Amanda

BYE

Publicerad 2010-02-19 15:44:57 i Dagbok,

Antagligen kommer jag inte att blogga mycket under veckan jag är i idre, men bloggningen kommer igång igen efter resan. Ni kan förstås kika in då och då ifall att jag skulle råka få möjlighet till internet där .

Ha ett fint sportlov alla ! För det ska jag ;)


Härlig!

Away

Publicerad 2010-02-19 15:44:07 i Allmänt,

Idag åker jag . Det ska bli skitkul . Väskorna är fulla och jag är taggad. Kan det bli bättre? Knappast!


Ganska kass bild, men den är ljusbrun . Bättre bild kommer senare.

Dagen före

Publicerad 2010-02-18 20:13:52 i Dagbok,

IMORGON! Imorgon åker vi ! Jag kan inte fatta att det redan är imorgon vi åker! Vi ska ha så sjuuukt roligt , åka en massa bräde, ta det lugnt och bara njuta av snön och Sverige. Jag och Evelina ska vara kungar i Idrefjäll . Eller hur? ;) Packningen är påbörjad, men långt ifrån klar. Och dessutom borde jag läsa på periodens sista prov: samhällstråkigt.. OJ! Samhällslära menade jag, höhö!

Annars har jag proppat magen full med Suku Laku när jag var hos Josie , och mår därför illa. Awesome!


Härlig bild härifrån.

Svar

Publicerad 2010-02-18 20:09:51 i Allmänt,

Anonym om Jessjess:
Vilken färg är hoodien? :-) Och tänker du gå till gymnasie efter nian? :p




Färgen på hoodien är ljusbrun , funderar på att lägga upp en bild imorgon (med cammen , tyvärr!) . Och jo, jag ska till gymnasiet. Jag har nämligen såpas lätt i skolan så jag tror jag klarar det galant :).

Jessjess

Publicerad 2010-02-17 22:13:24 i Youtube,

Dagen har jag spenderat med att träna. Riktigt skönt! Och igår var jag ju till Helsingfors på teater och före det shoppade jag lite. Vad jag shoppade var en Peak hoodie, nike trosor, springleggings och sportbh, topp och en kofta . Riktigt bra! Och somsagt så är min kamera sönder så jag sörjer. Men nåja, min hoodie är härlig och jag är nöjd. Imorgon är det ju penkkis. Bror min är ABI så vi har riktigt kul här hemma med utklädnader och grejs inför teatern, HAHA!

Godnatt.



En film från festen i fredags som jag just precis kom över, tss.

SKRAPA

Publicerad 2010-02-16 08:57:06 i Allmänt,

Jahapp, nu har min kamera gått sönder. Så nu har jag tänkt börja skrapa ihop pengar till en systemkamera. Meen, hurdan?

Fuckshit. Jag hade tänkt köpa en systemkamera till hösten , men nehej. Det blir nog innan sommaren tror jag..

HELL

Publicerad 2010-02-15 18:23:16 i Youtube,

Denna måndag har varit från helvetet. Börjar med SPANSKA. Och fyfan så man kan hata det ämnet. Sen 2 timmar prov. Och som pricken över i:et så skulle jag till tandläkaren efter det. Dessutom har jag sovit jättedåligt och så har jag huvudvärk. Och vad har jag gjort sedan jag kom hem ? Jo , gjort ett föredrag och sen så har tiden bara runnit iväg. FAN. Dålig dag!

Men en positiv sak, jag får antagligen fara med och titta på Play Me imorgon och före det shoppa lite i Helsinfors . Något att se fram emot ! :)


Så härlig låt. Jag kan inte få nog av den.

Inköpslista

Publicerad 2010-02-14 21:28:03 i Sport,

- Snowboardhjälm
- Goggles
- Hoodie
- Snowboardvax

FÖR I FREDAG ÅKER JAG TILL IDREFJÄLL OCH SKA ÅKA SNOOWBOOAARD ! Härligt!!!!

UPDATE

Publicerad 2010-02-14 21:22:15 i Allmänt,

Filmen var bra! Sådär söt och go och glad, precis som en vändagsfilm ska vara. En romantisk komedi. Sevärd för alla tjejor, kanske booys? ;)

PUSS PÅ ER ALLA!

GLAD VÄNDAG!

Publicerad 2010-02-14 16:26:58 i Film,

Idag , den 14 februari har vi ju vändagen här igen. De flesta ska väl spendera denna kväll med sin pojkvän/flickvän. Men istället för att ha en sådan har jag ett gäng med härliga vänner , och med dem ska jag gå på bio. Valentine's Day, passligt? Jofan! En såndär lyckofilm verkar det som. Annars har jag hållit på och lagat världens bästa geografiföredrag idag. Det kommer bli så jäkla bra, haha !

VECKOSLUT

Publicerad 2010-02-14 01:06:01 i Dagbok,

Har inte orkat blogga alls ! Men jag kan börja med att berätta att vi vann volleybollsturneringen , vilket betyder final i slutet av mars. HÄRLIGT TJEJER. Och igårkväll dansade jag loss med härliga vänner och hade riktigt roligt ! Idag har jag bara slappat och sen spenderat kvällen hos Susku med en massa mys och fnitter. Och så måste jag tillägga att det var jätteroligt att hänga med henne igen eftersom att det var länge sen sist.

FYFAN!

Publicerad 2010-02-11 21:33:13 i Dagbok,

Jag, Emma och Jossan var just och tittade på Paranormal Activity och vi skrek så mycket så man har ju nästan sjuk hals nu. Den var riktigt skrämmande. Men jag förstår ändå de som tycker att filmen är dålig, för har man fel inställning till den blir den direkt riktigt dålig.

Men nu ska jag så småningom lägga mej (med lampan på!!) för imorgon blir det volleyturnering så då måste man ju vara pigg och kry. Godnatt på er!


En väldigt EMO bild, men såhär har jag sett ut idag med min nya skjorta från Lindex.

Nasty

Publicerad 2010-02-10 20:37:13 i Allmänt,

Ett av orden som kommer till mitt engelska prov imorgon. Har tränat hela dagen, så nu måååste jag läsa. (Fast jag så gärna skulle titta på The Vampire Diraries) , BUU!


Fyfan för snygghet!

Vetni

Publicerad 2010-02-09 15:26:22 i Bilder,

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA SARAH HELA 16 ÅR !
En sån jäkla go o söt tjej som är huur härlig som helst.



Älsk <3

Mys

Publicerad 2010-02-08 12:08:35 i Youtube,

Kom hem i förtid från skolan idag, vilket är jätteskönt eftersom att jag egentligen borde vara ute på isen och skrinna, men jag ligger istället här hemma under täcket. Nu har jag just laddat ner en hel massa filmer och ska snart sätta igång med ett arbete, usch! Men det kan bli riktigt kul ändå, eftersom att det ska vara om Italien , och dit åker jag ju i sommar så om jag ser det som en liten förberedelse inför resan kan det ju bli jännä.



Denna låt har spelats om och om i min iPod idag. Än en gång har One Republic lyckats!



Jag roddade och skrev att jag ska till Italien imorgon , men jag menade i sommar. Jag är bra på dethär med att rodda!

Sweet

Publicerad 2010-02-07 18:01:57 i Dagbok,

Så jäkla skönt! Har just bytt lakan, och nu har jag bara lust att krypa ner i sängen och stanna där tills sommaren. Och det kanske jag gör. Okej , inte tills sommaren , men jag kanske kryper ner och kollar på HIMYM. Jag har blivit besatt av det igen. Var det för lite på ett år sen , tiden efter att jag hade opererat bort mina tonsiller. Och nu har jag märkt att det har kommit nytt , och jag måsta nog säga att det är AWESOME!

Ikväll blir det Paranormal Activity, bara jag slipper till stan. Annars blir planerna som jag skrev ovan. Båda är bra. Hmmm... (;


En kul detalj i bilden är det lilla huset man ser i mitt öga , hih.

Söndag

Publicerad 2010-02-07 15:55:28 i Bilder,

En härlig söndag börjar som denna. Att vakna upp runt 11, lägga på datorn och sen bara kolla några avsnitt How I Met Your Mother medan man ännu ligger i sängen. Härligt !

Idag har också mitt fotbollslag haft en lunch för att samla pengar till inkommande sommars fotbollsturnering som äger rum i Timrå i Sverige. Det kommer bli skitkul! Annars har jag smällt i mej ungefär 50 moccarutor så jag känner mej riktigt fräsch nu.

Men nu blir det städas. Före det ska jag visa er den HETA gitarristen från The Capital Beat :


Bilden är lånad från Sofia's Facebook.

MASKERAD

Publicerad 2010-02-06 16:36:25 i Allmänt,

Ikväll ska vi med samma gäng som igår + några andra till Desse på maskerad-födelsedagsfirning ! Det ska bli sjkut kul. Vad jag ska vara kan jag inte berätta , eftersom att ingen som ska dit får veta före (; Som bäst lyssnar jag på min Capital Beat skiva och njuter. Jag älskar denna dag!

Nu kan jag dö lycklig!

Publicerad 2010-02-06 11:53:15 i Bilder,

Det var så jäkla bra igår ! The Capital Beat's show gjorde mej lycklig. Obeskrivbart. Dessutom pratade vi med några i bandet efter och fick signerade skivor, + gitarristens plektra . Det känns just nu som om jag skulle kunna vara lycklig föralltid !





Gårdagens lycka kommer jag leva länge på ! Bilder från gårdagen kommer senare, eftersom att  jag inte orkade ta med min kamera när ungefär alla mina vänner har systenkameror så tänkte jag sno bilder av dem sen ;)

GRATTIS DESSE!

Publicerad 2010-02-03 20:48:42 i Bilder,


Idag fyller denna (som inte syns så bra på bilden) härliga tjej hela 16 år . CONGRATS <3

I lördag ska vi en hel hög flicks till henne och då ska hon firas med buller och bong! Det kommer att bli skitkul.

Drömma får man

Publicerad 2010-02-02 20:41:02 i Grejjer,


Japp, outfiten kan vara lite väl dyr för mej. Den går nämligen på runt 5000€ .

Skor - Miumiu . Örhängen - Aurélie Bidermann . Rayban Wayfarer .
Tisha - Balmain . Leggings - Bass . Väska - Alexander Wang .

Men ja , som sagt. Lite väl dyrt, men såå fint !

Nike

Publicerad 2010-02-02 17:05:24 i Grejjer,

Dessa får jag antagligen idag!!!

Jag och Jenny ska ha varsitt par, och den dagen då vi båda har på dem så har vi lovat varandra att visa rumpan.. Haha..

JÄNY

Publicerad 2010-02-02 16:50:11 i Allmänt,

Nu är Jenny här. Jag har läst på prov och hon sin modda bok. NAAAT ! Grymt aktiva. Dessutom liknar Jennys bokmärke ballar :) Slött ! Hon ska kanske köpa Nike trosor till mej idag. KANSKE! Om hon  hinner. Och så är min styvfar i Ikea, så jag måste kolla hemsidan. Heheh, tur att jag skrev , annars skulle jag ha glömt det...

Avslutningsklänning?

Publicerad 2010-02-01 22:00:39 i Grejjer,

I år skulle jag vilja ha en riktigt fin avslutningsklänning eftersom att jag
1. går ut grundskolan
2. min bror tar studenten

så det är ju inte riktigt som varje år. Så jag tänkte visa er några klänningar i stilen av vad jag drömmer om.


Alla från Asos.com

Gott folk!

Publicerad 2010-02-01 18:37:14 i Youtube,

I fredag ska jag och 7 andra härliga tjejor åka in till Helsingfors, till Nosturi för att se The Capital Beat, The Valkyrians, The Heartbeat och The Lariots, lyssna på dem och dansa loss något grymt till deras musik ! It's gonna me LEGEN... wait for it .... DARAYYY! Påriktigt , vi ska ha så jäkla kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela