Amanda

Hejhå

Publicerad 2011-08-30 21:39:50 i Allmänt,

Jag hade en mycket bra kräftskiva, varifrån jag också har bilder men tyvärr har jag kameran hemma hos Tobias som nu redan flyttat till Åbo.. Suck!

Annars har denna vecka börjat med skola, jobb och fotboll i ösregn x 2. Imorgon blir det återigen skola och jobb, men imorgon får jag sovsällkskap. Sjukt hur fast man kan bli vid någon att allt känns avigt när man tvingas vara ifrån varann.

Som en sista punkt tänker jag berätta att jag storgillar Historia 3 kursen med Sture. Termer från den kursen snurrar i mitt huvud runt och runt. Lite skillnad från de tidigare historiakurserna jag haft..


En lätt dimmig minigolf-kväll på Cypern.

No more bloglovin'

Publicerad 2011-08-27 12:03:17 i Allmänt,

Nu har jag tagit bort mig från bloglovin' (tror jag) för jag ville inte att alla mina uppdateringar skulle komma på facebook, för jag tycker att vill man läsa bloggen kan man göra så mycket besvär att man faktiskt kan skriva adressen istället för att bara klicka in via facebook. Just so you know. Så uppdateringar kommer utan att det syns på Facebook i fortsättningen (hoppas jag). Det var allt.

Lördag

Publicerad 2011-08-27 11:40:29 i Allmänt,

Denna lördag ser ut att bli bra med fotbollsmatch, kräftskiva och lite födelsedagsfiras. Kommer bli fint! Vad ska ni göra?


Ännu en bild från Cypern.

Veckan

Publicerad 2011-08-26 21:33:46 i Allmänt,

Veckan som gått har varit en av de sämsta på väldigt, väldigt länge. Den har varit jobbig, på högre nivåer än t.ex. "skolan och jobbet har varit jobbiga". Nej, mycket värre. Många tårar har runnit. Jag har försökt att inte visa detta utåt, och tror att jag har lyckats med det för det mesta.
En orsak till dessa tårar, och också den största orsaken är begravningen inkommande fredag.
R.i.p.

Lite mer från Cypern (lätt sent)

Publicerad 2011-08-26 20:46:14 i Bilder,

En dag då vi låg vid poolen och stekte kom det en kille och frågade om vi ville prova scuba diving i poolen, bara för att prova, helt gratis. Varför inte? tänkte vi, och provade. Det var ju lite skoj. Anton provade dock inte, för han låg och sov.


F prim av x elikame ett

Publicerad 2011-08-26 10:48:02 i Allmänt,

Sitter i skolan i sal YH 209 eller sal YH 210, vet inte vilken som är vilken.. Här sitter jag med mina vänner och lyssnar på lärare-Bo som predikar om derivatan. Mycket spännande. Nu säger lärare-Bo att vi ska räkna. Fortfarande har ingen hjälpt mej med hur jag ska ladda hit bilder från iPhone, så HJÄLP för fän! Adios amigos!

I Åbo

Publicerad 2011-08-21 10:26:37 i Allmänt,

Är som bäst i Åbo med Tobias och ska nu åka och shoppa lite, länge sen sist! Inatt har vi sovit andra natten någonsin i hans lägenhet, jännä! Någon bild får ni inte eftersom att jag inte kommit underfund med hur man ska ladda upp bilder via iPhonen hit. Någon som vill lära mig?

Veckoslut

Publicerad 2011-08-19 17:42:17 i Allmänt,

Nu, efter att jag har klarat av min första skolvecka för detta år, mellisåret, ska jag bara slappa och spela fotboll under veckoslutet. Det kommer bli träning, mys, möjligtvis match, mys i Åbo och antagligen åskådare till match i Åbo. Alltså fotboll och mys. Punkt slut.

Utöver detta önskar jag mig en kall Woodpecker men det önskemålet kommer knappast att uppfyllas.



(Notera även min superfina handduk på bild 2!)

Åkerlunds kattfotografeering

Publicerad 2011-08-19 17:09:09 i Allmänt,




Jag hittade många nya kompisar nere på Cypern. Bland de grå-svart-vita kompisarna bodde även en tupp. Den var skrämmande så därmed fick den inte komma med på bild.

Hejhå

Publicerad 2011-08-15 18:18:46 i Allmänt,

Jag är hemma och har haft en überbra vecka på medelhavets tredje största ö, Cypern!


mer bilder kommer

Annat då? Skolan börjar imorgon, min första jobbdag på gymmet äger rum på onsdag och denna vecka ska jag träna som en tok.

Fint bakom och framför

Publicerad 2011-08-07 22:26:22 i Allmänt,

Veckoslutet har varit fint. Fredagen var lugnt med fotbollsträning och klädtvätt, för att tagga inför lördagens Fotbollsmatch med stort F! Matchen vi vann, första för säsongen. Även om jag inte spelade kändes det fint.
Lördagskvällen spenderades på Skåldö på Janicas sommarstuga och kräftskiva stod som program. En trevlig kväll hade jag verkligen! Idag, söndag, vaknade jag och Tobias rätt tidigt och åkte ut till Kimito för att hälsa på pappa på vår sommarstuga. Där åt vi gott, umgicks och seglade även med vår lilla topper-båt. Riktigt fint. Kvällen har bestått av packning. Packning till vad? kan vissa undra. TILL CYPERN RESAN! Inatt, eller på morgonen, kl. 0700 går flyget, och vi kommer hem först om en vecka. Resesällskapet är perfekt, vädret kommer vara perfekt, tillfället är perfekt. Allt perfekt.

En sak till, WOOOOOOOOOP!!!!


Cypern låten?

Ledigt

Publicerad 2011-08-06 10:45:24 i Allmänt,

Jag har nu haft helt ledigt, på alla sätt denhär veckan. Har inte haft något jag har varit tvungen att göra, förutom spelat fotboll vilket jag inte har något imot, så jag har för det mesta bara slappat. Till Ikea har jag också hunnit vara två gånger denhär veckan, sovit första natten i Tobias lägenhet, vilken nu är nästan färdig och riktigt snygg!

Annars då? Om ca 44 timmar åker jag iväg till Cypern med Tobias, Jossan och Anton. Där ska vi göra allt och inget i en vecka, bara riktigt ha semester. För dagen på vi kommer hem börjar skolan...


från weheartit.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela