Amanda

Torsdag

Publicerad 2012-06-28 21:37:08 i

Lite positivt och lite negativt denna dag.
Det positiva är att jag haft min sista arbetsdag i de smutsiga kläderna, och börjar på måndag som dagistant istället.
Det negativa är att vi förlorat vår fotbollsmatch, EIF-PK KU, och därmed gått miste om tre poäng. Min insats var usel, men det är bara att kämpa vidare. Nedan ser ni lite kämparinspiration härifrån.
 
 
 
 

3 ynka dagar

Publicerad 2012-06-26 16:43:16 i

Det ni, jag har tre dagar kvar av mitt målarjobb. Tre! Tänk så juni gått snabbt, allt för snabbt. Nästa vecka börjar jag dagistantjobbet på andra sidan vägen här hemma, och det ser jag fram emot. Det ska bli skönt med miljöbyte, från målande i full lugn och ro till ett dagis med en massa livliga ungar. Det kommer bli bra!

Midsommaren

Publicerad 2012-06-26 16:40:28 i

Midsommaren firade jag i Sibbo skärgård på ön Pörtö med ett gäng på ca 20 personer. Vi åt, drack, spelade volleyboll, badade bastu, doppade oss, njöt av midsommarbrasan och hade det allmänt bra.
 
Nedan ser ni en bild som jag lånade från Amandas Facebook.
 

Ojdå!

Publicerad 2012-06-17 19:38:51 i Allmänt,

Här har det varit torrt, men jag har haft mycket för mig. Jag har bland annat jobbat, sett på fotboll, spelat fotbollsmatch med resultatet 2-2 i Villmanstrand, gosat, shoppat med mor min, umgåtts med världens bästa kompisar, städat hos farmor och hälsat på mormor. En hel del alltså, och detta har resulterat i torka här! Några bilder kan jag i alla fall bjuda på :

Spring-skor

Publicerad 2012-06-12 21:47:09 i Allmänt,

Hej på er! Jag skulle behöva tips!

I lördag har jag och mor min planerat att åka in till huvudstaden, och jag har tänkt köpa ett par nya jogging-skor. Jag vet att det är väldigt individuellt hur de passar, men om någon råkar ha ett par som ni verkligen trivs med får ni mer än gärna rekommendera dem för mig!

Pussar

Traktor-Alban

Publicerad 2012-06-12 14:56:32 i Allmänt,

Tidigare idag, då det ännu var fint väder, körde jag traktor för första gången i mitt liv. Samtidigt som jag körde sjöng jag gladeligen på Sås och Kopps Traktor-Alban låt. Fint det!

Popkalaset

Publicerad 2012-06-10 15:42:53 i Allmänt,

Igår var det popkalas och jag hade roligt, Timbuktu var grym! Efter kalaset yrade jag på till halv 7 då jag ramlade i säng. Alla bilder är tyvärr nog på något underligt sätt suddiga, men här bjuder jag på en:

Buss

Publicerad 2012-06-07 15:06:01 i Allmänt,

Jag sitter i bussen påväg hem och försöker fördriva tiden på något sätt, så nu får ni alla lida av detta tråkiga inlägg!

Fullt

Publicerad 2012-06-06 21:29:18 i Allmänt,

Fastän mitt liv just nu är fyllt med jobb, bilskola och fotboll känns det rätt så bra. Fotbollen känns så jäkla skön nu, speciellt efter dagens (tunga) träning! Mellan varven försöker jag tränga in träffar med kompisar så gott det går, som jag t.ex. ska göra imorgon. Jag och Susanna har nämligen tänkt gå på park-zumba, och på samma gång träffar vi ju Evelina som drar park-zumban. Det kommer bli riktigt skojigt har jag påkänn.

Annars då? Jag shoppade förra veckan, men mitt shopping sug vill inte försvinna. Nedan ser ni ett collage på grejs jag suktar efter!


Klocka - Michael Kors, skor - Nelly.com, lakan - H&M, jeans - Gina Tricot (har någon sett dessa i butik? jag har sökt som en galning!)

Paula Josefine Amanda

Publicerad 2012-06-05 21:36:54 i Allmänt,



En bild från Josefines studentfest på lördagen. Bilden är lånad av finaste Paula som åker till Australien imorgon för att stanna där i sex veckor. Hoppas hon har en super resa!

Jobb

Publicerad 2012-06-04 15:42:29 i Allmänt,

Min första jobbdag som målare har jag nu undan, och det var riktigt roligt! Tiden går snabbt och det är skönt då man får vara ute. Dessutom ger ju solen lite färg då den tittar fram då och då.

På bilderna kan ni se vad mitt jobb gick ut på; målning, höga höjder och min rallybil!

Sommarlov

Publicerad 2012-06-03 20:40:01 i Allmänt,

Det bästa med sommarlov är nog att man inte har något man måste göra. Inga läxor, uppgifter eller deadlines att passa. Så idag har jag inlett sommarlovet påriktigt med att inte ha gjort något annat än sett på film, sovit, ätit pizza och godis. Hälsosamt och bra!

Nedan ser ni bilder på två fina studenter jag uppvaktade igår. Grattis till er alla, det är ni verkligen värda!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela