Amanda

Torsdag.

Publicerad 2008-08-21 18:57:45 i Dagbok,

Heisan hoppsan!



Denhär dagen började vanligt , steg upp , åt , lagade mej klar och gick till bussen för att åka till skolan. Där hade jag finska , sen hissa och sen hade skolfotislaget träning 1½ timme i till en början spöregn men sen klarnade det upp. sen dusch och mat, kemi och hälsokunskap! Ganska normal skoldag, fast jag var trött och orolig och halv gråtfärdig sista timmen.

Sen efter skolan hade jag bestämt med ewe att träffas , så jag ringde henne. jag gick till pappa för att föra min jomppakass och mina böcker för jag orkade inte släpa på dem. Sen träffade jag ewe (L) vi gick pratandes till madicken och satt där och pratade ganska länge. vi pratade om allt möjligt , om vad som händer i våra liv och vad som hänt osv. sedan gick vi för att kolla på en ny skolväska till mej eftersom att alla mina gamla håller på att falla i bitar. men jag fyndade inget. Sen sku ewe gå till sin momma för att äta och jag gick till ett café för att skriva klar min uppsats om mitt rum . Sen ringde ewe efter att hon ätit, jag gick för att möta henne och sedan pratade vi igen och gick lite omkring. vi gick och satte oss på en bänk på kungsen en stund men där märkte vi att det blev kallt så vi bästämde oss för att gå hem till ewe och data och ta det lugnt. sen kl. 6 for jag iväg för att fara på föräldramöte med klassen och just kom jag hem, satte mej här och nu bara slöar jag och tänker igenom dagen!


Sitter nu och angstar och lyssnar på låtar jag inte tål att lyssna på och sådana ja direkt börjar gråta av , och jag grät för den delen före jag började lyssna.

En film jag annars tycker alla borde se är Never back down , det är en sjukt bra fightfilm + att där är massa hunks med ;)


Ewe, du är skitviktig och du ska veta att jag finns här för deij i vått och torrt! älskar dei massor. <3

jag just nu:


Nå har inte så mycket mer att säga , annars kommer det bara något angst shitt .. heihei<3

-mandy

Augusti

Publicerad 2008-08-06 12:15:13 i Allmänt,

Hej igen!
Har haft en paus med mitt skrivande nu en tid, eftersom det har varit så fint väder. Men nu har det blivit ändring på det. Usch nu börjar det bli kallt , 13-17 grader bara, höstligt väder utan solsken och regn och rusk! BLÖ. Jag har inte ens lust att gå ut mer , man blir bara så deprimerad av vädret.
För en vecka sedan var det strandväder och kokhett, men allt gott måste ju få sitt slut.
Usch och snart börjar ju skolan igen, mer exact om 6 dagar, 6 DAGAR!
Då måste man ju börja tänka igen på allvar!
Usch börjar angsta av att bara tänka på det. Kommer att sakna sommaren ENORMT!

Ja , och vad jag gjort nu sedan jag skrev senast :
Kokkola cup :D! Vi fick brons men jag fick inte spela eftersom att jag hade opererat bort tonsillerna -.-
Varit i ekenäs och chillat. Solat, simmat, ätit glass, tränat och bara tagit det lugnt!
Grästplanscup i Kimito :D Ännu en medalj , denhär gången silver :D
Suttit inne , kollat filmer och bara myst pga. vädret, rätt så skönt det också men inte precis hur man skulla vilja avsluta sitt sommarlov!

Och nu är jag ensam hemma. SKÖNT! Har nästan inte alls varit ensam på hela sommaren eftersom att mamma är lärare och har nästan lika långt sommarlov som jag. Men hon började jobba idag så jag är ensam. YAY. Och min bror är på en kompis lande . AAH , så jag har tagit över hans dator och sitter här och lyssnar på hans mystiska techno musik på full volym och har mysigt. Senare ska jag antagligen vara med Susku i något skede, träning och ikväll kanske till Robbe övernatten.

Men nu tror jag att jag ska kolla någo film eller något liknande , kanske hitta något gott att äta.
Så hejhej alla ni som blir dystra av vädret och ARGH på er som har bra väder idag! Hejdå <3

Mandy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela