Amanda

Mamma

Publicerad 2012-02-29 21:01:20 i Allmänt,

Mamma har kommit hem från Cuba och det är så skönt att ha henne hemma! Hon är brun som en pepparkaka och är så lugn och glad. En semester dit har hon verkligen varit värd. Min mamma är nog världens finaste, man märker hur mycket man behöver henne nu då hon varit borta i tio långa dagar.

Onsdag

Publicerad 2012-02-29 12:34:10 i Allmänt,

Som varje onsdag denhär perioden har jag idag haft en skön skoldag, slutade redan 9.15 och sedan dess har jag sett på ett avsnitt The Biggest Loser, lagat läxor och ätit. En riktigt skön dag med solsken och vårtemperatur. Nu ska jag just dra iväg till gymmet, öva lite för Fitstep timmen jag idag ska hålla och sedan jobba där till kvällen.


Vår dammiga termometer visar att utetemperaturen står på +9,1, vad är bättre än det?

Tävling

Publicerad 2012-02-28 18:01:28 i Allmänt,

Idag har jag deltagit i den bästa tävlingen på länge på Sofia:s blogg. Sofia själv driver en trevlig blogg men flitig uppdatering och estenom snack, som jag själv tycker är intressant att läsa om! Det hon lottar ut är en Daniel Wellington klockan som jag en längre tid nu suktat efter. Sjukt hur gärna jag skulle vinna!

GRATTIS!

Publicerad 2012-02-27 20:57:37 i Allmänt,

Idag hörni fyller min allra bästa vän 19 år! 19! Sjukt ju. Jag minns då jag gick på klass ett, hon på klass två och vi efter skolan allt som oftast lekte med varandra. Tänk, det är redan många, många år sedan dess. Tack bästa Jossan för att du alltid funnits där för mig, delat alla roliga stunder med mig och alltid vetat hur du ska pigga upp mig. Älskar dig, puss!


Tillbaka

Publicerad 2012-02-26 21:05:29 i Allmänt,

Det har varit så otroligt skönt med sportlov. Jag har gjort en hel del trevligt i form av att ha varit till Stockholm och hälsat på fina Janica och Jocke (som jag nu i efterhand vill tacka för ett angenämt veckoslut), jobbat, tränat det lilla jag orkat med denhär förkylningen, hängt med världens bästa kompisar och festat.

Dock är det nu så gott som slut. Imorgon klockan 8.00 börjar skolan igen med engelska. Fy för det! Nu är det bara att kämpa igenom dessa nio kurser jag har kvar dethär året.

Inga bilder har jag heller att bjuda på eftersom att allt jag kan fota med som jag äger är sönder.

Söndag

Publicerad 2012-02-26 14:09:04 i Allmänt,

En slö söndag. Efter gårdagens partajas till runt fem på morgonen är både kroppen och huvudet rätt trötta. Men vad gör det, för ikväll ska jag hänga med fina Josefine och göra inget och allt. Kommer bli fint!



En bild annars bara

Döden

Publicerad 2012-02-24 12:05:08 i Allmänt,

Inte riktigt, men min iPhone's högtalargrej är sönder så jag kan inte prata i telefon normalt. Så jag skickade iväg den på reparation och nu sitter jag här iPhonelös och lätt handikappad. Dessutom har min kameras fokus gått sönder i veckan, och så är jag flunssig. Livet ler!
Något positivt måste jag ändå klämma ur mig, annars blir detta allt för dramatiskt. Idag ska jag och mina vänner fira finfina Sofias 18 års dag, SÅ MEGAGRATTISAR TILL DEJ! Det kommer bli mycket trevligt.

från weheartit.com

Stockholm

Publicerad 2012-02-22 11:06:29 i Allmänt,

Som ni kanske märker är jag hemma från Stockholm. Där hade vi det fint! Jag fick äta gott, shoppa och umgås med trevliga människor. Vad är bättre än det?




Gamlas dans

Publicerad 2012-02-22 10:59:25 i Allmänt,


En liten halvbra bild från gamlas dans. Tråkigt nog är det över, vi hade jätteroligt!
Bättre bilder kommer.

Prime

Publicerad 2012-02-22 09:53:06 i Allmänt,

Den dagen jag känner att jag har lite på 300 euro extra på mitt bankkonto ska dessa boots bli mina. Förutom att de är sjukligt snygga lär de vara väldigt bekväma. Perfekt!

Torsdag

Publicerad 2012-02-16 20:44:54 i Allmänt,

Torsdag idag. Idag har vi haft penkkis i skolan och det riktigt gjorde ont av avund då många av mina bästa kompisar fick åka iväg på flaket, medan jag och alla andra i min årskurs måste vänta ett år till. Något mycket positivt min (världens bästa) årskurs kan se fram emot är gamlas dans imorgon. Hela dagen har gått åt till att planera, ladda upp och förbereda mig för gamlas dans. Ska bli så sjukt kul med dans, middag och efterfest imorgon. WOOOP!

Dagen därpå, alltså på lördag, ska jag dessutom åka över Östersjön till Janica och Jocke i Stockholm. Där ska jag ta det lugnt och umgås med de andra. Ska bli skönt!

Och nästa vecka, då är det sportlov. SKÖNT!

Med denna låt laddar jag inför allt detta fina som jag just räknat upp!

Glad Vändag!

Publicerad 2012-02-14 18:04:09 i Allmänt,

Och vändagen ska jag fira med FOREVER ALONE feelis eftersom min andra hälft bara spelar innebandy och studerar. Eller ja, jag och mamma ska laga ihop en tacosallad.

Lite tråkigt nog att han dendär inte är här, skulle gärna ha gjort något kul, kanske gått på bio. Men vi får spara det till någon annan dag.


I brist på annat tänkte jag visa er min nygamla stol. Ett riktigt kap var den!

TNB

Publicerad 2012-02-12 21:15:13 i Allmänt,

Jag har som sagt varit på The Nike Blast och tränat röven av mig med fina vänner. Sjukt kul har det varit och grymt bra instruktörer har vi haft. Shoppat loss i Nike butiken har vi också och dessa skor nedan har jag fått. Finemang!



Underhållande

Publicerad 2012-02-06 09:46:57 i Allmänt,

Eftersom att jag idag har skrivit ett biologiprov anser jag mig nu vara värd ett avsnitt av min nuvarande beroende-serie, The Biggest Loser!

Angenäm måndag till er alla!

Instagram bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela