Amanda

Nytt för mig

Publicerad 2011-07-27 20:58:09 i Allmänt,

O höst kommer jag att jobba. Jobba mycket. Först och främst kommer jag någon lördag i månaden jobba på cafét som jag nu jobbat på. Ja jobbat, för min sista arbetsdag för sommaren var idag. (LEDIGLEDIGLEDIG!!!) Utöver det jobbet kommer jag att båda jobba i receptionen i gymmet jag går på och dra en timme i veckan. Det kommer bli bra, mycket bra. Och pengar behövs, eftersom att under den tiden jag inte jobbar, tränar, umgås med vänner eller pluggar kommer jag att befinna mej i Åbo hos min fina Tobias som kommer bo där från och med i höst. Och i Åbo finns det en massa fina butiker...

Favoritbild

Publicerad 2011-07-27 20:31:12 i Allmänt,

Min pappa hade som tidigare nämnt sextio års fest på lördag. Här är min favoritbild från festen:


Från vänster: gäst, gäst, far, styvmors barnbarn och styvmor.

Gott

Publicerad 2011-07-24 15:41:00 i Allmänt,

Denna helg har jag ätit goda sötsaker:





Orsaken till dessa mängder är 60-års kalas gånger 2. Bilder från dem kommer senare!

Måndag

Publicerad 2011-07-18 15:47:24 i Youtube,

En ovanlig måndag, en ovanligt pigg måndag. Sitter som bäst och vräker i mig mina efterlängtade karelska piroger med äggsmör, och njuter!

Helgen var fin. Jag började den i lite förtid, redan på torsdag med att fara ut till Bromarf, till mammas stuga och bli bortskämd. Även Tobias var med. På fredagen kom vi hem. Fredagskvällen blev sedan lugn med fotbollsträning och häng med Jossan och pojkar, vi peppade nämligen inför lördagens match i Kimito. Visserligen förlorade vi matchen 5-0 mot serieledarna, men första halvlekens spel löpte mycket bra och 5-0 var kanske inte riktigt rättvisa slutsiffror. Efter matchen åkte jag och två fina lagkamrater ner till Jennys skär, till Sannäsudd. Dit kom sen även några till fina vänner och där spenderade vi det som återstod av lördagen och ytterligare några timmar på söndagen. Gårdagen blev sedan lugn med Tobias som sällskap, träning och ett dopp i havet.

En riktigt fin, lugn helg har jag alltså haft.


lite nytt från Stromae.

Ensam

Publicerad 2011-07-15 23:58:48 i Allmänt,

Jag är ensam. Jag kan inte riktigt minnas när jag riktigt kännt ensamheten som jag gör nu. Stundvis är den skön, stundvis motsatsen. Men den är bra, man får tänka mycket. Det känner jag att jag behöver nu.

Hemma

Publicerad 2011-07-10 12:33:43 i Allmänt,

Inatt har jag sovit hemma. Hemma hos mamma. Många nätter sedan dess. Idag kommer antagligen inte bli en bra dag, eftersom att jag knappast kommer få mycket till stånd.

Veckoslutet har däremot varit riktigt bra. Fredag var det jobb, strandhäng, och på kvällen åkte vi ut till Langansböle till Jossan, och grillade. Sex stycken personer var bänkade runt bordet.




På lördagen var även jobb först ett måste, och därefter gick jag en snabb runda till gymmet innan jag började förbereda mig för kvällen hos Antionia med matköp och fixning. Hos Antonia grillade vi igen och hon hade dukat jättefint. När klockan började närma sig sent traskade vi in mot stan.




Överlag har jag alltså haft ett bra veckslut med sina ups and downs, men så är det väl alltid?

En i mängden

Publicerad 2011-07-05 13:07:39 i Allmänt,

Nyss har jag blivit en i mängden av alla iPhone ägare, eller inte riktigt än, men jag har en beställd och reserverad i mitt namn. Abonemanget man fick med den kanske inte är det bästa, men det är OK! Dessutom kommer jag ju ha tillgång till internet hela tiden, så på det sättet kan man ju också kommunicera. Det blir bra!

Annars var Hangö riktigt okej, vissa skeden mindre kul än andra. Söndagen var fin tillsammans med fint sällskap, och denhär veckan jobbar jag 7-12 turen på jobbet, alltså har jag tid till allt möjligt annat!

Hangö!

Publicerad 2011-07-02 17:04:00 i Youtube,

Den årliga Regattan äger detta veckoslut rum i Hangö, så idag ska jag släpa min rumpa ner dit. Även igår var jag där, men då bara en sväng för att kolla läget och tog det lugnt. Idag blir det andra bullar!

En skön låt:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela