Amanda

GLADA VAPPEN!

Publicerad 2009-04-30 16:46:42 i Allmänt,

Jaha , idag gäller det ! Hela dagen har idag gått åt till att förbereda allt, nämligen serpentiner, grillmat och annat smått och gott ;) Och så var jag ju förstås i skolan också.
Detta är en riktig munkdag, d.v.s. att man ska äta munk, det hör lixom till. Så i hussan lagade mina gruppkamrater jättegoda munkar, muums!

Planerna är att om någon timme fara till Susku och grilla och ta det lugnt med flickorna, innan vi cyklar iväg till stan. Och i stan samlas en massa ungdomar och festar för att det är Vappen. Bilder kommer säkert från ikväll också .


Förra årets vappenbild, samma sällskap blir det i år ;)!

Danföre

Publicerad 2009-04-29 20:06:44 i Dagbok,

Ojoj , imorgon smäller det , VAPPEN altså! Planen är att först köpa mat , direkt efter skolan , sen till Susku och grilla med flickorna och sen till stan och härja ;) Ska bli perfekt får vi hoppas , och det blir det antagligen. Vappen är en härlig högtid tycker jag, man bara känner hur sommaren närmar sej!

Idag före dansen var jag och Tavga till Tiimari och köpte såntdär störande serpentinspray som inte går bort. Sådana är roliga, bara man själv använder dem och inte blir attackerad . Haha. Och efter dansen for jag och Mami till Seppälä och köpte lite underkläder och lösögonfransar. Lösögonfransarna är för imorgon , måste ju lite fixa upp sej, hih. Och efter att jag kom hem har jag läst hälsokunskap väldigtväldigt passivt..


Härlig bild ju !

Skola

Publicerad 2009-04-29 12:49:27 i Sport,

Sitter i skolans datasal och söker om estrar. Intressaant! Men nåja, bättre än vanlig kemi .
 
Gårdagens match gick väl okej . Matchen slutade 1-1 , vilket var helt okej. Skulle ju ha kunnat vara värre, men knappast eftersom att vi i större delen av matchen hade spelet . I början av matchen passade Jenny en lång boll till Mimmi , som sprang mot målet och sköt ett snyggt mål , som for stolpe-in. Och resten av matchen tills ungefär 10 minuter före slutet hade vi spelet. Då fick EPS pressen och på en hörna blev allt flummigt och de sköt ett mål .
Sådant känns så onödigt , men 1-1 duger väl . 1 poäng i serien iaf.

Idag nu efter skolan ska jag vara med Tavga en timme, sen gå och dansa en timme och kvällens planer är att läsa på hälsokunskapsprov. Tjohitjohej..

PUSS

SERIEPREMIÄR

Publicerad 2009-04-28 14:28:01 i Sport,

OOOOJ vad jag ser fram emot det ! Idag har vi första seriematchen för säsongen , och det ska bli otroligt roligt! Har inte spelat en riktig match sen hösten så. Vi möter EPS, som är från Esbo här i Finland. Vi har förlorat mot dem förut om jag kommer ihåg rätt, men vi är rätt så hårda vi med så man får helt se hur det går ;) Matchen spelas i Karis .


EIF

Blommer!

Publicerad 2009-04-28 14:15:11 i Bilder,

Usch vad det blev att störa mej . Skulle ju ha Frankrike-föredrag idag, men mina dator grejer funkade inte så jag måste ha det imorgon. Så jag måste vara nervös för det 2 ggr, SKOJ! Annars var jag duktig och cyklade hem min cykel idag som jag haft i stan sen lördagen.
Men nu ska jag vila , kolla lite 90210, måste ju ladda upp inför matchen ! Önska oss lycka till ?  ;D

Fan vilket härligt väder vi har idag. Okej , skulle vara ännu härligare om solen skulle lysa, men det är sådär behagligt varmt; ca 18 grader och blåser sådär passligt. Och dessutom har det kommit massor med blommor ! WOU



Begäran

Publicerad 2009-04-27 20:58:13 i Allmänt,

Haha , för dej B som undrar så mycket så är det nu så att jag inte har någon kille. Okej , massa goda vänner , vissa godare än andra. Men nej , ingen jag skulle kunna kalla pojkvän just nu. Egentligen är det rätt så skönt, och jag orkar inte söka efter någon , utan tar dagen som den kommer. Skulle någon perfekt , och då menar jag faktiskt perfekt , som det inte kan finnas många av, skulle dyka upp kanske saken skulle ändras. Men det har inte hänt på länge för mej. Visst, jag har haft små crushar, men jag har inte varit förälskad på ganska länge. Men jag klarar mej . Det känns ju ensamt ibland, men sen har jag mina kompisar, och om de inte är tillgängliga just då, gråter jag en stund och sen mår jag bättre igen. Man kommer över sånt.
That's life!

Fan

Publicerad 2009-04-27 18:06:57 i Allmänt,

Vissa är jerks, så är det bara !

Idag har jag lagat föredrag om frankrike, och that's it, eftersom att dedär powerpoint grejerna jag höll på me försvann mitt i allt. Dumma dumma dator..

Nu blir det snart träning, men mycket grubblande över att alla av en viss sort innerst inne antagligen är lika. Vissa är bara bättre på att dölja det än andra. Fan ta er!

Gyllene tider - När vi två blir en

Publicerad 2009-04-26 21:48:30 i Allmänt,

Härligt somrig låt! Har suttit och lyssnat på den säkert 10 gånger i rad nu , och den är härlig. Får otrolig sommarkänsla av den och det är härligt!

Nu tänkte jag gå och sova. Ska bara lyssna låten några gånger till och sen kanske lägga på ett avsnitt 90210 och somna till det.
Godnatt

Sarah

Publicerad 2009-04-26 19:46:11 i Dagbok,

Har suttit hos Sarah hela kvällen , tagit det lugnt och ätit gott. Vi såg på en film , The Covenant kanske den hette, som hade massa snygga killar i . Så jag , Isabel, Josephine och Sarah satt där och dreglade . Ihih. Men det var en riktigt mysig, lugn tjejkväll . Och nu sitter jag här i mitt rum med massa ljus tända och myser . Jag har min nya hulla uppsatt nu , så jag har lagt ett par ljus upp på den, och bara det sku det bli mörkt ute sku jag få det riktigt mysigt här . Jag provade inatt mysigheten, och den var suverän !


Nya hyllan



Bilder - Lördag

Publicerad 2009-04-26 10:23:39 i Bilder,

Här blev det inte många men ska ladda upp någon iaf .


Skönt att sitta på torget i solen.


SUSANNA



That's about it, nu 90210 ;)

Bilder

Publicerad 2009-04-26 10:17:44 i Allmänt,

Nu ska jag också passa på att ladda upp några få bilder från veckoslutet. Har inte blivit så många men någon här och där.

Bilder från fredagens födelsedagsmiddag.


Vi skålade för Emma


Vi åt mat


Pasta & cheesecake, mums!

Och det var det med bilderna från den kvällen :)

Ojdå

Publicerad 2009-04-26 10:04:43 i Film,

Var lite lat kanske igår med bloggnadet, men vem vill sitta inne och frysa när man kan ligga ute i solen med en bra bok , i le och över 20 grader ? Inte jag !

Så, det gjorde jag hela dagen igår, från ca. 1200 till 100, och skönt var det. Lyckades faktiskt bränna mej första gången , men inte konstigt med tanke på att jag skippade solcreme och låg nästan 4 timmar. Men det var ingen farlig bränning, det har nästan gått bort idag redan så.

Igår kväll var jag, Susku och Vici på bio - Män som hatar kvinnor. Jäkligt bra och sevärd film. Vad jag hade hört var att det var den bästa svenska filmen som gjorts i svensk historia, och det kan nog bra vara att det stämmer. Kuslig men bra igenomtänkt film. Melikemelike!

Efter den for jag och Vici till Ewe. Där såg vi på Step Up 2 The Treets. Har inte sett den på eevigheter, så det var kul att se den igen.
Var hemma lite över 0100, läste Twilight ganska länge och somnade sen.

Och nu sitter jag här och äter vispgröt och njuter att vara ensam hemma en stund. När det har blivit lite varmare ( jag hoppas! ) Ska jag gå ut i solen igen men Twilight boken. Gud vad skönt det är där ute, oh!

Födelsedagsmiddag

Publicerad 2009-04-24 22:46:58 i Allmänt,

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om dagen, eftersom att jag sen hade tänkt sätta igång att se på 90210 eller läsa Twilight.
Jahapp , skolan då. Finska provet sket sej antagligen ,kändes inte bra alls. Men det är inte säkert. Och så fick jag ut hissa förhöret, och det hade jag lyckats i , dvs. 10 :)

Efter skolan gick jag, Tavga och Ewe till stan , hittade inget inne i stan. Ewe for hem efter en kort stund och då gick jag och Tavga till Seppälä. Där hittade jag ett par trosor till mej ( riktigt obekväma, men fina ) och knästrumpor också till mej. Där köpte jag också födelsedagspresent till Emma som fyllde för en vecka sen , men vi firade henne idag. Vad jag hittade åt henne var ett jättefint halsband ( hon gillade det också) som var en silverkedja med en lite fågel som satt fast i den , och som berlock en fågelbur. Jättefint! Och sen köpte jag ett par trosor som faktiskt syns (;

Väl hemma solade jag en stund och for sen på träning. Den gick sådär . Mina ben är ganska döda och jag har sjukt i stort sett överallt från knäet neråt ..

Och sen var det full stress. Duschade och valde kläder och försökte göra något åt håret och allt eftersom att jag sku till Emma sen på födelsedagsmiddag. Den började egentligen 1800, men vi hade träning till 1800 så vissa blev lite sena.
Hos Emma åt vi gott och hade roligt, snackade massa skit och mer viktigt. Det var helt enkelt en riktig tjejkväll !

Kommer bilder från ikväll antagligen imorgon .

Godnatt <3

DRY

Publicerad 2009-04-23 21:00:56 i Allmänt,

Har en fullkomlig bloggtorka på G , ingen inspiration till att skriva.. Därför tänkte jag bara berätta att 90210 rocks och att jag tänke ladda upp en av mina favoritbilder hit :)


Från hösten då jag & S var i H:fors och shoppade.

Tråkigt

Publicerad 2009-04-23 15:52:12 i Dagbok,

Har inte gjort mycket idag heller . När jag kom hem från skolan for jag på länk, en kort en eftersom att jag rushade . När jag kom hem duschade jag och satte mej sen ute med Twilight boken.
Idag har jag annars ätit den godaste kladdkakan jag någonsin gjort. Hade hussa idag, hussa prov faktiskt. Så där lagade jag den och den var perfekt ! Perfecto ;)

Strees

Publicerad 2009-04-22 16:59:34 i Allmänt,

Har lite stressigt nu , var just ute på en länk som jag tänkte att skulle bli kort, men så sprang jag lite fel så blev den lite under 40 minuter iaf . Hehhe. Och snart ska jag och Emma cykla iväg till kulan för att känna oss kristna.
Annars har jag bara kollat 90210 och läst finska idag , inget att berätta :)


Happytimes

Dance

Publicerad 2009-04-21 20:12:01 i Sport,

Dansen var idag jättekul. Hade värsta feelingen att dansa efter att jag satt ungefär en timme och kollade på Jabbawockeez på Yourube idag. De är faktiskt duktiga. De var med i America's best dancecrew programmet, och de vann första säsongen. Sjukt bra!

Efter skolan läste jag lite Twilight, odlade lite fräknar och sov. Runt 1800 cyklade jag iväg mot dansen, och som jag redan sade var dansen fun, och efter det cyklade jag hem igen. Och dendär cyklingen är inte bara sådär poffpoff, utan det är ca. 5 km dit och 5 tillbaka. Så jag var duktig jag!

Nu håller jag på att kopiera lite 90210 till datorn ,men jag kommer säkert att se på det först imorgon , eftersom att det kommer O.C. och Gossip Girl idag. Nämenvadå flickiga serier ;)


Snyggaa bildeer!
Hoppas ni haft en fin dag!

Uusi Asu Tuttu Maku

Publicerad 2009-04-21 07:13:54 i Allmänt,

Yay , jag kom på det (; Nu kan jag och Jossan ( jomapelle ) vara nöjda och vi kunde sova gott . Mitt i allt sa det bara PLING och så hade jag det.

Sämsta

Publicerad 2009-04-20 21:44:46 i Allmänt,

Jävligt dålig träning för min del idag. Jag var otroligt kass på alla sätt och vis kändes det som. Hade ingen lust att spela i slutet heller så.
NERE!
Godnatt

Finally

Publicerad 2009-04-20 17:52:45 i Bilder,

Houh , länge sedan jag laddat upp bilder hit, men nu var jag just ut på en fotosväng i det fina vädret . Resultat -


Naisnais ! Leksaksbilen är inte min , fastän man sku kunna tro det . Funny - I KNOW!

Idag :
Skolan var okej , i jomppan hade vi staffettkarnevalsuttagningar, jag sprang 80 , men jag vet att jag sku ha kunnat lyckas bättre. Men vi får se om jag slipper med. Efter gy , hissa prov. Det gick helt okej tror jag, det var lätt så. Sista timmarna handarbete , och jag börjar få mingrejjagintevetvadjagskakalla klar.
Efter skolan åkte vi hem med buss, då kom jag hem hit för att äta och sen till Lina. Där såg vi på Twilight ! ÄNTLIGEN . Har inte sett den på flera månader, och den är fortfarande lika bra ju! Efter det tog vi det bara lugnt, flätade hår ( där uppe ser ni flätan Susku flätade åt mig ) och Lina spelade gitarr. Flickigt (;

Och så kom jag hem för en timme sedan kanske. Var och sälja en godisask till min lärare som bor här breve och sitter nu och äter godis själv. Blö. Har allt för mycket godis nu och sitter bara och proppar i mej. Inte bra! Men träning ikväll så det blir skönt. Fast Jossan försökte få mej att skippa den , men jag är duktigare än dej bollanN!

Nu ska jag byta om till fotbollskläder, äta och sen gå ut på vår gräsmatta och öva att gå ner i brygga. Ska försöka att inte bryta ryggen , jag lovar mamma :)

Jaja

Publicerad 2009-04-19 18:28:27 i Allmänt,

Haha , blev just lurad, eller inte lurad , vet inte . Men Bia har tydligen ringt mej inatt, såg det just på telefonen. Jag har svarat och talat med honom , men jag talade i sömnen. Haha! Jag har inget minnesbild av det utan får bara lov att tro på vad han säger :') Man tycker ju att man skulle vakna om man svarar i telefonen , men icke. Hilarious!

Annars har historieläsandet inte kommit någon vart . Har legat och tittat på MTV - tidfördriv . Men jag måste nog erkänna att jag faktiskt tycker att America's best dancecrew är bra!
Men snart tillbaka till läsandet . Kanske det blir att träffa någon ikväll , men jag har min histioria, L hade städning och S träning. Men we'll see !

Ajdå

Publicerad 2009-04-19 14:28:48 i Allmänt,

Kom just på att jag har historia förhör imorgon , så nu ska jag sätta igång att läsa B)

Sleepy Sunday

Publicerad 2009-04-19 13:59:25 i Dagbok,

Usch , jag är trött för 5. Var på träning här för någon timme sen , men nu är jag bara trött och slö. Träningen gick nog riktigt okej , sådär annars bara . Idag blir det antagligen att hänga med flickorna. Borde bara orka lyfta på fingrarna och ringa dem , men sånt är jobbigt . Dessutom har vi väl mat snart så.

Inget intressant har jag att berätta. Solen lyser idag sådär halvt- halvt molnigt , och så blåser det ganska mycket. Uschfy! Annars sku man ju kunna sitta ute och njuta :)

Duktiga jag !

Publicerad 2009-04-18 19:52:09 i Dagbok,

Såg för någon timme sen på She's the man , och fick grym träningslust så jag bestämde mej för att fara ut och springa. Första gången i år och oj vad det kändes bra , förutom att benen började värka , men det kändes bra sådär inombords . Jag sprang lite på 40 minuter och jag sprang här hemifrån till sågspånsbanan och runt där och sen hem igen . Längre än vad jag tidigare brukat så det var suuper !
Annars är Jossan påväg hit nu , och vi ska antagligen bara ta det lugnt . Hon har haft match idag i Nummela så hon är slutkörd antar jag. De förlorade tyvärr 4-2 ;/

Men nu ska jag kolla runt lite här och sen är väl Jossan här .

Ha en bra kväll :D

Igår

Publicerad 2009-04-18 15:20:28 i Bilder,

Bilder -


Halva café sällskapet igår .


Hett !



Komisk bild! MÄRK att de är väldigt lika klädda ;'D


Igår igen var det en otroligt fin kväll!


Och så poserade vi förstås på bryggan.

Lyckad kväll , tack flickor !

Wou !

Publicerad 2009-04-18 15:03:54 i Bilder,

Ojoj, är riktigt nöjd med vad jag köpte idag i IKEA. Allt gick runt 50 € , men mamma betalade mitt överkast, tack <3.
Bl.a. köpte jag en lampa , två kuddar , två korgar & en hylla. Kanske något till med kommer inte ihåg nu. Och har nu allt fixat och fint i mitt rum , har t.o.m. städat det för att det ska kännas extra bra med nya saker (; men nej jag har ju inte min hylla eller min tavla uppe än , har tänkt lägga upp dem först efter att jag målat. Men nu är jag inte så säker längre på om jag vill måla, för det blev rätt mysigt där nu! Det får man se sen när jag har fått min färg, som jag får redan nästa vecka eller imorgon, jihu!


Full bil påvägen hem


Här är nya överkastet, kuddarna och så fick jag mammas skrivbordsstol eftersom att hon köpte ny.


Och så en annan vinkel ur rummet . Nya tavlan på soffan och lampan närmare i bilden.


Mamma köpte röda snören åt mej , har inte ätit sådana på åratal :)

Bilder från igår kommer i nästa inlägg :)

Friday baby !

Publicerad 2009-04-17 22:51:26 i Dagbok,

En ganska skön dag idag . Tagit det lugnt och varit trött.
Skolan var okej, vi var på en konsert med en orkester från lojo, och jag och Sarah rockade verkligen loss (; annars var skoldagen normal . Efter skolan gick vi på kaffe med måånga mänskor, och efter ca. 1 timme åkte jag och Jossan hem med Axo. Väl hemma åt jag lite och gick sen och lade mej för att egentligen titta på tv, men det kom inget bra så jag sov istället. Lite före 1600 vaknade jag igen , bytte om och åkte till träning .
När jag var hemma från träningen duschade jag , åt och gjorde allting vääldigt långsamt , vet inte varför.. Men när jag äntligen var klar for jag till Susku , och därifrån cyklade jag, S & J till stan . OBSOBS ; cyklade! Första gången i år och det kändes bra. I stan gjorde vi inte mycket, gick omkring och fotade och så och när vi fått nog av det for vi till Denise och tog det lugnt där med tjejer resten av kvällen :)
För lite mer än en timme sen startade vi cyklare hemåt, cyklade fort men sen märkte jag och S att vi hade mycket otalat, så vi satte oss på varsin cykel utanför henne och bara pratade om allt. Skönt att få allt utpratat och att inte behöva fundera på något. Allt känns mycket bättre nu ! Tack babe <3

Men nu ska jag snart gå och sova, ska till IKEA imorgon med mamma och vi ska upp ganska tidigt , och jag vill ju orka gå där också !
Bilder imorgon.
Sleep tight (;

Marley an me

Publicerad 2009-04-16 20:16:07 i Film,



Såg just den filmen , och den är härlig. Satt och grät nästan hela slutet . Det var egentligen inte så hemskt sorgligt, men jag fick något en sorgbomb över mej , om man kan säga så . Det får jag annars ganska ofta (eller det beror på vad man tolkar som ofta ) , om jag bara ser något sorgligt , och då tidigare blivit ledsen för något smått kan jag mitt i allt börja gråta. Konstigt. Men sen gråter jag nästan aldrig när jag får sjukt, eller när någons mening är att få mej att gråta, utan gråter för det mesta stilla tyst för mej själv, eller sen de mest opassande tillfällena . Så typiskt .
Annars hade jag ännu tänkt fara på länk ikväll , men jag bestämde mej för att jag inte sku göra det, eftersom att jag fortfarande är ganska förkyld, och sku så gärna vilja bli frisk igen , helt och hållet frisk ! Men usch vilken lust jag fick att springa när jag såg på den filmen jag just såg, var huvudrollen var ut och sprang med sin hund. Men jag känner mej nog egentligen ganska duktig för jag var ute och gå ungefär 1 timme idag. Och det är duktigt . Men det kanske blir lite muskelträning och/eller dans ikväll ännu , så jag känner mej lite bättre :) Har ätit en STOR bit kladdkaka (som inte var kladdig) så egentligen chokladkaka , så det sku kännas bra med lite träning och inte bara latas. Återstår att se!
Haha, det uttrycket tycker jag annars att är ett roligt uttryck och jag har börjat använda det oftare , altså återstår att se. Kihi .
Men nu ska jag göra något smartare, kanske äta något. För när mamma hade lagat mat blev jag sur på dem , för en dum orsak jag inte tänker berätta, och ville inte äta då. Haha .

Relax

Publicerad 2009-04-16 16:58:29 i Dagbok,

Take it easy (; Det ska jag göra nu resten av dagen . Bara ta det lugnt , kolla någon film och mysa i stora kläder . Sånt som gillas .
Idag efter en vanlig skoldag bestämde jag och Susku oss för att gå på stan istället för att fara hem. Vi satte oss i Café Kardemumma igen , (vakio) och Susku drack en kaffe och jag inget, eftersom att jag inte var sugen. När vi suttit där ca. 1 h gick vi till bussen och åkte hem . Här åt jag , kollade lite på tv och låg under mitt härliga täcke tills Bia sa att jag sku komma ut och så gick vi en stund , tills det blev kallt och fingrarna höll på att ramla av . För då kom jag hem. Hiho !

Dagens

Publicerad 2009-04-15 19:55:36 i Bilder,



Skoldagen var riktigt okej idag faktiskt . Var på jättebra humör hela dagen p.g.a. det fina vädret . På rasterna satt vi alla ute och solade och hade det bra . Och dessutom fick vi sluta 1400 idag istället för 1500 , eftersom att det var lärarkonferans. Sånt gillas!
Efter skolan gick jag med Jossan och Susku till Café Carl De Mumma , och vi satte oss ute och njöt. Själv åt jag en enorm örfil och de andra åt mindra bakelser . Efter en stund kom Lellu med oss .
Och när vi satt där, så kom det plötsligt 2 ambulanser , 2 polisbilar och en brandbil och parkerade bredvid oss, och vi började fundera vad det var och måste gå in i caféet. Efter en stund kom det en man ut , som inte såg riktigt nykter ut precis. Han blev ledd av 2 konstaplar (HAHA , ordet) in i polisbilen och körde iväg. Ganska exciting , eftersom att här aldrig händer något ! 1430 hade jag frissa tid , så jag gick dit och satte mej . Älskar stolen i Strada (frissan) , där man får  håret tvättar för den masserar ryggen på samma gång, wau! Håret ändrade inte mycket , toppning bara och så klippte jag lite upp det när jag kom hem.
Sen gick jag till Lindex med mamma och köpte strumpor, sen hem till pappa en stund och sen på träning . Var på MageRumpa och usch vad sjuka magmuskler jag kommer ha imorgon !

Nu ska jag äta lite , och så småningom kommer Grey's ju ! Och sen och sova . Har börjat med detdär att gå och sova tidigt , vilket känns bra!

Ha en fin kväll .

Bilder - Måndag

Publicerad 2009-04-15 19:46:49 i Sport,

Fotbollturneringen i Lieto ( Lundå ) var rolig med vårt härliga lag ! Fina flickor <3



Och som jag tidigare sagt , fick vi bronset i turneringen ! WEROCK (L)

Hinner inte

Publicerad 2009-04-15 19:10:41 i Dagbok,

Igår hann jag inte göra något kändes det som . Kom hem från skolan och satte igång att läsa min finska bok jag hade 100 sidor kvar på och skulle vara klar idag. Men tyvärr somnade jag mitt i ( den mycket intressanta -.- ) läsningen. Vaknade sen ganska sent och for sen iväg på dans . Dansen var jättebra , och vi hade feelingen på top ! Och efter det hem och läsa lite finska igen , och så lite modda. Efter det såg jag på TV tills jag somnade . Rolig dag ..
Men en smart sak kom jag på igår iaf när jag sku gå i duschen efter dansen , och hade inte mycket tid att läsa på modersmålsprovet , så jag tejpade upp papper om satsanalys på duschskåpsväggarna , smart va? ;) Haha , men det var lite speciellt iaf.
Och ja, jag fick min finska bok klarläst, skönt !

Kom just hem och sitter nu vid min brors dator och väntar tills min ska ladda klart så jag ska kunna ladda upp bilder från idag och från måndagen till datorn och sen till bloggen . :)
Om jag hinner ännu ikväll före Grey's tänkte jag gå ut och gå en runda i det härliga vårvädret !

Jeah

Publicerad 2009-04-14 08:39:43 i Allmänt,

Har inte hunnit uppdatera, kom hem ganska sent igår från turneringen och lade inte på datorn alls för jag skulle bara ha fastnat där. Så jag lade mej bara i sängen och läste bok och såg på TV, tog det helt lugnt helt enkelt. Vi fick annars brons igår , så vi var riktigt nöjda, dessutom var det 12 lag med. Så prestationen var bra !
Sitter nu i datasalen i skolan igen och har just jobbat på geografi arbete , och faktiskt jobbat nu (; Men nu är timmen snart slut så , och läraren kommer snart säkert och skriker, så häjhäj !

YAY

Publicerad 2009-04-12 20:27:10 i Allmänt,

Fotbollsturnering imorgon med start 0645 från fotbollshallen ,så om inget roligt hittas på så småningom far jag nog antagligen snart och kolla på någon film och sen sova. Har nu packat min väska ,och herregud vad den blev stor. Tar med mej massor med kläder eftersom att vi ska vara ute hela dagen :) Men roligt ska det bli , och nita ska vi ! Vilket rim . Borde bli poet, kanske? ;
 


Konstiga färger - iKnow (;

Angst

Publicerad 2009-04-12 15:41:44 i Allmänt,





Ibland blir resultatet såhär när jag har tråkigt !

Sitter och lyssnar på Twilight musik , vilken nu efter att jag sett filmen har visat sej vara riktigt bra. Passar bra till angsthumör, som jag nu plötsligt fick. Helt utan orsak kom det mittiallt. Men sånt händer.

Annars har jag haft en låt som snurrat på i mitt huvud hela dagen , Mando Diao - Dance with somebody . Bra låt!


 

Och så

Publicerad 2009-04-12 13:28:25 i Allmänt,

Påskturneringen , tänkte bjuda på ett collage därifrån -


Det ordnades en innebandy turnering här igår i Ekenäs bollhall . Inget märkvärdigt men ganska underhållande . Men sjuk röv fick man av sittandet, tyvärr !

Långfredagskvällen

Publicerad 2009-04-12 13:19:42 i Bilder,

Var ute med Tavga och fotade ganska många fina bilder :


Ekenäs kan också vara fint


Men det kan jag och Tavga också (; Katten hittade vi vid torget, sötnöt.

Bilder - Långfredag

Publicerad 2009-04-12 13:07:20 i Bilder,


På fredagen hade vi påskmiddag hemma , styvmors släkt var på besök .
Översöta barn ju !



Och såhär såg jag ut , med kjol jag sytt själv och gina topp .

Mammaa

Publicerad 2009-04-12 12:30:23 i Allmänt,


Påskgodis är gott , men alltis för mycket !

Hemma hos mamma igen . Här ska det vankas påskmiddag senare , men ska nu just vanka mej själv i duschen . Var på träning tidigt idag så . Men har inte hunnit duscha eftersom att jag kom från pappa direkt hit .

Film

Publicerad 2009-04-11 21:58:18 i Allmänt,

Ligger nu i min säng med pappas dator , min brors bärbara HD och massa påskägg och ska njuta resten av kvällen med film .
Ha en bra fortsättning på påsken !

Glad Påsk !

Publicerad 2009-04-11 20:05:17 i Dagbok,

Fick ingen möjlighet att blogga igår , men vad jag gjorde sådär överlag var att jag åt . Och sen på kvällen träffade jag några kompisar och var sen hemma sent (: Inget märkvärdigt , förutom en kommentar jag fick :
-Mandaa, har du någon gång varit inne i en tornado?
Haha , killen som frågade mej är 6 år och urgullig! Kommer in bilder från gårdagen när jag kommer till mamma, är hos pappa nu så.
Och idag steg jag upp tidigt och gick till bollhallen för att titta på innebandy . Helt okej turnering . Var hem och äta imellan och sen dit igen. Tyvärr vann fel lag.. BUHU. Efter det gick jag med Lellu och Friman på stan i några timmar, satt oss på konstiga ställen och tog det lugnt . Efter en stund var de påväg till ramsholmen , men jag orkade inte gå med så jag kom hem. Har nu suttit här med min bror en stund , men går kanske ut om en stund igen ifall att det händer något skoj . Orkar inte bara hänga och ha tråkigt .. :) Har ändå träning imorgon tidigt så , lika bra att ta det lugnt !

Hoppas alla haft en bra påskhelg hittills .
PUSS

Sandaler

Publicerad 2009-04-09 20:06:33 i Grejjer,



Nu när jag har fixat mina tånaglar sexigt röda tänkte jag ladda upp en bild på mina nya sandaler . Måste nämna dedär men röda tånaglar eftersom att det inte syns (; Vad tycker ni ? Dethär är sådana sandaler att antingen gillar man eller så hatar man . Dålig bild annars !

Grymt

Publicerad 2009-04-09 19:24:25 i Allmänt,

Har grym feelis för kvällens filmtittande . Filmen måste ju vara grym ! Vet inte vad jag har fått i mej , men jag har börjat gilla ordet GRYM. Det är ganska grymt ;)
Och nu när jag har chattat en stund har jag kommit fram till att det inte händer något alls ikväll här i denna stöd. SKOJ!

OH

Publicerad 2009-04-09 18:24:49 i Allmänt,

Sitter nu i min brors rum och lyssnar på skön musik för fullt . Blir en lugn kväll för mej , eftersom att det visade sig att Susku var mycket sjuk , och vi hade planerat att hitta på något. Men lika bra såhär så blir jag ordentligt utvilad och orkar vila ännu mer under påsken (; Hoppas iaf att det hittas på något roligt imorgon . Men bra går det också med att ta det lite lugnt. Har dessutom en deal med mej själv att ta det lugnt med festendet ända tills vappen , som nu närmar sig med stormsteg !
Men ikväll efter 10 ska jag dra mej iväg till Jossan , och där ska vi se på Slumdog Millionaire. De har såpas stor TV , så det känns nästan som att va på bio . Nånej . Men Jossan är superfint sällskap . Puss på dej <3
Och puss på er alla andra också (;

Påskgodis

Publicerad 2009-04-09 16:09:47 i Allmänt,

Var för en stund sedan och köpte lite påskgodis åt mej , men tyvärr är de nästan slut redan ;) Vilket godisvrak jag är, grymt ! Men som tur ska jag till pappa in till staden imorgon , okej inget är väl öppet på fredag, men lördag kanske? Annars får jag bara försöka klara mej . För det är ju påsk , FFS !

BLÅSHFISHK

Lov om 14 minuter

Publicerad 2009-04-09 12:50:01 i Dagbok,

YAY , har varit väntat !
Skoldagen har varit riktigt skön , inga speciellt jobbiga timmar så. Vi har mest haft vikarier.
Efter skolan nu , om ca en halv timme, kommer Dani hit till skolan och sen ska vi gå på Café , kanske och kolla det nya Café Matilda som jag tror att öppnade igår . Någon som har åsikter om det ?
Annars har jag inte träffat Dani på evigheter, någon gång har vi ringts, men inte setts på säkert över en månad. Så hon är mycket saknad. Skulle egentligen träffa henne på söndag , men det blev missförstånd så det blir date idag istället. Roligt att snacka lite ;)
Nu får jag egentligen rast, men orkar inte gå eftersom att Dani som sagt kommer först om en halv timme. Eller jag slutar egentligen , men jag sitter nu här och bloggar och läser andras istället . Emma var just här och sökte om Irland . Men hon var nu klar . Antte kom just in och sa att man får godis om man far till klassen såå , HEJDÅ!

HOST

Publicerad 2009-04-08 21:23:08 i Allmänt,

Matchen gick inte precis så bra. Vi förlorade en hel del , höll inte ens räkningen i slutet. Nånej , men så farligt var det inte. Var inte på någon träning före matchen heller , men lika bra det för då skulle jag inte må bra nu alls ! Har nu nämligen hostat i sträck (ungefär) sedan matchen  och det är inte mysigt alls !


 

It's such a sunny day

Publicerad 2009-04-08 13:44:58 i Allmänt,

Ska snart ge mej ut och promenera eller läsa bok , man vill ju inte sitta inne i detta fina väder.
Annars var skoldagen inte speciell, förutom att  vi fick sluta en timme tidigare än vanligt, vilket var jätteskönt!

Ikväll kanske jag går till Sport10, men det är bara kanske, eftersom att vi har match mot 96:orna en halv timme efter att Sport10 träningen är slut. Men det beror igen ganska mycket på skjutser. Får jag inte skjuts till hallen far jag antagligen på träning, för därifrån får jag iaf skjuts :)

Jag sitter nu för tillfället och proppar i mej hotdogar och känner mej själv lite som en ;) Men nu tycker jag alla ska gå ut och njuta av vädret .

PUSSHEJ

Ren&fin

Publicerad 2009-04-07 21:12:46 i Allmänt,

Har just städat hela badrummet, och sen rengjorde jag hela mej själv med ansiktsscrub , massa ansiktsrengöringar och hårmask så jag känner mej superfräsch . Ska nu reda upp grejer mamma har velat att jag ska ha gjort hela dagen , och sen se slutet på Gossip Girl som redan går på :)

Godnatt<3

Dancedance

Publicerad 2009-04-07 18:58:00 i Allmänt,

Dansen gick nog helt ok , men det tog ganske hårt i huvudet men roligt var det ! Älskar att bara sheikka loss ;)
Nu ska jag , hmm , jag vet inte. Äta lite kanske och sen duscha , kom just hem så .

Och usch , min ena lärare var annars där i Italien under dendär hemska jordbävningen. Hon hade vaknat mitt i natten och kännt hur allt bara skakade. Men hennes reaktion var kanske inte precis som man hade tänkt sig att den skulle vara , för hon hade tänkt att hon hade något fel och somnade om, haha :D Ett gott skratt fick man ju när hon berättade det !

Dagens

Publicerad 2009-04-07 15:36:55 i Bilder,



Jag och Emma lekte ninjor medan Sarah lekte med sitt Hubbabubba .
Efter skolan gick jag med Susku till stan. Jag beställde en frissa tid (äntligen) och ska dit nästa onsdag. Efter det gick vi till Suskus frissa, var hon beställde en tid och sen gick vi till Café Kardemumma . Där hade jag inte tänkt äta något , men det fanns så söta påskbakelser där, så vi köpte varsin bakelse och delade på dem :)
Kom hem för en stund sen med bussen , hade nu tänkt vila lite och ska sen ta bussen till dans. Jag hatar faktiskt att åka buss, men då min bror så gärna får ta bilen , och jag aldrig får skjuts får jag väl ta det bara.. SUCK!
Dessa i-landsproblem är grymma !

Slumdog Millionaire

Publicerad 2009-04-06 21:21:00 i Film,



Snart ska jag få den till min dator, någon som vill se den med mej ? ;) Den borde ju vara bra efter sina 8 oscar så. Ser fram emot att se den ! På onsdag kanske ?

Ingenting

Publicerad 2009-04-06 21:04:17 i Allmänt,

Har inte gjort något idag . Läst Twilight och varit på träning, tjoho.
Träningen gick ok fastän jag är jäkligt förkyld, själv är jag stolt ;)

Och guud vad jag är inne i Twilight , har 15 sidor kvar och hade inte lust att sluta läsa när jag sku till träningen , hih !

Har inget kul att berätta, tråkigt ..

Usch

Publicerad 2009-04-05 18:52:25 i Allmänt,

Fy, vad äckligt . Jag tyckte just se en gubbe gå här på grannens tak , och det kändes ganska crazy faktiskt ;)

Sunday

Publicerad 2009-04-05 18:02:55 i Dagbok,

Idag har jag inte gjort något . Legat hemma , varit ute på gården och njutit av solen och tittat på MTV . Har varken orkat eller velat göra något .
Runt 1700 gick jag med Emma till gläntan , men det var ingen hit så vi gick hem igen (;

Jag har inget att berätta, annat än att jag är värkligt trött..

Shoppat

Publicerad 2009-04-05 17:58:58 i Grejjer,



1. ADIDAS firebid
2. Converse väska
3. Tygkasse

Annat jag köpte var
- en till tygkasse med texten DON'T WORRY BE HAPPY
- sandaler från H&M
- 3 t-skjortor från Stockmann och Ginatricot
- blåa jeans från  Carlings

Jag är riktigt nöjd. Inget vad jag köpte var något såntdär onödigt som man ibland köper så. Och så är jag överlycklig för att jag äntligen fick min Adidas collage. Men inga Fredperry skor hittades, så jag ska bara fortsätta söka.

Om ni vill veta varifrån saker och ting är , är det bara att fråga :D

Lat

Publicerad 2009-04-05 17:46:12 i Dagbok,

Usch vad jag är lat nu . Ligger mest och slappar dagarna i ända , och bloggar inte . Vilket egentligen är ganska bra, för det visar att jag har minskat på datandet . Men stackars läsare ju (;

Jaa, igår var jag då till H:fors och shoppade . Åkte med min mamma iväg härifrån 0820 , fytusan . Ja, med henne åkte vi till Kyrkslätt var hon tog tåget vidare , och då kom Ewes pappa , Ewe var då också med härifrån med mamma . Så hennes pappa körde oss till H:fors. Där gick jag sen iväg ensam , för att Ewe skulle spendera dagen med sin pappa . Men efter en stund träffade jag Fille från min klass, så jag gick med honom en stund. Och sen träffade jag också Bia , som också åkte hem med oss.

Väl hemma sov jag en stund . Var så trött efter som att jag steg upp före 0800 på en lördag. Runt 2100 cyklade jag och Susku iväg till Cessi , som hade fest . I början var det lite segt, men efter att tiden gick blev det roligare och roligare . Någon gång kring 3 gick/cyklade jag och Reidar hemåt . Sådär överlag var kvällen rätt lyckad!

Tyvärr blev det inget fotat igår, men i jag laddar snart upp någon bild på vad jag shoppat (:

Godnatt

Publicerad 2009-04-03 23:05:44 i Allmänt,

Ikväll blev det en kväll framför Eva & Adam . Det var riktigt kul att kolla gamla filmer som tar upp gamla, härliga minnen.

Nu har jag just laddat och uppdaterat min iPod med massa ny musik , så jag klarar mej i H:fors imorgon. Och i tåget ska jag vara social med Ewe eller läsa Twligt, beror på humöret. Det jag har på min inköpslista är :

  • Mörkröda Fredperry skor
  • Ljusröda låga Converse skor 
  • Vit Adidas orginal sweater
  • Och så vårkläder , kanske gladiatorsandaler ifall jag hittar billiga och snygga
Ser fram emot dethär .

Jag ska som jag redan nämnde, åka tåg med Ewe , men hon skulle sen träffa sin pappa i H:fors, så då går jag ensam en stund . Men det kan i och för sig vara riktigt skönt att shoppa i riktigt egen takt. Har inte gjort det på länge så, ingen fara .

Har tänkt ta med kameran imorgon , så det kommer antagligen in bilder senare på kvällen , bara jag kommer ihåg att fota.

Men nu ska jag lägga mej , ska upp tidigt .

Godnattpuss <3

MADE

Publicerad 2009-04-03 18:36:04 i Allmänt,


Från Bratz-kvällen hos Vicis (;

Jag och Jossan ligger och slöar framför Made på MTV och snackar skit , så ska det vara ;)

Ha en härlig fredagskväll<3




Jossan

Publicerad 2009-04-03 17:35:45 i Allmänt,

Hon är nu påväg hit , så jag ska passa på att äta min röksmörgås just , mmm !


Och slutligen

Publicerad 2009-04-03 16:31:23 i Bilder,

Fredag . Skolan var inte speciellt, förutom att jag var extra trött . Fick ut mitt matta prov, fick 9+ och jag är irriterad på det för jag fumlade så onödigt !
När jag kom hem idag åt jag lite , efter att jag varit på stan en timme med Jossan . Så ja , när jag kom hem lade jag mej ute i solskenet och i värmen och läste lite Twilight. Boken håller på att ta slut och det är hemskt!



Våren är påriktigt på kommande , och jag är överlycklig . Har idag annars fått sjukt klara fräknar, suck!


Kvällens planer är att gå till Lina ,var vi ska kolla på Twilight ! Och före vi går dir kommer Jossan hit en stund . Det blir en lugn kväll för mej ikväll, eftersom att jag ska upp tidigt imorgon för att åka till Helsingfors och shoppa. Yay !

Torsdag 2 April

Publicerad 2009-04-03 16:18:56 i Allmänt,

Igår när jag kom hem från skolan hade jag en grym huvudvärk , så jag lade mej och tittade på tv, tills jag somnade och sov sedan en timme. När jag vaknade upp igen, skulle jag snart åka iväg på lagmöte , var vi fick pizza, mums ;)
När jag kom hem satte jag igång och skrev min engelska bokrecension om Never Back Down , som jag jälv tycker blev riktigt lyckad. Med den höll jag på till någon gång runt 0000.



Torsdagens kläder var bekväma coh stora, så som jag gillar det bäst . Mysigt !

Ursäkta meej.

Publicerad 2009-04-03 16:14:01 i Allmänt,

Har haft urusel uppdatering på sista tiden , men jag har varit sjukt trött och har inte haft mycket tid till annat än träning , skola, sovning och att läsa Twilight.

Så efter att jag skrev senast lästa jag lite geografi till och sov sen . Fy vad jag var trött !
 
Jag fotade också lite på onsdag, så jag tänkte ladda upp ett collage här :)


Onsdagens då .

Första april

Publicerad 2009-04-01 19:12:43 i Allmänt,

Aijo , det är det ju idag, någon som blivit lurad ? ;) Jag har iaf blivit sådär smått, och gick faktiskt på ett. Typiskt ..

Ha en bra fortsättning på dagen <3

Stress

Publicerad 2009-04-01 19:07:11 i Dagbok,

Har geografi prov imorgon och har läst ca. 10 minuter till det hittills . Så kanske jag borde läsa lite ..

Idag har jag inte gjort mycket, varit i skolan och varit på 2 träningar, och det är i stort sett allt . Och efter de två träningarna på sport10 är jag nu död . Tjoho, tjohej ..

Men nu läsa för att sen 2100 kunna se på Grey's . Hejs <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela