Amanda

Säljes

Publicerad 2009-07-31 22:11:44 i Allmänt,

En massa bastoppar och lite till som jag gärna får bortsålt. Orsaken till att jag inte använder detta är att det antingen blivit för smått eller att jag bara inte använder det mer.


2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€2€

En svart, prickig topp i storlek XS från H&M

Svart topp från H&M i storleken 36 men enligt mej är den mer som en 34.


Grå-vit randig topp i storleken 36 från H&M.




3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€3€



En röd , halvlång topp i storlek XS från Only


Vit t-skjorta från Lindex i storleken S . På bilden till höger ser ni riktiga färgen.


En grå lång t-skjorta från Only i storleken XS. På bilden till vänster ser ni riktiga färgen.


En grön t-skorta från Only i storleken M.


Grå t-skjorta med märket BLEND i storleken M , men enligt mej är den som en S.


Rosa t-skjorta med v-urrigning från H&M i storleken M.



Grå-svart randig topp från Marwin i storlek S.





5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€5€



Vit tunika?!  från H&M i antagligen storleken S.


Skjorta från Vero Moda i storleken M.


Om ni är intresserade av något är det bara att kommentera dethär inlägget. Jag kan försäkra er om att kläderna är i bra skick. Hoppas ni hittar något :)!

Jaa ni

Publicerad 2009-07-31 20:18:38 i Dagbok,

Jag vet , dålig uppdatering men jag har faktiskt inte haft lust. Men nu tänkte jag att jag skulle ta tummen ur röven och skriva lite.

Tänkte börja med orsaken till att jag sitter hemma en fredagskväll . Jobbar som barnvakt på dagarna för tillfället , och jag börjar halv 8, vi startar hemifrån 7 så jag måste stiga upp halv 7 och det resulterar att jag är helt slut nu , + att jag mår illa. Känns som om jag skulle kunna spy, men ändå vet jag att jag inte kommer göra det. Dessutom har jag inte heller någon lust att festa , så en hemmakväll med nätshoppingdrägling och Chuck tyckte jag att skulle sitta bra ikväll! Min bror åker imorgon till Helsingfors för att handla , så jag tänkte fråga honom ifall att han skulle kunna köpa en PEAK hoodie till mej. Såg på Sveriges Stadium hemsida att de har sådana på rea, så det är bara att hoppas att de också är det här!

Lite bilder från dagen :


Världens bästa latte!


NAM!

Ungen är också söt, men har inte lyckats få honom på foto än.

Uschusch

Publicerad 2009-07-29 22:57:11 i Allmänt,

Idag är jag då väldans trött. Har varit ända sedan ungefär kl. 1400. Har tränat i princip hela dagen , och om jag inte gjort det har jag kollat på Chuck eller legat på stranden. Riktigt skön dag , men nu är jag slut. Orkar inte egentligen skriva men jag kände att det skulle kännas bra!

Usch vilken angst jag har för skolstarten. Har påriktigt inte någon lust alls att fara till skolan. När jag tänker på det vill jag bara gräva ner mej. Okej , skolstarten kommer antagligen bli helt kul, att träffa alla människor, ha nya kläder och pennor och stuff. Men när vardagen kommer in kommer jag då av uttråkning har jag påkänn. Aldrig förr har jag sett så lite fram emot skolan.. BLÄ!




Såhär har vissa av våra skoldagar sett ut (Y) :D

Planer?

Publicerad 2009-07-28 23:47:58 i Bilder,

Imorgon blir det tidig länk till stan , måste nämligen springa efter min cykel. Senare ska jag till stan med Jossan och på kvällen blir det träning. Lugn dag, iLike!

Annars fick jag lite jobb, jag ska vara barnvakt 5 dagar. Nu på torsdag och nästa vecka. Riktigt tur eftersom att jag behöver pengarna :) ! Klart man skulle vilja njuta av sommarlovet nu till det yttersta (fint uttryck! ) , men pengar behövs ifall att jag ska köpa både scooter och dator. Och pengar skadar ju heller aldrig !

Sovgott everybody.

Gamla egopics bjudning :





OLDIES!


Har jag ändrat något?

Datorer

Publicerad 2009-07-28 20:26:59 i Grejjer,

Snart blir det nog en ny dator för min del , en laptop denhär gången. Någon som har något märke att rekommendera som har rimligt pris? Eller ännu bättre, någon modell av något märke? Själv har jag funderat lite på HP's datorer, de verkar helt schyssta!

Eller så blir det kanske ASUS eller SONY . HIHI . Mina favoriter:


Jossan röstaa på denhää .


Mandy digii denhää , och Jossans röstadedator.

City

Publicerad 2009-07-28 20:05:40 i Dagbok,

Idag har jag spenderat största delen av dagen i Ekenäs city! Jag började där med en skitgod Vanilla-latte på Carl de Mumma med Ewe var vi också pratade massa onödigt & nödigt. Efter det träffade vi Sofia och Vici på Kungsen och satt och pratade med dem en stund . Ewe's Totte kom en stund senare och sen tappade vi dem 2. Så småningom kom Susku och Denise och efter det tvingade Sofia mej att dela på en pizza - stackars mej . När vi proppat i oss lite pizza gick vi ganska direkt och köpte glass, fastän vi var proppmätta. Uschusch! Sen hängde vi bara på stan en stund, tills bror min kom efter oss . Nu kom jag just från duschen efter en skön länk med Sheeba-LADY!

Nu blir det min älskade Chucky-time med min älskade Sheeba-LADY! (L) (K)


MANCANDY & Sheeba-LADY


Chuck (L)(L)(L)!

It's such a sunny day

Publicerad 2009-07-27 15:44:09 i Dagbok,

Idag har jag solat med Sussi me sin Pussi hela dagen, säkert 100000 timmar i 50 graders hetta!  Och nu är vi så bruna att vi är nästan svarta så vi knappt syns , Hejdå, ha de bra! :D

Slö

Publicerad 2009-07-26 11:54:24 i Dagbok,

Barnvakteriet gick riktigt bra . Kris, killen jag vaktade , var dessutom väldigt snäll, fast högljudd.

Idag borde jag städa , klippa gräset och fara ut och jogga, men jag får se hur det blir med det. Nu först ska jag i alla fall se på Chuck, JAH!

Mårning

Publicerad 2009-07-25 11:36:48 i Allmänt,

Gårdagskvällen var riktigt okej. Fick lite på närverna vid slutet eftersom att vissa personer är så dumma i huvudet, helt enkelt! 

Idag vaknade jag för ca. 45 minuter sedan , rakade benen och sitter nu här med morgonmålet som bestär av fil & müsli. Enda planerna jag har idag är att fara och se på en fotbollsmatch och vara barnvakt ikväll. Lugn dag blir det!

Ha det fint!

Fiestaa

Publicerad 2009-07-24 17:01:31 i Dagbok,

Idag har jag inte gjort mycket. Chillat hos Jossan och that's about it.
Ikväll blir det fest hos Minna. Som tur kör min bror dit mej eftersom att det regnar precis hela tiden ute. Snällt! Ser fram emot kvällen. Vad jag har på mej är en ny klänning från MQ och ett par svarta leggings. Nöjd är jag ;) Bild kommer imorgon , orkar inte nu , ska se på Chuck !

Ha en bra kväll.

Bilder

Publicerad 2009-07-24 16:57:30 i Bilder,







Skjorta - Gina , byxor - micmac? , klocka - Axcent .

Bilder från gårdagen

Favoritlåt

Publicerad 2009-07-23 17:48:26 i Allmänt,


Ny favoritlåt . Matt Pokora - Through the eyes.
Ett stort plus får låten för att sångaren är hothothot ;)

Torsdag

Publicerad 2009-07-23 17:19:31 i Dagbok,

Idag har jag inte åstadkommit mycket. Hade städat huset runt 12 och efter det väntade jag på att min bror skulle bli i körskick så vi kunde fara till stan . Eller han lämnade av mej där och han for vidare. Jag for till Lindex och köpte födelsedagspresent till Minna och köpte ett par underbyxor åt mej, riktigt söta! Efter det träffade jag Mimmi , hängde med henne en stund och sen träffade jag Susku , Vici, Jeannette & Bella och vi gick på Café. Riktigt mysigt. Sen med Axo till butiken och så småningom hem . Här har vi fixat skitgoda tortillas och sett på Weeds, tagit det lugnt helt enkelt. Ikväll blir det träning - rättare sagt om lite på 1 ½ timme.

Annars har jag inte mycket att berätta. Är riktigt nöjd med mitt hår för tillfället. Var lite ovan i början , men man vänjer sej ju .
Tyvärr har jag inga bilder eftersom att jag är vid min brors dator . Vi har en projektor riktad mot en vägg som jag använder som dataskärm , rätt så coolt ;)

Hoppas ni har en bra dag ! (K)

Nyfärgat hår

Publicerad 2009-07-21 22:16:42 i Allmänt,

Ny färg, mörkare men vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Har inte riktigt vant mej vid det än . Får se imorgon om det blir att färga om det .. Nöjd för tillfället är jag inte i alla fall..

Living @ Susku's

Publicerad 2009-07-21 13:27:48 i Dagbok,

Har varit här nu ungefär hela tiden det senaste dygnet, och jag trivs ;) Vi gör typ inget, men det är riktigt skönt. Och dessutom vill jag inte riktigt vara ensam nu , och kan man be om bättre sällskap än Jussi och Sussi? Näe!

Nu ska jag och Sussi fara och springa, är lite nervös eftersom att hon springer hårt som en raket, och det gör inte jag ;) Nånä , men det går säkert riktigt bra!


O ho vi skinna !

GAAH

Publicerad 2009-07-20 18:07:42 i Allmänt,

Tänk hur vissa människor bara kan ljuga upp i ens ansikte gång på gång utan att ens visa det minsta lilla att de skulle ha dåligt samvete. Om man frågat dem rakt ut om en sak , säger de bara : -nejnej. , och fortsätter som vanligt. Hur vissa har mage till att göra saker och sen se någon som frågar rakt i ögonen och  bara neka den. Och att den dessutom säger till alla andra att den har bättrat sej på alla sätt , men bara försöker intala alla andra det och förtsätter ändå som förr. Hur i helvete har en människa mage till sånthär?! Ofattbart.

Skulle jag ha gjort något , skulle jag reda upp det och må dåligt av saken om och om igen. Jag skulle heller inte kunna säga nej på en ja eller nej fråga där svaret helt klart är ja.

OBEGRIPLIG ÄR DU!

Personen är en kille!

Shoppat

Publicerad 2009-07-20 16:57:35 i Grejjer,


Där under kanske ni skymtar min nya Adidas topp . (N) tyckte jag om vädret!


Klockan jag fick till min konfirmation var riktigt fin , men kanske inte riktigt min smak . Så jag bestämde mej för att byta ut den till denna :)

Regnigt återigen..

Publicerad 2009-07-20 16:53:49 i Dagbok,

Typiskt att det nu ska ha dragit in ett riktigt jätte regnväder över Finland. Hela veckan har dom lovat regnigt , vilket är tråkigttråkigt! Tur så har vi alla lite tomma hus i tur och ordning!

Idag har det bara varit att dra på sej Conversen när man gått ut och sen så fort som möjligt när man kommit fram till Susku/Jossan lagt sej och tittat på film , riktigt skönt !




Regnigt värre!

Stolt

Publicerad 2009-07-16 21:27:18 i Allmänt,

Jag själv gillar nya designen, någon som vill berätta vad ni tycker? :)

Dagen som gått

Publicerad 2009-07-16 19:18:41 i Dagbok,

Den har jag spenderat med att vattna och städa här hemma, varit med Ewe och hängt med Bia en stund. Vädret har ju varit hur fint som helst så jag har trivts ute. Att bränna kinderna har jag också lyckats med, jag vet inte hur - har inte solat precis, men brända är de . Typiskt ! Nu borde jag egentligen gå ut och klippa gräset , vilket jag har lovat mamma att göra. Har skjutit upp det sådär 2 veckor så någon annan har måsta klippa det, men nu tammefan ska det göras !

Hoppas ni haft en fin dag och njutit av solen :)

Publicerad 2009-07-15 20:38:41 i Bilder,

Båtresan hem från Borlänge var enligt mej riktigt kul! Som jag redan skrivit så åt vi först, sen lite shopping & efter det gick jag , Jossan , Mimmi och Ia ner till Mimmis & Ias hytt var jag , M & J sminkade oss grymt mycket och fixade håret , haha ! Här får ni se lite resultat :



JEAH

MEER PILTÄÄ

Publicerad 2009-07-15 19:52:42 i Bilder,


Pissisaa 4 laif


Bästa lage!


LOVE


SUOMI


Några människor




Tänkte också ladda upp en film på Youtube på dessa dansare när jag kommer till min egen dator & sen visa den här. De var skitbra!

Bilderna från min kamera . Kommer mer om en stund från Mimmis :)

Jappjapp

Publicerad 2009-07-15 18:40:10 i Dagbok,

Gårdagskvällen blev inte alls som tänkt. Min plan var att gå ut och gå en runda , gå i duschen och sen sova. Men så blev det inte riktigt . Jag gick nog ut och gå och i duschen , men sen fick jag andra planer för mej och humöret steg högthögt ! Vissa mänskor får en nog nästan alltid på bra humör :)

Idag har jag inte gjort något. Steg upp runt 1500 och sen dess har jag och bror min sett på filmer och tagit det lugnt , städat har vi också.

Inga planer har jag för kvällen heller. Tar väl lugnt bara antagligen!

Ha det bra ni med . PUSS

RUBRIK

Publicerad 2009-07-14 14:49:18 i Dagbok,

Visst är jag påhittig? Aa!

Gårdagskvällen blev inte bara att slöa , utan jag cyklade mot stan 2300 tiden , åkte sen båt med Simon och Robbe hem till Simon. Zacce kom också dit efter många om och men . Vad vi gjorde var inte mycket, jag var riktigt slut efter Borlängeresan så. Runt 0200 var jag hemma och gick direkt i säng.

Idag blev det en snabb väckning av att Ewe ringde och frågade om jag skulle komma med till Bossanova ikväll på välgörenhetskonsert, och jag svarade ja, så ikväll runt 1830 befinner jag och många andra oss på Bossanova och lyssnar på musik. Många av mina vänner är där och sjunger, vilket gör det ännu roligare . När jag väl vaknat joggade jag in till stan för att fara efter min cykel som jag lämnade där igår eftersom att jag fick skjuts med moped från gammelboda. När jag var hemma efter det fixade jag lite morgonmål (stekta ägg , namnam) , tvättade kläder och redde upp i mitt rum . Nu så småningom efter att jag lackat mina naglar och ätit drar jag mej nog in till stan och tar det lugnt före konserten .

Några fler bilder från Borlänge

Hittar ni mej? ;)


Jag bara älskar den här bilden på Josse, skitsöt!


Visst är Mimmi & Jossan söta i regnet?

Nuu

Publicerad 2009-07-13 18:25:39 i Bilder,

Nåågra bilder :


Båten till Sverige


Jag köpte lite Snö of Sweden smycken.


Vi dansade på båten

BROR KOM , gotta go . HEJ<3

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2009-07-13 17:45:23 i Dagbok,

Otroligt skönt att vara hemma. Att bara få springa omkring i trosor hela dagen om man så tycker , så som jag har gjort . Just nu är det enda jag har på mej under midjan mina nya Calvin Klein (lite måste jag få skryta) trosor och mina nya vita Converse. Men bekvämt är det! Har inte stora planer för idag, att slappa är väl det jag mest tänkt göra. Hittills har jag inte gjort mycket annat än det, tvättat lite kläder, packat upp, sett på 2 filmer och sovit. Härligt ! Och sen förstås ätit min underbara piimälimppu - BÄST!

Båtresan igår gick annars riktigt bra. Först åt jag mej fet på buffén och sen lite shoppas i Tax Freen och så fixade (HAHA) jag, Mimmi och Jossan oss riktigt grymt snygga. Och resten av kvällen hade vi riktigt småtrevligt med Ia som fotograf!

Bilder kommer bara jag sku orka koppla min HD eller min kamera. Lite lat lixom (;

Hoppas ni har det bra !

Hemååt.

Publicerad 2009-07-11 19:52:38 i Bilder,

Imorgon ska vi börja åka hemåt . På ett sätt vääldigt sad, men på ett sätt rätt så skönt. Vi har nog haft det skitkul här. I turneringen blev vi bland de 8 bästa av 18 - vilket är skitbraaa ! Vi kan nog vara vääldigt stolta.

Och fyffan vad jag shoppat mycket nu under denhär veckan. Inte idag, för idag har jag bara shoppat ett paket hårspännen. Och allt för mycket har gått åt , men det är heltokejj.

Något vi kan skryta om är att vi spelade vääldigt jämnt mot de som vann turneringen , de vann 2-1 igår morse mot oss, och det laget som fick silver vann vi faktiskt mot. Skitbra är vi nog!
 
På båten hit träffade vi rätt så trevliga Vasapojkar .


Det har regnat en hel del här också , 70,5 ml på 12 timmar - ojojojojojojoj!!


Vi har vunnit ...


All fair - priset , HYGGLIGA SPELARE ÄR VI!

Nu ska vi avnjuta vår sista kväll här på hotellet med de fina flickorna :D

I BORLÄNGE

Publicerad 2009-07-07 22:14:07 i Allmänt,

Fan , dettä äär bäst ! Vi har vunnit dagens match , förlorade en och vann en igår och imorgon ska vi också nita ! :DD

Annars är dethär nog säkert sommarens bästa vecka med härliga tjejer, fotboll , shopping, discon osv. ! Idag har jag shoppat en hel del i Kupolen- ett stort shoppingcenter , och igår var vi på ett jääävligt bra disco ! Men nu sitter Jossan här och suckar och vill hit , så nu ååker jaa !

Ha det så bra (K)

Sleepyhead!

Publicerad 2009-07-02 22:36:02 i Bilder,

Fyfan vad trött jag är! Steg nämligen upp tidigt, lite över 8 i morse för att fara och jobba - sälja grillkorv , i hettan ! Nåja, men pengar rullar in som de ska . Tur det ju! Hemma var det att ta det lugnt och sen till en helt katastrofträningsgrej , hahaha! Tänker inte berätta mer för jag skäms .. Det gör nog hela mitt lag , hah.


Korvgrillningen ägde rum på en åker - lantbruksdag , JAH!

Igår var jag ju då somsagt med Ia. Vi låg på stranden och åt glass och tränade, härligt!

Vi var på KINALEASTAULANG ;)


Där åt vi jättegoda friterade bananer med glass. Ekenäsbor - något att testa!

Men nu o sova, regatta imorgon . Och lördag BORLÄNGE FAN! Fotbollsturnering i Sverige med mitt härliga fotbollslag. Över en vecka är vi borta och det kommer ju fan vara sommarens bästa vecka! Hur länge har vi väntat? ETT ÅR! Kommer bli great!!!!

PLAYAN >

Publicerad 2009-07-01 10:48:52 i Bilder,

Är påväg till playan så småningom , bara jäveln Ia skulle svara i telefonen! Antagligen sover hon än... Eller så inte , vem vet? ;)
Ha en fin dag !



Såhär ser jag ut idag, både klänning och bikini från Lindex .
Bättre bild kommer kanske senare .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela