Amanda

Filmkväll

Publicerad 2008-10-31 23:44:36 i Film,

Den var kul . Vi var 7 pers allt som allt. Kulkul ! Vi kollade filmerna House of voices, Uhka ( på finska ) och You don't mess eith the Zohan ;) 2 första var skräckfilmer och sista var en riktig slöfilm/komedi , tjoho. Vi åt chips och godis och nu mår jag illa. Grreat! Annars var det helt mysigt och chill. Trivs med er !<3 tack för ikväll honeybunnies ;)

Bilder :

Susku , Mandy, Jesse och Oliver. Yayy<3


Jossan och Ewe ville inte bli fotade :/ 
                                                                                                                  (c) Fia

Filmerna :


Allt för mig nu. Godnatt<3

Mandy

Asos.com

Publicerad 2008-10-31 15:07:31 i Allmänt,

Alla dehär fina kläderna är från Asos, vill haa!

Fin t-skjorta, älskar färgen


Skulle faktiskt behöva en ny hoodie, dehär 2 fastnade jag speciellt för


Älskar ryggurrigningen på denhär, fin som festtopp !


Och igen en fin festtopp. Både axelbandet och spetsen i sidan gör den speciell , wau!


Är fortfarande lite kär i Uggs , men de känns lite tråkiga eftersom att jättemånga har sådana.


Tofflor är alltid mysiga till vintern. Denhär tofflan är gjord av äkta fårull, mjukt !

Och mer shopping finns det ju förstås, gick bara igenom Asos.coms hemsida .

Mandy

Aktiv.

Publicerad 2008-10-31 14:15:27 i Allmänt,

Känner mej helt sjukt aktiv, har just städat hela huset och nu känns det rent och skönt ! Och före det en hel skoldag, eller den var bara 4 timmar , men ändå! Och jag vaknade faktiskt av mej själv i morse :O ingen väckarklocka ,och precis en kvart före jag skulle stiga upp . Så det passade ganska bra!

Ikväll denna härliga fredag ( SKIT VÄDER ! ) tror jag det blir någon slags filmkväll här hos mej ! :) hih . Är inte helt säker på vem som kommer, men vi blir kanske sådär 6-7 . det ser vi sen! Kanske det kommer bilder .

Och på tal om bilder ska jag nu lägga in alla bilder jag lovat :


Discojee ;)


 Smutsigspegel<3 Väskan är mörkmörkgrön!

Men nu ska jag gå efter mina sängkläder som är ute och sen bädda sängen , Pusshejj.

Mandy

WANT THAT BODY

Publicerad 2008-10-30 22:22:47 i Allmänt,

want that body , need that body..
Oh, nuuu .. Susku du vet va ja menar ! Ohohoh , hoppas de sku va fint väder någon dag ! :D hih. Ja tänkte annars ha filmkväll imoron.

SUSKU , <3

Dålig uppdatering.

Publicerad 2008-10-30 22:18:04 i Allmänt,

Sorrysorrysorry , har inte hunnit idag alls, har varit hemma på dagen sådär 45 minuter, och det gick ut på dusch och fixning inför disco.
Skolan var helt vanlig, hade hissa och hälsokunskapsprov . helt ok gick det väl . Efter skolan satte jag mig i skolans soffor sådär 1-2 timmar och läste till morgondagens biologi prov -. Kvart före 4 hade vi volley träning med skollaget. Några pojkar från gymnasiet joinade också för vi var så några. Helt bra gick det , vi var bara 3 av flickorna på träning och 3 pojkar så det blev lite mindre lag men bra gick det ! Wei. Efter det hem , snabb dusch , bestämma kläder och sen på DISCO ;)
Haha , det var disco i ekenäs finska skola idag , haha däänsdääns. Har inte varit på disco på sådär 3-4 år! Så gamla minnen kom upp . Nåå , vi dansade i sådär 3-4 timmar så benen är nu sjuka , hih. Kom hem 10 tiden ,läste på prov och lagade mat. Ris och stekt ägg, konstig kombination för att vi hade inte egentligen någon mat hemma ..

Haha, en funny grej med Jossan idag före volleyn var att vi dansade i bara trosor i skolans allmänna rum. Haha , tror inte att alla gjort det inte ;D Haha, wehadfun babe <3 Tack för att du är kul!

Men nu borde jag sova om jag alls ska orka upp imorgon , och mina ben behöver absolut vila! Usch , sjuka är de ! De kommer imorgon någon bild från discot , telefonkamera så inte så bra kvalitet, men något iallafall. (orkar inte nu ^^, ) Godnatt alla sötisar<3

Mandy

Oh .

Publicerad 2008-10-29 19:59:08 i Allmänt,

Susku har varit här en stund nu , vi har slöat ! Vi skulle egentligen på träningen men ingen skjuts så vi orkade inte, egentligen skulle vi träna här hemma men , hehe , slött shack!
Annars har vi bara suttit, lagat en ny blogg, tagit bort den och skrattat. Jag har också försökt koncentrera mej på att läsa på prov men det gick nu som det gick ! Borde nu läsa lite allt möjligt , och printa från internet ! Woho . Tråkig kväll framför mej -.- Men nu måste jag nog gå , heis - <3

Mandy

Stressit -.-

Publicerad 2008-10-29 16:34:34 i Allmänt,

Dejten med Susku var kul , vi hade bra connection lixom ! Haha ;D Vi satt på Madicken från 3 till lite över 4 . Jihu , åt mackaa och drack kaukau. Sen åkte vi hem med Suskus mamma . Jag och Susku härjade med bilsätena, haha , slöa ? Nää vadå?

Gick hem , rusade in av en viss orsak (A) Kokade sen majs som jag köpte på stan , I <3 Majs. Åt hotdog och läste lite hälsokunskap som jag också borde göra nu men det är inte så intressant och Susku skickar dessutom låtar till mej på msn så. Hih .

Favorit låt just nu : T.I. - Whatever you like, ohh. Får bra känsla av den!



Skön låt! Men nu hälsokunskap , hissa, religion och modersmål, tjoho...
Tror jag ska sticka mej in till stan idag på en träning, får se om orken räcker. BYEE ♥

Mandy

Skolaa .

Publicerad 2008-10-29 13:50:15 i Allmänt,

Sitter nu i Handelverket och har modersmål. Vi har just sökt om Danmark, vi ska ha ett föredrag på fredag. Hoppas det blir bra , men det tror jag nog eftersom jag jobbar med så duktiga flickor ;) smörsmör!

Annars har skoldagen varit normail, som alla andra. Dubbeltimme spanska och matta var inge kul :( Men nu ska jag fara, ska på dejt med Susku ;) Uh , honey , är nervööös ! Är lite sådär småkär (A)

Men nu byye , <3

Mandy

Mamamamaa

Publicerad 2008-10-28 20:31:40 i Allmänt,

Träningen va jees , tung men skön känsla nu efter!
Kom just till mamma , hon visade vad hon köpte i Rom . Jag fick en väska , hihi. Den är ganska bling men cool . Kommer in bild på den senare. Hon hade köpt 2 väskor själv som jag kommer att låna , hihi. Och några halsdukar som jag också kommer att låna. Wihu !

Annat jag gjort efter träningen, hmm . Burit ner alla mina 100 väskor från pappa . Tappat min hörlur plupp , så nu funkar inte ena , braMandy! , Kopplat Axos gamla högtalare som är bättre än mina, han vet inte att jag har tagit dem (6) Haha, evil !

För övrigt borde jag packa upp , men det är typ det tråkigaste jag vet, hatar det, påriktigt!

En kompis till mej ska nu lära sej dansa genom att kolla youtube videon , lycka till dude ! Boys who dance<3
Här är såndär tutorial video:


Jeesjees , men nu ska jag duscha .

Mandy

Åhåhåh

Publicerad 2008-10-28 17:41:36 i Sport,

Sov för typ en timme sedan,  sköönt! Sen kom Axos kompisar och ringde på så då var det slut på friden. Hehe . Nåja , skulle egentligen läsa biologi , men jag somnade. Det var kanske inte så värst intressant.. Men har nu läst lite över 1/3 så det är bra. Har bara 3 prov denhär veckan , mysigt..

Gjorde just mej i ordning för träning

Sport bh - Casall
Tanktop - GinaTricot
Hoodie - Wesc
Byxor - Soc

Jepp, allt för mej nu , annat än att jag är jätteglömsk idag . Känns konstigt..
Träning om 25 minuter, hejs<3

Mandy

FOOD

Publicerad 2008-10-28 14:39:45 i Allmänt,

Oh, I love food !
Skolan idag var rätt vanlig, hussa på morgonen , lagade pita bröd med Denna, vi hade skitkul med Allo ! Sen engelska , vi kollade Crocodile Dundee , och sedan kemi, koncentrerat räknande och tänkande. Sen gymnastik 2 h , aerobic. Det var helt kul. Endel moves var lite skrattretande men kul ! Efter det skulle vi egentligen ha en timme historia men vi behövde inte gå på den , skönt. Så jag traskade hem och duschade. I duschen planerade jag dagens mat , och vad jag ska göra. När jag var klar klädde jag snabbt på mej och gick till butiken och köpte GOOD mat! Köpte bla. majs och grynost. Mums, det åt jag när jag läste till prov för en stund sen; hissa. Tråkigt!!! Sen höll jag på och somna, så jag tänkte att jag skulle packa mina saker ( ska till mamma idag ) och sen sova en stund . Efter packandet var jag pigg igen så ingen sovning behövdes! Så jag satte mig här .

Senare idag ska jag laga pitabröd ( igen ) med kycklingfyllning , till mej och min bror . Pappa for till landet och jag måste äta mer före min träning på sport10, annars dör jag! Och efter träningen ska jag till mammaa <3 . Hon den skiten har varit i Rom och är säkert brunare nu igen och har säkert shoppat ... Vill också!!

Hihi det var något smart jag hade tänkt skriva hit men nu är jag helt klart inte lika smart mer! Nånej, nu blev jag slö, så bäst jag slutar skriva då ! Ha en skön dag .

Mandy

?

Publicerad 2008-10-27 20:06:41 i Allmänt,

Hur kan man hata någon för att man tycker för mycket om den?

Konstig känsla ! waaay för konstig.. Har känt mej sådär ganska bra till mods nu några dagar men nu är det tillbaka som det varit. Nåå , hoppas det bättrar igen!

Men nu hör ja att berättaren i Desperate Houswives kallar på mej , heips<3

Mandy

Normal

Publicerad 2008-10-27 17:23:02 i Allmänt,

Inget speciellt idag, skola, dans och hem . Suttit vid datorn och chattat och ska snart äta . Sen ska jag träffa Robbe en stund och sen hem till måndags TVn , Topmodel och Desperate houswives. Tjoho !  Har just lagat mat: kokat ris och stekt gris , hoppas det är gott ! Pappa och bror kommer snart hem och då ska det ätas , mums :)

Ett mål i mitt liv är att lära mej ordentlig booty shake . På dansen idag diskuterade vi hur coolt det skulle vara att kunna shaka sådär riktigt ordentligt . Skulle jag se någon som kan det så skulle jag bara : WOW !
Kolla nu , urcoolt:


Haha nu värkar det säkert som om jag skulle sitta och titta på sånthär 24/7 , men jag lyssnade på Beenie man och sen for jag bara vidare! Hihi .

Men nu mat >

Mandy

Houh

Publicerad 2008-10-26 21:00:07 i Allmänt,

Träningen var SKITTUNG! Första gången jag var på Bodypump så det var lite annorlunda, imorgon har jag sjuka armar , jag lovar ! Annars sitter jag nu bara och lyssnar på någon mystisk techno musik som min bror skickade till mej och funderar vad vi har för läxor tills imorgon , och orkar inte vända mej om och titta i mina häften . Jobbigt såntdär !

Men ja , det blev ett kort inlägg !

Goodbye!

Jag igår.

Mandy

Tänk om..

Publicerad 2008-10-26 16:05:26 i Allmänt,

Tänk om man sku vara rik , tänk så konstigt allt sku vara ,man sku kunna göra nästan precis vad som helst utan att måsta planera framåt så att pengarna skulle räcka sen ännu .
Som till exemple Britney Spears. Fick höra att hon använder 15000 kronor i veckan på sin tränare. Sjukt tycker jag! Jag använder lixom högst 40 € i månaden . Och det är redan mycket!
Och tänk shoppingen , man skulle kunna gå in i vilken märkesbutik som helst och plocka på sej vad man vill och bara köpa och gå ut. Om jag ska köpa märkeskläder (vilket jag sällan gör) måste jag fundera länge i förväg.

Men  nu har jag och Susku tänkt bli rika :) okej kanske inte sådär Britney Spears rik , men rika ungdomar! Hih.


Är man lika rik som Britney , varför klär man sej såhär då? Hmm..


Mandy

Mjea

Publicerad 2008-10-26 15:57:21 i Allmänt,

Hata aldri den du älskar..

Ska passa in på mej, hmm , ibland kanske ! Iallafall något jag borde tänka på nu och en period framåt ^,

Mandy

Dance

Publicerad 2008-10-26 14:11:12 i Allmänt,

Ohohoh, vill DANSAAAA ! Har suttit och kollat på youtube på några dansvideor nu en stund o VILL DAANSAAA !
Några bra dansfilmer :
Step up (1&2)
You got served
Honey
Save the last dance.


Ett klipp från Step up 2 , love it<3



Härliig ! En av låtarna som är med heter Timbaland - Bounce.

Allt för mig nu, fast det kanske inte var så personligt ;)

Mandy

God morgon

Publicerad 2008-10-26 13:52:11 i Allmänt,

Kanske inte riktigt morgon längre men . Vaknade typ halv 2 vintertid, vilket jag inte visste om , men så var klockan bara halv 1 egentligen. Okej inte så bara men jag vakade till typ halv 3 igår kväll här vid datorn, blev totalt fastklistrad vid chattning! Nåja , men när jag vaknade steg jag upp, duschade , och skulle laga morgonmål . Jag och min styvmor lagade hamburgare med stekt ägg! Skitgott. Hembakat bröd med hemlagade biffar. Gott och så mättande ! När jag skulle sätta mej vid bordet hittade jag ett kort på min tallrik och det visade sig vara min namnsdag idag ! 20 € , tack Christel och pappa . :) Och nu sitter jag här , chattar med Dani och borde kolla när träningen är idag . Kanske jag hittar på något annat än dethär. Men nu ska jag vara aktiv. Hejssvejs !



Mandy

Futisavslutning

Publicerad 2008-10-25 23:58:53 i Allmänt,

Kl. 1300 började den. Gick igenom alla EIF:s juniorlag, alla fick sina priser och sådant. 2 Dansgrupper dansade imellan.
Inget spec. Helt som de flesta avslutningarna .

Efter det match med pojkarna. Kulkul ! Hihi , men det gick som det gick , har inte rört en boll på över en månad så.. mjoo! Men nåja , vårt lag vann på straffar , fast lite fusk (A) Men shhh ! Skoj var det iallafall. Efter matchen kom jag och Ia hit och duschade och fixade oss, for sedan till Harolds och åt GOD pizza, som laget betalade , woho!

Det var allt med fotbollen .



Mandy

Kvällen

Publicerad 2008-10-25 23:57:16 i Film,

Denhär kvällen ,efter att jag var till Harolds, gick jag till uncan med Jesse och såna. Där satt jag och ugglade , halft sov i ca 45 minuter och gick sen till Vici , var jag tillbringade typ resten av kvällen. Där åt vi chips , spelade något spel och såg en film , Little miss sunshine. Skitsöt film , och mysig. Rekommenderas för flickiga myskvällar :)


Sen gick jag , Susku , Jossan och Vici ut på stan en stund och kollade läget. Hände inget som vanligt -.- Alla bara satt och endel körde mopo. Yay, Ekenäs.. Kom hem för en stund sen och har nu suttit här , inget speciellt men helt skön kväll ! Myskvällar behövs ibland :) Men nu borde jag gå och läsa lite bok , ska ha en 300 sidors bok klar om sådär 2 veckor, och jag läser inte ofta . Så måste tvinga mej till det nu . Godnatt<3

Mandy

Tjejkväll

Publicerad 2008-10-25 11:00:09 i Allmänt,

Som sagt, tjejkvällen var skitkul ! Kom just hem därifrån , var nämligen övernatt.
Vi åt , skrattade, åt och pratade , angstade ,åt och sminkade oss/ansiktsmasker . Haha skitkul var det. Tack för en härlig kväll flickor <3
Runt 12 tiden var alla trötta och typ somnade. Sen vaknade vi , 3 tjejer for hem och jag , Jossan , Lina och Susku fixade lite till , okej jag fixade inte så mycket för jag var yrvaken (A) Suskus föräldrar kom också hem nångång 1 tiden. Sen gick vi till Suskus rum , bäddade och lade oss ner och pratade och så. Och sen... ZzzZzZz.. !
 
Har sovit oroligt för jag orkade inte fixa något ordentilgt täcke och Suskus katt Frida skrapade på dörren säkert en time inatt. Lite irriterande var det ju nog! Jag for därifrån när alla andra just hade vaknat för jag ska på fotbolls junioravslutning om någon timme. Borde kanske fixa mej och klä på mej - men det är jobbigt. Efter avslutningen ska vi spela en match mot pojkarna i vår ålder , lagen mixas och sen ska vi till Harolds och äta pizza, MUMS !

Men nu ska jag skärpa mej och klä på mej ! Heejdå .


Mandy

Blåsigt

Publicerad 2008-10-24 13:03:44 i Allmänt,

Vädret här är grått och blåsigt , duggregn också. Oftast är jag på dåligt humör i detta väder , men inte idag. Tycker det är helt mysigt :) Passar bra för tjejkväll så man inte känner sej dum för att sitta inne om det skulle vara fint väder !

Men jep, ut/äta nu !

Mandy

Klockan 13.53

Publicerad 2008-10-24 13:00:42 i Allmänt,

Har just kommit hem från skolan och efter att jag var ut och gå en sväng med Robbe. Skolan slutade kl.1 , sen träffade jag Robbe och vi gick omkring och talade.

Idag vaknade jag första gången 5 , kollade klockan och konstaterade att jag fick sova ännu 2 h, vaknade efter 2 h , altså lite före 7 , och konstaterade att jag börjar först 9 så fick sova en timme till. Så var faktiskt för en gångs skull glad på morgonen, händer inte ofta ! Men gladhet gör att man blir långsam? Iallfall startade jag hemifrån 2-3 före 9 och vi började 9 , så lite brått blev det. Men jag hann nästan , ingen större skada skedd . Annars har min dag varit ganska normal , förutom att jag varit underligt glad! Fick också komme hem hit under en timme eftersom jag glömt ett häfte hemma, bra Mandy!

Och idag senare tror jag att jag ska söka mej ut på stan och leta efter något smått till Susku , hon har tjejkväll i dag så vill gärna ge något ! Har någon något tips vad man kan ge?
 Annars drar jag mig väl till sport10 på en 45 min träning , skönt att träna av sej och sen till Susku och äta massa skit! Mums :) 7 tiden far jag till Susku , hoppas pappa kör mej , annars flyger jag!

Men nu ska jag göra något nödvändigt, kanske äta. I like food!

Mandy

Faschinerad

Publicerad 2008-10-23 21:24:41 i Allmänt,

Altså faan vad jag blev faschinerad av lodjur just, de är såå fina . Älskar deras ögon. Skulle rita ett lodjur och jag blev bara och stirra på bilden , tror det blev mitt favoritdjur !

 
Såå tuffa ! Ett lodjur ska jag vara i mitt nästa liv ^

2 djur kvar , men de tar jag imorgon på timmen , orkar inte nuu . Hihi ..

Mandy

iPod

Publicerad 2008-10-23 20:44:21 i Allmänt,

Jag vill ha min iPod , den är hos Rampe ! Jag behöver den , är beroende av den. Usch , det är tyst utan den ! :/ men som tur hittade jag just mina hörlurar till min telefon som jag tror min bror har tagit för kanske ett halft år sedan, hittade dem iallafall i hans rum på hans skrivbord så !
Men om iPod, skulle villa ha en ny , 8 giga tror jag räcker. Såklart det skulle vara roligt med en sån som man kan se filmer i men en med bara musik duger för mej. Men det finns en ny modell av iPod nano som är skitsöt , ilikeit !

Visst är de fina? Gillar den mörkblå och den gula ! WOW .

Men nu rita igen :/ Küss !

Mandy

Stressiit , stress-stressiit

Publicerad 2008-10-23 20:31:15 i Allmänt,

Lite Mange Schmidt känsla? ;)

Ja, stressig dag. Slutade 2 ,halv 3 hade jag frissa tid. När jag kom hem till pappa , direkt till mamma efter kläder och sånt. Kom hem , till kinarestaurangen här och köpte takeaway , åt ,gjorde matta läxan (2 kapitel, HJÄLP) , sprang till bussen på ca. 4 minuter. Till langansböle på någon skriba grej. Var där några timmar och ritar nu djur till mitt artkunskapshäfte. Hade 22 när jag började för ca. en timme sen och har nu 13 kvar, so better keep painting -.- .

Ja , jag var ju till frissan idag. Jag sade att hon skulle toppa mitt hår och klippa det sådär 3-4 cm, men det blev närmare 10 :S känns det som i alla fall. Lite kort är det nog, och nu ser det hemskt ut, så som alttid efter att frissan fixat det, när de inte vet hur man vill ha det . Så har gått med håret fast hela dagen. Men hoppas det växer ut fort igen.

Skulle egentligen på volley träning idag, men hann inte , jag måste äta och laga läxor. Mums , CHINAFOOD<3 Åt friterad kyckling och ris, bäst ! Oj oj vad jag njöt . Men inte tänka på det nu för då blir jag bara hungrig!

Och plötsligt blev klockan 10 över 5 , bussen gick kvart över, så lite springning efter maten var ju skönt . Och i langansböle (gläntan) var det lugnt och skönt , inget speciellt , bara lite stress över läxorna .. Men hoppas jag hinner få det klart . Hinner lite imorgon på timmen ännu . Men ja ,kanske det kommer ett inlägg idag ännu , får se hur jag hinner. Byee <3

Mandy

Leona Lewis - Bleeding love

Publicerad 2008-10-22 19:40:16 i Allmänt,



Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater than the risk that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love

Sömntutor.

Publicerad 2008-10-22 19:18:09 i Film,

Jag och Susku skulle ju kolla film . Först skulle vi kolla Black sheep men den var inge bra , bara snuskigoch rå. Sen skulle vi prova på Sweeney Todd men vi märkte att den var en musikal så vi orkade inte med den heller. Sen blev det nu bara att se på The big bang theory. Men vi båda var urtrötta efter all innebandy, så oj , vi somnade och sov i lite mer än 1½ timme tror jag. Men skönt var det ! Vi blev väckta lite före 8 av mamma, så åt jag och sen efter en stund for Susku hem. Shit vad det kan vara skönt att sova ibland. Och nu känner jag mig fräch av att ha ätit godis, chips och pizza idag. Nammm... Men imorgon träning igen då . Volley men hinner inte till sport10 . Skulle ju vara skönt . Men kanske jag tar en snabb träning på fredag.

Men nu borde jag packa , fråga runt om vi har läxor , tömma diskmaskinen och fundera över vissa saker. Adiõs .


Funniest show ever?

Mandy

NAMNAMNAM

Publicerad 2008-10-22 15:30:05 i Allmänt,

Nu ska jag och Susku äta godis , chips och paprika tuc kex , muuums ! :D Hihi , och kolla någon mysig film . Avundsjuka? ;)

Mandy

Blåst

Publicerad 2008-10-22 15:26:22 i Allmänt,

Gud vad det blåser , höll på att blåsa bort när jag steg utanför huset i morse med mina enorma innebandyväska påväg till bussen! Allvarligt, höll på att falla.
  Ja , som sagt hade jag en innebandy väska , altså måste jag ha gjort något med innebandy idag, jo TURNERING :D! Jag for till skolan till 8 och låg där i en soffa i knappt 40 minuter, och där imellan var jag via spanskan för att få mitt prov, 10, JEE! Men det var lätt.
8.40 startade vi men buss mot Dragsfjärd/Dalsbruk , någondera . Vi åt och sov och sånt i bussen ,skönt. Vi var framme 11 tiden. Då bytte vi om i ett minimalt omklädningsrum , 12 flickor med storstora kassar i ett omklädningsrum på kanske 6 kvadratmeter , mysigt. Sen kollade vi matchen mellan Kimito ( KSF) och Dalsbruk/Dragsfjärd.
Matchen slutade 4-1 till Dragsfjärd :P
Sen var det vår tur att spela. Vi spelade mot Kimito, och först fick de ett mål , och förstås ble vi då ledsna. Sen sköt Jossan int ett mål , och sen efter en stund tror jag Jenny gjorde ett. Och matchen slutade 2-1 till oss.
Ungefär halv 12 hade vi vår nästa match mot Dragsfjärd. Hård match! Först gjorde de 2 mål , sen var Sara tror jag det var ,och skjöt ett mål på dem . Och efter en stund blev de 2 mål till för deras del. Så den matchen slutade 4-1 till Dragsfjärd.
Men vi spelade rätt så bra tycker jag , då man tänker på att vi inte har tränat så mycket. Kom hem för en stund sen efter att ha varit med Susku på stan från lite före 2 till halv 4. Vi gick efter hennes borttappade plånbok, betalade hennes frissa, beställde frissa tid till mej , försökte söka jobb och satt och väntade på bussen i 40 minuter för vi årkade inte gå med våra väskor. Inga jobb fick vi , men vi ska nu fylla i blanketter till S-market om vi kanske skulle kunna få jobb. Det ser vi sen :) Vi åt godis och chips på busstationen , mums .
Jaa, altså frissa imorgon , har ingen aning om hur jag ska klippa mej , men antagling blir det bara att toppa håret .

Jebaa, men nu kom Susku så nu ska vi kolla någon film , baaaj ! <3

Mandy

Wihi

Publicerad 2008-10-21 20:42:29 i Allmänt,

Inte lika trött :) Kom just från träning, IGEN. Fatburning och nu känner jag mej bra ! Sitter nu här i underkläder och chattar och borde klä på mej . Kanske packa lite för morgondagens innebandyträning men det är tråkigt, tråkigt att ha tråkigt tycker jag! Idag fick jag annars en jättefin halsduk av Fia ! Melikey <3


Halsduk<3

Mums , min färdmat för imorgon , på resan till innebandyturneringen.
Chips, croissant, plommon, tuggis och så fixar jag några smörgåsar imorgon, nam!

JE!

Mandy

Tröttast!

Publicerad 2008-10-21 16:32:36 i Allmänt,

Jag lovar , jag är TRÖTTAST nu . Av alla i hela världen ,jag lovar. Har varit hela dagen..
Vaknade i morse och ville faktiskt INTE gå till skolan, kändes inte alls bra. Men steg nu upp i alla fall och fixade mej och åt. Till skolan , hussa, andra timmen skulle jag också ha hussa men hade innebandy träning istället , 9 PÅ MORGONEN. Trodde jag skulle dö, trött trött trött. Sen engelska och kemi . Sen 2 timmar innabandy till på jomppan. TRÖTT 3000! Och sen ännu historia , och efter det var jag så trött och hungrig att det kändes som om jag skulle falla ihop och skrumpna till ingenting. Var hemma lite före 4, åt och sitter nu här , tänkte kolla en film här just , bara jag skulle orka lägga på den ! så nu ska jag , som är trött , lägga mej i sängen just och försöka se på film , men jag somnar säkert :) Heis<3



Mandy

Hahaha

Publicerad 2008-10-20 21:57:17 i Allmänt,

Tänkte just äta upp mitt örhänge xD Trodde det var en mysliflinga , men som tur märkte jag att de var för hårt för att vara det, skrattretande ! :D

Mandy

Sköönt

Publicerad 2008-10-20 21:34:48 i Allmänt,

Fan va det var skönt att vara på träning ! Allt känns mycket bättre nuu. Men jag var helt slut efter den. Efter 3 timmar hård träning blir man ju lite trött . Kom hem, kollade tv. Det vanliga måndagsprogrammen , Topmodel och Desperate housewives, tjoho .

Sitter nu och funderar på allt från himmel till jord . Och blev just på bra humör igen efter en liten angststund . Hihi , tack du <3

Men nu ska jag börja gå och sova , är SKITTRÖTT! Så bye :)

Mandy

Ojojoj

Publicerad 2008-10-20 16:54:15 i Dagbok,

Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan er, Jossan o Susku . Ni är nu de 2 som får min vardag att vara rolig. Som t.ex. igår ! Hur roligt som helst!! Och Kimii förståss , han är också kul . http://www.youtube.com/watch?v=Ff_n85DVPVE&feature=related KIMIKIMIKIMIKIMIKIMI :D Hihi , Fantastic 3... some ;) INSIDE! Men iallafall , tack för att ni finns hanibanis<3

Idag vaknade jag 11 tiden , satt vid datorn och chattade med Tommi om massa konstigt . Sen åt jag, satt vid datorn lite till. Bytte om och for till Jossan för att sen bli inkörd till innebandyträning som började kl. 2 . Ojoj, innebandy är nog en skitkul sport , speciellt när man spelar mot pojkarna fö de är inte så klena så man kan tackla lite ! Ida hade vi skitfint spel i vissa tillfällen , i början i alla fall. Sen blev vi lite trötta och slöa . Och våldsamma! Hih (A)

Kom just hem , duschade , lagade mat, (fiskpinnar som jag brände :( ) och ska just byta om för att fara på träning igen . Sport10s Bodycombat, har inte varit där på länge så det blir skitskönt. Och sen också att få ut sin ilska , aaah. Kommer slå FULLT ! Tur att de finns såna saker som just Bodycombat och boxningssäckar , annars skulle någon vara nerhackad alltid då och då :) nånej , kanske inte!

En sak jag smakat på idag är en av de äckligaste sakerna ever ! :S Fiskpinnar som är råa på insidan , UJJJJ ! höll på att spy, påriktigt. Men nu ska jag byta om , byee !

Mandy

hmja

Publicerad 2008-10-19 18:51:52 i Allmänt,

Jag har funderat nu , att allt verkar gå dåligt för alla om man ser i förhållanden. I alla fall här i ekenäs. Människor är otrogna , bråkar, sviker och är annars bara elaka. Så altså är måånga människor ledsna nu..

Men ja, igår var jag bara hemma på dagen. Skrev i min dagbok som jag inte skrivit i på över ett halft år,  så det var helt kul. Sen var jag på en vigsel till Karis kyrka , måste eftersom jag ska bli konfirmerad. Sen hem , fixade mej , tog god tid på mej och sen for jag till Susku . Jossan var också där så vi pratade och var på datorn. Lite över 8 startade vi och for till Sara.
TJEJKVÄLL!
Vi hade jättekul. Vi skrattade som bara vad, dansade och fortsatte skratta och pratade flicksaker. Borde göras om!

Idag har jag varit arg. Finns flera orsaker.. Och så har jag sett P.S. I love you igen med Jossan och Susku :)

Men nu ska jag se på tv. Project Runway :) Bye.

Mandy

Lördag.

Publicerad 2008-10-18 11:53:06 i Allmänt,

Dethär senaste dygnet har varit speciellt . Har gjort så mycket olika saker . Var bla till Helsingfors igår och shoppade en topp och en tröja . Skulle egentligen inte shoppa något utan skulle bara fara med som sällskap.

Annars har det bara varit konstigt. Och svårt. Och roligt. Och inte så roligt. Och oroligt. Och allt möjligt .

Usch har en hemsk känsla nu. Jag vet inte något och jag vet inte vad jag ska göra och är trött efter en kort natt. Inget känns bra. Det skulle kunna vara 1 år sen. Då var allt bättre känns det som nu. Okej , allt känns bättre än nu nästan..

På torsdag var jag också och shoppa till Åbo ju. Köpte 2 t-skjortor, 1 par skor, 1 väska , 1 par leggings, strumpor.
Har shoppat mycket dehär veckan!
Orkar inte skriva mer , har egentligen ingen lust att skriva alls. HejheJ!

Ps. I love you!

Mandy

Aim gåing to ååbooo

Publicerad 2008-10-16 13:05:20 i Grejjer,

Just far jag. Är trött , men vill ha en ny hoodie ! Kanske en peak . Men de är så dyra, men också såå fina och sköna.
Kanske jag köper ett par stövlar också, sådana fattas i min garderob.

 

Jag nu :
Svart tanktop - JC
Bälte - Seppälä
Mörkblåa jeans - H&M
Och nu har jag en grå tröa från only och kanske jag tar mina fredperry skor .

Menoks ;>

Mandy

Svårt

Publicerad 2008-10-16 09:28:26 i Allmänt,

Det kan vara så jävla svårt när man vet att något som varit så bra, nästan perfekt, kommer att ta slut. Det är så jävla jobbigt för mig nu , får inget gjort och sitter bara i min egen lilla värld och tänker. Jag borde städa , fixa mej och äta men jag bara sitter och tänker.

Idag har vi dagsverktet. Ska städa huset så sen är jag ledig. Och sen höstlov fredag och måndag, det behövs faktiskt just nu för mej.

Har inte lust att göra något heller, ska till Åbo och shoppa idag men jag känner inte för det, och då är något fel !

Vill att alls ska bli som förut!

Mandy

Konsert.

Publicerad 2008-10-15 20:41:46 i Allmänt,

Var på en konsert idag , fin musik ! Där var ett pojkbänd som var så bra. Och en var snygg ;) Höll på att börja gråta av alla fina låtar men kunde hålle mej helt okej .

Jag försöker få in bilder från veckoslutet på bloggen men det funkar inte nu !

Mandy

Hate that I love you.

Publicerad 2008-10-15 20:37:51 i Allmänt,

En hemsk känsla är när man inte kan lite på någon man älskar och inte kan tro på vad de säger. Sådan känsla har jag nu. Jag vet inte vad jag ska tro och vill inte tänka på saken med det kommer upp i mitt huvud hela tiden. Hatar det! Och sen vet man inte vem man ska tro på , man vill ju kunna tro på alla. Och nu skulle jag inte orka tänka, skulle bara villa sova och sen vakna och veta att detta var en dröm. Orkar inte med problem. Det tar så mycket på energin. Och hela tiden har jag gråten i halsen nu. Jag skulle nu vilja vara helt känslolös och skita i dethär och gå vidare, men det går inte. Allt har varit på bra, men nu är det inte så mer, kommer säkert aldrig bli så igen , men jag slutar inte hoppas, och därför kan jag inte gå vidare. Och jag tycker om dej för mycket<3 Men jag vill inte! Vill bara glömma dej nu.




Blandade känslor.


 Låten för idag är Chris Daugtry - Home . Fin låt ! Hans röst är så fin , älskar halft hesa röster .

Mandy

Mammaa <3

Publicerad 2008-10-14 20:39:33 i Allmänt,

Hos min kära mor nu ! kom hir för ca. 1 h sen . Har nu packat upp , duschat och fått lite grejjer av mamma. Hon har varit till danmnark så jag fick 2 toppar/fodralklänningar , 1 chanel kajal och en  påse djungelvrål ! mums, har säkert ätit halva påsen redan.

Idag slutade jag 3 , hade orientering i gymppan och usch , tycker inte alls om det. Iallafall inte skolans, har inte provat på riktig orientering så. Men det gick helt bra så det var inte så farligt :)

Efter skolan gick jag hem och tömde min väska och gick sedan till Gigantti ! Där köpte jag min finfinfina hårdskiva och sen gick jag upp till Seppälä och köpte ett bälte och ett par trosor och ett hårspänne .

Sen hem , kollade lite film och åt, sen till sjuornas kväll och kolla men det var tråkigt så gick hem -> träning och sen hit :) ahh, skönt att vara hemma och ta det lugnt. Men nu har min bror glömt sin elsladd till datorn hos pappa så han vill ha min så fort som möjligt, men jag kan nog sitta här en stund än för jag sade 20 minuter . hihi! Gud vad djungelvrål är gott.

Mandy

Film/TV kväll.

Publicerad 2008-10-13 20:14:30 i Film,

Orkade inte med någon träning, och dessutom skulle jag inte ha hunnit för att klockan var redan 2 över 8 när jag kollade den , och träningen började 8 :/
Robbe var här och vi kollade Drillbit Taylor, började på den igår , såg den idag men har ännu heller inte sett den till slut. Och just kollade jag Topmodel , you wanna be on top? Idag föll Anchal ut, vilket jag tyckte var helt okej eftersom hon inte presterat så bra på senaste tiden. Men nu DHW ! WOHO, my evening is saved ;) Kanske det kommer bilder ännu från veckoslutet, har inte orkat lägga in dem på datorn ^ Tv:n lockar , Shelo.



Mandy

Hemskt!

Publicerad 2008-10-13 17:33:10 i Allmänt,

Det jag tycker är en av de hemskaste sakerna som skulle kunna hända en människa är att dens mamma/pappa/barn skulle ta livet av sig. Jag tycker det skulle vara så hemskt och jag har stort medlidande till alla som förlorat en person som varit nära på det viset. Skulle det hända mig skulle jag automatiskt känna att det skulle vara mitt fel, fastän det absolut inte skulle vara det. Och det skulle ju ta kål på en i längden om man inte skulle ha någon som stöder en eller om man inte håller sig stark. I sådana tillfällen är vänner och familj det viktigaste man har, för blir man ensam då skulle man antagligen bli riktigt deprimerad. Usch, självmord är faktiskt en hemsk sak , hoppas det inte skulle hända någon!

Finland är ett av de landen i världen som har största procenten av människor som tagit självmord, hemskt tycker jag!

Jag kände bara att jag måste kommentera något om saken!
R.I.P.

Mandy

sleepy.

Publicerad 2008-10-13 17:23:48 i Grejjer,

So tired, so so tired! skola 8-2 , hade finska prov och det gick helt bra antar jag . Hade också handarbete så fortsatte jobba på min oversize t-shirt men kom inte långt efter som jag skulle använda en symaskin som hela tiden var upptagen -.- men det var helt skönt att bara sitta och chilla!
Efter skolan hade jag innebandy träning i 2 h. TUNGT! Vi spelade mot pojkarna eftersom att någon hade roddat så våra träningsrider var på samma gång -.- . Nåja , men det gick helt ok tyckte jag. Jag själv hade helt kul , hårda närkamper mot Jontte och jag vann , L som i LOSER! Han då :)

Efter det kom jag hem  , duschade snabbt fasst jag velat duscha en evighet men skulle med Robbe till Gigantti för att köpa en hårddisk men jag hade sådär 5 € för lite så det blev inte av idag. Sen körde han hem mig, åt just kalops och sitter nu här och nördar mej. Jag skulle egentligen fara till Robbe idag ännu men jag ORKAR INTE! Tråkigt väder och är som jag sa, trött!
Men han kommer antagligen hit om en stund, så kollar vi säkert någon film och sen ska jag se om jag orkar dra iväg mej till träning , beror på hur utvilad jag är sen, för om det är så här blir det nog inte av! Men jag ser .


En grej jag skulle behöva är en ny innebandyklubba. Några snygga :

Från stadium, den blåa är min favorit !

Annat nödvändigt från stadium :
 
Till träning och vardag , Fredperry skorna var jag riktigt på gränsen till att köpa men då hade jag redan kärat ner mig i mina läder converse skor så .

Allt för mej just nu :) bye <3

Mandy

Shopping.

Publicerad 2008-10-12 21:11:00 i Grejjer,

Finheter från Urban Outfitters:


Fredperry rock<3 och stor mysig halsduk

Väckarklocka med iPod och väggklocka

Blåa chinos och HÄRLIG telefon!

Stickad vit topp och stickad tröja. iLike stickat till hösten!

Mandy

Finally!

Publicerad 2008-10-12 21:03:42 i Allmänt,

Jag har kommit in på bloggen men att skriva har inte fungerat. Frustrerande.

Så finally kan jag skriva ;)

På fredag var jag bara i ekenäs här med Ewe och Dani, på dagen var jag och tränade Bodycombat med Vici, riktigt kul.
Men kvällen ja . Vi gick omkring och talade, hittade några andra tjejer, talade mer. Sen for de flesta hem, utom jag och Ewe. Och Fia kom till stan så vi gick lite omkring . Sen hittade vi en Axel som var pratglad för 5 ( undrar  varför x) ) så vi hängde med honom , riktigt kul. Och runt 12 gick  vi hem och jag somnade som en stock!

Lördag morgon for vi till lande, vi städade hos farmor och jag fick 50 € för både min födelsedag och städandet.
Sen ner till vår stuga och var på datorn och se på tv och sånt . Idag har jag sovit , läst finska , packat mina grejer , kommit hem , sett 1½ film och ätit. Kulkul . så har mitt veckoslut varit, ointressant. Men ändå har jag hunnit fota lite men det kommer in imorgon eller tisdag tror jag. Nu ska jag se filmen till slut, byye<3

Mandy

Skolfotonaa

Publicerad 2008-10-08 19:14:31 i Allmänt,

Justde, glömde att säga det. Ska se om jag får det bra in på datorn !


Tycker själv jag har konstigt fake smile och konstiga ögon, men annars helt OK!



Klassfotot blev helt okej på alla tycker jag !

Mandy


Ingen kula → Hemmakväll !

Publicerad 2008-10-08 18:29:58 i Allmänt,

Jag skickade Reidar och frågade om han skulle till kulan , men nej . Så det blev en skön hemmakväll istället . Bara min bror skulle komma hem med en hårdskiva skulle jag ha massa filmer. Såå jag sitter nu här och skriver. Det kom just Australiens Top Model, men det värkade inte lika bra som Amerikas så orkade inte titta. Och nu kommer det the X-effect på MTV men jag tror jag har sett det så orkar inte kolla på det heller, kan lyssna ;)

En sak jag tycker är fel är att så många människor är så sjukt utseendefixerade.
Till exempel om någon är lite mer bredaxlad så tycker endel att hon är fet! Vilket hon inte då är , utan tränad. Och om de tycker man är fet då har de ju helt fel! För man är ju faktist inte fet bara för att man inte har en perfekt slank kropp utan något fett alls. Helt normalt för kvinnor att ha lite fett är det ju. Ett exempel är en tjej som gick i min skola var jättetränad, nästan sixpäck och så , men ändå inte för mycket. Och då kallades hon Feta- ochhennesnamn. Åh då blev jag nästan sur!
Och sen när människor ser någon på stan som de inte alls känner som bara är lite rund säger de: Fyfan banta! Då blir jag också sur, för vissa människor har det mycke svårare än andra med sådant. Och alla människor har inte lika smal benstom som andra , det beror ju mycket på det.
Ville bara säga det. Började tänka på det idag så.

Men nu tror jag jag läser lite läxor eller kollar någon film eller annat mysigt, chattar lite med Robbe kanske. Så byye <3 Skriver senare :)

Mandy

Holaa!

Publicerad 2008-10-08 17:38:29 i Allmänt,

Spanska provet gick bra , det var skitlätt ! Det gick på 1 timme och sen hade jag hååål.  Vad skönt , satte bara i sofforna i skolan och drack kakao , mums :) Annars har jag bara haft läsämnen idag, och väskan vägde ca. 2 ton! åh. Och sen hade jag ännu 2 böcker och 2 häften som hade blivit kvar från igår EXTRA. Så min rygg dog.

Var hemma lite före 4 , åt , läste lite bok för att få tiden att gå och sen for jag till Emmas pappas arbetsplats för att plocka skräp så vi fick lite pengar till klasskassan . Det var riktigt kul faktiskt, inte så tråkigt som det låter. Och på klassresa far vi troligtvis till Göteborg, shitt vad det blir kul isåfall ;) paarteey!

Kom just hem efter 45 minuters skräpplockande och funderar nu på att fara till stan. Orkar inte sitta inne för det är SÅ fint höstväder . Skulle vilja träna lite idag också så! Borde också packa , för jag ska till pappa imorgon . Men det är urtråkigt att packa.
 
En bra låt jag hittade just  : Pachanga - Loco , jee ;) . Men nu far jag , sheelo ! <3

Mandy

Español.

Publicerad 2008-10-07 20:17:08 i Allmänt,

Imorgon har jag spanska prov , och jag kom ihåg det IDAG! Åh, kan påriktigt INGET. Så borde inte sitta här och blogga. Men jag kan ju skriva lite spanska hit ;)

About me ;)
Hola! Que tal? Asi asi.
Como té llamas? Me llamo Mandy, y tú , como té llamas?
Vivo en Ekenäs, una piccola ciudad.
Tengo catorce años.
Me gusta hacer deportes.
Soy alumna de secundario.
Tengo hermano. :D WOHO, ni spanska talande läsare förstår kanske , ibland lönar det sig att kunna spanska !

Hah , men nu ska jag äta och läsa spanska , hinner inte riktigt skriva. Adiós!

Mandy

Intehemmadag.

Publicerad 2008-10-06 22:00:41 i Allmänt,

Har inte nästan skrivit något idag för jag kom hem först kl. 8 ikväll, såg på topmodel och perfekta kvinnor !

Slutade 2 idag, gick med Tavga för att äta, sen dans . Vi dansade till my rep och ching a ling ! Börjar gå riktigt bra. Efter det for jag till Robbe, vi chillade bara , kollade en film och jag somnade när han åt ^, 6 tiden for han på match , så jag gick hem , bytte om och for på träning till sport10 ! Bodycombat som var urskönt, fick ut all min anger ;) åh, och det var tungt och bra ! Ja , och efter det TV-time. Susku var här och se Desperate houswives , kulkul . Och så fick jag födelsedagspresent av henne , en SKITFIN marimekko handduk , rosa randig , TJOHO. Me like ;) Och sen pratade vi lite om hennes kryssning och annat. Och GHAD jag vill bort från lilla ekenäs och träffa nya människor ! ÅH. Vi bestämde oss för att fara till Sverige nästa sommar och vara där minst en vecka och bara shoppa , festa och chilla ! Vi hade nog planerat det tidigare men nu har vi typ bestämt oss .

Men nu är klockan 11 här i Finland, så borde gå och sova , börjar 8 -.- Godnatt<3

Mandy

P.S. I love you

Publicerad 2008-10-05 19:33:30 i Film,

Så bra mysfilm. Åh den är bara för härlig! Jag grät igenom ungefär hela filmen. Speciellt när jag har haft en emotional dag hela dagen. Jag fick filmen av Jossan till födelsedagspresent och såg den med henne idag. Vi båda låg och grät som små barn. Det var skönt att se den, vet inte riktigt varför , fick gråta ut ordentligt iallafall.
Filmen handlar om en kvinna som förlorat sin man. Han fick hjärntumör , och filmen utspelar sig på hur hon kommer över honom. En av mina favoritfilmer just nu!

Idag har jag annars för första gången provkört mina nya baggy jeans, de är ursköna! Mycket skönare än spända jeans !


Höstmörkermys:

Kakao!


P.S. I love you , <3


Baggy jeans . (:

  
Ljus.

Hihi, mys på alla fina människor :)

Mandy

Bilder .

Publicerad 2008-10-05 11:53:21 i ,

Några bilder från fredagen :


Piggelingar!



Vi sjöng singstar .


En trött jag!


Mina fina födelsedagspresenter!
En necessär
2 par underbyxor
2 par halsband
1 par

Födelsedaaag !

Publicerad 2008-10-05 11:52:36 i ,

Min efterlängtade födelsedag var inte den bästa.

På morgonen/dagen hade jag kul. Jag , Jossan och hennes mamma var till helsingfors och shoppade ! Skitkul var det. Vi gick omkring i butiker från 11 till 4 . KUL! Jag köpte ett par läder Converse skor, ett par baggy jeans ( 5€) och en eyeliner! Inte så mycket men. Sökte efter en väst men hittade ingen som jag fastnade vid så det fick vara!

Jag var hemma ungefär halv 6. Åt snabbt och bytte om, min brors kompisar sjöng för mej och det var ganska roligt. Och sen cyklade jag till stan, till en korg som heter Grillen, och där var det världens minsta schlagerfestival!
Det är som en helt vanlig schlagerfestival men att det är lokala människor som sjunger. Hangö , Karis och Ekenäs har alla en liten deltävling och sen de 3 som får mest med röster kommer med till finalen, som brukar va på No. 1 i Ekenäs. Och igår var det då första deltävlingen i Ekenäs och alla som var med var jätteduktiga! De som kom vidara var 3. Sarah Grönroos men Nothing else matters 2. Linn Gammals med I want you to want me och 1. Duktiga Tika som sjöng en bra låt , men kommer inte ihåg namnet. Grattis till er <3

Efter det hände det INGET. Skittråkigt hela kvällen.. Orkar inte ens skriva om det.


Love my nem shoes <3


Det var någon sorts marknad på Kamppis torg i Helsingfors. Den här maskinen var bara för hemsk !

Mandy

slut

Publicerad 2008-10-03 22:12:47 i Allmänt,

Tjejkvällen slut. Alla blev trötta och for hem , och jag saknade Robbe , och så kom han hit en sväng .Kvällen slutade inte det bästa , då menade jag riktigt slutet , för ca. 15 min sen.Åh, orka med endel personer...

Tjejkväll

Publicerad 2008-10-03 16:37:39 i Allmänt,

Weei, idag tjejkväll! :D 8 tjejer kommer hit och vi ska äta och sjunga singstar ! woho, gonna be like SO fun ;)
Har dukat fint och lagat mat och allt idag efter skolan , det är fint , och jag är stolt ! men ids inte skriva så mycket för Jossan sitter här och tråkar ihjäl sig på att titta när jag skriver. Till detta sa hon : mhmh AAAAJ  ;)
 
Kommer troligtvis bilder imorgon från ikväll!

Imorgon ska jag till Helsingfors med Jossan och hennes mamma och shoppa, ÄNTLIGEN! yee. + min födelsedag :DDDD!

Shenamoo ;)

Mandy

tamtidam

Publicerad 2008-10-02 21:33:45 i Allmänt,

 Kände för att lägga in några bilder från idag också :



Jag just nu i Ewes topp/tunika, som jag skulle ha på festen , men eftersom den blev inställd har jag den väl imorgon :)


Helbild

Nu ska jag ladda min iPod, tvätta mej och sen kolla lite serier, nighty night ;)

Mandy

Sent hemma.

Publicerad 2008-10-02 19:11:46 i Dagbok,

Åh kom hem idag först för ca. 1 h sen . Och for i morse lite före 8. Jobbigt. Men skönt att vara hemma iallafall.
Skolan var helt vanlig . Fick ett prov, kemi vilket jag fick 10- i . Slutade 2 och gick med Jossan och Tavga till en matbutik och sen till en snabbmatsplats. Där köpte de båda andra mat , men jag inget. Hade inte så mycket pengar med mej. Sen gick vi till skolan och kvart före 4 hade vi volleyboll träning. Det var första träningen och vi var hela 4 där. Hoppas vi i alla fall får ihop ett lag till turneringen. Efter den träningen for jag och mamma och handlade mat till morgondagen :) vi köpte lite smått och gott. Och kl. 6 for vi på en gympa till sport10 för omväxlingen. Träningen hetter mage&rumpa. Helt skönt men tungt , imorgon har jag sjuk kropp igen. JEE. Kom just hem , har duschat och nu borde jag äta.

OBS! för alla som var påväg till Cassus fest i hagalund, det är ingen fest pga. vattenläckage.

Har inte mer att säga , baai!

Mandy

Planer

Publicerad 2008-10-01 21:36:01 i Allmänt,

Som jag nämnt i tidigare inlägg så FYLLER JAG ÅR DENHÄR VECKAN , vilket jag är jätte excited över. YAY.
På fredag ska jag ha tjejkväll här hemma och fira mej och på lördag har Cassu fest. partii partii! Som tur vet jag redan vad jag ska ha på mej , har lånat en tunika av Ewe , den är grå och vit och är fin. Till den har jag troligen svarta leggings och smycken förstås! Ser fram emot dethär veckoslutet massvis , kommer vara skitkul! Kommer senare in bilder på min partyoutfit ;)

Dagens outfit :

Skor - Fredperry
Jeans - Micmac
Tröja - Topshop
Topp - Lindex
Halsduk - Julklapp
Armband - Lindex
Telefon - Sony Ericsson w800i tror jag ^,

Godnatt<3

Mandy

1 oktober !

Publicerad 2008-10-01 21:12:53 i Dagbok,

Äntligen. Oktober är faktiskt en av mina favoritmånader, dels för att jag fyller år och dels för att träden har så fina färger och för att det är så mysigt i höstmörknet. Regnet skulle ju kunna hållas borta men annars är det urmysigt och fint.
Idag har det varit riktigt höstväder. Det har blåst och regnat om vartannat. Usch , trivs inte alls i regn , man blir direkt så kall!

Vad jag gjort idag är att jag har varit i skolan , på stan med Ewe en stund för att kolla efter partykläder och köpa present till Cassu . (vi hittade en ;) ) Kl. 4 for jag hem och en stund senare kom Robbe hit och vi bara chillade. 7 tiden for han hem och jag for med på moppen till stan och jag var rädd för det var halt och regnigt och ruskigt , BLÄ!

8 tiden for jag till sport10 med Ewe för att testa på pilates. Det var riktigt avslappnande och det ländes i konstiga muskler. Men skönt att gå på på kvällen för man blir lite dåsig och slö. Svettigt var det inte .

Kom just hem och har ätit lite och duschat och så. Skön känsla nu! Men nu ska jag kolla lite annat, hej så länge :)

Mandy

EGO september

Publicerad 2008-10-01 16:24:01 i Allmänt,

Några bilder från september :

  EGO!

 
                                                                                                                                                                                                                                    

      Dålig kvalitet!

             

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela