Amanda

Provvecka

Publicerad 2012-01-30 22:30:52 i Allmänt,

Den jobbigaste provveckan av alla återstående provveckor startar imorgon. Först ut är matematik vilket inte är det lättaste då man inte gjort ett smack under kursen och studiemotivationen ligger på den negativa sidan. Fint säger jag och önskar er godnatt!

Perfect Body

Publicerad 2012-01-26 18:15:13 i Allmänt,

Jag fick en fråga av fina Nette om vad Perfect Body är för timme.
Svar på denna fråga kan bli flummigt, eftersom jag brukar dra lite olika. Men konceptet är att förstås börja med uppvärmning, antingen med eller utan bräde. Sedan kör man igenom nästan alla kroppens muskelgrupper med olika redskap som t.ex. matta, gummiband, stången med vikter, hantlar o.s.v. I vilken ordning genomkörningen ska helst vara att man kör små och stora muskelgrupper om vartannat eftersom man då får blodcirkulationen igång ordentligt.

Kort och koncist är timmen uppbyggd med uppvärmning, muskelträning var man själv väljer effektiviteten och någon pulshöjare här och där. Hoppas du förstod!

Själv tycker jag att timmen är rätt skön och går bra att kombinera med andra timmar som t.ex. Bodyattack. Timmen går alltså på tisdagar 16.30.

Tisdag

Publicerad 2012-01-24 19:17:42 i Allmänt,

Idag har vi haft volleyturnering i skolan, och vårt lag spelade som gudinnor. Sjukt bra spel vilket ledde till vinst i de båda två matcherna vi spelade, skönt! Efter skolan hängde jag med Tobias, var via stan och handlade lite nödvändigheter. Därpå drog jag en Perfect Body timme på gymmet och det var riktigt roligt! Kvällskvisten har jag spenderat med att fira finfina mammas födelsedag med middag (grymt god inrefilé).
Stora grattisar till dej min idol!

Fyndat

Publicerad 2012-01-24 18:59:41 i Allmänt,

Idag har jag fyndat i hos fina frisörskan Jennica. Jag gillar då mina fingertoppar glittrar!

Hemåt

Publicerad 2012-01-22 12:54:42 i Allmänt,

Just nu sitter jag i tåget i Åbo och väntar på att det ska starta. Tobias kommer först senare hem så jag måste ta tåget för att hinna få allt som jag måste få gjort idag gjort. Modern dans planering och fotboll står på kvällens schema!

 

Åbo

Publicerad 2012-01-21 21:47:03 i Allmänt,

Dagen har jag spenderat med fotboll på morgonen och på eftermiddagen/kvällen har jag umgåtts med Tobias. Vi är här i Åbo i hans lägenhet och kom just hem från en gourmétmiddag och bio. Vi har det bra vi, hoppas ni också har det!

Busy

Publicerad 2012-01-13 22:48:54 i Allmänt,

Hela tiden har jag fullt upp. Idag har jag haft fullt upp med skola, fotboll och innebandy. Imorgon kommer jag att ha fullt upp med jobb ( vi har öppet hus på gymmet, kom vetja! ) och fotboll. Men det är helt ok, det jag har fullt upp med är ju riktigt kult, men ibland blir det lite mycket.


En bild på mitt halvnya smyckesträd, Fint tycker jag!

Buss-problem

Publicerad 2012-01-10 07:17:12 i Allmänt,

Här sitter jag hemma i min säng och har nyss missat bussen som skulle föra mig till skolan. På hemsidan, matkahuolto.fi, står det att bussen ska gå 07.42. På busshållplatsen stod jag 07.39. Ingen buss, inga barn. Jahapp, tänkte jag, och gick hem tillbaka. Jag ska göra ett nytt försök med bussen som går 08.35. Om den bussen inte går den tid den ska blir det inga flera försök och där med basta. Fint matkahuolto, fint! Då man inte vanligtvis åker buss är det kanske inte det lättaste att veta att bussen går en ny tid då det inte står nånstans.

Jag hatar att åka buss!

FRIDAY

Publicerad 2012-01-06 18:19:43 i Allmänt,

Sista fredagen innan skolan börjar. Ikväll ska jag fira att jullovet finns!

Anmäld

Publicerad 2012-01-05 21:08:08 i Allmänt,

Jepp! Nu är jag äntligen anmäld till Nike Blast 2012. Dit åker jag med Susanna och Evelina och vi ska träna(läs: dansa) rövarna av oss. Det kommer bli två grymma dagar!

Slut

Publicerad 2012-01-04 21:38:18 i Allmänt,

Jag sitter som bäst i Tobias soffa och ser på fotboll, ManU ligger under 1-0.. Idag har jag tränat så mina ben värker; jag spelade fotboll lite på en timme och så drog jag och Heidi SH'BAM och jösses vad tungt det var idag, dessutom var det många deltagare vilket gav extra energi!
Alla mina fina vänner (och alla andra också för den delen) ska veta att jag alltid blir så glad då jag får se era vänliga ansikten på mina timmar.
Puss och godnatt på er alla!

Nyåret

Publicerad 2012-01-04 13:02:29 i Allmänt,

Mitt nyår gick lugnt till i Idrefjäll.
Vi började dagen i backen med lite snowboard och lite skidor. Dock var benen rätt trötta eftersom att vi dagen innan hade varit väldigt aktiva! Då backen stängt tog vi det lugnt, badade lite bastu och lagade sedan ihop kvällens goda mat. Middagen var mycket god, kanske inte så glamourös, men god! Sedan blev det ett plump-spel, resans kvällstradition, innan vi gick ut i backen och tittade på alla raketer. Ett riktigt skönt nyår hade vi!


Hemma

Publicerad 2012-01-03 22:27:49 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter en superb vecka i Idrefjäll med mycket fint sällskap! Någon vidare lust hade jag inte att komma hem, men det är trots allt mycket angenämt att få träffa vännerna, spela fotboll och att jobba på gymmet.


Denna fina kille har förgyllt min resa maximalt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela