Amanda

Dagens lista

Publicerad 2010-05-30 15:46:24 i Allmänt,

Dagens humör: Småtrött, gosig, aktiv. En helt och hållet underlig blandning, altså söndagshumör.
Dagens mående: Rätt så bra efter en lång, tung länk.

Dagens borde: Inte äta upp alla kex som jag bakat idag.
Dagens frisyr: En riiktigt råddig hästsvans som jag sovit, bakat kex och länkat med.
Dagens smink: Inget för tillfället, kanske mascara kletas dit senare
Dagens klädsel: Träningskläder än så länge, har inte orkat dra mej i duschen
Dagens materiella vill ha: Heels från Nelly.com i hopp om att de kommer till avslutningen
Dagens låt: Tom Dice - Me and my guitar
Dagens planer: Laga mat, fotbollsmatch och kaanske bio.

Dagens fundering: Hur många kex kan man äta innan man spricker?

Dagens beroende: Mina hembakade kex som inte borde ätas.

Dagar

Publicerad 2010-05-30 11:30:57 i Allmänt,

Om 6 dagar har vi avslutning.
Om 10 dagar åker jag till Italien.
Om 20 dagar är det pop-kalas.
Om 22 dagar börjar jag sommarjobba.
Sommaren är häääääär!





Maj 2009

Favs

Publicerad 2010-05-30 00:35:46 i Youtube,

I kvällens eurovision var favoriterna dessa tre nedanstående:



Så eftersom att Tyskland var en av mina favoriter störde inte vinsten mej alls, förvånansvärt. De mindre bra brukar oftast vinna.
Nuni är jag trött. Så nu ska det sovas länge och väl! Nighty.

jååpajå

Publicerad 2010-05-29 17:45:41 i Allmänt,

Idag har jag varit på jobb, zumbat här i mitt rum, sytt ett par trikå-shorts och sovit som en liten gris i flera timmar. En riktigt skön lördag. Och ikväll blir det att kolla på Sarah's sjungande och kolla Eurovision. Men nu dudes, gotta go!

Seeyaaa!

Weekend

Publicerad 2010-05-28 23:44:53 i Allmänt,

Jaa, har nyss kommit hem från en riktigt lyckad maskerad, tack Lina! Orsaken till tidig hemkomst är jobb imorgon bitti kl. 0700! Riktigt tidigt men riktigt bra eftersom att man har jobbet över sen ganska tidigt. Annars blev det vinst i gårdagens match, great!
Jag har lyckats igen! Gårdagens match spelade vi jämt. Tack Jossan! Men jag tyckte det kändes som en vinst såå.

Godnatt!

Wanted

Publicerad 2010-05-26 22:15:31 i Bilder,


Ett halsband som detta skulle jag gärna vilja ha. Någon som vet var man kan hitta liknande? Och tishan är det ju heller inget fel på!

Godnatt!

Publicerad 2010-05-26 22:06:46 i Allmänt,

Imorgon är det match. I Alberga.
Idag har jag köpt strumpor,leggings och armband. 8 par strumpor.
Bara så ni vet!

Onsdag

Publicerad 2010-05-26 14:59:32 i Youtube,

Vetni hur slappa skoldagar vi har? Idag har vi sett på film två timmar, varit ute en timme och spelat volleyboll två sista timmarna. Not bad och klaga kan man inte! Dessutom ser betyget ut att bli ett riktigt kanonbetyg för min del. Fint skit!

Idag ska det tränas! Zumba och sedan fotbollsträning ikväll. Dessutom har jag varit duktig och klippt gräset idag. Vassegoo Mamaa!


Busybusybusy

Publicerad 2010-05-24 19:05:33 i Allmänt,

Idag folks, har jag haft fullt upp! När jag var i skolan ploppade ett SMS upp och min chef funderade om jag ville komma på jobb efter skolan, och det passade bra eftersom att pengar behövs inför ITALIENRESAAN! (16 dagar Jossan, 16!) Och så efter jobbet var jag på en timme Zumba! Och jag har dessutom fixat så jag har en Zumba film här hemma som jag tänkte prova idag. Kanske den är så bra så jag aldrig behöver gå till Sportten mer, vem vet? ;---)


Bild från när jag och Lina yrade runt i Alberga vid stafettkarnevalen.

Vetni

Publicerad 2010-05-23 20:46:18 i Allmänt,

På fredag ska jag på en maskerad. Temat är att klä ut sej till någon Hollywood karaktär eller person. Efter att ha funderat en stund har jag kommit på ett alternativ, bilden nedan. Men nu funderar jag om någon vill komma med något annat förslag. Hjälp mottages gärna !

Blair Waldorf

Söndag

Publicerad 2010-05-23 12:06:43 i Allmänt,

Veckans sista dag här igen då. Konstigt nog tycker jag att det är helt okej, med tanke på att jag börjar 10 imorgon och de kommande två skolveckorna är slöa som fän.
Planerna för idag är en lätt powerwalk efter att bombfrukosten som bror min lagade till mej och sina krabbisvänner har sjunkit, fotbollsträning och ikväll träffa Josie som varit på Rhodos en vecka. Riktigt bra. Och seen, om jag mot förmodan skulle orka, städa huset. Men knappast.. We'll see.

Bild från fredagen . Susanna (L)

Stafettkarneval

Publicerad 2010-05-22 18:59:01 i Bilder,

Jaa, då är den över för i år. Det känns egentligen riktigt skönt, men samtidigt ganska tråkigt. Men nu är det bara att fokusera på fotbollen då. Annars blev vi runt femte av 39 lag idag i grässtafetten. Riktigt okej, men inte skulle vi ha tackat nej till medalj.

Annars var jag och Lina in till Sello ett varv och lite smått och gott blev köpt. En bikini, en kofta, en kopp, ett par brills och ett par päänts. Veerynajs! Mer har jag inte att berätta än att visa två bilder.


Fuck yeah!

Fina Suska!

Amazing!

Publicerad 2010-05-21 21:18:22 i Allmänt,

Jag önskar att vädret skulle fortsätta såhär, för dagar som denna skulle alla kunna vara som! Dessutom som pricken över i:et har jag haft mitt sista prov för grundskolan idag. Vad säger man då? Jo: WOOOOOOP! Fan vilken härlig känsla man har över det. Och imorgon så har vi ju staffettkarnevalen här, vilken alltid är jävla kul och dessutom blir det kanske lite snabbshopping, vem vet? Nåja, men som det ser ut nu kommer det här veckoslutet att vara grymt!


Gryym bild! Snyggaste bilden jag sett på länge.

Game

Publicerad 2010-05-20 15:36:43 i Allmänt,

Idag har vi match. Och vinna ska vi, igen! I karis 1830 spelas den på konstgräsplanen, så om någon är intresserad av att titta så är det bara att komma.

Och så måste jag bara tillägga att vi har ETT ynka prov kvar i hela grundskolan, hur bra? SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR BRA!

It's such a sunny day!

Publicerad 2010-05-19 21:24:35 i Allmänt,

Jaa, det har vi verkligen haft idag. Har gått omkring med shorts och tisha helda dagen och har ju fan svettats med bara det. Kreisit. Men ack så härligt. Tss.. Nu är det bara att hoppas på att det håller i sig ända till lördagen då Stafettkarnevalen hålls. Tänk, en regnfri Stafettkarneval? Ojojoj!

Men nu ska det läsas på engelskaprov, wupidu.

.

Publicerad 2010-05-18 17:43:53 i Allmänt,

Dagens prov (som jag slät så hårt till, höhöh) sket på sej , men det var ju faktiskt väntat. Men lite deppad över det var man ju, men tur så har man kommit över det redan efter en eftermiddag med Jenny. Tänk så roligt en boll kan göra. Att peippa kan ju faktiskt bli funfunfun med rätt sällskap. Great.

Men nu ut i solen igen, inte ska man sitta inne en vacker dag som dena. Mors!

Snygg och grymma brills!

WOOP!

Publicerad 2010-05-17 21:33:51 i Bilder,

Mer kan inte säga om dagens match! Fastän jag spelade skit idag måste jag säga att jag är riktigt nöjd över hur hela laget spelade. Fiint skit brudar!

Annars har vi påriktigt amazing sommarväder här i Ekenäs. Fortsätter det såhär så är vi alla ekenäsbor pepparkakor i höst. Man vill inte sitta inne en sekund heller. Tur så kan man ju läsa på prov ute, för annars skulle jag bli tokig med en provvecka som denna. Fyfan för fyra prov!

Men nu ska jag och mina nysheivade ben återgå till fysikens värld. Solong suckers!



Sun

Publicerad 2010-05-16 16:10:42 i Youtube,

Tänkte börja med att säga att I'm loving the weather, biigtime!

Igårkväll blev det festas hos Simå, fint skit! Och i morse vaknade jag upp där och sen blev det chillas i några timmar, också det var fint skit!



Fredag

Publicerad 2010-05-14 21:08:27 i Youtube,

Första lediga fredagen på läänge, och den har varit skön med solning, glass med Ewe, fotbollsträning och så avslutningsvis hockeykollning hos Josie! Riktigt skön dag. Annars har vädret varit craazy! Jäkla snabba shiftningar...

Mys

Publicerad 2010-05-13 20:41:32 i Bilder,

Ja, det ska det bli ikväll. Och så ska jag också uppleva det första åskvädret för i år, och jag, som åskvädersfantast stortrivs! Och denna kväll ska spenderas med Jenny och kanske(?) Nette.

Matchen slutade 0-0, men enligt de flesta borde den ha slutat med vinst åt oss. Nämligen sköts det ett mål från vårt lag, men domaren, okoncentrerad som han var, reagerade inte på det. Bajs-domare!

?

Publicerad 2010-05-13 13:11:21 i Allmänt,

Match idag, seriematch nr. 2 i Esbo. Vi ska fanemej vinna.

Och ikväll vill jag hitta på något, något riktigt nice. Men vad? Någon som har idéer? Och till sist, kan inte vädret vara som igår? Fuck moln!



lookbook.nu

Bara vara ledigledigledig!

Publicerad 2010-05-12 23:09:03 i Allmänt,

Vetni, jag konstaterade idag att jag bara kommer att ha två modersmålstimmar till i högstadiet. KREISI!

Och tänk, nu har jag fyra lediga dagar framför mej, mmmm!

Såhäran

Publicerad 2010-05-11 15:01:35 i Bilder,

Gott folk! Såhär har jag sett ut idag, och nu ska jag sätta igång att läsa på hälsokunskapsprov.
Padampampampaa, I'm lovin' it!

Svar på tal

Publicerad 2010-05-10 23:15:33 i Allmänt,

Man tackar för rara kommentarer! :---) Och den blommiga klänningen längst ner till vänster kommer från Indiska och gick på 35 € , ett riktigt kap och den sitter som om den vore skräddarsydd på mej!
Men nu vetni måste jag sova så jag orkar upp till ett underbart samhällsläraprov imorgon. Yäääk..


Skorna är amazing, right?

Shoppat!

Publicerad 2010-05-10 15:24:28 i Grejjer,





Här har vi nu det mesta jag har shoppat förra veckan. Och så är det ju bara att fråga om det ni undrar varifrån något är eller vad som helst annat. ;--)

Söndag

Publicerad 2010-05-09 21:10:18 i Allmänt,

Fyfaan! säger jag för skolan. Okej, för spanskan. I och för sej så kommer en författare till skolan imorgon, Kaj Korkea-Aho, och han är faktiskt jätteduktig. Som bäst läser jag också hans bok. Annars var man kan ha hört om honom är i Radio Pleppo. "Nån av domdä Ted o Kaj" som Emmas mamma sa, haha! Och nu är det ju bara sen att vem av Ted o Kaj är det som kommer?

Och så vill jag säga GLAD MORSDAG till världens absolut bästa mamma! Tack för allt, du är schystasteste, PUSS!
Henne har vi idag firat här hemma med att jag, min bror och min styvfar lagade en trerättersmiddag, naaam!

Och slutligen så kan jag säga grattis till Bk:s handbollsbooys till guldet, bra jobbat!



Great pic!

Svar på tal

Publicerad 2010-05-09 20:56:12 i Allmänt,

Till dej som undrade om jag kan ta bild på allt jag shoppade och ladda upp det till bloggen, så månne inte? Men det kan ta en tid eftersom att min egna kamera är sönder så jag måste sneaka med att få mammas kamera lånad. Men det kommer! :--)

Datum

Publicerad 2010-05-08 23:25:20 i Allmänt,

23.5 Stafettkarneval
5.5 AVSLUTNING
Mellan 6 & 8 juni kryssning?
9.6 Italien
19.6 Pop-kalaset
21.6 Börjar sommarjobba
7.7 Pitbull konsert

Några datum som jag faaktiskt ser fram emot i sommar. Fan.. fucking.. tastic! :--D

Shoppat!

Publicerad 2010-05-08 21:16:58 i Allmänt,

Jaa, det har jag gjort idag, i mängder. Jag hade från början tänkt att jag inte skulle shoppa något mycket alls, men när jag väl var hemma så hade jag nog en hel hög med kassar. T.ex. sandalerna i ett inlägg lite neråt, härliga! En avslutningsklänning har jag också hittat, från Indiska. Riiktigt söt. Tack Jossan för en bra dag i Helsingfors!


WOOP!

Publicerad 2010-05-08 00:01:12 i Allmänt,

Igår hade vi match, vår första seriematch och vi förlorade 3-0, bu!
Idag har jag haft en lång skoldag, träning och sedan B-day party hos Josephine. Riktigt, riktigt jättekul! Tack darling!
Oooch imorgon kommer den efterlängtade shoppingen, kommer antagligen hem pank, höhö . Nåja, ska shoppa med en av favoriterna - Jossan! Nääjs.

Vetni när jag senast shoppade sådär ordentligt? Jag tror faktiskt att det var någon gång runt februari, USCH! Nåja, men jag ska endå spara lite för det kommer att komma tre andra shoppingtillfällen den kommande månaden, yay!
Men vetni nu talar jag bara skit så nu ska jag sluta skriva.
(Ps. Sarah höll på att svänga in vid fel gränd idag när hon skulle köra hem till sig ikväll. Hon höll inte på att hitta hem. Hihi! Sötsöt <3)

OM

Publicerad 2010-05-05 19:49:08 i Grejjer,


Om dessa underbara sandaler finns i butik i dinsko på lördag när jag åker och shoppa så ska de bannemej bli mina! Sjukt fina!

Godkväll!

Publicerad 2010-05-05 19:20:09 i Dagbok,



Fy vad jag hatar prov. Har läst på religionsprovet som vi har på fredag idag, vi har nämligen årets första seriematch imorgon, yuppiduu! Så imorgon blir det knappast mycket läst. Dessutom ska jag hänga med myJosie imorgon.

Här om en stund kommer älkade Suska hit för mys. Har inte hängt med henne på länge så det kommer att bli riktigt nice. Vi har båda haft rätt fullt upp med skola och träningar så..

Annars har jag varit duktig och simmat lite på en km idag, inte illa! Eftersom att jag har såkallad "valpsjuka" så kan jag inte springa, så det blev att träna lite annorlunda idag.

MJÄ

Publicerad 2010-05-04 19:05:02 i Youtube,

Skoltrött som bara den är jag. Fyfan för skolan, och nu börjar provperioden dessutom.

Grattis PH!

Publicerad 2010-05-04 19:02:39 i Allmänt,

Denna goa tjej har jag känt sedan jag var sisådär 3-4 år gammal. Men då var vi inte särskilt bra kompisar, motsatsen från kompisar egentligen, och det var inte förrän på 8an (?) som vi blev bra kompisar, och den bättre blir vi bara! AWESOME. Älsk <3

Doktin!

Publicerad 2010-05-02 21:07:05 i Allmänt,

Jees, har modersmålsprov imorgon och har inte börjat läsa än, great. Nåja, men om jag tar det på känsla då? Det verkar ju vara det enda alternativet...

Idag igen har vi grillat, har ju bara grillat fredag-lördag tidigare så. Men idag var vi vid vitsjön och grillade kött till tortillas och annat smått och gått. Vetni om skolan skulle vara slut nu skulle jag vilja att alla dagar vore som denhär idag, det har varit en jäkligt bra dag vetni! Men träning och vänner, awesome.


SNYYGG!

Söndag

Publicerad 2010-05-02 12:09:44 i Allmänt,

Gårdagskvällen spenderade vi i Isabels grillkåta med en hel del grillmat, annat gott och mys! Tack Iisa för en bra kväll. Och dessutom avslutades den bra med Jenny här hemma framför nyaste avsnittet av One Tree Hill.

Idag borde jag plugga (orkarinte!!), men det blir antagligen bara att träna, fara till Grabbskog och äta tortillas och ikväll kanske plugga mycket mindre än vad jag egentligen borde.

Första maj!

Publicerad 2010-05-01 15:09:12 i Allmänt,

Vafan, redan? Lite på en månad kvar av grundskolan kvar, vart tar åren vägen? OH!

Gårdagen var riktigt kul, vappen skulle ju firas! Vi började hos Vicis med grillning, sen vidare till Leonora, vidare till stan och slutade kvällen hos Arne. Riktigt bra blev det nog med trevliga mänskor. Och idag ska jag ta det lugnt, grillning idag igen tror jag att det blir. Riktigt bra!


Gladhetsbild!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela