Amanda

Springvecka

Publicerad 2013-02-27 19:41:00 i

Denna vecka kommer jag att satsa på löpning, dels för att det är så fint väder denna vecka och dels för att jag inte befunnit mig i Ekenäs stora delar av veckan och därmed inte haft tillgång till annan träning än löpning. 
 
Hittills har jag tränat såhär:
 
Måndag:
- Löpning/gång 100 minuter
- Bodypump 60 minuter
- RPM 50 minuter
 
Tisdag:
- Cirkelträning 35 minuter
- Magerumparygg (jag drog) 60 minuter
 
Onsdag:
- Löpning 60 min
 
Träningsplanerna för resten av veckan består av löpning imorgon, SH'BAM, GRIT och fotboll på fredag och på lördag löpning medan söndagen får bli veckans vilodag.
 
Till alla er som kämpar med träningen, fortsätt kämpa! Hitta ett mål som håller er motiverade och om ni känner att motivationen svackar gäller det att kämpa ännu hårdare. WORK IT!
 
 

Soligt!

Publicerad 2013-02-27 16:19:35 i

Jag har haft en solig och fin dag idag! Jag vaknade tidigt, löpte en timme, gick på massage, sökte sommarjobb, spelade plump och kollade mina studentexamens resultat, vilka visade sig vara riktigt bra. Nu har jag just kört till Åbo, grattat min BFF som fyller 20 hela år idag och nu väntar jag på mannen. Jag har alltså fått en hel del gjort, och allt har gått så bra! Idag är en bra dag.

Himos

Publicerad 2013-02-23 13:31:00 i

Tidigare i veckan var ju jag och några kompisar ett varv till himos. Det var najs!

 

Jobb fredag

Publicerad 2013-02-22 11:05:15 i

Nu ska jag precis dra iväg mot Ekenäs centrum. Där ska jag äta lunch med pappa innan jag ska jobba några timmar i klädbutiken. Ikväll drar jag Sh'bam på gymmet och efter det spelar jag fotboll i fotbollshallen. Då jag har avklarat allt detta ska jag hänga med mannen. Fint så! 

WOOOOHOOO

Publicerad 2013-02-18 21:23:10 i

Abiresan är precis bokad, och vi kommer vara ett galet gäng tillsammans som ska njuta av värme, fest och en kasa skratt. Ska bli kreisit! Jag kan inte vänta tills 11 maj då vi åker iväg, det kommer bli en helt sjuk vecka om jag känner my gurlz rätt. 

Död

Publicerad 2013-02-18 16:26:01 i

Efter att ha kört GRIT strength och plyo efter varann känner jag mig härligt mör i musklerna. Dessutom pinade jag galet hårt och ökade vikterna märkbart sedan förra gången. RPM återstår dock ikväll ännu. Så jäkla skönt att ha kommit igång igen!

Om ni inte provat GRIT ännu är det något jag verkligen kan rekommendera om man vill utmana sig själv!

Pausar

Publicerad 2013-02-18 09:52:35 i

Jag har haft träningspaus nu i fem dagar, jag har helt enkelt haft för mycket för mej med penkkis förberedelser, penkkis och en hel massa festas relaterat till penkkisen tillsammans med världens bästa gäng. Vi alla är så olika, men går så bra ihop ändå. Jag har haft en av de bästa helgerna i mitt liv, det har varit så sjukt roligt!

Idag kör jag dock igång tränandet igen med GRIT och RPM. Det ska bli så bra! Imorgon åker jag upp till himos med finfina vänner och ställer mej på brädet för första gången denna vinter, och även det ska bli sjukt roligt!

Kalasdag

Publicerad 2013-02-11 21:46:10 i Film,

Imorgon ska jag ha en kalasdag eftersom jag skriver den sista studentskrivningen i februari. Efter imorgon är jag alltså ledig från skolan ända tills mars. Det tänker jag fira med att först gå på lunch med Josefine, och sedan spela en fastlagstisdagsplump, var en fastlagsbulle är obligatorisk. På kvällssidan är det penkkis-övning som gäller innan jag ska träna. Dessutom kommer mannen hem ett varv imorgon.

En riktig kalasdag blir det alltså imorgon.

Lugnet före stormen

Publicerad 2013-02-09 17:26:06 i

Denna lördagkväll blir lugn. Dels för att jag är utmattad psykiskt av studentskrivningstress och fysiskt av 4,5 timmar fotboll på 22 timmar, och dels för att jag laddar batterierna i inför nästa veckas penkkis och abikryssning. Jag kan inte fatta att vi redan är framme vid penkkisdags. Då vi började gymnasiet kändes vår egen penkkis som så sjukt långt borta.

Ikväll ska jag istället hänga med mannen, laga mat och möjligtvis se på eurovisionen.

Noll

Publicerad 2013-02-06 18:35:35 i

Idag har jag vaknat med min man, varit på massage, promenerat i ovädret, spelat lite volleyboll, myst med mannen, lagat och ätit en utsökt tacosallad och sett på 90210. Det låter ju som en riktigt bra dag. 
 
Ändå känns allt segt eftersom det finns så många saker jag borde göra men som jag inte orkar ta tag i, bland annat förbereda mig för fredagens studentskrivningar. Men jag har varken ork eller lust.
 
 
Dessutom saknar jag en hel massa vänner. Att bara kunna ringa dessa två om kvällarna och sedan träffas och tala om allt och inget.

Slut

Publicerad 2013-02-04 21:21:20 i

Efter jobb frpn 9-20.30, med en timmes paus därimellan känner jag mig slut! Även kroppen är slut, eftersom tre av arbetstimmarna och paustimmen bestod av träning. Jösses, imorgon blir en lättare dag.
 
 

75

Publicerad 2013-02-03 20:35:46 i

Efter bodyattacken och spinningen klämde jag ännu in 75 squats i smithmaskinen med 38 kg vikt. Mina ben säger nu tack och godnatt, likaså hela flickan! Dag 3 i min squat challenge säger nämligen 75 idag, någon annan som pinat?

Söndagspepp

Publicerad 2013-02-03 15:27:19 i

Jag peppar inför kvällens BodyAttack och spinning (som jag håller 19.00, kom med!) med denna galna video. 
 
 

LÖRDAG

Publicerad 2013-02-02 12:19:00 i

Veckorna bara rinne iväg nu när jag mestadels är ledig från skolan och borde läsa. Men vad gör jag? Tränar, umgås med vänner och slappar. Snart måste jag nog ta mig i kragen!
 
Igår efter att jag tränat på gymmet åkte jag först till Isabel och hängde där en stund, och därpå åkte jag via Ben innan jag sedan styrde kosan hemåt. Jag måste nog än en gång påstå att mina fina vänner får mej att må så sjukt bra, och att jag verkligen har fina vänner. Idag ska jag fortsätta umgås med de fina vännerna efter ett gympass och många kilometer löpning, för ikväll ska vi fira bästa Desiree. Dock blir det för min del ganska lugnt eftersom jag ska dra ett pass spinning imorgon kväll, så om ni inte är allt för bakis kan ni ju komma med och cykla! 
 
 

Fortsätt jobba

Publicerad 2013-02-01 10:36:00 i

Igår hade jag en välbehövlig vildodag från tränandet och shoppade istället lite träningskläder och skönhetsprodukter innan jag sedan umgicks med mannen resten av kvällen. Men idag igen ska jag svettas. Först en timme bodypump och därpå ska jag dra sh'bam. Kom och dansaaaa!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela