Amanda

Midsommar

Publicerad 2011-06-26 22:08:56 i Allmänt,

Jag har haft en riktigt fin midsommar uppe i Österbotten, Sideby på min pojkväns sommarstuga med honom, Jossan och fyra andra boys. Vi hade det bra! Jag låter bilderna tala:


Bilresan upp. Godis, rapping och gangstas.


Vi anlände - blåbärsshot.


Bixie kom på besök.


Jordgubbar åts och Fifa spelades.


Nico och vattenskidorna.


Fotboll (och volleyboll) spelades.

Hallongrotta

Publicerad 2011-06-21 13:37:40 i Allmänt,

Tänk att något som låter så kanskeintesågott, och ser ut lite likadant kan vara så herrejävlargodastivärldengott. Konstigt.

Annars då? Har jobb hela veckan, har godisstrejk hela veckan, alltså står jag och sneglar (dreglar) på dessa hallongrottor varevigaste en jobbdag. Istället för dem äter jag gurka.

Prova dem nästa gång ni går på café, himmelskt!

Drömmar

Publicerad 2011-06-18 09:54:43 i Allmänt,

Inatt har jag drömt sjuka drömmar. Dels handlade de om loppis, varför vet jag inte, dels om minikaniner, därför för att Jossan hade skrivit om sådana här, och dels om att vara på havet med fina människor för att jag saknar det. Vart for det fina vädret?

Idag blir det fotbollsmatch, ikväll blir det Popkalas. Life's sweet!



weheartit.com

Smoothie

Publicerad 2011-06-08 17:05:12 i Allmänt,

Detta är min favoritsmoothie. Den består av naturell yoghurt, apelsinjuice, frysta jordgubbar samt blåbär och banan. Allt ska sedan kastas i en mixer. Voila!

Njutning

Publicerad 2011-06-06 17:18:06 i Youtube,

Man får njuta, man borde njuta! Och det har jag gjort. Steg upp i morse i relativt vettig tid hos Tobias, gjorde mej klar och drog mej så småningom mot stranden, var jag sedan mötte upp Susanna och Josefine. Med lite variation av sällskapet låg jag där till ca kl. 1600, då jag och Josefine cyklade hem. Vi hann också med en fin lunch på Bossanova.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att snart dra mig till gymmet på ett gympass och en timme Bodypump. Imorgon ska jag också spela fotboll igen, första gången på länge. Jag trotsar min förkylning!



Jag har sommarlov!

Publicerad 2011-06-05 12:07:14 i Allmänt,

Livet ler! Jag har firat en av mina bästa avslutningar med program från morgon till kväll med favoritmänniskor och haft väldigtväldigt roligt! Jag har också varit till Åbo (på fredag) med min kille, kollat en lägenhet och shoppat, och efter det sett på fotboll. Jag har haft några så sjukt bra dagar nu att allt känns bra. Man kan bara hoppas på att sommaren fortsätter i samma linje!


Tobias i Åbo


Mimmi på fotbollsplanen

Hangover

Publicerad 2011-06-02 17:49:24 i Allmänt,

Nu ska jag hoppa på cykeln, var jag ska sitta i 5 km tranpande för att sedan se på Hangover 2 med Evelina. Imorgon åker jag till Åbo med Tobias för att kolla en lägenhet och förhoppningsvis köpa avslutningsklänning samt benskydd.

Jag kommer trivas med sommarlov!


Hej Leonora!

Ledigt

Publicerad 2011-06-02 15:38:48 i Allmänt,

Av detta skolår består för min del endast avslutningsdagen. Gårdagen spenderades med vänner och familj. Fint! Det negativa just nu består av min förkylning som kan slänga sig i väggen.



Emma hade en ballong med sig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela