Amanda

Sovning!

Publicerad 2010-06-30 20:58:27 i Youtube,

Nu ska jag bannemej sova efter en lång dag! Började med jobb, sen stekas och en tung träning och bra och nu ligger jag här. Tidigare i veckan har jag inte fått mycket sömn p.g.a. fotbolls VM, men då det inte kommer någon match idag tänkte jag passa på.

Och så tänkte jag passa på att berätta om det jag ser mest fram emot nu. Nämligen ska jag och några andra brudar åka med till Jennys skären på lördag efter jobbet. Ska bli så jäkla skönt!

Tiisdag

Publicerad 2010-06-29 22:12:32 i Allmänt,

Denna dag har varit en bra dag (förutombajsincidenten) med jobb, stekas, tränas och grillas.
Min fina vän Desse åker imorgon till Australien och ska vara där i fyra veckor. Hoppas du har en jäkla fin resa och hittar en massa nya vänner, blir brun och lär dig flytande engelska. Puss på dej!
Vad annat? Jo , för tillfället ser jag på fotboll med Jennyn och vi hoppas hårt på att Spanien tar hem segern mot Portugal. Dock ser det inte ut som om det skulle bli så...


Coool!

Jag vill...

Publicerad 2010-06-28 22:18:15 i Youtube,

... åka till landet
... komma bort från Ekenäs
... att Brasilien vinner fotbolls-VM
... sova flera dygn i sträck
... få bort tomheten
... spela fotboll i mängder
... äta 5 liter jordgubbar
... tälta med bästavänner
... lyssna på The Capital Beat live
... ligga i Stallörsparken och steka

Over and out

Publicerad 2010-06-27 12:38:48 i Allmänt,

Idag har vi då en riktig dagen efter dag. Midsommarhelgen har varit great med partypartyparty här hemma och i Bromarf med en massa sköna människor. Men nu ska det fanimej slappas. Tänkte dra på mej bikinin och gå ut i solen och läsa lite bok. Ha det gött!


Bild lånad av Lina på Axel och mej i skrubben i Bromarf. Tss...

GRATTIS NETTE!

Publicerad 2010-06-25 06:54:22 i Allmänt,

Idag fyller världens finaste Nette år! Grattis på dej. Du sku bara veta hur otroligt bra du är på alla sätt. Älskar dej!


En lite äldre bild ;)

Waiting

Publicerad 2010-06-24 18:36:01 i Allmänt,

För imorgon smäller det! Midsommar ju. Så som det ser ut kommer min midsommarhelg vara grym! Imorgon ska vi åka ut till skären, till en kompis sommarstuga i Bromarf med ett stort gäng, och på lördag blir det fortsättning på festandet någonstans. Amazing!


På öl i Genua med moster och Jossan!

Onsdag

Publicerad 2010-06-23 23:20:26 i Bilder,

Denhär dagen har varit riktigt, riktigt nära på perfekt.

Vaknat hos Märta, strålande väder, cykling, strand, solas, pizza, strandshell, musik, k-market, Nettes kalas, årets fotbollsmatch, Nettes, hem.

Härligt!


Från vår terass i Italien.

Almost

Publicerad 2010-06-21 23:01:11 i Allmänt,

Vetni. Jag hade en nära döden upplevelse idag. Jag och Märta var några få centimeter från att krocka då vi båda körde med gasen i botten.
Men detdär slog ändå inte skräcken jag hade igår. Jag låg ute och solade och när jag tittade upp såg jag något. EN MASK. Jag började hyperventilera, blev förfrusen för några sekunder tills jag sprang in storgråtande och bad min bror rädda mej. Ni förstår nog inte min mask-skräck.

Dagen efter

Publicerad 2010-06-20 18:16:12 i Allmänt,

Det är jag veerkligen idag! Det blev en lång natt efter en lång dag. Så efter 4 timmars sömn i morse är jag inte hemskt pigg.
Denna dag är en fotbollskollas dag. Italien spelade skit i matchen mot Nya Zeeland, boo! Och ikväll ska Brasilienmatchen kollas med Jenny. Najs!
För övrigt börjar jag jobba imorgon. Sweet. Nå men pengar börjar ju rulla in.

POPKALAS!

Publicerad 2010-06-19 12:04:28 i Allmänt,

Idag, yes! Ska börja laga mej klar inför det. Jobbigt sånthär då man måste ha alla möjliga sorters kläder med då det antagligen kommer bli kallt ikväll. Och sandalerna får ni se nån annan gång.

Solong suckers .

Tomorrow

Publicerad 2010-06-18 23:37:33 i Allmänt,

Imorgon, gott folk, ska jag möjligtvis visa er mina favoritsandaler ever! De är köpta i Italien, sjukt bekväma och såå snygga.
Stay tuned.

FREDAG

Publicerad 2010-06-18 20:41:43 i Bilder,

Denna fredag har varit skööön! 4½ timme fotboll, caféhäng och nu ikväll blir det fotbollsmatchkollas i hemmabyn. Myys! Men imorgon händer det, då är det ju popkalaset. De artister jag ser mest fram emot är nog The Capital Beat och Takida. Lovelyy! The Capital Beat har jag sett live en gång förut och de var grymma. Den kvällen var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Men det kan också bero på sällskapet.


På The Capital Beat's keikka i Nosturi

Vi och sångaren Fredi!

Torsdag

Publicerad 2010-06-17 21:44:27 i Allmänt,

Min dag har varit braa! Spelat fotboll med Märta, hängt med Ewe och Boni, tagit det lugnt hemma och hängt med Suska. Bra skit! Och morgondagen ska minst sagt bli lika bra har jag bestämt. Annars har jag kommit fram till att jag för tillfället har en massa kläder. Jag shoppade en hel del (billigt!!) i Italien, så nu har jag så det räcker, höhö!


Turist i Genova!

Pakko på!

Publicerad 2010-06-17 18:22:49 i Bilder,

Då jag nu för en gångs skull var i Italien var det ju lite pakko på att inhandla en sånhär :

!

Publicerad 2010-06-16 23:48:36 i Allmänt,

Mitt avskedsbrev.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Fuska inte!

Kära Antto. För det första vill jag säga att Danne Haglund är den bästa vän jag haft, och att Eva-Lotta är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Janina och Jeppe Tumme gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Nisse Lindqvist får ett lyckligt liv tillsammans med Allo. Jag vill säga tack till CHRIS för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Heski. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Janni tog sitt liv.

Snälla Matte Granroth, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Robbe och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Skreppis som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot Anssi, eftersom han varit otrogen mot min käraste vän Cribbe. Jag vet att Fammo kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Henkka  för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Märta och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Taxi.

Bildrun

Publicerad 2010-06-16 22:34:10 i Bilder,


Utsikten från mitt och Jossans sovrumsfönster, helt okej!

Mamman och Jossanen. Fina flickor!

Mandan och Jossanen


Söndag.

Såhär såg vi Italien - Nordkorea matchen. Hade ni större screen hemma? ;)

Borta bra men hemma bäst!

Publicerad 2010-06-16 22:15:17 i Bilder,

Stämmerstämmerstämmer! Resan till Italien var grym, en av de bästa resor som gjorts faktiskt, men jag kan ändå inte undgå att tycka att det är otroligt skönt att vara hemma igen. Speciellt har jag saknat min säng (ni som provat den vet att den är grym!!)
Vad har vi gjort i Italien? Vi har shoppat, simmat, solat, njutit av värmen och sällskapet, kollat oss omkring, ätit(!!), druckit, leevt liivet!


En härlig bild från torsdagen kanske!?

Fun facts

Publicerad 2010-06-08 23:59:00 i Allmänt,

- Jag ska stiga upp om 3 timmar och 35 minuter
- Jag befinner mej i Italien inom ett dygn
- Jag kan inte sova eftersom att min hosta dödar mej, så jag steg nyss upp och kokade en kopp te åt mej
- Jag gillar inte te, men har druckit tre koppar idag
- Om håret varit otvättat i fem dagar och du sedan tvättar det känns det som nyklippt
- Om en månad har jag varit på Pitbull konsert
- Jag och Josie ska feesta i Italy!!!1

Godnatt, ska ge sömnen en chans.

Italiano

Publicerad 2010-06-08 16:00:47 i Youtube,

Imorgon åker jag och tre andra brudar till Italien ( Josie, mor och moster - höhö). Fan vad kul vi ska ha det, bl.a. sönderspela dehär låtarna ska vi. AWESOMENESS!

Drömmar

Publicerad 2010-06-08 10:46:53 i Allmänt,

Fan vad konstiga drömmar man har ibland. Inatt t.ex. drömde jag att jag körde med lätt motocykel och att det gick hur fort som helst. Det såg dessutom ut som om man skulle se allt i snabbspolning, så fort gick det. Dessutom körde jag ut några gånger med dendär höga farten, men efter det steg jag bara upp och fortsatte köra. Snyggt!


Kirsten Stewart är snyyygg!

Svar på tal

Publicerad 2010-06-08 10:40:05 i Allmänt,

Carly! om Body sugaring:
Gick det bra? =)



Body sugaringen gick riktigt bra ja, lite sjukt tog det bara. Men nästa gång skulle det inte alls ta lika sjukt sa Jennika (hon som gjorde det). Bara att prova på!

Body sugaring

Publicerad 2010-06-06 21:44:35 i Allmänt,

Imorgon ska jag prova på det. Lite nervös är jag ju. Mamma min kom hem en dag och berättade att hon hade beställt tid till det, så imorgon är det bara att testa då. Någon som vet om det tar gryymt ont?

Over and out

Publicerad 2010-06-06 14:35:09 i Bilder,

Jag har ju fan gått ut grundskolan. Hur länge har jag inte väntat på dethär nu! It's fucking amazing. Och det firades med en konstig kväll/natt och studentfest här hemma på dagen. Kvällen/natten innehöll bl.a. chill hos märta, prissesmat, slagsmål, raggarbil, båthäng, konstiga piss-ställen och båtfärd. Och nu ska jag så småningom börja duka fram inför krabarenkopartaj med kladdkaka som jag bjudit in mina vänner till. Gotta go!


Bild lånad av Sofia. Dessa flickor är underbara!

1 dag

Publicerad 2010-06-04 22:46:50 i Allmänt,

Imorgon har vi ju avslutning, faan vad skönt, men ändå sorgligt. Tänk att man går ut grundskolan och många av oss kommer att splittra på oss. Det värsta är nog att min Jenny åker iväg till Vörå idrottsgymnasium som ligger mångamångamånga timmar bort. Snyft!

Idag har jag haft proppfullt upp. Men en bra dag har jag haft.

Pussochgodnatt (L)

Sex And The City 2

Publicerad 2010-06-03 21:53:35 i Youtube,

Jag måste bara påpeka att filmen var jävla bra och sevärd! Så ni alla som inte sett den än, se den! Vad de som inte gillat filmen tyckte var dåligt förstår jag inte, för enligt mej var den t.o.m. bättre än första filmen.

Torsdag

Publicerad 2010-06-03 16:47:27 i Allmänt,

Välkommen åter säger jag till solen och värmen som är tillbaka. Därför har jag också planerat min dag efter vädret, nämligen har jag legat ute och stekt några timmar, men snygga ränder har jag ju förstås fått, usch! Annat jag gjort idag är att jag bakat kex, spelat fotbollsturnering och byggt en drake. Jännä!


Nu ska jag hoppa i duschen och sedan förbereda mej för kvällens SATC2 bio, woop!

Sysselsättning

Publicerad 2010-06-02 20:52:55 i Allmänt,

Idag fick jag en såkallad kreativitetskick. Jag har nämligen haft uno problemo grande med mina klädhängare, har haft för några, eller så har de varit fula. Och fula klädhängare vill man ju inte ha. "Stor skillnad", tänker säkert många, men varför ha fula när man kan ha fina?
Så efter skolan var jag till ett loppis, köpte ett enormt rosa tyg för två öron och kom sen hem och satte igång och pimpade klädhängare. Och riktigt snygga blev de och nöjd är jag!


En av mina nio pimpade.

Klädställning

Publicerad 2010-06-02 20:44:28 i Bilder,

Min finfinfina klädställning från IKEA. Tur att jag fick den nu före Italien resan, för annars skulle jag ju inte ha fått alla kläder att rymmas någonstans när jag kommer hem, höhö!

Shoppat

Publicerad 2010-06-02 17:02:31 i Bilder,


WEEKDAY och HENNES&MAU


CARLINGS och ZARA

Nu blir det att dra iväg på fotbollsträning efter en dag med stadorientering, loppisfyndas, pysslas och fönstertvättning.

Att lyckas

Publicerad 2010-06-01 20:52:55 i Allmänt,

Jo, jag lyckades idag att försova mej.
Halv nio skulle jag möte Sarah uppe vid vägen.
Halv nio ringde Sarah till mej och frågar var fan jag höll hus. Mitt svar lät ungefär såhär:
-Krackelkrackel, vaaa? E klockan halv ren? NEEEEJ FAAN. Ja ha försovi mej!
Snyggt. Men no problemo, vi hann i alla fall.

Sail away

Publicerad 2010-06-01 20:11:40 i Allmänt,

Gott folk! Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förr, nämligen seglat i en laser segelbåt helt själv. Och nu har jag gryyyym sommarkänsla och vill bara tillbaka till segelbåten. Somrigare saker får man söka. Så nu vill jag ge Sofia ett stort tack för att du övertalade mej att komma med. Puss på dej!

Annars har jag en hel del grejer att visa er. Min styvfar var nämligen till IKEA igår och bar hem en klädställning som jag suktat efter i år och dagar (nästan), så inatt blev det inte mycket sovas eftersom att den skulle byggas ihop direkt! Jag tror jag har något fel, för alltid när jag får något att bygga, fast jag skulle få det klockan fem på morgonen, så skulle jag måsta bygga ihop det innan jag lägger mej. Tvångstankar detdär!



Grymma bilder härifrån!

TODAY

Publicerad 2010-06-01 00:37:18 i Allmänt,

Idag har jag varit i Helsingfors med Sarah, hennes mamma och Josephine och shoppat loss! Jaa, jag vet att jag var och shoppade för någon vecka sen, men igår då jag provade avslutningskläder kom jag fram till att jag behövde en kavaj, och en jävligt(ursäkta mitt språk) fin sådan hittades. Plus lite annat smått och gott som bara slinker med när man rullar fram genom butikerna.
Men nu ni, ska jag sova, för om sexochenhalvtimme ska jag vakna och börja dra mej till västerby. Not so fint skit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela