Amanda

Träna!

Publicerad 2012-11-26 15:05:27 i

Denna träningsvecka har börjat bra med gymträning i morse med Cia som hade satt ihop ett crossfit liknande program, och det var riktigt bra! Förutom de tränade vi lite mage och cardio. Förutom gymträningen har jag dessutom redan cyklat ca 10 km idag, och mera träning ska jag orka med ännu ikväll. Jobbajobbajooobbaa!

Fredagspresent

Publicerad 2012-11-23 11:44:02 i

Med mina kompisar har vi satt igång en ny tradition, nämligen fredagspresenten. Vi ska i och med denna tradition varje fredag tillsammans gå och köpa varsin present till oss själva. Förra fredagen blev det för min del strumpbyxor och ett armband, dagens blev en trevlig skjorta från Lindex.

Yoga

Publicerad 2012-11-21 21:57:00 i

Förra veckan gick jag på en yogatimme på gymmet, och insåg där att yoga verkligen är bra för mig eftersom jag är så fast i vissa muskler. Tyvärr är yoga insatt endast en gång i veckan på gymmets schema, och eftersom jag tränar så mycket som jag gör skulle lite mer yoga göra gott. Därför har jag nu googlat lite, och har nu hittat yogaklipp på youtube. Så att börja göra korta yogapass åtminstona tre gånger i veckan skulle göra gott för kroppen. Vad tror ni? Något man borde satsa på? Allt man behöver är ju trots allt en yogamatta. Nedan ser ni ett exempel på ett kort pass som verkar riktigt bra.
 

.

Publicerad 2012-11-18 19:51:45 i

Veckoslutet har gått igen. På träningsfronten har det varit dåligt. Både fredag och söndag blev vilodag, däremot var jag riktigt aktiv på lördag och tränade tre timmar.

På fredag var jag på jobb på gymmet, vilket var riktigt roligt tillsammans med dammsugaren. Dock är städning riktigt påfrestande, så jag var helt slut efter mina fem jobbtimmar. Vi konstaterade med Heidi att min städningskondition har sjunkit märkbart.

Igår, lördag, tränade jag som sagt tre timmar. Jag började med 1/2 timme RPM + 1/2 timme CXWORX, sedan fortsatte jag med en timme Fatburning och avslutade med att själv dra en timme muskelträning. Dessutom fick jag ju träning på kvällen i samband med fotbollsgalan då jag drog på mig klackarna och sedan dansade någon timme på Santa Fé. Jag hade alltså en riktigt bra lördag.

Idag har jag endast slappat med min man och varvat det med juridikläsning.

Ny vecka

Publicerad 2012-11-15 21:51:38 i

Denna vecka har jag gjort lite allt möjligt. Bland annat har jag varit i skolan, jobbat, varit på café med en vän, haft sleepover med Mimmi, varit till tingsrätten, jobbat lite till och igår kväll åkte vi till Esbo för att fira fina Daniel som äntligen fyllde 18. Gårdagskvällen var för mej grymt bra, jag fick dansa och jag hade många fina vänner runt mig. Denna torsdag har dock varit lite tung efter en partynatt, men jag har klarat mig igenom den. Och imorgon är veckoslutet här igen, vad är bättre än det? Nedan ska ni få se en fin partybild!

Veckoslut

Publicerad 2012-11-11 12:59:16 i

Veckoslutet är snart över igen.. Igen har jag spelat en hel del fotboll, vilket har varit riktigt kul. Efter gårdagens kvällsträning blev det däremot fest, vilket jag faktiskt njöt av. Jag hade en superbra kväll med måånga av mina fina kompisar. Dessutom är bror min i Ekenäs, vilket jag verkligen trivs med eftersom det inte händer allt för ofta. Idag är jag så glad, eftersom att gårdagen var så bra. Idag är det ju dessutom farsdag, så inom en snar framtid ska jag och min bror åka till pappa och äta en farsdagsmiddag som jag är säker på att är sjukt god!
 
Idag är en bra dag.

Bra början!

Publicerad 2012-11-05 21:50:25 i

Denna vecka har börjat bra. Jag vaknade nämligen i mina favoritarmar, och snabbt efter vaknandet beställde vi Swedish House Mafia biljetter, vilket verkligen piggade upp dagen. Lite skola har jag också hunnit med idag, men mest har dagen bestått av jobb. Jag har nämligen dragit tre jumppatimmar. Träningen fortskrider alltså finfint, med tanke på min hårda träningsperiod. Jag har nu bestämt mig för att jag hela november ska koncentrera hårt på träningen, någon som är med mej? En hälsomånad nu i november, så man i december får avnjuta julens festligheter med gott samvete låter väl inte så tokigt?
 

I fotbollens tecken

Publicerad 2012-11-04 19:30:47 i

Under de tre senaste dagarna hag jag tränat 6,5 timmar allt som allt, vilket har lett till att min kropp behövt vila och jag har legat i sängen ända sedan dagens fotbollsträning var över. 4,5 timmar av de 6,5 timmarna har nämligen bestått av fotboll detta veckoslut, de två övriga timmarna bestod av muskelträning på gym. Ett tungt veckoslut har jag haft, men eftersom jag är inställd på en hård träningsperiod nu ända fram till jul är det bara bra! Imorgon fortsätter jag tränandet med att hålla två olika pass, ett helkropps muskelträning och en timme Sh'bam på gymmet. Även denna vecka kommer bli hård med tanke på träning, men jag klagar inte, så länge kroppen hänger med och allt känns bra är det ju en av de sakerna jag gillar mest.
 

Mys!

Publicerad 2012-11-01 18:30:11 i

Idag har jag möblerat om i mitt rum, eftersom att jag kände att jag behöver lite omväxling. Riktigt bra blev det, än så länge trivs jag!
 
 

Sitz

Publicerad 2012-11-01 16:02:26 i

På lördag var vi ett gäng fint folk i Åbo. Där hade vi infotillfällen om skolor (sömnen lockade dock mer), sitz och utgång på schemat. Vi hade det riktigt bra, jag dansade än en gång i flera timmar. Dessutom fick vi ju en dans-timme extra på lördagsnatten, eftersom klockan ändrades till vintertid. Det klagade vi inte på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela