Amanda

It's such a sunny day

Publicerad 2009-03-31 20:47:50 i Dagbok,

Eller det var , men härligt var det . Satt ute över en timme med Twilight boken och solbrillorna och njöt . Det var lite på 17 grader här utanför , var det var helt vindstilla . Ojoj ,vad jag längtar till sommaren , hoppas bara den snart är här !

Idag i skolan hade jag matematikprov , och det gick jättebra tycker jag . Men så tycker jag allt som oftast efter matta proven , och så har jag endå fumlat i någon uppgift . Men jag är nöjd än så länge iaf . Annars var skolan inte speciell alls . När jag kom hem fixade jag lite ätbart till mej och gick sedan , som jag redan berättade ut.
När jag kom in igen , då jag hoppades på att ha fått lite färg , var jag fortfarande blek .. Men jag hade också tydligen blivit jättetrött, så jag sov en stund .
Och sen var det dans och sen hem igen . Riktigt behaglig dag , och jag har varit på gott humör p.g.a. vädret. Hoppas det håller i veckan ut (:


NU

Publicerad 2009-03-31 19:45:02 i Bilder,


Jahap, kom just hem från dansen . Det var jätteskoj och jag gillar den nya dansen till Now drop massor !
Ska nu snart hoppa in i duschen och duscha läänge . Har längtat efter det hela dan eftersom att jag frusit massor, min förkylning blir bara värre och värre ..


Twilight - The New Moon

Publicerad 2009-03-30 16:10:54 i Film,


Angtingen är jag väldigt efter, eller så har jag bara missat det , men de håller nu på som bäst att laga en till, Twilight - The New Moon. This made my day ! Jag är så förälskad i hela storyn nu när jag håller på att läsa boken , så att jag går omkring och bara tänker på handlingen allt som oftast . Har aldrig varit såhär inne i någon bok förut . Och nu är jag lycklig över att tvåan kommer så småningom . Måste bara hinna läsa andra boken först (;

Dagens

Publicerad 2009-03-30 15:48:04 i Bilder,



Jag fick låna Sarahs mascara idag, och jag gillade den.


Rimmel Lash Flirt

Själv har jag denhär :


Maybelline the Colossal Volum Express - Jättebra , och som man redan hör på namnet gör den bra volym till fransarna.

Förkyld

Publicerad 2009-03-30 15:18:07 i Dagbok,

Var så jäkla trött i morse så jag tänkte nästan bli hemma , men jag ville inte missa handarbete timmarna vi hade idag .. Så jag for till skolan som vanligt, men skippade gymnastiken och satt där på sidan och läste Twilight. Edward är ju bara härlig. När jag läser föreställer jag mig alla hans miner osv. , och wow , han är nog faktiskt mycket snyggare i min fantasi än i filmen ;) Och är man snyggare än honom i filmen är man inte annat än HET!
Annars var skoldagen som alla andra, inget speciellt . Och dessutom var inte handarbetsläraren där, så jag fick inget gjort heller, behöver nämligen hennes hjälp . Satt och trädde ett armband istället , som jag tyckte blev riktigt fint och somrigt . Jag kan ladda upp bild på det senare .
När jag kom hem åt jag ett jättemellanmål , som var jättegott . Mums ! Och mer har jag inte gjort ..



Makaroner och löskokt ägg, yummie :9

Fräknar

Publicerad 2009-03-29 20:37:40 i Allmänt,


Tänkte bara säga, att detdär med fräknar är inte alltid kul . Jag är alttid så trött på mina egna. Visst, det somrigt och fint, men på sommaren blir det ofta lite för mycket av dem. Men jag vet inte varför, men jag tycker om andras fräknar, men ogillar faktiskt mina egna ;P

Hes

Publicerad 2009-03-29 20:09:49 i Allmänt,

Jag är riktigt sjukt hes för tillfället . Före vi började kolla filmen jag just skrev om , hade jag ganska normal röst. Men ungefär mitt i filmen när jag skulle kommentera något märkte jag att min röst gav vika. När filmen var slut låter det som om jag sku ha min värsta fas i målbrottet, tjoho !
Och det är inte såndär skrovlig röst hes, utan sådan som man låter pipig när man talar. Usch !

Fool's gold

Publicerad 2009-03-29 20:06:49 i Film,



En riktigt bra film tycker jag . Handlar om snyggingen Benjamin Finnegan ( Matthew McConaughey ) och hans fru Tess ( Kate Hudson ) söker en skatt någonstans vid Bahamas . Och så kommer det vissa hinder ivägen och så . Helt vanlig action/komedi film . Men den är sevärd. Jag blev på bra humör av den så .
Själv såg jag den just för bara några minuter sen med Jossan .

Over

Publicerad 2009-03-29 15:54:26 i Dagbok,

Så var veckoslutet förbi igen då . Tråkigt , alltid går de för fort ..

Idag har jag varit på gudstjänst ( inför konfirmationen ) , till pappa var jag lästa bok , TWILIGHT <3 , och till lunchen och äta . Hos pappa flyttade jag också om möblerna i mitt rum , och jag är jättenöjd . Det blev liksom ett stort utrymme mitt på golvet när man kommer in , så det gillar jag . Förut har det varit ganska sådär flummigt så.

Nu håller jag på att försöka hitta något ställe vart jag kan lägga mina barnböcker. Jag behöver dem ju inte mer precis, men mamma höll på att börja gråta ( nästan iaf ;> ) När jag sade att jag inte ville ha dem i mitt rum mer, att jag behöver utrymme till annat . Så hon förbjöd mej att föra ut dem till förrådet , så jag ska försöka tömma något skåp som jag inte använder sådär aktivt. Kanske jag sku kunna föra ut vintersportutrustningen , som skridskor och snowboardboots ? Får se hur det blir ? ;)



Uttråkad (Y)

Nu kommer jossan hit snart, har städat min hylla och den är NAIS!

Nattens (;

Publicerad 2009-03-28 23:51:49 i Bilder,



Vad jag hade på mej ikväll var :
-En topp/tunika från H&M
-Svarta jeans
-Vita tygskor (då), numera bruna..
- Armband från Lindex , 5 st .

Vad tycker ni om min skruvlock ? Självlockligt hår -. !

Sommartid

Publicerad 2009-03-28 23:25:45 i Dagbok,

Sommartider hejhej ;)

Nånä , kanske inte. Men nu är det sommartid iaf . Klockan är nu här i finland egentligen 0119, fast min datorklocka visar 0019 . Men dethär är ett tydligt tecken på att det snaart blir SOMMARTIDER HEJHEJ !

Festen ikväll var helt ok . Jag for till Cessi runt 1900 , var vi bara satt och tog det lugnt. Efter ca. 1 h kom vår skjuts efter oss och körde oss till skogby , var festen var . När vi kom dit var dansgolvet tomt , så jag , Lellu och Sofie började dansa ;) Efter en stund var det lite mänskor som kom med, och efter en ännu längre stund var vi måånga som dansade . Helt roligt hade jag , till och från lite. Men överlag var kvällen rätt så lyckad så .
Kom hem just, konstaplarna ( haha ) kom och stängde festen , eftersom att lukio inte hade något polislov -. Nåja, men jag fick bra skjuts hem med snälla Sofie's mamma :) Så det var ett stort + !

Men nu ska jag läsa tvätta mej , byta om och sen krypa ner till Twiligt . Har sett fram emot dethär länge .. Eheh , men bra bok är det !

Godnatt <3

EARTH-HOUR

Publicerad 2009-03-28 15:05:22 i ,


Får inte glömmas ikväll ! Alla ska släcka allt elektrisk i huset och hjälpa världen , PEACE!

Aktiv

Publicerad 2009-03-28 14:03:37 i Bilder,

Har just burit in ved och ska nu börja baka en rulltårta, känner mej så duktig så :)
Ikväll blir det antagligen på fest. Tänkte först inte fara för jag har ingen ork till det. Men det visade sig vara många påväg dit och så är alla andra stationerade med sina killar eller i uncan , så jag bestämde mej för att fara dit . Kommer nog antagligen att bli helt roligt .

Hej mitt vinterland - får vi säga igen bara .. Trist !



USCH!

Lördag

Publicerad 2009-03-28 11:56:39 i Dagbok,

Var till skolan idag och fixade för lunchen . Jag fick skala lök, fixa på potatis och med paprika, sköjjigt. Nä , men inte var det så farligt, har gjort värre . Imorgon har vi ju då lunch med EIF, så om någon är intresserad av mat är det bara att gå och äta till Ekenäs högstadieskola, man får köpa biljetter där :)

Jag har inga planer för idag. Vet inte om jag orkar göra något heller . Är ganska trött och sku bara vilja ta det lugnt .

Har inget intressant att berätta, förutom att det snöar och är äckligt ute . Kan nu springa ut och ta en bild på hur äckligt det är , och sen ladda upp den här om en stund !

Händer det något bra idag ? , förutom fest i furuborg ..

Lugnt&mysigt

Publicerad 2009-03-28 00:29:54 i Bilder,

Kvällen blev att åka in till stan , fara och hyra filmer med Jossan och sen gå till Vici . Filmerna vi hyrde var Fjorton suger och Boogieman. Jag såg varkendera till slut ,eftersom att jag somnade ;) De väckte mej runt 0030 , för då skulle vi snart åka hemåt. Och ja, så beställde vi pizza från Dekan , och ojoj vad den var god efter att inte ha ätit på en hel dag ! Mums :9



Mattatimmen var slö , och efter en stund fick jag till och med läraren, Henkka, övertalad att lägga musik på .
JEAJEA!



Cafésällskapet och bild på hur fint jag och Tavga solar (;



Såhär har jag sett ut idag. Fick vårkänsla i morse när jag klädde på mej , så chinosen åkte på :)


Men  nu ska jag sova. Ska imorgon tidigt och fixa inför lunchen vi ska ha . Men före jag lägger mej blir det nog lite Twilight läsning . Är fast i boken , wou .

GODNATT <3

GårDagens

Publicerad 2009-03-28 00:16:04 i Bilder,

Såja,  nu är kamerasladden hemma igen . Först tänkte jag ladda upp bilder från gårdagen , eftersom att min dator hos pappa inte ville jobba med mej igår :(


Härliga väder !

Gröhm !

Publicerad 2009-03-27 17:59:58 i Dagbok,

Har glömt min kamerasladd hos min pappa , är hos mamma nu och jag är ARG! Fan säger jag bara .

Hade mitt filmföredrag idag på engelska, och jag själv tycker att jag pratade grötigt , men de andra tyckte det var bra . Nervös var jag också . Efter skolan gick jag, Ewe och Tavga på polka kakao till Café Ekdahls. Och mums vad den var go' !
På vägen hem när jag och Tavga orkade gå iväg från Ekdahls, stannade vi var det var lé från vinden och solade . Stod där på samma plats säkert 20 minuter, och det var skönt! Man kände så bra att våren var i luften ! Hoppas snön bara smälter snart .

Jag har fotat en hel massa, men alla bilder kommer imorgon eller sent inatt, eftersom , som jag redan sa, har min kamerasladd hos pappa. Härliga vårbilder måste jag säga :) !

Ikväll ska vi till Vici , eller först ska vi köpa mat och hyra filmer och sen dit och njuuta  ^, Skön kväll tycker jag !

Hoppas ni också har en fin fredag (K)!

Dagens

Publicerad 2009-03-26 22:35:28 i Bilder,



SJUKT långsam dator, tappar närverna och mer bilder från idag kommer imorgon ,
GODNATTPUSS

Relief

Publicerad 2009-03-26 21:28:24 i Allmänt,

Oj oj , vad det är skönt nu att ha engelska föredraget klart . Har fixat ett bildspel på powerpoint och planerat det hela, och gud vad stolt jag är nu :) Jag tror det blir riktigt bra detdär ! I början gick det lite segt, allt detdär med powerpoint, men när jag väl kom igång gick det bra !
Just nu laddar jag ner Picasa 3 till min dator här, så ska snart fixa ett collage med dagens bilder :) Kika in om en stund om ni är intresserade :D


Gamla godingar

Publicerad 2009-03-26 18:32:26 i Allmänt,

Är nu hos min pappa, som bor inne i Ekenäs stad . Har just gått igenom gamla bilder , från hösten t.ex. Vissa är riktigt fina så jag tänkte ladda upp dem här :)


Jossan-Mandy .  Värst vad jag har mycket bilder av denna Jossan nu , men söt är hon :) !



Om jag kommer ihåg rätt tyckte jag flickorna var jättesöta eftersom att de gick och sjöng, var tvillingar och hade likadana kläder , hih.

Sitter nu som bäst här och leker med photoshop . Försöker lära mej , men det är jobbigt eftersom att denhär datorn är så trög !

Men nu ska jag gå och försöka övertala min bror att lära mej lite om powerpoint eftersom att jag ska fixa lite tills engelska föredraget jag har imorgon om Never Back Down .

PUSSHEJ

Love , sex and sunshine

Publicerad 2009-03-26 13:57:16 i Dagbok,

Sådana fina ord satt jag och Tavga och skrev till varandra hela tiden i skolan , dessutom är det en bra låt, av DJ Karlsson !

Dagen har inte varit speciell . Började med hussa, var vi bara lagade efterrätter , så det var slappt . Vi hade också en morgonsamling i skolan om gårdagens hot. Ingen är fast ännu, fast de har ju förstås misstänkta. Men vi ska bara fortsätta skolan så vanligt som vanligt.
Vissa gick hem också idag, eftersom att de inte kände sig trygga eller bara ville utnyttja tillfället att gå hem .

Har en massa bilder på min kamera , men de kommer senare :)

Ha en fin dag, här är det soligt iaf. Härligt väder, men lite varmare och snön bort så skulle det vara perfekt vårväder !

Dagens

Publicerad 2009-03-25 21:20:40 i Bilder,



Några bilder från idag. Härligt väder har det varit hela dagen . Och visst, Ekenäs är en vacker stad, då man ser på bilderna från solnedgången med de gamla husen .
Bilden på Jossan tycker jag personligen var jättesöt , hihi !

Karlebybilder

Publicerad 2009-03-25 21:10:47 i Allmänt,



Den största bilden här måste få en bildtext :
-Det är inte alla som har stått på en parkeringsplats mitt uppe i Finland och bollat med en volleyboll i ca. 7 graders kyla ;)
Matchbilden är från Sursik-Kimito matchen som Sursik vann .

Skolhot

Publicerad 2009-03-25 20:22:30 i Allmänt,

Idag i vår skola var det förrästen hot för skolskjutning . Det hittades att det på en WC i vår skola var någon som hade skrivit : Jag ska skjuta a .
That's it . Lite mystiskt, men nu efter alla dessa skolskjutningar måste det ju ta allvarligt ! För ifall något skulle hända skulle ju rektorn och polisen få all skuld på sig. Så vi fick sluta runt 1200 idag, vilket i och för sig var jätteskönt . Men om någon skämtat om något såntdär, var det någon med riktigt dåligt sinne för humor . Man måste ju förstå att dethär tas allvarligt och skolan har nu varit där och försökt utreda saken , men har inte kommit någon vart . Men vanlig skoldag blir det imorgon iallfall .
Ett rykte jag hörde sade redan att vi skulle ha fått vara hemma en vecka för dethär. Rykten går så snabbt i vår mysiga stad ...

Men nu GREY'S ! >

Borta bra men hemma bäst !

Publicerad 2009-03-25 20:17:20 i Allmänt,

Ja , kom hem från Kokkola igår natt, någon nångrunt 0000 , så jag orkade inte riktigt börja blogga den tiden ,utan ramlade direkt i säng . Och resten av dagen idag har jag varit i stan så, har inte hunnit innan nu .

Som sagt startade vi runt 1400 från skolan , åkte buss en jädrans lång tid, var t.ex. efter kimitoborna till kimitoön, så där blev de en lång omväg. Vi stannade kanske 2 gånger på vägen, och hela resan upp tog kanske 8 timmar . När vi var framme vid skolan som vi skulle sova i , hittade vi snabbt gymnastiksalen och jag började direkt pumpa min madrass . Mamma har varit snäll och köpt en tjock madrass,så jag hade det fint medan de andra sov på tunna 2 centimeters underlag :) Innan vi somnade på kvällen skvallrade vi lite och så var vår gymnastiklärare på en massage runda bland oss . Snällt av henne !

På tisdag , alltså igår, vaknade vi runt 0700 , packade ihop oss och åt sen i skolan var vi sov, som förresten heter Donnerska skolan . Efter det började vi gå mot idrottshallen och värmde upp .

Matcherna gick inte så farligt bra , men vi blev fjärde ;) haha ! Turneringen var slut för vår del runt 1400, så vi rusade till skolan igen och duschade snabbt före kimitoborna kom . Och sen efter en stund började vi vår färd hemåt ;)

När vi stannade och åt på ett ställe fick Jossan sin hamburgare, som såg jättegod ut. Men när hon tog upp pappret och skulle börja äta hittade hon ett långt hårstrå i maten , måånga minus till det matstället . USCH ! Men som tur fick hon en ny sen + en glass ;)

Annars började jag läsa Twilight boken i bussen , och SHIT vad den är bra ! Jag är helt fast i den . Vill bara läsa och läsa !

Men nu ska jag just på och kolla Grey's , fast det redan har gått ganska mycket , men ändå :)



Det här blev turneringens låt ;) Tack vare domarkillarna . Haha , som gillade när vi spelade !

Kokkola >

Publicerad 2009-03-22 21:55:46 i Allmänt,



Jahapp,dethär blir antagligen sista inlägget som kommer före jag far till kokkola . Har nu fixat alla saker i högar antar jag , ska bara packa in det i väskan så är jag klar, och så har jag ju förstås maten i kylskåpet ännu :) Men roligt ska det bli, fast det blir en lång bussresa , runt 7 timmar . Så det blir bekväma kläder på imorgon !

Annars ska ni alla ha en bra början på veckan & glöm inte att lycka oss lycka till ;)

Hoppas att jag får en massa fotat, antagligen . Så kolla här någon dag om jag får det fixat !

KISSES

Damn

Publicerad 2009-03-22 20:41:54 i Allmänt,

Jag hittar inte mina nycklar någonstans. De är helt borta . PANIK!
Jag behöver dem . NONONO !!!

Jea

Publicerad 2009-03-22 20:12:22 i Allmänt,

Har kommit längre, vill ni se ?


Ni får se vare sig ni vill eller inte .

Vad fattas ?

Uttråkad

Publicerad 2009-03-22 19:48:56 i Allmänt,

Sitter och ser på A double shot at love , kommer på MTV och har inget att göra . Borde fortfarande packa,men har inte kommit någonstans ännu . Bra Mandy !


Såå stor packning hittills ;)

Gokväll

Publicerad 2009-03-22 18:14:23 i Allmänt,

Usch vad lat jag är . Jag var aldrig ut och sålde några lunchbiljetter, för fortfarande känns det pinsamt att gå och knacka på dörrar, känner sej som någon scout flicka . Inget illa till scouter, men jag har fått en bild för mej att de brukar göra så .

Jaa, har inget nytt att skriva. Inget nytt har hänt för mej .. Tråkigt tråkigt ! Jag är ganska trött idag , har bara lust att typ kolla någon film , eller serie. Kanske Gossip Girl eller 90210 . Riktigt skvaller,bortskämda ungar serier . Men jag gillar sånt så (; Sitter nu annars bara och kolla på Paris Hilton's new BFF , hihi ^,

Men nu ska jag inte tråka mer , eftersom att jag inte har något kul att skriva , skulle egentligen kunna gå ut och gå eller något, skulle vara skönt .

PUSSHEJ

Fieeest

Publicerad 2009-03-22 16:22:04 i Allmänt,

Gårdagens fest var helt okej . I början var det lite segt , men när det började komma mänskor dit blev det nog riktigt roligt . Musiken var dessutom helt okej . :)
Jag var hemma lite före 0100, Tobias var snäll och körde hem mej , annars skulle jag ha hamnat gå . Och när jag kom innanför dörren somnade jag bums.

Idag har jag inte gjort mycket, varit på träning, var vi var bara jättemånga , 4 stycken , och det var ungefär allt. Har just sett slut Bring it on 3. Den är riktigt kul nog. Och snart ska jag ge mej ut och sälja lunchbiljetter. Uchfy. Jag gillar inte alls det, pinsamt att gå från dörr till dörr tycker jag ^, Annars måste jag väl packa idag, för imorgon ska jag till Kokkolaa :D Volleyturneringen där blir nog antagligen jätterolig, hiih!

Smack that

Publicerad 2009-03-21 17:09:09 i Allmänt,

Sitter framför datorn hos Susku , som håller på att fixa sej . Vi ska på en fest till en kompis ikväll , och det kommer antagligen vara sjukt trångt där . Eftersom att han har ett ganska litet hus och ca 50 personer är påväg såå . Men det blir nog säkert bra för det .

Så som kvällen ser ut så blir det ljusa jeans och en långärmad med spetsärmar, men det är inte säkert ännu . Kan bli hett, så kanske jag byter :)

Annars är jag avundsjuk på Ewe som är och kolla på Bounce danceshow idag, vill ocksåå !

Men nu ska jag fixa mej klart

Systrar i jeans

Publicerad 2009-03-21 14:01:31 i Allmänt,


Systrar i jeans


När jag såg på Systrar i jeans häromkvällen med Susku och Lina , så blev jag igen jätteglad att vi åker till borlänge i sommar på fotbollsturnering.   Men för er som sett Systrar i jeans, så jag skulle helt ooootroligt mycket vilja åka på en sådan fotbollsturnering som Bridget är på . Att vara nära någon strand, att det skulle vara jättevarmt, massa härliga mänskor och så.  Och så blev jag dessutom ännu mer inspirerad av att spela fotboll när jag såg filmen igen. Har lust att spela hela tiden nu ju . Men mina ben värker , så jag kan inte spela för mycket. Synd!

Gårdagskvällen

Publicerad 2009-03-21 13:48:48 i Allmänt,

Tjejkvällen hos Vici var riktigt rolig. Vi åt massa gott och ohälsosamt , satt och talade länge och till sist när vi blev trötta gick vi och tittade på film . Själv somnade jag sött i soffan , och var väldigt kränkig ( finns det ett sådant ord ? ) när jag blev väckt  . Jag var hemma runt 0100 , lade på Bring it on 3 , men somnade ungefär direkt . Så riktigt skön kväll .
Dessutom hörde jag att festen i tenala inte var något vidare, så det harmar inte så farligt mycket att vi inte for dit :)

HIHI

Matchen

Publicerad 2009-03-21 13:45:10 i Allmänt,


Matchen som tvingade mej stiga upp kl. 0900 på en lördag förlorades :/ Vi spelade roddigt tycker jag , och så hade vi bara en bytesspelare , och många hade ändå sjuka ben/knän/fötter. Så det var inte så bra. Men vi förlorade ändå 4-3 , och deras sista mål gjordes i sista minuterna , så vi ska inte vara ledsna . Dessutom var det ju bara träningsmatch så . Men stolt kan jag vara för jag passade till 2 av 3 av våra mål . Yay .

Nuu vart de snart meno

Publicerad 2009-03-20 19:12:45 i Allmänt,

Filmkväll hos Vici blir det idag . :) efter en brottningsmatch med min bror som varade 10 sekunder , ( jag låg på golvet i slutet ) så valde han kläder till mej ,det blev en av hans hoodies , svarta strumpbyxor och en lång svart 3/4 ärmad skjorta . Passligt för filmmaraton !

Pussar !

Bitter

Publicerad 2009-03-20 17:54:54 i Allmänt,

Humöret är lågt. Träningen gick dåligt och annars känns det som om allt skulle gå dåligt för mej nu.. 
Ikväll ska vi väl ha filmkväll hos Vici . Eller så blir det fest i Tenala.

Ha en mysig fredag<3

Denna fina dag

Publicerad 2009-03-20 14:26:30 i Bilder,

Haha , de bilderna vi har underliga kläder och hatta osv. beror på att vi hade teater i historia idag ;D





Köpte nya armband idag , de flätade på bild ovanför . Har sökt såna en längre tid, och nu är de hittade. YAY

Ihi

Publicerad 2009-03-20 14:10:17 i Bilder,

Igår kväll blev det inget bloggas , eftersom att klockan var över 10 när jag kom hem från Lina så jag orkade inte lägga på datorn . Men bilderna från igår kommer nu :

Få bilder

Publicerad 2009-03-19 16:46:21 i Allmänt,

Jag vet att det blivit jättefå bilder på sista tiden , men jag har inte orkat fota , och så har jag varit på min brors dator och därför inte orkat ladda upp bilderna , ifall att jag skulle ha fota. Men idag ska jag nog fixa ett fint kollage, eftersom att vädret är
HÄRLIGT!

Typiskt

Publicerad 2009-03-19 16:43:41 i Allmänt,

En riktig typisk sak är, att nästan alltid när man har hussa , var man allt som oftast lagar något gott och man blir nästan alltid proppmätt. Iaf jag som nästan alltid proppar i mej hälften av smeten (A) Ja, så de dagarna , altså torsdagar för tillfället, är det nästan alltid god mat i skolan . Som t.ex. idag,  var det risgrynsgröt med jordgubbscräm . Och jag ääälskar faktiskt risgrynsgröt, eftersom att man inte får det så ofta, äter jag mig alltid övermätt ,så gissa hur övermätt jag var idag ? ;)

Dethär blev invecklat, jag vet ^,

Houh

Publicerad 2009-03-19 16:32:38 i Allmänt,

Alldeles sjuka fötter har jag nu,efter 5 timmars volleyboll spelande . Man tycker ju int att det är så tungt när man inte springer omkring som en galning hela tiden , men jobbit för benen blir det ju ändå . Så har varit i bollhallen här i vår lilla stad sedan 12 - ca 17. Jep . Annat har jag inte gjort idag .

Har inget skoj att berätta , förutom att vårt lilla volleylag har nog gått mycket framåt denhär veckan . Och ja, så är personer som favoriserar oerhört mycket , jäkligt störande. Sådana som visar sin favorisering tydligt. Usch ..

Hahah , och så när vi hade tränat klart idag och stod och väntade på skjutsen hem, så kom det två gamla gubbar in genom dörren , kollade snabbt på oss och sade:
- Jaja, dethär med dagens ungdomar. Inte öppnar dom dörrar för gamlingar heller, men det är väl så de blivit lärda .

Varför inte bara vara glad och sluta gnälla ? Okej , nu låter det som om jag sku vara värsta optimisten , som jag faktiskt inte är, men man ska alltid försöka vara glad ! :)

Shallaa

Publicerad 2009-03-18 21:12:30 i Allmänt,

Go'kväll !

Denna kväll har jag spenderat med min vän Susanna . Vi har sett en film , tagit det lugnt och sett på Grey's med min mamma ;)

Vi på hur konstigt det sku vara om jag t.ex. sku komma till Susku , och fråga henne :
- Hejj , är din mamma hemma ? Jag sku vara med henne såatt ..

Hahah , konstiigt ! :D Vi funderar alltid på smarta grejer hon och jag .

Imorgon blir det rikig volleydag, 4 timmar volleyboll , melike.

Free

Publicerad 2009-03-18 15:18:05 i Film,

Underlig dag dehär, vardag utan träning . Sådan har jag inte haft på vääldigt länge . Eller egentligen sku jag ha träning idag , men om jag nånsin vill ha min ljums frisk så måste jag pausa lite. Och på dethär sättet är mamma också nöjd (;

Usch , idag hade vi jobbig skoldag , 8-15 . Men nu är  jag ledig resten av dagen , possitiivt ! Ska antagligen vara med Susku senare idag något skede, annars bara ta det lugnt och kolla någon film .

Mer har jag inte att säga, eller jo , har någon något bra filmtips ?

Jag har i alla fall ett. Ni måste se filmen Taken ! Jäkligt bra film . Fast jag vanligtvis inte brukar gilla actionfilmer så var denhär super ! Såg den på måndagen och jag går ännu och dagdrömmer om den , och då måste den vara bra .



Men nu ska jag hitta en ny film att kolla,
Ha en bra fortsättning på denna onsdag :)

Slö

Publicerad 2009-03-17 20:44:41 i Allmänt,

Dansen var bra , men simningen med Ewe var slö! När vi sku börja konditionssimma, så tyckte vi att bassängen var kall , + att vi har sjuka muskler och jag har min ljumsk . Så vi var lite och lekte i barnbassängen , och hade lite snack i bubbelpoolen sen (; Naughtyy .


Nu ska jag snart gå i säng , vill sova lääänge inatt :)

Godnatt<3

Oj vad sjukt

Publicerad 2009-03-17 16:27:30 i Allmänt,

Idag på volleybollträningen , så skulle jag göre en såndär grej var man sparkar bollen , och så gick det inte så bra och så fick jag jäääätte sjukt i  ljumsken . Altså går jag som en man nu , sött (; Så altså ser jag helt ut som en man från topp till tå nu . Går nämligen omkring med mina gråa XXL mjukisbyxor och en Älä löi , en ole hurrit t-skjorta i storleken XL, mysigt ! Kvällens planer ääär, träningar . Surprise .. Simma med Ewe ikväll i alla fall :>

Nåja , och så önskar jag Susku och Tavga att krya på sej , PUSS<3

Har inget roligt att berätta till såå . hejs!

Uschvadkalltdå!

Publicerad 2009-03-16 16:15:02 i Allmänt,

Sitter här i min brors rum med mitt härliga täcka omvirat runt mej , och ändå fryser jag, usch !

Idag har jag varit i skolan , som började med 2 timmar handboll . Jag tycker inte alls om handboll, eftersom att det känns som om man bara skulle springa fram och tillbaka hela tiden . Enformigt helt enkelt . Annars var skoldagen som alla andra. På andra timmen handarbete idag blev jag helt förstörd, jag var trött och hungrig, så då kom jag på att jag inte sku få fara hem efter skolan , utan hade istället 2 timmar volleyboll med flickorna.
Träningen gick helt okej , fast vi bara var 6 på träningen . Men vetni om en vecka sitter jag antagligen i bussen påväg någonstans i österbotten . Ser faktiskt massor fram imot det, kommer va en skitrolig resa ha jag påkänn!

Men nu ska jag kolla någon film och koppla av innan kvällens träning, måsh :>

Dagens

Publicerad 2009-03-15 22:16:06 i Bilder,



Dagens outfit bestod av:
Svart lång tröja
Blå-vit randig klänning
Svarta jeans
Guld halsband
Svart-guld ringarmband
Nya skorna :>

Kalasbilder kommer imorgon . Söta barn !

JAHH

Publicerad 2009-03-15 21:37:58 i Allmänt,

Platina arbetet på 8 sidor klaart ! FREEDOME . Oj vilken skön känsla dethär var .

Kommer nog inget långt bildinlägg, men min favoritbild kommer in om en stund , så hold on (;

KISSES

Barnkalas

Publicerad 2009-03-15 17:50:33 i Allmänt,

Min dag har bestått av att ha vaknat runt 1100, sett på tv och varit på barnkalas, skoj !

Det var min styvmors barnbarn som fyllde år , 6 och 8 år gamla blev de. Söta ungar ! De fick en massa paket som dom öppnade direkt de fick chansen till det . Sen åt vi lite, de hade jäkligt fina kakor . Jag har aldrig själv fått sådär fina kakor, harm (; Nåja och så lekte de lite . Helt okej , skulle ha kunnat vara värre.

Nu ska jag snart sätta igång med att jobba på min platina projekt. Det ska vara 6 sidor långt, texten då , och det ska vara inne på tisdag . Jag har två sidor klara och har ungefär all fakta där redan , bra ! Har ingen aning om vad jag ska göra åt saken. Får kanske lägga en metall till dit för att få mer fakta. Hmm , skulle inte alls orka . Vill bara lägga mej ner i min säng och kolla en film , men nej . Det får jag inte idag. BLÖ !

Kommer in bilder från kalaset senare , har några sockersöta bilder där med !


Hoppas ni haft en bra söndag hittills :)

Nu blee de kväller

Publicerad 2009-03-14 23:15:58 i Allmänt,

Kvällen gick ut på att jag gick hemifrån jäkligt sur runt 1800 efter ett gräl med mamma. Gick till Jossan och där försökte vi få igång deras Wii apparat, men utan framsteg, så vi kollade på Madagaskar :) Jag blev kär i ekorren. pfuff !
Efter att filmen tagit slut och att Jossan varit ut och gå med Linas hund ringde Ewe och frågade om vi ville komma dit . Så vi fixade skjuts och poff, så var vi där. Vi spelade Wii , som Ewe faktiskt fått att funka, med hjälp av 3 pojkar så . Och annars satt vi bara och talade och så spelade vi lite fotboll , hah. De som var där var Jossan, Ewe, Totte, Matte, Simon och jag. Riktigt lyckad lugnt lördagskväll :)

Nu ska jag antagligen kolla någon film eller serie eller något och sedan sova, för imorgon ska jag på barnkalas, tjoho!

Godnatt . <3

Gårdagen

Publicerad 2009-03-14 15:19:09 i Allmänt,

Nu har jag då samlat krafter till att fixa dethär inlägget (;

Skoldagen var nog ungefär som alla andra, bara att jag slutade 1300 , vilket var skönt . Kom hem med bussen då och gjorde lite smått och gått, sydde bl.a. en kjol . Visste inte riktigt vad jag skulle ha på mej på kvällens Bratz-party så . Och svarta kjolar kan man alltid ha. Nåja, runt 1600 for jag till Lina och valde kläder till mej. Det blev en svart kort kjol (lånade av Susku) en grön topp och en blå tröja . Lite svårt att få det precis som min Bratz hade , men det gick ju bra iaf. Vi var där hos Vicis lite sent , lite över 1800 . Och vi alla hade lyckats superbra med att få oss att se ut som dockor ;)
Kvällen blev jättelyckad med god mat , massa skratt och filmer . I slutet av filmerna var vi alla lite dåsiga , men men , så brukar det ju bli . Dessutom var det fredag, och då är man oftast slut, förutom om det är fest (;

Igår hade jag lösögonfransar, och jag tycker mina ögon blev jättecoola. Önskar att jag hade så långa ögonfransar hela tiden . Det skulle ju antagligen bli lite jobbigt imellan med glasögon och så , men tufft sku det vara . Och jag som inte är van att använda lösögonfransar tyckte de var tunga och de var ganska jobbiga att lägga dit, men det va värt det .




Måste bara nämna att gårdagens efterrätt var härlig ! Maräng , choklad och åter maräng, perfekt !

God Lördag

Publicerad 2009-03-14 14:41:30 i Bilder,

Skönt med lördag !  Har sovit länge och gott , och blev väckt av Susku som ville ha mej till stan . Åt lite cheesecake som min styvsyster har bakat (gudomligt, blev nu snål igen så jag går just tillbaka och äter mer) och sen for vi till stan . Där gick vi omkring i det härliga soliga vårvädret tills det mulnade till, och då gick vi och satte oss på ett café .
När vi suttit där en stund ringde jag runt till ungefär hela min familja tills min styvsyster kom efter mej , och sitter nu här .

I stan köpte jag ett par örhängen som var på rea . Skulle antagligen inte annars ha köpt dem , men jag har en såndär grej i mej att om jag hittar något som är fint och billigt måste jag köpe det .



Härligt väder!


Gårdagen var kul, kommer mer om det senare. Så om ni är intresserade av bilder, kika in igen (;

Sippan

Publicerad 2009-03-12 19:39:55 i Allmänt,

Restaurangen Sippan här i Ekenäs måste jag nog säga att har jättegod mat ! De har inte så stort urval , men bra rätter för det ! Jag åt en biff , och oj vad den var god . De andra i min familj var också jättenöjda med maten .
Rekommenderas :)



Restaurangen är vid Ekenäs torg :>

Nya skoor .

Publicerad 2009-03-12 17:04:57 i Bilder,

YAY ! De är fiina , och jag gillar dem maassor . Dessutom var de på 60 % rea, så det gör dem ännu bättre (; Har kostat 50, men nu bara 20€ så det var great !



Snart till restaurang .

Ha en fin kväll !

Geografi förhör

Publicerad 2009-03-12 12:09:22 i Allmänt,

Övar på sådant nu , jass .

Tidigare idag har jag varit och räknat poäng på volley turnering , gymnasie flickor och de vann alla sina matcher, grattis !

Efter skolan idag ska jag och Jossan gå på stan , jag ska köpa skor och duschcreme . Och lite före 1600 ska vi gå och spela volley .

Ikväll ska vi med familjen gå på restaurang :> händer inte ofta, men vi ska gå och kolla läget på den nya restaurangen i ekenäs , Sippan , som den heter .


Men nu ska jag ge me av, läsa lite geografi till här före förhöret , tja !

Calling out winter

Publicerad 2009-03-11 19:39:49 i Bilder,

Otroligt trött på dethär vintervädret ! Idag har det dessutom varit det värsta, slaskigt och vått . Måste säga att jag hatar det . Att måste se sej för vart man än stiger så man inte hamnar i en djup vattenpöl , mysigt..

Idag har jag inte gjort mycket. Skolan var ganska lugn , eftersom att 9orna var i heureka , som är ett vetenskapsmuseum i Helsingfors . Slutade runt 1500, efter en hel dag med läsämnen . Gick till pappa och satt och pratade med honom en stund . Sen gick jag till Lindex och köpte ett par söta trosor , och så lite födelsedagspresenter, det blev riktigt bra (:
Lite före 1700 gick jag till vår träning som vi hade i Sportten , och vi hade Bodyattack , som oftast är grymt tungt, men också grymt skönt efter ! Men mina ben mådde inte så bra , men det har gått över nu. Här hemma har jag duschat och ätit och det är ungefär allt. Och ja, så har jag läst lite geografi eftersom att jag har förhör imorgon.

Jag vill ha en tatuering ! Janina från skolan har just lagat en tatuering som är coool ! Och jag vill också haa . Det jag sku vilja ha är ett kinatecken som betyder hope. Har suttit och ritat in olika kinatecken nu på min arm . Kan visa snart (; Vore tufft !



"Tatueringen" är ditritad , och den är lite ovanför min handled.

Tisdag

Publicerad 2009-03-10 21:28:05 i Bilder,



Har inte hunnit blogga ännu idag, tyvärr . Men nu ska jag skriva ett snabbt inlägg och sen sova .

Min skoldag har sett ut ungefär såhär :
- skola
- hem , äta , läsa bok
- Susku's place
- åka buss till stan
- dans
- simma med Ewe
- hem och äta , nu här

Ointressant och inget speciellt , därför blev det såhär ! :D

Haha , på fredagen ska jag på "Bratz-party" , som Vicis ordnar eftersom att hon fyller sweet 16 <3. Tjejkväll är det ju då förstås , och vi alla ska ha med oss var sin Bratz som vi klätt på , och så ska vi klä oss likadant och sminka oss och fixa håret lika . Kommer bli riktigt roligt ! Antagligen kommer vi alla ha sjuka magmuskler på lördag efter allt skrattas, så brukar det iaf vara ((;

Sov sött , puss !

Gokväll

Publicerad 2009-03-09 17:43:37 i Bilder,

Snart ska jag fara iväg till träning i västerbyhallen, närmare sagt om 1½ timme. Tills dess ska jag ta det lugnt så jag orkar ge järnet ikväll ! Ska mysa här hemma med mammas nylagade vispgröt, delikatess ju !

Usch . Jag ska tills någon gång i april ha en svensk och en finsk bok läst. Trevligt ju ! Nåja, men jag har kommit ganska långt i min svenska bok redan så .



Vipssgröt & fläta (:

Hömptidöm

Publicerad 2009-03-09 15:03:40 i Allmänt,

Ny vecka då igen , och veckoslutet gick allt för fort . Riktigt hemskt ju , man hann knappt njuta av det .

Skolan var som de flesta andra skoldagarna . Började med gy , och vi hade futsal men utan regler, så det var riktigt roligt . Efter det historia och matta . Inget speciellt .. Efter maten hade jag handarbete och jag fick hem mina glansiga byxor (; och började med en ny grej , men vet inte vad jag ska kalla den . Ungefär samma modell som på en hoodie med dragked, men utan huva .

Ha en bra dag ! :)

SooTired

Publicerad 2009-03-08 21:02:04 i Allmänt,

Otroligt trött är jag nu , efter ca 6 timmars nattsömn så är det väl okej !

Jag for ju som sagt till stan och till gymmet, och efter lite blondimoments från vissa håll var vi där inne (; Tränade ca 2 timmar, och sen gick vi till Vici och duscha . Då ren började jag bli trött . Och så åt vi där, hade inte riktigt ätit på länge så . Lite före 2000 var Suskus träning slut , så vi gick och mötte henne till tågstationen och sen till Vici och se på film och ta det lugnt . Jag kom just hem med Suskus mamma , som var snäll och kom efter oss . Och nu sitter jag här ,snart påväg att gå och sova, skönt ! Behöver en lång natts sömn . Och imorgon bitti direkt när vi kommer till skolan har jag 2 timmar handboll , usch !



Godnatt <3

Svar

Publicerad 2009-03-08 20:49:58 i Allmänt,

Ni som undrar med vilket program jag redigerar mina bilder, så det är med Picasa 3 . Ett program som inte är ett dugg svårt att använda :) ! 



Och ja , det finns att ladda ner . Tyvärr kommer jag inte ihåg adressen dit . Och det är helt gratis . Men om ni söker på google hittar ni det säkert .

Armband

Publicerad 2009-03-08 14:54:51 i Allmänt,


Mina favoritarmband sku jag tro

Måste vara min favorit accessoar . Jag använder armband nästan hela tiden. Så om någon vill köpa en present jag faktiskt kommer använda och tycka om , köp ett fint armband (;

Back back back it up

Publicerad 2009-03-08 14:30:52 i Allmänt,

Bra ny låt jag inte hört förut, heter

Left Side ft Sean Paul - Back

It Up





Jeajea .


Gårdagen var riktigt okej. Vi vann matchen mot Valtti 1-0 , och Ida skjöt matchens ända skott långt ifrån rakt upp i krysset, snyggt !

Var hemma ca 2030, lite senare , och sku vara och bowla 2100 , så det blev jättestressigt. Men jag hann iaf . Fick bara hoppa i duschen , klä på mej snabbt och packa min kass och hoppa in i bilen som Suskus bror Daniel körde och raka vägen till bowlinghallen . Bowlingen gick intebraaa ! Första serien blev jag ändå andra av 4, men andra omgången sjönk min tur lite så jag blev sist, ojdå ^,

Efter bowlingen gick vi till Prisses och köpte flottiga , äckliga franskisar , fast ändå goda . Man mår alltid illa efter att man ätit mat därifrån , jag iaf !

Och så gick vi till Theo , satt där några timmar . Sen till Tommens för att andra skulle äta, och sen hem till pappa  ;) Somnade runt 0230 .

I morse vaknade jag med tur , eftersom att min väckarklocka hade sagt upp sej. Vaknade en halv timme före jag sku till kyrkan , så jag hann dit riktigt bra .
Efter kyrkan gick jag hem och tog en låång dusch . Hade egentligen tänkt duscha före kyrkan med det hann jag ju inte med . Nååja , sånt händer väl . Så tog jag det lugnt en stund och gick sen till klasslunchen vi hade i skolan för att samla in pengar till klassresan om lite mer än ett år .

Och jag kom just hem , har nu suttit här . Om någon timme kommer pappa efter mej så jag far till stan och sen till gymmet med Vici . Jag tycker om gymmet, eftersom att man får träna helt i egen takt , och då blir det oftast inte så mycket tränat, men lite iaf (; Och efter det ska vi ta det lugnt med Susku någonstans , låter bra va ? :>

Men nu ska jag hitta på något . Hejjs !

Diudiu

Publicerad 2009-03-07 12:36:33 i Allmänt,

Lördag då . Sov till ca. 1000, och har sett på Scrubs sen dess . Har inte planerat på att göra något förän halv 5, då jag ska fara på match till Kisakallio, var vi möter Valtti . Vi har fått stryk av dem förut , men nu ska det svängas på steken (;

Och ikväll blir det antagligen bowling , bara jag hinner hem tills dess ! :D

Och nu ska jag berätta en rolig historia .
Jag hade tappat bort en fin scarf i skolan denhär veckan, jag hade fått av min mamma för ca. 2 år sedan. Och jag har aldrig sett en någon med en sådan. Och igår i bussen , såg jag en person med en precis likadan scarf . Så jag gick fram till personen , som då käftade imot och sade att det var personens egen. Och jag trodde inte riktigt på personen , så jag bad att få titta lite på halsduken , och oho. Så såg jag att den hade precis samma upprispningar som min egen halsduk hade haft . Så jag frågade lite varifrån den var och så , och personen sade att den var från en plats, varifrån jag är säker på att den inte är köpt . Och det hela slutade med repliken :
- Du kan nog få den om du vill ha den , men jag har nog inte tagit den !
Och så fick jag den och gick tillbaka och satte mej .
När jag kom hem skickade personen ett SMS och berättade att personen hade tagit den från såndär plats vi hade i skolan var efterglömda grejer var och att personen inte visste att den var min . Och bad om förlåtelse .
Så det var helt okej , men så kan det gå :)

Men back to Scrubs, bye !

Fredag

Publicerad 2009-03-06 18:08:06 i Allmänt,

Nu hemma på Axos dator, han är i duschen så dethär blir kort !

Efter skolan var jag då med Ewe, vi gick på café och gick sen och köpa glass .

Var hemma ca. 1430 efter några om och men , och sen städade jag lite och sen träning . nu här och ska till Jossan ,hejs ! :)

Sjola

Publicerad 2009-03-06 11:45:32 i Allmänt,

Sitter i datasalen , igen ! Har engelska och vi ska egentligen söka material om någon film , men jag tror inte riktigt någon gör det (:

Skoldagen har varit som alla andra, inget speciellt . Bara suttit på alla timmar , varit lite i min egen värld osv. Efter skolan , som slutar kl.1300 , ska jag antagligen gå på kaffe med Ewe , och sen kanske via Lindex om jag hinner, för jag borde få dendär födelsedagpresenten klar..  Men ingen stress med den .

Ikväll ska jag hänga med Josefine . Vi skulle egentligen fara och bowla , men det verkar passa bättre för de flesta om vi far imorgon , så . Det blir väl bara slöas hemma eller något :) Skönt det med ju!

Och vädret är HÄRLIGT idag ! Solen skiner , men snön smälter så det blir vått . Uschusch , men annars perfekt ! Saknar våren och sommaren oliiiidligt mycket . Vill använda sommar och vårkläder , utan att frysa !

Men nu kom läraren så gotta go , hejs !

Enrique Iglesias

Publicerad 2009-03-05 21:12:59 i ,

30.4 har vi ju den härlige Enrique här i Finland, Helsingfors, Hartwall arena . Visst, det är vappen , men det är också ENRIQUE ! Älskar hans musik , han har så många olika fina låtar . Och det kommer vara svårt att hålla tårarna när han sjunger Hero , snyft !



Hottie !

Thursday

Publicerad 2009-03-05 19:38:53 i Allmänt,

Veckans ända torsdag idag , wow! 

Dagen har gått ut på att vara i skolan , 1½ h volley med pojkarna, 1 h 15 min volley med flickorna och sen hem . I duschen , och sen kom jossan hit ! Vi såg på en film som heter Babysitters, lite annorlunda än vad man hade tänkt sej (; Och nu kokar jag ägg för att sen kunna äta mina tortilla . Och jo jag vet att många tycker att jag är konstig som lägger antingen ägg eller banan i tortilla, men gott är det ! :D

Försträckning i mitt vänstra lår fick jag igår . Inte skönt alls ! Tar sjukt varje gång jag lägger vikten på benet , och det är ju oofta !

Annars har jag fått 3 nya lediga hyllor i mitt klädskåp idag, så det är jätteredigt nu . Eller iaf inte lika trångt som förut , och det gillar jag . Flyttade nämligen alla mina träningskläder till hjälpköket, och jag har ju en hel del av dem . Så nu är mitt rum redigt igen , skönt .



Tror inte det har varit såhär redigt förr, någonsin ! (;

Irriterad

Publicerad 2009-03-04 19:33:01 i Allmänt,

Usch vad det kan vara irriterande att bara se på mänskor som inte kan bemöta andra glatt . T.ex. om någon kommer fram och ger en en komplimang, kan man inte bara säga tack då och le tillbaka , istället för att se elakt se på människan i fråga eller låtsas som om man inte skulle förstå vad människan säger och då titta bort . Jag , och säkert många fler, blir störd på sådant . Att inte bara kunna bemöta någon snäll person vänligt , för att istället verka cool och skita i vad personen säger . Och en sak är säkert, det är faktiskt inte coolt att vara elak! Coolt är om man vågar vara säg själv och vågar säga vad man tycker men ändå vara snäll. För vem vill bli elakt bemött ? Ingen!




Glaada vänner (;



Dethär inlägget är nu inte om mej , jag har bara sett på någon som gjort så till en annan person , och jag är grymt irriterad ! Nämner inga namn :)

Datasaal datasaal

Publicerad 2009-03-04 13:51:58 i Allmänt,

Sitter här nu återigen,skriver denhär gången om en film , Never Back Down , jag ska ha föredrag om snart igen .

Det kommer bli riktigt lyckat har jag påkänn . Den ska vara på engelska , men det klarar jag nog antagligen (:

Kemi

Publicerad 2009-03-04 12:56:38 i Allmänt,

Sitter här igen och skriver om kemi , jassjass . Platina är naais ju . Sådan vigsel ring vill jag ha , vink vink (;

Jeajea

Publicerad 2009-03-04 11:02:22 i Allmänt,

Sitter i skolans datasal igen och nördar mej :) vi har just spelat ett slags geografi spel , men det orkas inte mer . Menattjååjåå . Vi har nu rast nu , men borde snart ge mej av till moddan . TOFFT .

Efter skolan ska jag bli på stan någon timme, sen träning i sport10 med laget och efter det till gläntan på ungdomskväll, den är obligatorisk -. jihu .


Mandy

Målning

Publicerad 2009-03-03 21:52:19 i Allmänt,

Har nu bestämt mej att jag snart ska måla mitt rum alldeles vitt på tapeterna (: Jag har nämligen nu 3½ vägg lila , och 2½ vägg vit, så jag vill ha allt enfärgat nu . Sen sku det passa bra med ett nytt överkast, ett mörkbrunt sku jag vilja ha (:



Haha, en rolig GAMMAL bild, men här ser ni iaf den halva lila/vita väggen jag har (:


Dethär har jag kollat in längelängelänge, och vill fortfarande ha det . MÅSTE till ikea !


Och så 2 sådana till , vad sägs?

Tröttaste

Publicerad 2009-03-03 21:11:42 i Bilder,

Mina armar orkar knappt skriva efter att jag nu varit duktig och dansat 1 h och simmat 1 km . Strongt säger jag . Är jättenöjd med mej själv, eftersom 1km är det längsta jag någonsin simmat i ett sträck .

Före jag for och dansade satt jag med Bia på "födelsedagskaffe" och skvallrade . Riktigt skojigt ju (:


Har använt min härliga WESC skjorta idag . Märkte igen att jag faktiskt tycker mycket om den !

Pittn i pant

Publicerad 2009-03-03 14:54:41 i Allmänt,

Sitter nu här med Jossan , vi har ätit som hästar som vanligt o jag ska snart ge mej av till stan och hon ska snart ge sej av hemåt tror jag . Såå nu hinns det inte skrivas mer (:

Ikväll blir det dans och simning . shnamo


Mandy

BSB <3

Publicerad 2009-03-01 19:15:15 i Allmänt,



Haha , jag har börjat gilla Backstreet Boys igen , de är ju bra ! Måste laddas ner NU .

Såhär minns jag dem, och då var jag runt 6 år gammal och kär i Nick Carter med detdär håret , hilarious ! :D

Eemo

Publicerad 2009-03-01 19:09:01 i Allmänt,

Usch vad jag har tråkigt ! Och när jag har tråkigt känner jag mej jätteensam . Och nu har jag jättetråkigt så jag känner mej jättejätte ensam , och det känns inte bra !



Kaffe latte <3

Lördagen

Publicerad 2009-03-01 16:49:21 i Bilder,

En riktigt rolig dag sådär överlag .

Vaknade tidigt eftersom att jag sku med ut till Bromarv för att hjälpa till lite på min styvfars bygge . Där bar vi tegel och annat tungt . Jag fick också köra mönkiä över isen (vet inte vad den heter på svenska) :D och det var roligt . Körde jättehårt ju !

När vi kom hem duschade jag och klädde på mej , hade lust för stora sköna kläder, så det blev en enorm lila t-skjorta och resten svart . Egentligen sku jag och Susku fara till stan då , bara för att gå när det var så härligt väder . Så jag for till henne , och hon hade klädkris så vi satt där en stund och funderade på hennes kläder som hon sku ha på kvällen .

Tiden sprang iväg , så vi hann inte till stan , så vi kom hit till mej istället . Jossan och Lina kom också hit då och de sku bli övernatten . Vi fixade oss för kvällens fest , och snygga blev vi (; Ett skede kom Nici efter oss och körde oss till Theo . Där satt vi kanske en timme och pratade och hade roligt , tills Nici kom efter oss igen . Tack massor Nici <3 Då körde hon oss till Backgränd , och där var vi tills festen stängde , ca 0100. Då fick vi skjuts hem med Tobias syster och for till Theo igen . Natten slutade med att Susku kom hit och sova , Lina for hem och Jossan till Anton . Så lite annorlunda än tänkt , men det gick ju bra iaf ! :)



Bromarv var fint ! Och så måste jag ju göra en snöängel i den orörda snön .
Dålig kvalité pga. fotat med telefon



Slödag

Publicerad 2009-03-01 16:27:27 i Allmänt,

Och så är veckoslutet just slut igen . Idag ska jag bara slöa har jag tänkt , se på scrubs, 90210 och kanske hänga med nån , bara jag samlar krafter till att ringa .

Har redan städat hela huset idag , och torkat golv, vad jag är duktig . Och i morse så vaknade jag med Susku , efter en natt med inte den bästa sömnen , eftersom att Susku gnisslar tänder, jihu ! Vi åt och diskuterade gårdagens fest (som det kommer mer om senare ) och så småningom for hon hem . Vad jag gjort idag ^,

 

Härligt väder hela veckoslutet !

PUSS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela