Amanda

GLAD

Publicerad 2012-10-29 20:34:41 i

Jag är så glad! Från och med denhär veckan ska jag få hålla en timme SH'BAM i veckan på gymmet, varannan måndag och varannan onsdag. Jag har saknat att ha regelbundna timmar på gymmet, eftersom att jag verkligen trivs där. Nu under hösten har jag, för er som inte vet, endast hoppat in då och då, och att nu få timmar regelbundet känns sjukt skönt. Att hålla SH'BAM är något jag faktiskt saknat, eftersom att det är något jag verkligen tycker om. Att få ge sitt allt och samtidigt få andra att ha roligt, le och svettas är något jag trivs med. Att man dessutom får svänga på höfterna på samma gång är bara ett extra plus!
 

Infected Mushroom & Pendulum

Publicerad 2012-10-25 22:03:35 i

Den 5 december kommer jag än en gång stå och hoppa tills jag är helt slutkörd i the Circus. Denhär gången är det Infected Mushroom och Pendulum som står för det jag hoppar till, och det kommer bli så bra! Med mej har jag i alla fall Emma, och min bror och hans kompisar kommer att vara i närheten. Åååh, Pendulum har jag velat se i flere år, och att jag nu ska få lyssna på dem OCH Infected Mushroom på samma kväll är sjukt. Jag är så glaaaaad, det kommer bli en kreisi natt med Emma och en massamassa mentalpatientmoves!
 
 

Susanna

Publicerad 2012-10-24 22:23:00 i

Idag åker en av mina allra bästa kompisar ut i stora världen, Susanna åker nämligen idag iväg på sitt äventyr som till största delen ska äga rum på Bali, i Australien och i Nya Zeeland. Dels är jag väldigt ledsen för att hon far, eftersom att jag kommer sakna henne något otroligt, och dels är jag så sjukt glad för hennes skull, eftersom hon kommer göra sitt livs resa inom det närmaste halvåret och hon kommer att uppleva en massa intressanta saker. Jag avundas henne och önskar henne bara bra i alla situationer. Lyckligtvis är Susanna en tjej med båda fötterna på jorden, så jag tror hon kommer klara det galant!
 
LYCKA TILL!
 

Hardwell

Publicerad 2012-10-21 16:27:31 i

Gårdagen var riktigt bra! 16.00 befann jag mig i Helsingfors och där orienterade jag mig hem till min bror i Otnäs. Väl hos honom lagade vi lite mat och umgicks. Så småningom kom hans lägenhetskompis och några andra dit och vi drog igång en pokerturnering. Jag slutade på tredje plats av sex, vilket är sjukt bra eftersom jag är en fullkomlig nybörjare. Runt 22 drog vi oss mot centrum av Helsingfors till the Circus var vi väntade på att Hardwell skulle börja spela. Stället var fullsmockat och där var en grym stämning. När Hardwell äntligen började spela höjdes stämningen ytterligare, och han levererade verkligen! Jag dansade över två timmar i sträck, endast en liten vattenpaus hann jag med. Efter att Hardwell spelat gick vi så småningom på kebab och ställde oss därpå o en lång taxikö. Runt 06.00 nådde huvudet dynan.

I morse vaknade vi sent, speciellt pojkarna, och jag åkte ganska fort hemåt efter det. Nu är jag hemma och myser i mitt rum med tända ljus.



Åbo

Publicerad 2012-10-18 13:38:47 i

Än en gång befinner jag mig i Åbo.

Igår kväll spelade jag beerpong turnering första gången i mitt liv, och eftersom jag och min beerpong partner Josie är sjukt bra slutade vi på andra plats i turneringen. Inte illa för att vi båda är nybörjare! Efter det drog vi ut och dansade några timmar.

Idag hade jag tänkt träna, men eftersom krabbisen tynger mitt huvud gick jag på en shoppingrunda istället. Allt jag köpte kommer att pryda mina fingrar, nämligen ringar och tre Essie nagellack. Fint så!

Att må bra

Publicerad 2012-10-15 21:36:00 i

Jag har varit riktigt förkyld nu över en vecka, och har därmed tagit det lugnt med träningen. Men idag körde jag igång igen. Först med en timme muskelträning, och det toppade jag med ett pass Sh'bam. Nu mår jag bra, så sjukt bra! Det är otroligt hur bra träningen får mej att må. Så nu är det bara att fortsätta med tränandet. Jag längtar till att snöra på mej joggingskorna och låta benen gå i några kilometer.

 

Skoj

Publicerad 2012-10-10 15:05:13 i

Jag har lite skojigheter att se fram emot, och dem tänkte jag dela med er.
 
Ikväll börjar det roliga! Vi ska nämligen fira Josefine, min oktoberkompis med lite fest och Fé häng efter 12, eftersom det egentligen är imorgon hon fyller. Imorgon ska jag först skriva teoriprovet i hopp om att någon gång få ett körkort och på eftermiddagen ska jag hälsa på min fina mormor! I fredag är det fest igen, då har Josefine nämligen sin riktiga fest, och då ska vi råjva. På lördag ska jag umgås med min fina man, vad vi hittar på får man se senare.
 
Och nästa vecka då? I mina drömmar får jag körkortet redan på tisdag, men det får vi se med! Höstlovet kommer också, och vi är lediga torsdag-fredag. Då tänker jag hänga i Åbo med Robert, Paula och hoppeligen Josefine också mellan varven? Och på veckoslutet ska jag hälsa på min saknade bror i Helsingfors, och det är då vi ska lyssna på HARDWELL!
 
Låter det inte sjukt bra? Huhhu. Jag är nöjd!

Party hard

Publicerad 2012-10-08 19:16:35 i

Jag har tydligen festat så hårt under de senaste dagarna så jag har lyckats dra på mej en rejäl förkylning, och därmed får min träning lida. Tråkigt eftersom att jag nu verkligen skulle ha tid att träna! Istället sysselsätter jag mig för tillfället med en bra bok, nämligen Lars Keplers "Eldvittnet". Sjukt bra, läs den ni!

18

Publicerad 2012-10-05 19:34:40 i

Jag är äntligen myndig, och som jag har väntat! Igår firade vi ända in på morgonkvisten, och likadant ska vi göra imorgon.

Idag

Publicerad 2012-10-03 07:33:02 i

Idag börjar det roliga! Ikväll kommer jag nämligen åka till Åbo och hänga med lin man. Imorgon fyller jag 18 och ska fira min dag med några av mina bästa vänner i Åbo. På fredag ska jag ha bakis, förbereda fest, och dansa med några andra bästa vänner och på lördag smäller det, för då ska jag fira så att taket lyfter med de personerna som är bäst! Ojoj, det ska bli så bra!

Men innan det roligs börjar ska jag nu gå till skolan och skriva mitt första underkända prov någonsin. Efter provet tjuvstartar roligheterna med min snillekompis över en kaffe, och innan Åbo-avfärden har jag också tänkt hinna med två pass på gymmet. Nättt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela