Amanda

Så jäkla mycket.

Publicerad 2013-05-30 16:22:05 i Allmänt,

Jag jobbar, förbereder, är nervös och förväntansfull, tränar, läser och sover allt för lite. Det händer så jäkla mycket nu och jag hänger inte riktigt med.

Brons

Publicerad 2013-05-26 10:14:43 i

Igår vann vi brons i grässtafetten på min sista stafettkarneval, vilket var väldigt otippat men som medförde ett otroligt lyckorus. Dessutom placerade vi oss på tionde plats i gatustafetten, vilket också var super i och med så gott som ingen träning.

Med denna eufori i bakfickan hade jag sedan en sjukt bra kväll med några av mina bästa kompisar, faktiskt en av de bästa lördagskvällarna jag haft i ekenäs och dessutom utan alkohol i blodet.

Hemma

Publicerad 2013-05-20 16:12:42 i

Turk-landet levererade och jag är nu hemma i min vardag. Från att ha legat vid poolen och suttit vid olika bardiskar dygnet runt i en vecka känns det sjukt segt att sätta sig ner och råplugga inför första inträdesprovet som går av stapeln imorgon.

Såhär glad var jag typ hela resan:

Vill inte

Publicerad 2013-05-05 12:00:14 i

Förutom att jag har en enorm hosta så att det rosslar i bröstet då jag andas har jag inatt även fått ont i bihålorna. Det blir bara bättre och bättre! Men imorgon ska jag ta mej till sjukhuset för jag vill för fankin få denhär flunssan ur kroppen. Men tur så har jag en hel hög med inträdesprovsböcker att läsa så jag har ju något att göra i alla fall. Idag läser jag marknadsföring!

Tillbaka

Publicerad 2013-05-04 11:19:04 i

Jag är tillbaka i vardagen efter en mycket bra Valborg med bästa vänner och fint väder. Sen onsdagen har jag varit på prepkurs, fått hem mina nya JC skor, jobbat med fotboll i en skola, hängt med mannen och försökt träna men det slutade i en flopp pga förkylningen.

Och vet ni, om en vecka flyger jag till Turkiet, hihihihi!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela