Amanda

Nehhe

Publicerad 2009-05-31 22:48:24 i Bilder,

Haha , jag lade in alla hit bara , så nu kommer det en bild-bomb igen ;)


Avslutningen


Emma, Sofia & Nette

Jag & Lina

Ewe som posar på kvällen i stallörsparken

Okej ,kanske inte bomb , men några bilder iaf ;)

HÄRLIGT!

Publicerad 2009-05-31 22:36:13 i Dagbok,

Vi har ju fan sommarlov & det är underbart! Vädret har varit riktigt sommarväder idag och det har varit en skön dag. Har inte gjort mycket, varit med kompisar, varit på stranden , sett på fotboll osv. SOMMARLOV!

Och igår blev det festas. Riktigt rolig kväll som också blev ganska sen , kom hem först runt halv 3 inatt så. Men avslutningen måste ju firas!

Betyget var bra. Är väldigt stolt över mina åtta 10or :D

Bilder och stuff kommer när jag orkar lägga på min egen dator , här kommer bara en till först .

VI HAR SOMMARLOV, PEACE!

Dam- & Flick- lag

Publicerad 2009-05-29 21:36:29 i Bilder,

Kvällen spenderades på ramsholmen med massa fotbollsflickor/ damer. Vi grillade korv , åt bulle och gjorde olika grejer . Riktigt roligt och det gillas att damerna ordnar sånthär :)




Jossan och Desse lekte sjöjungfrur ;)


Jag åt bulle ;)

Trevlig kväll . Tack för att du fixade, Ann-Sofie!

SOL

Publicerad 2009-05-29 21:15:07 i Bilder,

Har inte orkat sitta inne framför datorn då det varit så soligt väder, vilket är väldigt förståeligt . Har dessutom haft träningar och åkt mellan mamma och pappa + att jag varit och shoppat . Så ingen tid för bloggning!

Imorgon då - SOMMARLOV! Fan vad skönt, har väntat på det jättelänge och jag kan inte riktigt fatta att det är redan imorgon. Ojojoj!




Ungefär såhär har våra två senaste skoldagarna sett ut, skönt!

H&M

Publicerad 2009-05-26 19:37:24 i Grejjer,


Se bara vilken söt kjol , sådan skulle jag kunna springa omkring och leka prinsessa i ;)

4 DAGAR!

Publicerad 2009-05-26 19:21:00 i Bilder,

Och sen har vi sommarlov! Sjukt, att tänka att denhär veckan får vi sommarlov, otroligt skönt ju. Jag och mina fina klasskamrater har varit chockade över detta hela dagen.

Annars var skolan lam, vi gjorde inte mycket. Ända var typ att vi besökte ett museum . Efter skolan gick jag på stan och fixade några nya kort och gick sen till min pappa efter lite pengar , och gick sen och köpte en ny bh, riktigt fin! Rosa spets , naughty ;) Och annars har jag sovit under dagen , hade också tänkt fara på länk  , men det blir knappast av idag. Eller kanske, vem vet..


Sarah var ensam, stackarn!




MUSEUM!


& så tänkte jag bara berätta att vi har god skolmat!

Match 6

Publicerad 2009-05-25 20:48:44 i Sport,

Matchen vann vi , JAHH! Vi spelade riktigt fint fastän det var hett som fään. Bra match säger jag bara ! :)

Slöär

Publicerad 2009-05-25 15:26:37 i Allmänt,

Dehär sista dagarna i skolan kommer ju vara sjukt slöa! Idag har vi inte gjort något, kollat lite film och typ städat . Riktigt skönt men ganska tråkigt nog. Man skulle kunna vara ute istället för att sitta inne hela tiden ..

Om 1½ timme har vi första matchen här i Ekenäs . Ska bli kul att få spela här för en gångs skull. Matchen spelas i Österby 1800 , come and have a look ;) Inte för att jag vet hur mycket jag spelar eftersom att jag skrapade upp ett 13 cm långt sår igår mitt på foten , men jag får se hur det går !

Sverige

Publicerad 2009-05-25 15:24:00 i Grejjer,

Tänkte att jag inte skulle shoppa så mycke när jag far nu på torsag/fredag med pappa&bror , utan tänkte att jag skulle shoppa på när vi far till Sverige med mamma och JossanLinaSusku? Då blir det Topshop shopping 3000 ! ;)


Darin - Runaway

Publicerad 2009-05-24 17:10:51 i Allmänt,

Måste bara hålla med Ewe om att den låten är fenomenal & det låter inte alls som Darin enligt mej. Bra låt !

Stekass!

Publicerad 2009-05-24 16:24:58 i Allmänt,

Har inte gjort ett gnyst idag!roligt uttryck. Eller ja , något har jag ju gjort men bara slöat och haft det skönt. Har solat , stekts , läst Twilight & jag lagade just mat. Ska nu om någon minut gå och äta underbar spaghetti&maletköttsås a la Mandy . Mums!
Hoppas er dag har varit lika skön och ut och njut i solen nu! :D

Prom Night

Publicerad 2009-05-23 22:45:38 i Film,



Jäkligt bra, men också jäkligt äcklig film! Bra skräckfilm altså , rekommenderas om ni vill se en spännande film!

Jag & Jossan satt och skrek och var arga och darrade , hehhe. Grym!


Handlar om en tjej som blivit efterföljd av en typ stalker. En dag när hon kom hem hade han dödat hennes far och bror , och så ser hon också sin mor dö då hon gömmer sig. Efter detta blir han fasttagen och lagd i fängelse.
Hon har svåra traumor men livet går riktigt okej för henne, tills hon ska på sin prom. Polisen där i staden får veta att denna stalkern har rymt från fängelse och tror att han ska komma dit, men de vill inte berätta det för henne för hennes prom night skulle ju vara förstörd då.
Resten får ni se själva ;)

Min fruittarfamilj ;D

Publicerad 2009-05-23 20:03:58 i Bilder,


Detta är jag! Ser ni likheterna ?

Detta kan man egentligen kalla min kattmat , men det ska föreställa Jossan ! Hot, right? ;)

Och så min goda mamma, a.k.a. the muppet ;)

Min styvfar, också kallad HOTTENTOTTEN

Sist men inte minst!!! min bror , Långben :)

Made by Amööba & Sheeba!

Over

Publicerad 2009-05-23 19:17:20 i Bilder,

Jahapp, då var det över. En riktigt kul dag, med stämningen på topp! Iaf på stadion :) Ekenäs klarade sig riktigt okej , med åtminstone 2 guldmedaljer tror jag och flera fina placeringar!
Och shoppingen blev det inte mycket av, köpte en skjorta och sen blev min plåmbok stulen! Otroligt ledsen blev jag, och det var inte lite pengar jag hade i den .. Den blev stulen när jag och Susku var in till Helsingfors, jag hade den i min väska och köpte mitt i H&M och så gick vi till dinsko, och där kollade jag inte efter den och när jag stod vid kassan i Ginatricot var den borta. FAN!


Jonna sprang fint!

Underhållingen VINK

Våran hejarklack ;)

Pojkarnas masstaffett


De fick sina pris

Flickornas masstaffett med bara 720 personer på planen!

I stort sett lyckad dag nog, onödiga sura personer men sådana finns det alltid :)

Staffettkarneval

Publicerad 2009-05-22 19:19:27 i Sport,

Imorgon händer det. Ska stiga upp tidigttidigt eftersom att bussen går redan 0700 . När vi kommer dit ska vi se en löpning och sen ska jag och Ewe gå in till Helsingfors centrum och shoppa en stund! Ska köpa skor och fina sommarkläder ! Eftersom att mitt lag löper först runt 1700 hinner jag bra med det .


Staffettkarnevalen 2007

Fredag

Publicerad 2009-05-22 19:15:48 i Bilder,

Slö dag , ända tills träningen som bara var en timme, och var sen inte nöjd med dagens prestationer så jag for ut och sprang sen 35 min . Usch , och så tog jag passfoto idag och det blev hemskt. BLÄ!




Duktiga gymnaster igår på EGF's avslutning :)


Gårdagens sällskap - Evelina

School

Publicerad 2009-05-22 07:20:16 i Dagbok,

Sitter här i datasalen igen , ska egentligen skriva en artikel till den lokala tidningen här, men varken jag eller Sofia har några nya idéer. Så vi sitter här och tar det lugnt tills någon av oss skulle få en pling reaktion ;)
Usch vad skoldagarna är onödiga nu, man gör inget klokt utan bara sitter och gör inget dagarna i ända. Man skulle kunna gå ut eller något ..

Var hemma igår runt 2300 så orkade inte data sen mer, men bilder kommer så småningom väl.. Har varit lite lat!

Kristi himmelsfärd

Publicerad 2009-05-21 17:26:02 i Dagbok,

Altså är vi lediga idag, skönt! Har bara slappat och tränat idag & just nu sitter jag hos min kuliga vän Evelina. Har inte hängt med henne på en tid , och jag har faktiskt saknat hennes sällskap !
Nu om en stund ska vi dra oss mot ettans match , och sen så småningom ska jag cykla hem till Langansböle.
Vi hade annars dansföreställningar idag och det gick riktigt bra tycker jag. Och för er som missade det ska vi uppträda före kanontian vid dragsvik ;) om ni är intresserade då.

Igår gjorde jag inte heller mycke, hängde med Susku, Jeannette, Minna & Robbe . Tog det lugnt för det  mesta ;) Riktigt skön kväll! Bilder kommer senare.

Nu match !

MOO

Små sjuorna ;)

Publicerad 2009-05-20 08:24:27 i Allmänt,

Nu är sjuorna på besök i skolan , så jag och min klass sitter i datasalen och surfar . Börjar bli lite långtråkigt, och har ändå bara suttit här 20 minuter. Men tur kan man ju nog säga att vi har eftersom att vår klassföreståndare är datalärare så därför får vi alltid bara här.
Nice!

AMANDA FT. SUSANNA

Publicerad 2009-05-19 20:48:02 i Dagbok,

Sitter hos Susku som bäst och leker DJ ;) yoyoyo. Får musik som bäst från 2 olika håll så min iPod blir jätteuppdaterad och det gillas starkt! Det betyder alltså att jag inte kommer vara social imorgon , utan kommer bara att lyssna på musik hela dagen . Stackars omgivning !
Dagen har varit en riktig träningsdag & mer orkar jag inte skriva :)


MIN KOMPIS E HOMO!

Pff..

Publicerad 2009-05-18 16:25:00 i Allmänt,

Har annars varit sådär småirriterad på min historialärare idag, eftersom att jag inte får dendär arma 10an på betyget. Har nämligen haft 10 i alla förhör & prov, men var inte med i gruppen som gjorde film då meningen var att vi skulle göra skådesspel . Okej , visst , de var jätteduktiga och gjorde en jättebra film om det vad det skulle handla om. Men ändå, vadå sänk till en 9a för att man för det första inte hade möjlighet till att laga filmen och för det andra var meningen att vi skulle ha skådesspel och hamnade kanske inte i en lika duktig grupp. Irriterande!


Så förvånad blev jag ;)

Nästsista

Publicerad 2009-05-18 16:18:50 i Bilder,

Jaa, påriktigt! Nästsista veckan på dethär läsåret har nu börjat och känslan är på topp! Dessutom blir den inte sämre av att vi i högstadiet har alla våra prov över, medan gymnasiets provvecka börjar imoron ! HÄRLIGT. (vadå skadeglad?)

Om någon annan är skadeglad, kan ni ju glädjas åt att jag & mina lagkamrater ikväll ska springa omkring i en (antagligen) stekhet fotbollshall . Trevligt..



från igår

Planer

Publicerad 2009-05-17 17:29:45 i Allmänt,

Vad jag ska göra ikväll är att antagligen träffa Susku , annars kanske kolla en film eller ett avsnitt av något. Har egentligen lust att spela fotboll , men jag är allt för trött för det efter 4½ timmes sömn inatt.
Jag solade här tidigare, och nu har jag fina bikiniränder ;)

RAMSDAL

Publicerad 2009-05-17 17:26:24 i Dagbok,

Övernattningen där var riktigt kul! Härliga människor eftersom att alla egentligen redan känner alla, när vi flesta gått på samma klass i 6 år. Ser faktiskt fram emot lägret, fast dedär lektionerna är ju inte de roligaste.. På ungefär en hel dag hade vi 4 ½ timme lektion så. Lyckat veckoslut!


Galningarna var och simmade, USCH!

Mera bilder kommer förhoppningsvis om jag skulle få några av Emma (A) ;)

Match 5

Publicerad 2009-05-16 07:58:54 i Sport,

Yay ! Vi vann då matchen igår, 2-0. Josse gjorde först ett mål , och vi alla pressade bra tills Mimmi gjorde det andra. Jenny passade också båda passningarna till båda målen . Fint spel flickor! Tycker spelet löpte fint igår! Och så var ju bussresan rolig ;)

Bilder:







Japp , massa fina bildrer då ;) snart iväg till ramsdal..

Ha det fint!

Soon

Publicerad 2009-05-15 14:46:10 i Allmänt,

Snart iväg till matchen i Lahtis. Skönt att sitta sisådär 4 timmar i buss på en fredag kväll .
Unlike !
Men vinna ska vi , annars är det ju onödigt att åka så långt ;)

Och imorgon tidigt ska jag iväg till ramsdal , och ska stanna där över natten. Typiskt nog så missar vi eurovisionen, men mamma får banda bara ;)

Tillbaka till packningen >

Skribaledare

Publicerad 2009-05-15 14:37:53 i Allmänt,

Till dej som frågade vem skribaledarna är :
Frida , Sofia , Malin , Daniela, Mackan, Andreas, Janis och Emil. Hoppas du vet vem de är :)

Vila!

Publicerad 2009-05-14 18:26:54 i Dagbok,

Allt jag gjort idag efter skolan är : INGENTING . Och det är ju otroligt skönt ! Att inte göra något speciellt är skönt. Man måste ju vila lite ibland!
Annars fick jag veta vem mina skribaledare kommer att vara ,och det kommer bli riktigt kul ju!



Lägg märke till mina nylackade naglar (;

Latmask-Mandy

Publicerad 2009-05-14 12:18:04 i Dagbok,

Igår var jag latmask och orkade inte lägga på datorn , ända jag gjorde var att jag tränade dans&fotboll , läste kemi och såg på tv. Tjohitjohej . Somnade dessutom 10 tiden så jag har sovit en lång natt . Skönt och efterlängtat . Sitter annars i skolan nu . Läraren kommer just och det är STRESS !

Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa Twilight, catcha brona och fara på något konfirmationsmöte. Lugn dag! Ska ta det lugnt till morgondagens match så . Den är i Lahtis så jag måste ta det luugnt . CHILL!

Nu timme> måsh :)

IA

Publicerad 2009-05-12 19:09:14 i Grejjer,



Ifall att du skulle kika in ,så dehär sneakersen . Och för er andra som inte förstår så vill jag ha dehär skorna ;)

Ihi

Publicerad 2009-05-12 18:52:15 i Sport,

Var ju som sagt på träning, och det roliga med det var att vi var 4 stycken på träningen allt som allt, och på sådana träningar brukar vi vara sådär 30 st. Men det var rätt lugnt och man fick ju mycket utrymma, och så måste man ju inte skämmas när man gjorde fel . Bra träning & nu dusch! Ikväll blir det TV tittning och spanska läsning . Kommer ju Gossip Girl ikväll och det får inte missas :D

Good afternoon

Publicerad 2009-05-12 16:19:50 i Bilder,

Har hittills inte gjort mycket nu , men snart blir det BodyStep med Ewe på Sportten. Länge sen sist!


Ungefär såhär har jag spenderat min dag !

Lady Gaga vs. Rockoff

Publicerad 2009-05-12 08:40:18 i Allmänt,

Hmm , funderar om jag ska satsa på Rockoff festivalen , som är ganska dyr , eller spara och gå på Lady Gaga. Båda två skulle vara skitkul , men jag vet inte vad jag ska välja . Rockoff är ju flera dagar, men också betydligt mycket dyrare. Men vi får se med det . Någondera blir antagligen av!
Lady Gaga kommer till Finland 28 juli medan Rockoff är 17 juli -  25 juli , så knappast blir det båda , + att pengarna aldrig skulle räcka till båda.


Lady Gaga

Jagvill!

Match 4

Publicerad 2009-05-11 19:41:09 i Sport,

Den spelade vi då idag mot FC Reipas på Karis konstgärs . Vi hade nog övertaget skulle jag kunna säga. Först sköt de ett mål , ganska långt ifrån. Ganska snabbt efter sköt de ett självmål (oho) och i andra halvleken gjorde Josse ett snyggt mål var hon glischade fram och lade foten dit, nice! Och så hölls det resten av matchen , 2-1 till oss altså ! YAY.

Så nu fick vi äntligen 3 poäng från en match, altså har vi nu 4 poäng allt som allt, och mer behövs, absolut!

Streess!

Publicerad 2009-05-11 19:34:21 i Dagbok,

Tänkte bara meddela orsaken till dålig uppdatering . Min dag har sett ut såhär :
-Skola
- Läsa på religionsprov
-Spelat match i regnet
-Bastu
- Och nu läsning igen. Gah..

Detdär med att pränta in det viktigaste om islam, hinduismen och buddhismen är inte det enklaste kan jag lätt säga!

Såå

Publicerad 2009-05-10 22:10:03 i Bilder,


Har ingen aning om vem killen bredvid mej är :D


Jossan, jag & Susku - partypeople ;)


Jossan , jag, Susku & Jeannette <3


Good girls , Ewehon' <3


Haha , Sheeba <3


Ewe , jag & Jossan <3


Yoyoyoyo - Ewee <3


Vilken kväll , igen samma flickor < 3
!

Kopierat

Publicerad 2009-05-10 21:37:28 i Bilder,



Nu orkade jag inte vänta längre på bilder från igår, så jag kopierade en från Ewes facebook &hoppas fortfarande på att få fler ;)

Get Your Freak On

Publicerad 2009-05-10 20:59:27 i Dagbok,

Sitter här och ser på ABDC och fan vad alla är duktiga. Och shit vad jag hade roligt igår . Dansade hela kvällen till massa hiphop musik . Okej , vissa låtar kom jättemånga gånger , men det var helt okej! Men man fick ännu bättre känsla till dansandet när det var hiphop tema och man var klädd som en hiphoppare. Själv hade jag gråa "lököbyxor" , Nike sportbh , min gula Adidas hoodie & Nike keps . Fan vad vi hade roligt flickor! Hoppas det blir sådana fester igen!
Nu vill jag bara att Ewe ska komma online så jag skulle kunna få lite bilder från igår, eftersom att jag glömde min kamera hemma :/

Glad Morsdag!

Publicerad 2009-05-10 20:08:55 i Dagbok,

Jahapp , morsdagen är just över för i år igen. Hinner inte skriva nu , men hoppas dagen varit bra . Min har varit det. Var och firade dagen hos min MorMor med gräsklippning och ätning. Riktigt roligt att träffa släkten igen! :)

Hemma

Publicerad 2009-05-10 00:32:15 i Allmänt,

Tinnitus och har nästan svält, men är endå nöjd med kvällen, lyckat ! :D

Snart

Publicerad 2009-05-09 17:33:11 i Allmänt,












Nu far jag om en stund till Jossan , fixar mej sådär ganska länge och sen åker vi iväg till festen . Oj vad kul det blir, ska dansa tills hälarna blöder ;)

Hoppas ni också kommer att ha en bra kväll!
Puss
















Onödigt

Publicerad 2009-05-09 15:43:35 i Allmänt,

Onödigt gnällande är faktiskt en av de mest störande sakerna jag vet. Någon bara gnäller på , och sen när man ska göra det de gnäller om , så hade de inget som jag skulle göra. IRRITERANDE!

Mårrning

Publicerad 2009-05-09 14:01:27 i Dagbok,

Det blev en riktigt lång natt för mej , 10 ½ timme . Skönt! Jag vaknade faktiskt först runt 1230 . Ojdå .
Jag och min bror var till stan och köpte en jättefin morsdagspresent, en roskkorg, hah ! :D Hoppas inte mamma läser detta..

Annars är jag ganska uttråkad. Funderar på att gå i duschen, då jag inte hann i morse när jag vaknade lite sent. Hehhe.. Eller kanske läsa lite Twilight . Jag fick nämligen låna den tredje boken av Lina igår så . Kommer att ligga isolerad en tid igen nu .

Ha en superfin (regnig) lördag. Här regnar det och det är ÄCKLIGT!




I'm not pop, I'm hiphop

Publicerad 2009-05-08 23:27:28 i Grejjer,


Älskar kepsen . Den är visserligen Robbes, men tänkte att jag inte skulle lämna tillbaka den (a) . Han var snäll och lånade den till mej.
För er som inte ser står det "KISS MY AIRS" på den. iLike!

Weekend

Publicerad 2009-05-08 18:57:55 i Dagbok,

Oj vad detta har varit efterlängtat igen. Behöver faktiskt veckoslutssömnen!

Köpte ett par jättesnygga örhängen idag som jag ska ha på mej på morgondagens fest. Ser faktiskt fram emot den!
Annars har jag varit på träning i den stekheta hallen och jag smalt..


Sötaste resesällsapet Agnees !

Match 3

Publicerad 2009-05-08 18:15:10 i Sport,

Matchen igår gick helt okej , vi spelade riktigt fint men lyckades inte sätta dit ett mål , så som motståndarna gjorde, fastän Sofia sköt ett väldigt snyggt skott som tyvärr träffade stolpen.
Var hemma ganska sent, 2230 ungefär och på vägen var vi in via Karis Abc efter en kana-ateria . Mums..

Arne & Agnes dom e bästa vänner fastän dom e ooliikaa :D

Nya datorer

Publicerad 2009-05-07 10:24:04 i Dagbok,

Jeah , skolan har nya superfast datorer och det rockar ! Tyvärr borde jag jobba .. :( Fan ! Ska skriva om vegetarianer och jag och Sarah har en jättebra idé . Att laga alla faktarutor inne i grönsaker, altså utklippta från papper . Superfint ska det bli . Wow.

Ikväll match . Ser fram emot det , jeajea.

Nighty

Publicerad 2009-05-06 22:16:49 i Allmänt,

Haha , inatt har jag faktiskt drömt saker jag kommer ihåg. Och de drömmarna är riktigt sjuka.

Första var att jag var i en korgbollstävling . Vi skulle öva att "donka" . Och jag hoppade sjukt höga hopp, men det är inte det som var det sjuka , utan det sjuka var att när man flög där uppe i luften skruvade jag av mej mitt eget huvve och använde det som en korgboll . Lite speciellt va?

Andra drömmen var att jag var på min sommarstuga som vanligt . Vi hade en svart, söt katt där , antagligen någon grannes. Den var hela tiden jätte kramgo och så , ända tills den blev galen och fäste sig fast vid min strumpa . Då började jag skratta, eftersom att den gjorde konstiga miner . På samma gång tänkte jag använda katten som en fotboll, bara att jag skulle sparka iväg sockan och allt och se om jag fick katten och sockan prickade i ett serveringsfat, och det fick jag. När katten väl hade landat där, sträckte den upp tassarna och såg otroligt aggressiv ut och tog en pumpa och kastade den mot mej. Men den prickade tyvärr inte , utan jag skrattade bara. Sen bestämde jag mej för att äta katten. MUMS..

Haha , någon som kan tyda drömmar ? ;D

Godnatt <3

Houh

Publicerad 2009-05-06 19:45:53 i Dagbok,

STRESS!

Okej , inte egentligen , men har stressat i onödan idag iaf. Efter skolan fick jag stressa för att få mina fotbolls och danskläder ihopsamlade, och sen for jag och träna. Sen till pappa och hjälpa honom med lite jobb och sen stressa hem för att hinna hem före mamma , eftersom att hon ska ha en italiensk väninna med sej.

Imorgon kommer vårt hus dessutom vara invaderat av italienare. Ca 5 italienska pojkar kommer hit på kaffe. Mamma håller nämligen på med något projekt i sin skola , men tyvärr hinner jag inte träffa dem eftersom att jag har match igen.

Och nu ska jag bara ta det lugnt och mysa för mej själv, och senare kolla Finland - USA matchen. Ha en fin kväll!


Här ser ni mitt nya armband jag fick igår. Wauwau!

Hockey

Publicerad 2009-05-05 20:16:50 i Sport,

Tänkte bara nämna för er som inte hängt med att Canada - Finland matchen igår slutade så att Finland vann på tredje straff omgången. Men det hjälpte inte, för Finland skulle ha måsta vinna på riktig speltid för att bli först i sin serie. Nu blev nämligen Canada först, eftersom att Finland bara fick 2 poäng i gårdagens match. Sånt harmar!

Dance like noone's watching

Publicerad 2009-05-05 19:00:35 i Bilder,

Idag fick vi danskläderna klara , de vi ska ha när vi ska ha uppvisning. Den är 21 maj på ramsholmen här i Ekenäs, jau!
Kläderna blev great tycker jag ! Ska ladda upp en bild här så får ni se .


MANDIZZLE!

Idag hade jag tänkt sola, men precis när jag skulle gå ut och lägga mej gick solen i moln. Fan..

HETT

Publicerad 2009-05-04 22:29:30 i Grejjer,

Sneakers är ett väldigt hett skodon just nu , så jag tänkte visa mina favoriter för stunden. Dessutom hittar man knappast bekvämare skor än dem . Undebara på alla sätt och vis, och så finns det ju otroligt många modeller. Härligt!


Mina egna favoriter är de vita från Nike. Och jag har nu bestämt mej för att hitta dem (ifall att jag inte hittar de röda, läderfredperryskorna jag drömt om länge!) och om jag hittar dem ,ska de bli mina för ca 70 € . Härligt med sneakers!

Överbekväm

Publicerad 2009-05-04 21:27:14 i Allmänt,



Påriktigt. Jag måste ha det bekvämaste stället att sitta på datorn vid. Sitter i min säng med 100 kuddar bakom ryggen men mitt keyboard i knäet och datamusen bredvid benen. Det är så bekvämt att jag nästan somnar.

Dessutom har jag mina nya mysbyxor, som jag också sytt idag. Kul att sy kläder själv. Man känner sig så duktig !

Oj, jag kom på att jag nångång nog ska ladda upp ett collage på massa egensydda kläder . Gillar strongt att sy! Hihi.


Ställningen fortfarande 2-1 till oss, HYVÄ SOUMI!

Match 2

Publicerad 2009-05-04 21:16:10 i Sport,

Hade andra seriematchen idag, som förlorades med ställningen 0-1 . Vi spelade mot JoKi , som kommer från staden Jokela , där den första skolmassakern här i Finland var. Det kändes när man kom in i staden att något hänt där . Det kändes helt enkelt. Nåja, men tillbaka till matchen.
Om jag själv får säga var det nog vi som hade spelet, men  de sköt ett snyggt mål som var omöjligt för vår målvakt Cato att ta. Men bra match tycker jag!

Annars är jag lycklig för jag har min thnigy jag sytt i skolan klar, och det kommer väl bild på den sen när jag använder den ;) Men lyckad är den.

Nu ska jag ladda upp ett EGO Collage och sen återgå till att se Canada - Finland matchen. Hård match dethär, Finland leder för tillfället med 2-1 , vilket är jättebrraa.


Före matchen i min underbara spelskjorta , #20 !!

Jäättekul!

Publicerad 2009-05-03 21:59:19 i Allmänt,

Hörni det är jättekul att ni faktiskt varit 21fler läsare hittills idag än igår . Vill hälsa er välkomna ;) Men kom ihåg att en annan sak som är jättekul för mej är när ni kommenterar , så kommentera gärna. Var inte blyga kära vänner !

PUSS

Slöär

Publicerad 2009-05-03 21:53:35 i Bilder,

Idag har jag slöatslöat, läst Twilight och varit datanörd och sett på TV . Aktiva jag! Ända jag har rört på mej att jag förflyttat mej från min säng från pappa till min säng till mamma .
Och ingen träning blev det idag heller. Pappa väckte mej tidigt och sa att de skulle till landet, och jag som fortfarande egentligen sov , reagerade inte. När jag sen vaknade påriktit kom jag ihåg min träning,  ringde min bror som var hos mamma , men han kunde inte heller köra för att han hade grym hangover. Dessutom var mina träningskläder hos mamma och jag hos pappa så jag orkade inte börja ringa runt till hela världen , så jag lät det vara..

Och imorgon blir det match , om jag kommer ihåg rätt så skulle vi spela mot JoKi T94 på Kolsolan hiekka. Har ingen aning om var det är, men dit ska jag!
Är ganska grymt taggad över matchen och har grym lust att spela !



Såhär är jag uttråkad ;)

Bilder

Publicerad 2009-05-03 18:12:36 i Bilder,

Vappenbilder:


Lördagskvällen :




Matchen slutade 2-2

Och det var det :) ha en skon kväll, för det ska jag iallafall ha med Twilight, film och Veckosrevyn !

Beklagar

Publicerad 2009-05-03 17:51:43 i Dagbok,

Ursäkter härifrån för urusel uppdatering, men jag har varken haft lust, orkat eller hunnit. Har nämligen gjort något hela veckoslutet & därför inte haft tid att vara datanörd. B)

Men jag kan ju börja med vappen. Vi började hos Susku , grillade gott och hade trevligt. Där fotade jag lite, men glömde förstås min kamera där sen , så det blev bara bilder från Suskus från vappen. Runt 9 for vi mot centrum, var vi träffade massa härliga mänskor och bara hade kul hela kvällen. Tyvärr hade jag glömt min nyckel till pappa här i Langansböle, så vi fick vänta tills pappa kom hem innan vi fick gå hem dit och sova. Och det blev ganska sent, och mycket kallt!

På fredagen for nattgästerna hem ganska tidigt, alltså Susku och Lina. jag tog det lugnt och vilade upp mej efter festande med Twilight , solande på balkongen och kinamat. Pappa hade lämnat pengar åt mej så jag kilade iväg till kinarestaurangen i stan och köpte friterad kyckling, gourmé !
Senare på dagen kom Susku , Jossan , Tavga och Vici in till stan så vi gick ut i det fina vädret och njöt, fast det var lite kallt i chinos, usch! Så vi gick hemåt, och på torget kom Ewe och sa att vi fick komma till henne och se på hockey den kvällen , och så blev planerna. Var hemma ganska tidigt den kvällen efter att ha skvallrat med Frans på hemvägen.

Lördagen var i stort sätt såhär :
- Med Jossan till Stallörsparken med paj och läsbart
- Fotbollsmatch
- Ewe
- Hihi, buseri runt på stan , hittade på skoj
- Träffade Robbe och sade grattis och hängde med honom en stun
Och det var det :)


Stallörsparken en vårkväll .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela