Amanda

Streess

Publicerad 2010-08-30 20:52:06 i Allmänt,

Har haft fullt upp idag. TAAS! Gymnasiet är inte så hemskt lätt ska ni veta.. Men nog går det ju. Som bäst förösker jag unvika läxorna så hårt jag kan med konversationer på facebook.

Och imorgon börjar innebandy träningar. Att ta i en sådan klubba efter paus på va två år kommer kännas konstigt. Nåja, men kul blir det väl! Nu ska det läsas..

Oj

Publicerad 2010-08-29 13:23:08 i Allmänt,

Jag vaknade just. Altså klockan två. Ojdå! Såhär länge har jag inte sovit på, jaa, länge!

Nu ska jag börja göra mej i ordning och säkert sen dra mej till EIF's herrmatch, om jag orkar. Måste se vad vädret säger.

Hmpff..

Publicerad 2010-08-29 02:52:46 i Allmänt,

Just när jag gick igenom mitt kommentar-arkiv hittade jag en massa kommentarer jag inte märkt förr. Så jag ber om ursäkt om jag inte svarat på vissa frågor, men det beror på att jag inte märkt kommentarerna. Ska nu bli bättre på att kolla dem och jag lovar att svara på alla som är värda att svara på ;)

Personalmiddag

Publicerad 2010-08-29 02:30:43 i Allmänt,

Den var mycket lyckad! God mat, bra sällskap, mycket skratt + att vi åkte limousine dit. Chefen överraskade oss nog lite med den. Soo Kissie style.. Tss. Mina arbetskamrater är inte att klaga på kan jag lova er!

Jag är trött, har just suttit ute ungefär en timme och snackat skit. Och då menar jag faktiskt skit. Vad annars gör man mitt i natten?


Två bilder ur höstens H&M tidning. Inte illa!

Thank god

Publicerad 2010-08-27 16:25:16 i Allmänt,

IT'S FRIDAY!

Otroligt så skönt! Har haft en riktigt busy vecka, så bättra känsla än dethär att lite få slappa får man söka efter. Jag inledde mitt veckoslut med kaffe och choklad med pappa, och efter det scarf-handel. Inte för att jag kanske behöv fler scarfar, jag har nämligen nu köpt tre stycken på lite på en vecka, ojdå.. Nåja, men de är så fina så man kan inte låta bli såhär till hösten.
Ja, på tal om hösten så börjar det bli riktigt mysigt att ta fram höstjackor, halsdukar och mössor. Men fortfarande skulle man ju inte tacka nej till lite sommarvärme igen..

Ikväll blir det fotbollsträning och sedan mys för att ladda upp inför en jobbdag imorgon. Inte illa!

Onsdag

Publicerad 2010-08-25 21:30:15 i Youtube,

Kom nyss hem från en mycket trevlig kväll hos Antonia. Med en massa skratt, diskussioner och lite gråt på slutet kan man inte vara missnöjd. Mina vänner är grymma. G-R-Y-M-M-A! Puss på er alla.

Fullt upp

Publicerad 2010-08-24 22:30:46 i Allmänt,

Hela tiden, påriktigt! Jag har inte haft en ledig stund idag som jag bara har kunnat slappa. Skola, träning, vänner och T tar mycket tid! Men inte ska man klaga. Eller jo, lite på skolan , men allt det andra är fett najs!

Morgondagen blir lika full med skola, läxor och sen en liten going away party då min fina Antonia flyger iväg till Frankrike på fredag och stannar där till Juni. Fyffan vad man kommer att sakna henne. Alltid lika fin och glad!
Puss


Världens finaste Antonia på en rätt gammal bild!

Söndagen

Publicerad 2010-08-22 20:31:34 i Allmänt,

Denna söndag har jag vaknat upp hos pappa lätt illamående och med en riktigt mysig näckspärr. Gårdagen blev inte riktigt som tänkt. Jag hade nämligen tänkt mej tjejkväll och mys med vännerna hos Vicis, så som det började. Men sedan bestämde vi oss för att gå in till stan till Calle, där festen var i startgroparna. Fortfarande hade jag inte tänkt festa, men det ändrades snabbt då volymen höjdes och glasen fylldes. Så natten blev rätt sen, då det slutade med att jag och Axel pallade äppel på hemvägen. En riktigt lyckad kväll blev det ju, fast den var riktigt oväntad.

Så idag har jag tagit det lugnt, sett två fotbollsmatcher, läst läxor och vilat nacken. Och imorgon kommer en fin hem, vilket jag ser fram emot!



Vogue Italia August 2010

ASC

Publicerad 2010-08-21 08:18:44 i Youtube,

Idag ska jag ha en grym träningsdag. Active Sports Club har nämligen öppet hus, så dit ska jag dra mej och träna my ass off! Sköönt ska det bli.

Ikväll ska vi ta det lugnt med flickorna, äta tacopaj och bara umgås. Riktigt fint!

Danmark

Publicerad 2010-08-20 21:48:53 i Bilder,


Ungefär direkt när vi kom till Köpenhamn mötte jag och pappa upp min styvbror och hans fru för att sätta oss på en restaurang för att äta smörrebröd och dricka öl. Mycket gott!

Efter det drog vi vidare till ströget. Mitt på ströget höll de på med cool grafitti.
En liten parentes är att då jag senast var i Köpenhamn och gick på ströget för kanske fem år sedan, så höll de på med någon slags stor dance battle. Mycket coolt händer tydligen där!


Nyhavn var ju ett måste. Fint skit!

Där (i Nyhavn) drack jag en väldans god cappuccino. Jag har annars blivit ett kaffe monster. Great..

Och mycket mer har jag inte att visa. En riktigt behaglig resa hade vi! Tänk vad tiden gått långsamt, för en vecka sedan kom jag hem. Ojdå!

Onsdag

Publicerad 2010-08-18 22:22:33 i Allmänt,

Vetni, imorgon måste jag köpa en ny väska åt mej. Oh no!

Idag har jag varit i skolan, ätit pizza, sovit, sett på fotboll, lagat läxor och joggat. Helt okej.

Något annat nytt jag kommit fram till idag är att jag kommer trivas mycket bra på psykologi timmarna i fortsättningen. Det är ett mycket intressant ämne som jag mer än väl kan tänka mej att skriva i studentskrivningarna!

Ursäkta dessa tråkiga inlägg, någon dag i framtiden kommer det ett bildrikt inlägg. Jag lovar!

Skolstart

Publicerad 2010-08-17 22:45:08 i Allmänt,

Jag kan berätta för er att de första dagarna i gymnasiet gått riktigt bra. Att komma igång med en riktig rutin är faktiskt rätt skönt, men sommarlovet är ju förstås skönare. Denhär veckan ska jag koncentrera mej på skolan, men framför allt träning. Jag har slappat rätt mycket på den fronten de senaste veckorna, men nu ska jag köra igång med det igen. Imorgon, bara det regnar, ska jag pina iväg mej på länk. Älska joggingrundor i regnet ju!

Sista sommarlovsdagen

Publicerad 2010-08-15 22:06:02 i Youtube,

Det känns rätt så taskigt. Men det är nog bara att inse att sommarlovet är slut. Ett mycket bra sommarlov har jag nog haft, men lite längre skulle det nog kunna vara.

Annars kan jag berätta att Danmark var riktigt nice! Med pappa, styvbror och hans fru hängde jag. Shopping på Ströget, god mat och öl och annars bara riktigt behaglig stämning kan man inte klaga på! 

Och gårdagen blev rätt vild. Sista festdagen på sommarlovet firades ordentligt kan man lätt säga.

Så sist och slutligen kan jag bara säga att sista sommarlovsveckan varit grym.

Lätt fuktigt

Publicerad 2010-08-14 07:29:34 i Allmänt,

Att bara ha cykel och scoter, att det ösregnar och åskar och att jag måste på jobb är ingen bra kombination. Jag kommer vara dygnsur..

Danmark

Publicerad 2010-08-11 15:37:00 i Allmänt,

Förra veckan, innan vi åkte till Timrå pratade jag och pappa om att resa och att flygpriserna är mycket billiga nu. Så vi småskämtade om att resa bort denhär veckan.
Idag ringde pappa och frågade om jag kommer med till Danmark imorgon. Jag svarade ja. Ojojoj! Det ska bli så jäkla kul. Shopping på Ströget och annars bara hänga med pappsen blir inte illa. Vi åker imorgon bitti och kommer på fredag eftermiddag. Jag är excited!


Imorgon

Publicerad 2010-08-10 20:14:51 i Allmänt,

Då kommer jag ha sjukt i min bak. Mycket sjukt i min bak. Efter en rumpamage timme på ASC så kommer jag knappt kunna stiga upp imorgon. Men det är helt okej.

Fotboll

Publicerad 2010-08-09 14:56:51 i Sport,

Älska fotboll fan! Som sagt har jag spenderat de närmaste dagarna på fotbollsturnering i Sveariket med världens, världens bästa lag. Vi har haft det grymt bra! Skrattat, ätit, gråtit, spelat fotboll, umgåtts med för det mesta bara haft roligt för fem! Men nu ska vårt lag splittras, sorgligt men sant. Vi har varit som en familj, och jag älskar er alla som mina systrar, ni är alla så himla fina! Puss på er (L)


Från förra året i Borlänge.

Inception

Publicerad 2010-08-04 12:25:18 i Allmänt,

Riktigt bra film! Men den borde kanske ses igen för att förstå alla små detaljer, var nämligen inte fullt koncentrerad filmen igenom.. Men ja, riktigt sevärd. En film som jag kan rekommendera.

Detdär med packande jaa, fyy vad tråkigt. Jag blir alltid sånhär när jag ska packa, börjar hitta på allt möjligt onödigt istället för det jag egentligen ska göra.


Sjukt snygga Kate Moss!

Packa

Publicerad 2010-08-03 15:28:54 i Allmänt,

Jag vet inte var jag ska börja! Att packa till en fotbollsturnering och att ändå få med sej relativt lite saker är inte lätt. Bara själva fotbollsutrustningen tar ju en  hel del utrymme. Not nice.

Ikväll blir det träning, eller rättare sagt om 40 minuter. Och efter det blir det bio, Inception. Hihi! Har hört att den är bra så det är bara att hoppas på att det stämmer.

PUSS


Förra årets turnering.

Landet

Publicerad 2010-08-02 17:31:47 i Allmänt,

Där har jag, Isabel och Josefine spenderat det senaste dygnet. Igår kväll blev det en lätt rolig kväll på Olofsborg, Axels stuga med killarna. Riktigt kul hade vi nog! Men lite för sent blev det också. Så idag är man småtrött då. Vad vi gjort idag är också najs! Vi har nämligen seglat, och det gick förvånansvärt bra. Nu vill jag bara lära mej ordentligt, så att man kan segla lite längre sträckor. Bilder på det kommer i något skede.


Från landet förra året.

Röra

Publicerad 2010-08-01 10:15:55 i Allmänt,

Gårdagen var riktigt bra. Började med mys på soffan med bäst, sedan festfix, början hos Pallan och sedan vidare till Märta som hade födelsedagsfest. Riktigt roligt med en hel hög mycket blandade människor. Kvällen slutade med franskisar på byxorna, beslutsångest och allmänt invecklat. Riktigt okej. Tack Märta!

Idag drar jag och ett osäkert antal flickor till mitt lande. Det ska bli SKÖNT att komma bort, det behövs!

Och så kan jag passa på att påpeka att Kents nya album är riktigt hörbart (?) .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela