allmänt,

Ja, som ni kanske redan gissat blir det en hemmakväll för mej . Hoppar över kvällens fotbollsträning så jag håller mej någolunda frisk tills imorgon (volleyturnering) . För imorgon vill man ju faktiskt inte vara sjuk , skulle harma lite att missa turneringen efter ett halft års tränas .

Ikväll blir det slöas ! Har mer House på min hårdskiva nu , tack vare min bror , och så kommer det ju DWH ikväll. Så många kvinnor och flickor kommer antagligen sitta bänkade framför TV:n ikväll .

Imorgon kommer ju också  min Susku hem från Egypten , hon ser säkert ut som en pepparkaka, och jag kommer vara avundsjuk för 5 ! Men något jag bestämt mej för är att jag ska vara brun i sommar , för det mååste bli en bra solig sommar !

Men nu ska jag kolla på tv.



Mandy

Måndag

Publicerad 2009-02-09 16:00:45 i Allmänt,

Jahapp , ny vecka då igen . Vaknade kl.6 i morse, och istället för att somna om steg jag upp så jag sku få sova längre sen .. Men när jag ätit klart kom jag på att jag hade en 2 sidors lång mattaläxa . Så jag räknade en del , och resten sa jag att jag inte förstod , hehh.

Annars var skoldagen helt okej . I jomppan gick vi till  gymmet , och i hanttan fixade jag på mina shiny pants (:

 Efter skolan var det volley träning, sista före volley-turneringen som är imorgon. Så alla var för det mesta ganska skärpta , förutom när läraren for iväg . Vi tränade mot pojkarna och det gick helt okej nog . Vinna kommer vi ekenäs bor göra imorgon! Vi har matcher mot Tenala, Kimito och Kotka . Från denhär deltävlingen kommer 2 lag vidare som går till final , och förhoppningsvis är vi en av de !

Ojoj , nu blev jag nervös, de ringde just och ringer just igen från x3m , lyssnarens egen lista :| ..

Så jag måste vara beredd, hääis .


Mandy

AAHOOP

Publicerad 2009-02-08 21:05:02 i Allmänt,

Det blev en riktigt slöfilm ! Både jag och Jossan var slöa som bara vad och satt utanför biosalongen ungefär en halv timme och skrattade åt hur ord blev baklänges. Jätteroligt , right ?

Filmen var annars bra. Eller iaf just då för stunden , då man var slö. Men då är alla komedier roliga.

Ihih , funderar annars vad jag har för jomppa imorgon ? Skrinna går ju inte i detta mysiga slaskväder :s . Vädret är hemskt nu , bara slask , vatten och is . Mysigt ! Så det är halt, vått och grötigt ... Rena rama drömmen lixoom !

Slött shack må jag säga ! Ska försöka ladda upp en riktigt ful bild med dålig kvalitet , men det är en bild iaf .


AAHOOP (;




Mandy

Yes man!

Publicerad 2009-02-08 15:18:40 i Allmänt,

Hihi , bio ikväll med Böööba ! Har sett fram emot att se filmen läänge. Har sett den som förfilm till Twilight 2 ggr (A) så , den ser jätterolig ut . Med Jim Carrey i huvudrollen , slöskrattfilm ! :DDDDDDD

Mandy

Hömhömhöm

Publicerad 2009-02-08 15:14:29 i Allmänt,

Försöker orka dra mej iväg till Jossan , men orken är inte riktigt på min sida . Men egentligen sku det ju vara riktigt skönt att gå ut , men det är så halt att gå . Jag har ett problem . Och dessutom är jag sugen på något gott, och det vet jag att det finns där , för det finns de nästan alltid (; Såå , Jossan here I come !

Annars skippade jag fotbollsmatchen mot Salo idag p.g.a. min riktigt otrevliga förkylning ! Är snuvig och hostig och trött. Sku ju själv ha vilja fara med till matchen , men min evil mamma förbjöd mej :( Så inget fotbollas idag , och knappast imorgon träning imorgon heller, tråkigt! Äta massa gott och bli tjockis iställat , här ska det skämmas bort !

Mandy

Mys

Publicerad 2009-02-08 15:10:31 i Allmänt,

LÖRDAG:
Igår kväll blev en myskväll hos Jossan. For till henne runt 6 och så såg vi på lite Super sweet sixteen . Vi båda blev riktigt sura på de bortskämda ungarna, hah ! Sen for vi till stan snabbt med Axo för att köpa godis och chips , blev en hel del gött. Sen såg vi på en skräckfilm med ännu mer helt korkade personer i och vi blev arga på dem igen. Jag vet inte varför, men jag och Jossan blir allt som oftast arga när vi ser på filmer, blir förbannade på de som spelar i filmerna när de är så dumma !
Nåja , och sen kom Anton och Reidar dit i etapper och så såg vi något till och de skrattade när jag somnade ^, hih .. Och så var jag hemma lite före 0100.

SÖNDAG:
I morse vaknade jag lite före 0900 och avfärd till kyrkan . Uschusch , varför ska de ha alla gudstjänster så tidigt? Pineri ..
Och sen var jag hemma lite över 12, tänkte läsa bok men jag somnade. Jag drömde en äcklig dröm då jag var på landet och åkte i en uppblåsbar stol på vattnet och så kom det 2 jättelika huggormar imot mej , skrämmande ! Men sen vaknade jag så jag överlevde :) Någon gång runt 1400 for vi till skolan för att äta på lunch ,eftersom vi hade köpt lunchbiljetter såå . Riktigt god mat var det dessutom .

Kom just från en låång, het dusch och ska nu ringa Jossan , som jag lovat . Kanske det har tagit en tid, men det är söndag så man ska inte stressa ! Söndagen är ju faktiskt veckans vilodag .

Hejs.



Mandy

The curious case of Benjamin Button

Publicerad 2009-02-08 14:44:32 i Film,


Ännu en bra film jag sett ! Den är en ganska känslosam film , en fin film . Och bra innehåll ! Aldrig att jag sku ha hört eller sett någon annan film med ens liknande innehåll.

Handlar om en man , Benjamin , som föds gammal i början av 1900 talet . Hans mor dör vid sonens födsel , och fadern lämnar honom på trappan till ett ålderdomshem. Benjamin föds i en babys storlek, men med rynkor och andra ålderdomliga kännetecken. När åren går blir Benjamin yngre och yngre till utseendet, men äldre till sinnet. Han jobbar på olika ställen , träffar olika kvinnor och reser massor. Till sist träffar han sin drömkvinna och de har det underbart så länge det håller ...

En bra och sevärd film . Kom ut år 2008 och tror inte den har kommit till Finland än. I huvudrollerna spelar Brad Pitt och Cate Blanchett . En lång film ,167 minuter. Den kan säkert bli tröttsam , men om man faktist vill se den , och orkar koncentrera sig är den jättebra !

Hela filmen utspelar sig så att en flicka , i nutid läser i en dagbok , altså utspelas allt om Benjamin i dåtid .


Mandy

07.02

Publicerad 2009-02-07 11:17:15 i Allmänt,

Nytt saldo för mej , yaay !

Gårdagskvällen blev riktigt rolig . Trevliga mänskor , bra musik och i slutet kom partykänslan riktigt högt faktiskt .
Vissa mådde ju förstås sämre än andra. Inte roligt om man mår så dåligt :s .

Men nu , som jag nu läänge har tänkt göra ska jag se på Benjamin Button filmen , sku se den på min dator här en kväll , men min dator var för långsam för den ;/

Mooi

Mandy

Parteey

Publicerad 2009-02-06 19:03:25 i Allmänt,



Konstiga poser, men kvällens kläder i konstiga bilder :) Har inte orkat planera desto mer, så det blev såhär . Enkelt , bekvämt men ändå ganska festligt .

Mandy

Jeah

Publicerad 2009-02-06 18:49:41 i Allmänt,

Träningen var bajs ! Allas passningar gick bajs, så vi fick äran att springa 3 varv runt planen i full fart, tjooohoo .

Sitter nu här , har fixat mej lite och ska iväg till skåldö om ca. ½ timme . Vet inte om det orkas vara där så länge ,men försöker få lust att fara dit . Har ju ändå lovat ,och löften ska hållas :)



Bra låt , tack Jossan (;

Men ja , snart meno. Så borde sluta . Måsh !


Mandy

Friday

Publicerad 2009-02-06 14:17:12 i Allmänt,

Skolan var okej , helt normal . Finska provet gick okej ..

Ikväll blir det antagligen fest . Om jag får skjuts , har lust och orkar . Återstår att see :) Antingen skärhalla eller kelmu , någon som ska dit ?

Haha , idag i matsalen , dagens roligaste : Vi alla sitter och äter i lugn och ro . Mitt i allt tar Sarah upp sin kniv och håller upp den ovanför golvet och säger :
-Applåderar ni om jag tappar kniven på golvet ?
Trogna vänner som är lovade vi det , och så tappade hon den. Så började vi ju då förstås att applådera (en tradition i vår skola som lärarna håller på att ta död på , synd! ) och så plötsligt applåderade hela matsalen . Sarah blev röd som en tomat (av skratt antar jag) och vi andra i bordet storknade nästan av skratt . Haha , roligt var det ! :D

Men nu ska jag börja byta om , träning om 1 h och 15 minuter så . Ska va klar tillräckligt i förväg .

Ha en bra fredag alla ! :)


Mandy

Tidiigt!

Publicerad 2009-02-06 05:38:17 i Allmänt,

Har nu stigit upp , sminkat mej och klätt på mej . Ska just gå tillbaka och sova (A) bara jag harätit min smörgås klart :)

Godmorgon .


Mandy

Slutläst

Publicerad 2009-02-05 19:39:22 i Allmänt,

Nu orkar jag inte läsa mer , mamma har suttit och lärt mej mystiska ord som verenpurkautuma och sådana genom konstiga liknelser, men det funkar ! Jag kan det nu iaf.

Men nu borde jag hitta något ätbart , har inte ätit något annat än smörgås och skolmat idag såå . Är lite på den hungrigare sidan .

Och sen kanske se en film , iaf börja på en. Funderade på The curious case of Benjamin Button , men den är ju så lång , så det blir väl bara början !

Godnatt :)


Mandy

Finska

Publicerad 2009-02-05 17:46:57 i Allmänt,

Finska prov imorgon , och har ingen lust att läsa. Sitter och gör en massa annat istället .

Kan grammatiken ganska bra, men dedär orden är ett problem för mej . Dessutom sku jag iställe vilja vara kreativ och sy kläder åt mej . Jag vet inte varför , men nu på sistone har jag velat sy kläder åt mej hela tiden ! Kanske för att jag inte har så mycket pengar, men vill ha massa kläder ? + att jag har fullt med idéer , bara jag sku ha tyger. De är ju inte heller gratis så .. Men ikväll blir det antagligen att sy en tubtopp , behöver en till . Den blir mörkmörkblå, ilike ! :)

Men nu back to finska , hej.



Klänningen jag senast sytt .

Mandy

School is cool !

Publicerad 2009-02-05 13:26:04 i Allmänt,

Sitter i skolan , datasalen med Tavga och "hjälper" henne . Hon sa att jag var bättre än henne på datorer , men kanske det inte var såå sant iaf . Nåja , sitter nu här med mitt hatobjekt, Sarah . Hon gav inte tuggis till mej , och någon timme senare stod hon i korridoren och delade ut tuggis till alla andra . Asswipeeeeh ! Men som payback så visade jag hennes irc-gallaria till våran kära klassföreståndare . Hihi , pretty fair huh ?

Nu sitter Tavga här och tappar närverna på datorn , och Simme på HATOBJEKT !

Annars gick biolla provet helt okej . Fick veta lite före vad som sku komma , så det var naais (; Tack Janina .
Och förutom det vanlig skoldag , men 2 timmar såg vi på film såå , skönt !


Men nu ska jag hitta på något annat , mojs.



Mandy

En semester

Publicerad 2009-02-04 21:41:19 i Allmänt,

Precis vad jag behöver ! Sku vara perfekt för mej att komma bort från ekenäs en vecka eller två . Är ganska trött på stället , + att jag är ganska slutkörd med allt, sover inte tillräckligt och tränar väl lite för mycket . Men när jag tränar har jag något att göra, och börjar inte tänka på en massa tråkiga saker som annars ofta ploppar upp i mitt huvud .

Men semester sku vara bra ! Antingen till något varmt land i Asien . Alla säger ju att Thailand är så fint , men Indien eller något sådant land sku ju också vara intressant .
Och sen så äälskar jag bara storstäder ! Älskar att känna stadskärnans puls och att det händer så mycket hela tiden! Aldrig stilla och alttid finns det något att göra där . Så mina 2 andra mest önskade resemål är New York och Tokyo. Sku vara intressant på så olika sätt . New York har man hört så mycket om , sett så mycket från i TV och andra bilder .
Och så Tokyo, min hissalärare , (som nu är mammaledig) har bott i Japan och hon berättade ganska mycket om det . Och det var jätte intressant! Det mesta har något med elektronik att göra, t.o.m. spolar man på toaletten med fjärrkontroll där, + att det spelas musik på toaletterna . Ganska fascinerande !


TOKYO

Men nejnu ska jag hitta på något mer viktigt, hur sku det vara med att läsa på biollan jag inte kan ren ? Myckebraa ..


Mandy

Ensam

Publicerad 2009-02-04 21:06:15 i Allmänt,

Jag trivs inte ensam. Denhär veckan har varit jobbig, har inte hunnit vara med någon , bara tränat och läst på prov.
Trivs inte alls såhär .


<3

Mandy

supääfääst

Publicerad 2009-02-04 20:07:56 i Allmänt,

Blir en snabbis nu , vill nämligen vara bänkad framför TV:n till Grey's !

Igår blev det inget skrivas , kom hem från skolan 4 tiden efter läsas på bibban . Jojavet, lite småroligt låter det väl , men jag iallafall koncentrerar mej mycket bättre där, för om jag läser hemma hittar jag bara på allt möjligt annat . Nåja, och när jag kom hem läste jag boken jag sku ha klar tills idag, har litelite kvar , äsch ändå ! Och sen på dans, åkte in men bussen som går 1758 härifrån, måste ju tänka på naturen (; Dansen var rolig, vi gick vidare och vår duktiga danslärare Evelina har hittat på en pargrej som jag själv tycker var jättebra ! Hihi . Och efter dansen gick jag och simma. Simmade 700 hela m, vilket var ganska duktiy, med tanke på hur trött jag var . Och efter simningen gick jag i bubbelpoolen och njöt . Julle , Reidar och kommerinteihågvadhanhette var också där ,så de kom efter en stund och höll mej sällskap där , trevliga gossar ! Väl hemma blev det att se på det bandade DWH från måndagen ,och sen i säng !

Skoldagen idag var helt normal . Efter skolan gick jag till pappa, läste lite på biologi prov och pratade. Jag fixade också en CV som jag sen kan ge när jag söker sommarjobb . Ungefär en halvtimme före min träning gick jag ut, till 2 caféer på torget för att kolla efter jobb, ena hade redan och det andra ska jag höra av mej till imorgon . Riktigt mysigt med sommarjobb på café nog! Sen träning , första timmen cirkelträning med laget , men det räckte inte för mej , så jag blev på Rumpa-mage efter det ännu . Skönt..
Pappa körde sen hem mej och sitter nu här,har läst lite till prov och såå ..


Men nu Grey's , hör att det redan har börjat - Hejs !




Gudomlig glass för alla chokladälskare ! - Dethär är hur jag läser på prov , MUMS!


Mandy

Pain

Publicerad 2009-02-02 22:02:05 i Allmänt,

Träningen var okej,förutom kondis träningen vi hade . Springa över plan fram och tillbaka , parvis , att paret sprang och då fick man vila , men 80 % och i 12 minuter . Sku int ha varit så jobbigt, men jag får väldigt svårt att andas i den kalla luften . Jag får nämligen inte tillräckligt med syre i mej då, känns det som.

Historian känns sådär inför provet imorgon .. Blev just förhörd ,men efter lite finslipning imorgon på rasterna blir det väl okej hoppas jag .

Mandy

Svar

Publicerad 2009-02-02 21:59:05 i Allmänt,

Min nya , blåa Nike huppari är från Budget sport i Finno till dej som undrade .
Och speciellt dyr var den heller inte , rimligt pris :)


Mandy

Läsasläsasläsas

Publicerad 2009-02-02 17:17:40 i Allmänt,

Oh, ser fram emot en tråkig vecka med mycket läsas ! Har 3 prov + att jag ska ha en bok färdigläst, yess ..

Idag har jag bara läst på historia ,om diktaturer , fascismen , nazismen och annat . Egentligen riktigt intressant ,men inte efter 4-5 timmars nattsömn  ! Fick inte alls sömn i natt så jag vakade läänge . Men jag sov just 1 h kanske, så jag är nu på såntdär gosigt humör . Och så äter jag söt müsli , så blodsockret höjs  .


Träning ikväll ännu,  kommer somnaa ... ZzzZzz..


Mandy

Nejnu

Publicerad 2009-02-01 20:26:00 i Allmänt,


Slutbloggat för idag, ska göra något , se om min brors dator är ledig, isf tar jag över den !


Godnatt

Mandy

Film

Publicerad 2009-02-01 20:23:07 i Allmänt,

Någon som sett The curious case of Benjamin Button ?

Har tänkt se den här någon dag, men har hört att den är så lång så har inte riktigt haft tid .

Har nu lackat mina naglar, de är nu fina och röda !

Har haft en tråkig data-dag , så därför har det kommit in massa inlägg idag .


Måste säga att jag är vääldigt uttråkad , ingen mänska som har något att göra fotar sina naglar :)


Mandy

Secondhand

Publicerad 2009-02-01 19:00:56 i Allmänt,

Varför har vi inga bra secondhand butiker här i närheten ? Man kan ju hitta jättefina fynd , och om de inte sitter bra är det ju bara att sy in dem . Fina kläder för lågt pris , sku passa bra för mej !
Enda vi har här är nästan Emmaus , som faktiskt säljer billigt . Men det är sällan man hittar något där ,det bästa säljs väl ändå ungefär direkt . Äsh .
 
We want secondhand !

Nästan det ända secondhandföremålet jag har ,trist .


Mandy

Maat

Publicerad 2009-02-01 16:45:29 i Allmänt,

Sitter fortfarande och väntar på maten . Är vrålhungrig och det är nästan så jag tuggar i mej min bepanthentub .. Men snart, snart borde maten vara klar - klyftpotatis och kött , mums !

Har inte gjort något idag ännu heller , bara suttit . Därför har jag inget att skriva egentligen . Sköj ..


Mandy

Gult

Publicerad 2009-02-01 16:42:48 i Allmänt,



Ett gult paraply med sånthär skaft har jag sökt läänge ! De är härliga .

Tänk att gå en grå, regning dag med dethär på stan och lysa upp mörknet, fint !
Om ni ser ett sådant någonstans, skulle jag gärna vilja veta var .
Tack .


Mandy

Topshop

Publicerad 2009-02-01 16:38:39 i Allmänt,

Give me



Bältet är jag mest fascinerad av , ganska speciellt , men såå fint !


Mandy

Nike

Publicerad 2009-02-01 16:28:49 i Allmänt,



Oversize och härlig !

Här ser man också lite av mina XXL gråa mjukisbyxor .

Mandy

Godmorgon

Publicerad 2009-02-01 14:46:20 i Allmänt,

Eller ska jag kanske säga god eftermiddag ? För mej känns det fortfarande som morgon , har inte gjort så mycket idag så . Vaknade runt 1000 , trodde vi hade träning , men sku ändå ha skippat den pga ingen skjuts. Men som tur hade vi inte . Nåja, åt i sängen och läste lite bok , ska ha den klar till onsdag och har ganska mycket kvar såå . Och så hade jag på MTV i bakgrunden ifall det sku ha kommit något intressant .

Detdä sweet16 som kommer är ju hemskt . Alla dedär ungarna är ju grymt bortskämda, tror de kan göra precis vad de vill och säger saker som : Hey dad, if you don't get me that range rover for my birthday i'll never talk to you again ! .. Vem gör så ? :O Låter ju som att man sku tycka att en bil är mer världefull än sin egen pappa . Crazy ..

Nåja , idag har jag varit duktig och städat rummet . Och haft ut alla sängkläder på vädring och bytt lakan , aktiv jag då ! Annars har jag haft lite muskelträning, dansat lite och så bara suttit här .

Denhär söndagen blir väl som de flesta , kommer antagligen inte göra mycket .

Hoppas maten är klar snart, min mage ropar efter något ätbart ! Men vill inte äta än , för maten är ju alltid godast när man är vrålhungrig ^,


Förlåt , men tror det är bäst så .




Mandy

Kvällen

Publicerad 2009-02-01 00:05:27 i Allmänt,

Inget speciellt ikväll , var snabbt till Zacce. Mycket äldre mänskor och så, kände inte många . Men vi hade inte som avsikt att stanna länge så , jag och Susku . Sen väntade vi på skjuts hem , for sen till Lina och satt där och såg på filmer resten av kvällen . Vi såg på en film som heter Juno , sevärd nog . Gillade handlingen strongt .

Godnatt



Mandy

Kanske

Publicerad 2009-02-01 00:02:02 i Allmänt,

Borde kanske vara bäst att göra på det lättaste sättet , men det är inte alltid så lätt .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela