Amanda

Sweet

Publicerad 2011-09-28 11:27:20 i Allmänt,

Skönt. Jag har just smällt fast historiaboken och har int tänkt öppna den mer. Bara anteckningar återstår.

Lånad

Publicerad 2011-09-27 21:36:19 i Allmänt,

En lånad bild från Susannas facebook från lördagen. Hoppas det är OK att jag lånade?


Jag, Antonia och Victoria.

Onepiece

Publicerad 2011-09-27 20:50:50 i Allmänt,

Jag har haft väldigt olika åsikter om dessa Onepiece. Då jag första gången hörde om dem och såg bilder på dem tänkte jag: "Vem sku vilja ha en såndär? Skitfula!". Men vetni, nu har jag helt och hållet ändrat mej och måste ha en sådan. Tänk nu att komma hem från skolan och snabbt hoppa in i sin Onepiece (speciellt i provveckan) och bara mysa i den hela dagen.



Helst av allt skulle jag vilja ha någon av dessa färger. Tomteeen...

Appen!

Publicerad 2011-09-27 19:57:33 i Allmänt,

En blogg.se app är här! Äntligen kan man börja ladda upp bilder hit via telefonen också. Finally!

För övrigt lever jag lite i provveckans värld igen. Imorgon sätter vi igång!

 

Önskan

Publicerad 2011-09-26 17:25:33 i Allmänt,

Jag önskar att idag vore en vecka framåt. Att få känna att jag bara har två prov kvar i provveckan, två rätt lätta prov. Att få tänka "imorgon fyller jag år". Att slippa läsa denna arma historia3bok. Att förhoppningsvis vara frisk och inte hela tiden behöva frysa. Att känna att man riktigt snart kommit en period närmare Idre-resan, sommarlovet och studentexamen. Därför önskar jag att det vore en vecka framåt idag.

En lyckad kväll!

Publicerad 2011-09-25 20:03:09 i Allmänt,

Susannas och Antons 18 års firande ägde rum igår. Vi var på SysterÅBror, en festvåning inne i centrum, var vi åt gott, umgicks och smuttade. Det var riktigt trevligt. Sen fortsatte vi vidare, alla åt lite olika håll. Tråkigt nog var jag rätt trött efter min febersmäll på fredagen, men jag orkade riktigt bra. Så nu vill jag tacka värdarna för att ni fixat så fint och hoppas på att alla fick gå till sängs med ett leende på läpparna, för det fick jag!


Värdarna. Tyvärr dålig kvalitét p.g.a. att den är tagen med telefonen.

Ekenäs höstmarknad 2011

Publicerad 2011-09-24 11:08:57 i Allmänt,

Ingen höjdare för mig i år precis. Jag var där ca. en timme allt som allt, och eftersom att jag antagligen hade feber då njöt jag inte precis. Men jag fick det årliga måstet; kinamat, lakuremmar och vantar. Dock har jag inte hunnit avnjuta remmarna än eftersom att jag, som sagt, hade feber igår kväll, och därmed inte hade någon aptit.

Men nu gott folk, har jag sovit 15 timmar inatt och sovit bort febern, så nu är jag fit for fight!


Erkännande

Publicerad 2011-09-22 21:22:11 i Allmänt,

Jag måste nu och här erkänna att jag är lycklig över något materialistiskt. Min rock. Den är så bra, på alla vis. En sådan jag behöver. Lite pinsamt att säga att jag faktiskt är så glad över den, men jag kan inte riktigt vänta till att få använda den hela den kommande kallare årstiden. Nu ligger den prydligt på min soffa och tittar på mej. Jag överväger att sova med den inatt.

Åbodagen

Publicerad 2011-09-22 18:40:41 i Allmänt,

Jag har haft det mycket fint med min kille i Åbo idag! Vi vaknade sent och tog en lugn morgon. Vi gick till centrum, shoppade lite, jag en mycket fin rock, två par byxor och ett armband och han en fin tröja! Vi åt gott, och bara umgicks med varann. Precis vad jag behövde. Han är nog fin han dendär Tobias!

Försenat

Publicerad 2011-09-21 20:54:18 i Allmänt,

Jag sitter just nu på tåget påväg till Åbo, och överraskande nog kommer vi att vara lite försenat framme... Men jag åker ju med VR, underligt! Nåja, då jag, efter de försenade minuterna, är framme hoppas jag på en smarrig middag, för magen min skriker!

Ojdå

Publicerad 2011-09-20 23:10:30 i Allmänt,

Här har det visst varit torka..

För att lite vattna här tänker jag lista positiva grejer den kommande veckan (och lite idag), för vem gillar inte att göra listor? Dock är de rätt tråkiga att läsa, men det får ni ta!

+ Vi vann dagens fotbollsmatch 0-2, vilket satt ypperligt eftersom att det var säsongens sista med division 5!

+ Om (NU!) 19 minuter fyller en av mina bästa vänner, Susanna 18 år, WOOP!

+ Imorgon, efter att jag varit i skolan och jobbat, åker jag till Åbo ett varv och kommer först hem på torsdag.

+ Marknaden som är på intåg. Alltid trevligt med Ekenäs höstmarknad. Lakuremmar, here I come!

+ Tobias kommer hem för veckoslutet på fredag.

+ Fotbollsmatch med division 2, och efter det till Harolds på gourmétmat.

+ Susannas och Antons födelsedagsfest, där ska vi fira med buller och bång!

+ Jag har upptäckt att nya kollektionen för H&M home har en massa fina, inspirationsgivande bilder:



Fullt

Publicerad 2011-09-15 12:53:16 i Allmänt,

Idag har jag fullt upp. Har precis kommit hem från skolan och väntar nu på att Tobias ska komma hit så jag får umgås med honom någon timme innan jag ska dra iväg på teater till Helsingfors och se pjäsen Identiteten en myt på Virus teatern. Innan det ska jag gå och köpa kilovis med godis så jag hålls pigg!

Igår kammade jag och mitt fina lag hem 3 poäng igen med div 5. Bra jobbat alla, vi tar och vinner denhär serien nu, OK!?

Här kommer lite fler Instagram bilder:


That's all!

Godnatt

Publicerad 2011-09-13 20:35:14 i Allmänt,

Nu ska jag antingen ta mig an historia boken eller också räta ut mina lakan och lägga mig och titta på film... Mycket svårt val! Eftersom detta publiceras från telefonen bjuder jag inte på någon bild. Godnatt folks!

Instagram

Publicerad 2011-09-12 21:17:46 i Allmänt,

Via instagram kan ni, mina kompizar med iPhone, följa mig. Mitt användarnamn är mmanda och uppdaterar varje gång jag har något att dela med mig. Eftersom att jag inte kan uppdatera bloggen med bilder från iPhonen förutom när jag för över bilderna till datorn, kan ni där se vad jag sysslar med om dagarna med lite mer regelbunden uppdatering. Men här kommer i alla fall 4 av mina bilder med temat "Ner i magen" :



Från vänster till höger uppifrån ner: Måndagens lunch på GH med pappa, en Woodpecker i Cypern, mitt veckoslutsmorgonmål, kakao hos Tobias.

GOTT!

Lyckats

Publicerad 2011-09-12 20:59:14 i Allmänt,

Jag tror att jag nu lyckats få bort det att det syns på facebook varje gång jag uppdaterar min blogg. Jag tror och hoppas!

Idrefjäll

Publicerad 2011-09-12 20:57:36 i Allmänt,

För cirka ett och ett halvt år sen var jag till Idrefjäll med en stor grupp ungdomar. Om ungefär ska jag igen åka till Idrefjäll, men nu med min pojkvän och hans mor, far och syster med familj. Ska bli riktigt riktigt roligt att få stå på brädet i backen i julveckan. Vi åker någon dag efter julafton och stannar över nyår, eller det är planen! Inte illa, inte illa. Något att se fram emot, wooop!



Förra Idre-resan var en mycket bra resa, nu får vi bara hoppas på att den kommande blir minst lika bra!

O-trevligheter

Publicerad 2011-09-11 14:10:29 i Allmänt,

Detta läxberg är o-trevligt på alla sätt. Sitter som bäst och försöker få ihop ett textkompetenssvar genom att analysera ett drama från 1888. Väldigt o-intressant och känns väldigt o-givande en fin söndag som denna då jag bara skulle vilja hänga med Tobias, men det får bli ikväll. Annars så har jag en geografi essä, ett modersmålsföredrag och rätt många sidor historia som väntar. O-trevligheter!

Gårdagen i Mexico

Publicerad 2011-09-10 16:47:18 i Allmänt,

Igår drog jag min första timme på Active Sports Club, och det var väldigt roligt! Sjukt hur mycket bättre man orkar när man drar något själv, då man över huvudtaget inte funderar på att det gör ont, utan på allt annat!

Igår kväll ordnade min vän Lina Mexico party, vilket var mycket trevligt. Väldigt trevliga människor, god mat, mycket skratt och till och med lite sång. En perfekt fredagskväll som slutade i min favoritfamn.

Detta veckoslut kommer att gå åt till att slappa.. Ikväll ska jag och Tobias gå på bio och sedan inte göra mycket, bara ta det lugnt. Och imorgon väntar ett berg med läxor. Sådär tre inlämningsuppgifter och annat smått och gott. Trevligt!


Annars får jag inte nog av att sitta och surfa runt på olika inredningsbilder. Dessa bilder är lite överalltifrån.

Slutkörd

Publicerad 2011-09-08 17:02:02 i Allmänt,

Idag har jag spelat två fotbollsmatcher, en vinst och en förlust, och ännu en återstår där resultatet förhoppningsvis är vinst! Redan nu känner jag hur benen är tunga, hur månne det känns ikväll? Jag kan inte annat än längta till att få lägga mej ikväll och sedan ta en sovmorgon imorgon med min kille brevid mig. Låter inte så illa!

Så litet

Publicerad 2011-09-07 14:08:45 i Allmänt,

Tänk hur glad man kan bli av några så få ord som: "Vad fin tröja du har". Varför ger man inte komplimangen oftare? Så litet kan göra något så gott. Synd!

Inte mycket

Publicerad 2011-09-06 21:59:32 i Allmänt,

-Inte mycket är på gång just nu. En massa fotboll, verkligen en massa, står på tapeten denhär veckan. Endast torsdagen kommer att innehålla 3 fotbollsmatcher. Tufft, tungt men väldigt roligt!

-För övrigt saknar jag min fina kille hela tiden eftersom att han, som sagt, bor i Åbo nu. Veckoslutet ska bli skönt med Tobias hemma, en liten fest och så fotboll förstås.

-Jag är inne i en tröjköpningsfas nu. Jag har köpt tre nya, mysiga tröjor på en relativt kort tid... Och om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna motstå frestelsen att köpa fler då jag fått min lön. Men de är så fina. Och sköna. Och höstiga. Och, och, och...

-På fredag ska jag dra min första timme på Active, vid namnet Friday Mix, och jag hoppas att se så många bekanta (och obekanta) ansikten där som möjligt. Det ska bli roligt, men det är också sjukt nervöst och spännande.



Två mysiga bilder från weheartit.com

Drömsovrum

Publicerad 2011-09-02 19:09:22 i Allmänt,

Klicka HÄR för att komma till mitt drömsovrum. Detta vore sjukt, jag skulle älska det. Någon vacker dag önskar jag mig ett så stort, ljust och klädfyllt rum. Där vill jag bo!

(Inte för att de andra sovrummen på hemsidan är så pjåkiga heller, t.ex. inte DETHÄR eller DETHÄR!)

Kräftskivan förra lördagen

Publicerad 2011-09-02 18:39:37 i Allmänt,

Vi hade en superb kväll som slutade med spruckna byxor, men det var det värt! Tack till alla som förgyllde kvällen och ett extra tack till Victoria som ordnade.


Leonora, Lina och Paulina. Fina är de!


Susanna, Josefine och jag. Även vi är fina!



Och Victoria hade dukat så fint

En gång bakade jag fint

Publicerad 2011-09-02 18:11:53 i Allmänt,

För något år sen, dekorerade jag en nybakad kaka. Jag lyckades fint! Visserligen fick jag proffesionell hjälp, men det var ändå jag som gjorde det. Kolla!

Förra fredagen

Publicerad 2011-09-01 18:44:18 i Allmänt,

Då kokade jag med Tobias som assistent kräftor, från levande små själar till min lördagsmat. Jag låter grym, jag var grym men det var gott! Här kommer två bilder från kräftkokningen.


Som en liten äcklig historia kan jag berätta att då jag kom hem efter skolan förra fredagen, väl medveten om de levande kräftorna i kylskåpet, öppnade jag dörren dit och hörde ett mysigt litet krafsande inifrån burken var de krälade omkring. Söta små djur dedär...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela