Amanda

SLÖTT

Publicerad 2009-06-30 21:57:43 i Bilder,

Idag igen har jag slöat på stranden med mina flickor , fin dag med mycket simmas ju !
Pojkarna härjade med nån ring, såg rätt så kul ut !


Skor - Wildshoe . Shorts - Ginatricot. Rock - Nike . Väska - Secondhand . Skjorta - Lindex .


Ewe flätade en fin fläta åt mej idag - vauu :)

Imorgon blir det playan med Ia bara vädret tillåter, perfect!

Usch

Publicerad 2009-06-29 21:21:33 i Bilder,

Fyfan för att vara förkyld när man tränar! :s

Tänkte visa några fler bilder från skribalägret, vi fick alla nämligen varsin skiva med bilder därifrån igår :


Markus tvingade oss dricka vatten , jag och Emma nitade & så blev det klart att Dankko är en tjej !


Att gräva i matrester är inte heller kul..


Lägerolympiaden vann vi  - KONGANAA


Vi åt också en liten kaka då Adam & Jenna fyllde år!

Några av bilderna :)

V-slutet

Publicerad 2009-06-29 13:25:39 i Bilder,

Fredagkvällen spenderade jag hos Denise med lite cider och massa trevliga mänskor . Lyckad kväll!

Lördagkvällen blev hos Louise, som bor riktigt nära Denise. Där var vi några mänskor och "festade" , men jag tog det lugnt eftersom att jag skulle bli konfirmerad dagen därpå . Men bilder därifrån har jag som jag tänkte bjuda på :


Värden Louise


Min mystiska vän Evelina ;)


Mina vänner Simon och Mathias


Jag sjölllv


Simon poserade så fint, så fint


.. precis som Tobias ..

.. & likaså Mathias !


Men vi flickor är heeeta , houh!

Jag är konfirmerad!

Publicerad 2009-06-29 13:10:39 i Dagbok,

Känns ju bara för skönt nu när det är över ! Så nu är jag då torr bakom ena örat . (tack Jossan för att du förklarade vad det betyder ;)) Gåvorna jag fick bestod av en hel massa pengar och jättefina smycken.


En klocka , 4 Nomination bitar, 2 Pandora bitar , ett graverat kors , ett telefonsmycke & ett par örhängen från Swarovski & 2 par andra örhängen . Wauwauwau!


& såhär såg jag ut med klänning från Frankrike och skor från Din Sko :) riktigt nöjd kan jag säga!

Gårdagens mottagning här hemma kan jag tacka min kära mor massor för att hon har orkat fixa igång allt. Mycket god mat var det , namnamnam !

Kvällen igår blev också helt okej , nog för att jag ungefär var den enda som var glad, men nån måste ju alltid ha roligt. Men vetni, man har så roligt som man gör det för sig :D

Landelande

Publicerad 2009-06-22 21:59:21 i Dagbok,

Som jag redan sagt kom jag hit idag. Har inte gjort mycket. Varit ut och ro med min styvmors barnbarn och min pappa och lite fiskat och bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag städa hos min farmor och sen sooola och ta det lugnt. Jag har också planerat på att fota en hel del, och kanske gå och simma. Det är 18 grader varmt, och jag var förra veckan och simma i 13,5 grader så månne jag inte klarar av det ;)

Älska fint väder, vaaaa?

Dagens låt <3

Svar

Publicerad 2009-06-22 21:56:00 i Allmänt,

För dej som undrade vad maffiosa är så är det en lek/ett spel . 2 eller 3 blir utpekade till maffiosor , och de vet alla vem varandra är. 1 blir agent och vet vem 1 maffiosa är. och sen när leken börjar ska de som inte är något , de civila , försöka diskutera sig fram till vem maffiosorna är och rösta ut dem . Skitkul lek säger jag bara ! :D

Fan vad skönt

Publicerad 2009-06-22 13:06:22 i Allmänt,

Härligt ju! Vädret altså . Bättre väder kan man ju inte be om! Därför blir det riktigt passligt att åka iväg till landet idag. Min styvmors dotters familj kommer efter mej runt 1630 och sen åker vi ditåt. Vad jag egentligen ska göra där är att städa hos min farmor och sen komma hem imorgon , men jag ser faktiskt fram emot att åka dit . Det händer inte ofta det icke.

Men bara man har med kul utrustning (bok - män som hatar kvinnor , tidning - cosmopolitan , musik - iPod/telefon , filmer till datorn > GREAT! ) Nåja, så ha en fin dag . :)!

Midsommar

Publicerad 2009-06-21 23:14:35 i Dagbok,

Den firade jag på fredagen med att först ta det lugnt på dagen , fixa mej klar och få feelis här hemma för mej själv. Mer mot kvällen cyklade jag mot Matte var vi sen väntade på Chris och blev sen körda av Tobbe till Jimmy till sköldargård, schysst Tobbe! :) Där var det midsommarfirning för hela bunten . När vi kom dit var där bara killar , men efter en tid kom det mer och mer tjejer . Kvällen slutade riktigt bra sist och slutligen 5 tiden hos Matte.
På lördagen sov vi ganska länge men när vi väl stigit upp åt vi grillmat där och sen cyklade jag hemåt. Här fräschade jag till mej och senare mot kvällen for jag och Susku till stan till Jeannette. Kvällen blev ganska lugn med sköna tjejer men roligt hade vi! Också den kvällen slutade med Matte hos min pappa .
Idag har jag inte gjort mycket. Njutit av det fina vädret här hemma och bara tagit det lugnt. Nu mot kvällen for jag och Susku till stan . Där satt vi först med ungefär samma flickor som igår och tog det lugnt vid hamnen, åt glass och så. När vissa for hem gick jag och Susku mot stan. Där träffade vi en man från Zimbabwe som öppnade sej helt och hållet för oss , det var faktiskt rätt kul . Jag gillar att utlänningar är så öppna , tråkigt med oss finnar som nästan aldriga talar med en främling på stan. - en kultursak detdär!

Hoppas ni haft en bra midsommar :)!

SKRIBAA

Publicerad 2009-06-21 22:59:46 i Bilder,

Har nu varit på konfirmationsläger 14-18.6 med en massa härliga människor som jag kommer sakna massor nu ! Lägret var riktigt roligt fastän jag saknade hem och timmarna kändes som hjärntvättning. Låt bilderna tala för sej.



Fotokrig med Janis



SUOMI!

Nokia reklam

Vi hade fint väder på tisdag


UNLIKE trosbekännelsen!


MAFFIOSA

Andakt

Vi försökte catcha bruna ;)


Jan klämde sönder armarna på mej

Miss Ramsdal

- Adam vann och blev islängd i vattnet ;)


Sista natten började såhär..

..fortsatte med maffiosa..

Och slutade tydligen såhär för vissa, men inte för mej inte. För mej slutade den med en timmes nattsömn och härjas hela natten lång ;)


Solig sista dag


Och nästa veckas söndag blir det då konfirmation i Snappertuna kyrka och sen är det över, SÅ SKÖNT! :D

Uruselt

Publicerad 2009-06-11 23:24:14 i Dagbok,

Har haft sämsta uppdateringen nu , men det får ni ta för jag har haft en fin dag idag!

Vaknade runt 11 hos Susku , men steg inte upp ur sängen förrän halv 3 . Vi såg på två filmer, så det blev mycket sängliggas. Dessutom blev förra natten ganska sen med att se på underbara Changeling. Så jäkla bra film! Satt och grät igenom nästan hela. Den om någon film , är sevärd!
Ja, runt 1600 när vi varit hem via min pappa gick vi ut på stan. Vi köpte varsin glass och njöt av solen. Sen till Lindex och köpa strumpor. 1815 gick jag sen med Ewe på Bodystep och oj vad det var skönt igen! Man känner bara hur man bränner fettet! Och efter träningen fick jag en förfrågning att komma till gammelboda och spela korgboll, så det blev det sen runt 2030. Kom hem därifrån runt 2300 och sen dess har jag ätit. Snart får jag min HD av Axo och då blir det movietime!

Fan vilket tråkigt inlägg , men jag känner mej inte så kulig för tillfället. Godnatt <3

Att leva livet!

Publicerad 2009-06-10 20:22:03 i Allmänt,

Vilken skön dag idag! Sitter för tillfället hos Susku och lyssnar på Mimosa - It's so cool . Ska nämligen bli här övernatten och vi ska se på filmer all night long ! Men nu Grey's Anatomi ;) >

Change

Publicerad 2009-06-09 20:55:01 i Allmänt,

Tänk vad bara några vissa ord kan ändra så mycket på en så liten stund. Hur saker man inte haft något hopp till mitt i allt nästan blir möjligt  rakt framför näsan på en. Men när man en gång har det framför näsan , är man inte säker på saken. Såklart man tvivlar, det gör alla mänskor, men varför? När man så länge velat ha något , och velat ha det så mycket, så när det är möjligt så ändras det, men ibland bara för stunden . Men hur vet man om det bara är för stunden ? Antagligen är det det, men vem vet? Underligt!

Ouff

Publicerad 2009-06-09 19:32:29 i Allmänt,

Får min telefon först imorgon , för dom hade den inte inne, men bättre sent än aldrig ju !


Var just på en grym BodyStep till Sportten med Ewe , och eftersom att jag åt massa kaka igår tvingade jag mej ännu efter steppen ut och springa en länk , så nu är jag död . Ska nu lägga på Centerstage igen , och senare titta på Gossip Girl . Yaay!

Nokia 7610 white

Publicerad 2009-06-09 11:11:26 i Allmänt,


Denhär blir min idag ! Enligt många har den andra varit dålig och inte funkat som den ska, och så sade ju kattmat (Jossan) att det var okej att jag köpte en likadan som henne ! Eller den är ju inte precis likadan , för min är vit . Är ganska exctied över en ny telefon . Idag har jag också tänkt fara till pappa. Senare idag ska jag antagligen vara med Ewe och kanske Fia och så blir det ett Sport10 pass på kvällen, får lite se vad jag går på.

R.I.P.

Publicerad 2009-06-08 23:55:22 i Allmänt,

Fanfanfan ! Min display på min telefon gick just sönder när jag tappade den i golvet . Det har varit en mycket bra telefon , men jag orkar inte föra den på reparation för jag hatar att ha lånetelefoner , + att min vän som hade en nästan lika förde sin på displayreparation och reparationen kostade ungefär lika mycket som en ny telefon . Och så är min ju Sony Ericsson , vilket inte är mycket att ha. Så nu blir det nog en trogen Nokia .


Någondera :)

JEAH

Publicerad 2009-06-08 20:59:50 i Allmänt,

Vinst säger jag! Vi vann 2-0 med Mimmis mål med snygga passningar av Jenny . Börjar bli tradition detdär ju! Fan vad härligt att avsluta serien med vinst. Bättre kan det ju inte bli med 4-5 segrar irad , right! Vi kommer ju nita i Borlänge . Humöret är på topp för tillfället som ni kanske märker . Dessutom vann Akademin ( Ekenäs ) sin match efter oss med 5-1 , så det har varit fin framgång för vår stad idag!



JAH!

Fixx

Publicerad 2009-06-08 15:22:00 i Sport,

Ska nu börja laga mej klar för seriens sista match . Det kommer bli en hård match , eftersom att laget vi möter idag är först i serien . Förhoppningsvis och antagligen vinner vi ;)


Ha en bra dag !

Sytt

Publicerad 2009-06-08 15:10:58 i Bilder,


Klänningen är sydd som en klockklänning , altså att det blommiga tyget är som en cirkel. Den svarta delen är vanlig resor.


Denhär är en vanlig klänning med en dragkjed i sidan .


Lång vanlig topp, gillar den eftersom att den har stora urrigningar så den blir bra med bikini under .


Har sytt den blå grejen . Vet inte riktigt vad jag ska kalla den ,men den är sydd av silkestyg och jag gillar den mycket ;)


Den gula skjortan . Helt vanlig långärmad, men den är jättebevkäm !

Sen har jag också sytt några tubtoppar som är bra att ha,men orkar inte fota dem .

Dehär är de saker jag tycker mest om . Sen har jag ju förstås misslyckats några gånger ;)

Måndag

Publicerad 2009-06-08 14:54:54 i Dagbok,




Haha, vad skönt att inte behöva fundera på att veckoslutet är slut, eftersom att det känns som veckoslut för mej hela tiden .



Idag vaknade jag halv ett, så jag sov sådär 11½ timme ,vilket faktiskt behövdes! Vad jag gjort idag är är att jag bakat 2 kladdkakor och fotat vad jag sytt dethär året, som jag har tänkt visa er. Kladdkakorna blev perfekta , så om någon som läser detta, kom och kolla vår match ikväll kl 1800 på österbyplanen - köp kladdkaka ;)













Café Matilda

Publicerad 2009-06-07 22:21:19 i Bilder,


Världens finaste TRIP reklam! Jättefin bild på henne :)



Caffe Latten var god, men allt för lite !

Dagen

Publicerad 2009-06-07 22:14:56 i Dagbok,

For med Jossan till flyet, var vi skulle lira boll . Men båda hade sovit sådär 4 timmar inatt så vi hade ingen ork, utan for istället hem, bytte om och for till Dekan för att äta pizza . Muums! Sen cyklade vi till österby & såg på fotboll, EIF vann match 11-1 . SNYGGT säger jag! Efter det en grym cykeltur hem och sen kom flickorna hit och de såg på Bring it on , och jag sov (; Efter det var Robbe här ännu en stund på en diskussionsrunda och nu sitter jag bara här . Är otroligt trött, men har ingen lyst att sova. 

Fan vad vissa personer kan vara oemotståndliga vid vissa tillfällen , man kan bara inte vara arg då. Speciellt när mänskan vet hur den ska göra och bete sej. Men varför är sådana oemotståndliga människor oemotståndliga hela tiden, kan man ju fråga sej. Okej , visst, ingen är sådär "perfect" hela tiden , det är ju omöjligt. Men man kan ju drömma alltid ..


Kanontian , duktiga kvinnor! ;)

What a night!

Publicerad 2009-06-07 10:48:34 i Dagbok,

Gårkvällen gick inte alls som planerna , men den slutade ju bra iaf. For till gammelboda runt 8, satt där och gjorde inte mycket, kom mot stan 12 tiden och sen gjordes det lite allt möjligt. 4 timmars sömn blev det inatt eftersom att jag gick till kyrkan och kollade på en konfirmation. Mer tänkte jag inte berätta, men knasigt värre säger jag bara!
:D

Usch jag är helt slut , och om en timme ska jag och spela fotboll med Jossan , Simon & Matte. Kommer antagligen inte bli mycket spelas, men man känner sej duktig iaf! Sen tänkte jag också kanske fara och kolla en match idag, och fler planer har jag inte. Sovasovasova!

NU

Publicerad 2009-06-06 15:38:13 i Sport,


Nu fan ska jag sluta vara latmask och dra mej iväg till gymmet, see ya !

Heihoi

Publicerad 2009-06-06 15:27:56 i Dagbok,

Var tidigare till Langansböle cyklande, och när jag och Jossan skulle cykla till stan igen så... Kan ni gissa vad som hände? Det började ju förstås spöregna / hagla, mysigt! Vid det tillfället var jag riktigt nöjd att jag inte var med och sprang kanontian .

Annars var jag och Jossan och kollade nya caféet i stan - Café Matilda . På en skala från 1-5 får det nog 2 . Fruktansvärt dyrt med litet urval, men det är rätt mysigt där, och så är det kul med trevliga mänskor. Så det får en 2a.

Vi var också in i en rolig butik här som jag aldrig varit in i förut (sjukt!) , som heter funspot. Där finns massa roliga saker och jag hittade en födelsedagspresent till antingen far eller bror, perfect ;) Och så köpte jag till mej själv en liten söt mintpastillsask som kan vara bra att ha ;)

tyvärr har jag ingen kamerasladd här så inga bilder kommer idag, men imorgon förhoppningsvis!

yaya!





Oldies ;)

Planer?

Publicerad 2009-06-06 11:05:36 i Allmänt,

Vad ska jag hitta på idag då? Har nyss vaknat och sitter nu och vräker in mej corn flakes med röda bär - jättegott! Blir antagligen länk idag igen , och så far jag väl till mamma. Börjar bli lite långtråkigt att sitta i denhär lägenheten ensam, i langansböle finns ju mamma iaf .
Ikväll är det ju ekenäsnatten , vilken knappast kommer bli så lyckad med tanke på vädret.. Men man kan ju hoppas på det bästa!

Men nu ska jag gå och ta en portion corn flakes till, och sen ska jag se vad jag hittar på. Ha en fin dag!

Godnatt

Publicerad 2009-06-06 01:51:30 i Film,

Har nu sett filmerna Center Stage Turn It Up & How She Move - båda riktigt bra filmer! Och så är de dansfilmer , så nu har jag riktigt träningslust. Men tyvärr är klockan kvart före 3 på natten , så kanske inte riktigt perfekta träningstillfället, huh ?


massa filmtips idag

Men nu ska jag borsta tänderna och sedan förflytta mej + mina sängkläder till mitt rum, har nämligen legat i brors rum hela kvällen (:

PUSS

Va nöjd me , allt som liivet ger

Publicerad 2009-06-05 21:47:59 i Film,

Nu är Ewe här och vi har just sett på DJUNGELBOKEN . Fan vad länge sen det var man såg den. Nu sitter vi bara här och diskuterar allt från himmel till jord.
Trevligt när hon är hemma igen , vi har suttit här och ätit massa onödigt .

Ihi

Näjnäj

Publicerad 2009-06-05 18:23:54 i Sport,

Det blev ingen Bodycombat för mej idag , för precis när jag skulle gå iväg kom jag på att jag har mina inneskor hos mamma, typiskt! Så det blev en 40 minuters länk med muskelträning på , så ungefär som Combat.
Otroligt skönt är det att länka runt ramsholmen när det är en massa fågelljud överallt och man bara känner hur mycket syre man får i sej. Inte för att jag är någon naturmänniska, men man känner sej som en när man är där !


Här sprang jag idag !

Bodycombat

Publicerad 2009-06-05 15:54:14 i Sport,

Träning för mej om sådär 22 minuter. Orkar inte sitta hemma. Har sett 2 filmer idag redan som jag tänkte berätta mer om senare. Fan fanfan med dethär vädret. Så tråkigt!!

No plans

Publicerad 2009-06-05 10:57:39 i Allmänt,

Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Eller jo, träffa Ewe när hon kommer hem någon gång, och så träna. Funderar på att fara till gymmer och sen springa en halvtimmes länk efter det . Skulle vara hardcore träning, men sånt är bra! Men först borde jag äta något. Har inte riktigt haft lust att äta något ännu , så det återstår.

Någon som har trevliga planer för idag? :)

Godnatt

Publicerad 2009-06-04 23:02:51 i Allmänt,

Tänkte nu gå och sova. En fredag kommer imorgon igen , första fredagen på sommarlovet. Undrar vad jag hittar på. Ska iaf träffa Ewe, som kommer hem från Lugano. Andra planer har jag inte , förutom att kanske länk eller gym. Får se .
Ha en härlig natt ;)

Gossip girl

Publicerad 2009-06-04 21:41:59 i Film,

Eftersom att jag missade veckans Gossip  Girl avsnitt tänkte jag ta och kolla det nu


Genomblöt

Publicerad 2009-06-04 20:59:40 i Dagbok,

Härlig träning i spöregn resulterar att jag åker hem från träningen utan byxor eftersom att byxorna blivit så blöta efter allt glischas. Väl hemma var det bara att duscha av alla kläder och sen duscha av sej själv. Ljuva  regniga fotbollsträning !

Ungefär såhär såg jag ut ..

Regn, regn och åter regn..

Publicerad 2009-06-04 17:05:02 i Film,

Så har vädret sett ut ända sedan jag vaknade hos Mimmi i morse. Då kollade jag en film till slut medan hon satt vid sin iMac. Lite före 1200 kom jag hem, duschade , åt & klädde på mej och lite före 1300 kom Boni efter mej. Vi hade nämligen Desperate Houswives marathon hos Jossan , så jag och Boni for påvägen dit via butiken och köpte massa godis. En totalt idealisk dag för sådant med tanke på vädret .

Nu för en stund sedan kom jag hem och har hjälpt pappa med maten. Ikväll blir det härlig träning i regnet, och jag menar det. Man orkar mycke bättre i regnet + att man får bättre feelis för att träna, käns ju som på film ;)

En fin dag idag, tack Jossan för att vi fick komma (L)

NattMimmi ;)

Publicerad 2009-06-03 23:03:16 i Allmänt,

Nu blev det bestämt så att jag ska bli hos Mimmi övernatten . Egentligen skulle Oliver bli här och sova, så därifrån fick vi idén att jag också skulle bli här, men han for hem. Lika bra det kanske ... ;)

Nåja, men nu ska vi iaf sjunga singstar och ta det lugnt . Äta massa ohälsosamt får man hoppas.

Godnatt<3

Hörni ni

Publicerad 2009-06-03 19:53:10 i Allmänt,

En sak som är sjuk är att jag inte ännu riktigt fattat att sommarlovet har börjat! Så otroligt skönt att bara få sova på morgonarna om man har lust, och om man inte har lust , inte sova alls. HÄRLIGT !

Pusspuss

Publicerad 2009-06-03 19:23:20 i Allmänt,


Tänk om man skulle ha någon att bara pussa & krama.. 

Tur så har man sin Mimmilisa ;) 

Snart hem och äta , men sen tillbaka hit och ta de luugnt ! 

Grey's Anatomy

Publicerad 2009-06-03 16:07:30 i Film,

Ingen missar väl säsongens final-episode ikväll ? Den måste ju helt klart ses! Undrar bara var ;) Mimmi är tråkig och brukar inte så på det , så knappast här ..

katherine_heigl.jpg

Visst är hon vacker ! 

Neuu

Publicerad 2009-06-03 15:56:38 i Allmänt,

Ingen träning ikväll .. Mimmi säger JESS , Mandy säger NOOOU ! Mandy vill springa i regn och ha wet T-shirt contest och Mimmi vill sitta hemma och fisa, tänk hur olika man kan vara ;) 




Se nu ,  TWINS!

@ Mimmi

Publicerad 2009-06-03 15:38:43 i Bilder,

Sitter här vid hennes coola iMac , fastän den är cp och hatad av mej så är den rätt så  cool iaf. Mimmi städar för tillfället, byter lakan eftersom att hon först spillde apelsinjuice i sängen och sen klottade jag massa choklad dit. Annars ser vi på 2 and a half men, vilket också är rätt så coolt. Annars så chattar jag med mimmis alla 40 pojkvänner medan Mimmi fortfarande håller på att försöka få sitt underlakan dit, hon har hållit på med det i 20 minuter kanske ? 






Jag har nytt paraply ;) vau .. 

Mulet..

Publicerad 2009-06-02 10:37:20 i Dagbok,

Fan säger jag bara, att dethär härliga vädret vi hade igår inte kunde vara lite längre. Det har känts rätt så bra att få bli brun såhär i början av sommaren , men stopp på det. Hoppas bara det blir fint igen snart . Är avundsjuk på min vän Evelina som är i Lugano nu , och de har tydligen jättefint väder där..

Nåja , planerna för idag är att hänga med Jossan & Lina , bara jag skulle orka kravla mej upp ur sängen , och kvällen är inte riktigt säker. Men det blir kanske bio , tänkte ge Slumdog millionaire en andra chans, och så far jag kanske till pappa, vet inte riktigt . We'll see.
Annars är jag nog riktigt riktigt långsam på att stiga upp, har legat här sen 9 i morse , och nu är klockan halv 12, snyggt!

Kanske jag skulle hitta på något nu ;)

It's such a sunny day, such a sunny daay

Publicerad 2009-06-01 22:00:34 i Dagbok,

Ojoj, häärligt väder! Har varit sådär 40 grader i solen , iaf på vad vår mätare visade. Man kan faktiskt kalla det riktigt hett.

Vad jag gjort idag är att jag steg upp runt 1100 , åt och klädde på mej och lite över 12 for jag och Jossan till stan. Först skulle jag gå och ta ut mitt stipendium (40€ - gy, spa, ke, hä, tx, eng ) men mitt pass var för gammalt så jag fick inte ut dem. Istället for jag och spenderade lite pengar i stadens sportbutik - Elmo Sport. Köpte en fin volleyboll , en Wilson ;) Sen cyklade vi vidare till stranden , var vi mötte upp Dani och en massa killar. Där blev min boll omtyckt och var igång för det mesta . Så där solades det, och så spelade jag också lite volley.
Runt 1600 for vi hemåt . Här åt duschade och åt jag och sen for jag till Lina, hon fyller nämligen år idag, GRATTIS! <3
Lite före 2000 cyklade jag till fotbollsplanen flyet och hade träning, och blev dessutom där en timme efter och tränade skott och lekte.

Dagen var riktigt lyckad! Och brun har jag också blivit ;)

Avslutningsdagen , fina flickor :)

Svar :

Publicerad 2009-06-01 21:53:41 i Allmänt,

Jag fick 10 i
- uppförande ( haha :D )
- modersmål
-engelska
-kemi
-matematik
-spanska
-gymnastik
-handarbete

Jag har helt enkelt lätt i skolan :)

Mitt medeltal är 9,5 .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela