Amanda

Ingenting

Publicerad 2010-04-29 19:37:50 i Youtube,

Jag måste bara säga att jag tycker att turkost nagellack är jäkla hett! Cool som jag är har jag faktiskt haft mitt turkosa redan i några veckor, och nu har andra coolingar som Ewe och Kenza också köpt sådant. Passar på varevigaste ett finger av mina alla tie. Grejt! Kan tipsa om mitt som kommer från Seppälä (höhö)


Uppladdning inför morgondagen

Torsdag

Publicerad 2010-04-29 17:42:22 i Bilder,

Jaa, nu har jag popkalaset biljetter köpte, och så kan jag också meddela att jag höögst antagligen också får en Lady Gaga biljett efter allt. Jippiduu! Egentligen är jag inget större fan av hennes musik, men hennes show är den jag mest längtar efter. Hon har så speciell stil och så har man ju hört att hon gör rätt kreisiga grejer on stage.

Och imorgon vappen ju. Ska firas med bullerochbåång. Mitt största problem är klädval, man måste ju ha kläder på sej så det understa laget ruttnar, (uj, ta det inte bokstavligt).


Vackervacker! Jävla vacker!

NEWS

Publicerad 2010-04-28 19:22:53 i Youtube,

Idag har jag hittat min favoritglass i butik i Finland för första gången, och jag blev lycklig! Sarah är vittne till min lycka. Påriktigt, glassen är gudoomlig. Och min första cykeltur för iår från Langansböle in till centrum har jag också avklarat idag. Bradag idag! Nu kommer Josie just hit med Cheerios och då ska vi snaska. YES!



Härlig vårlåt. Bra Simon!

Sjuuk!

Publicerad 2010-04-26 19:09:08 i Dagbok,

Jaa, sjuk igen. Eller inte liksom feber-sjuk, men jag känner mej underligt svag, huvudet är på spräningsgränsen och så fick jag ingen sömn inatt . Låg och vred mej i flera timmar p.g.a. att näsan var så täppt och så har jag en härlig rivjärnshosta.. Nåja, men det går förhoppningsvis över så småningom.

Ett annat bajs-fakta är att jag blev utan Gaga biljett. De andra köpte biljetter idag, och de hade inte lånepengar med och man kunde heller inte reservera, så jag blev utan. Men nu kan jag bara hoppas på att något bättre kommer till Finland. Kings of Leon är drömmen. I would love it!


Bild från Turikets Vougue April 2010. Wow!

Söndag

Publicerad 2010-04-25 17:23:23 i Bilder,

Gårdagen :
Grillning, stand, mys, vänner, brasa, körrv, Ramsholmen.

Idag:
Matlagning, träning, bok, sol, 18 grader.

Väldigt naajs. Annars har jag nyss upptäckt min kärlek för mörk choklad. Härligt!


Härlighärlighärlighärlig!

Brr!

Publicerad 2010-04-24 17:47:52 i Allmänt,

Tydligen blir det att klä på sej en massa kläder ikväll för vi ska spendera kvällen på ramsholmen med grillning och myys! Första grillningen i år då, taggad? JA!

Lördag

Publicerad 2010-04-24 16:56:17 i Bilder,

Nu har jag då varit på jobb, sovit och ätit en massa gott. Så småningom ska jag börja laga mej klar för kvällen, inte för att jag vet vad jag ska göra men klar ska jag bli! Great.




Såhär fina var vi förra fredagen på Emmas African party! Bilderna tagna från Emmas blogg.

Luugn

Publicerad 2010-04-23 20:52:33 i Bilder,

Sådan är min fredagskväll idag. Dels för att jag inte orkar göra något och dels för att jag ska på jobb tidigt imorgon. Men det är riktigt skönt och precis som jag vill ha det. Det är så länge sen jag har spenderat en fredagskväll själv hemma utan något program alls. Annars är jag slutkörd i kroppen idag efter två tunga träningar. Mysigt här hemma med världens bästa mamma!



Grymma bilder från tyska Vogue May 2010!

Karis

Publicerad 2010-04-22 22:09:09 i Allmänt,

Denna kväll har jag spenderat i grannstaden med shacke på restaurangen "Knäppen" och på en talentshow som högstadiet och gymnasiet ordnade. Riktigt duktiga var de nog. PS. till Jossan, Nette o Lina :
-det kan inte ha varit roligt att köra hem.. ;)

DRESS

Publicerad 2010-04-22 14:21:28 i Bilder,

Jag har alttid velat ha en sånhär klänning. Eller iaf prova en. Tänk nu att sitta inne där bland alla tyglager och bara känna sej som en prinsessa.

Till mor!

Publicerad 2010-04-22 14:14:52 i Youtube,


Jaa ni, dit ska jag idag. Ska bli riktigt kul att åka dit eftersom att jag inte bott där nu på några veckor. Ganska skönt faktiskt att föräldrarna är skilda så får man lite omväxling. En annan positiv sak med att de är skilda är att man lätt hittar t.ex. bortglömda kläder i skåpet när man nu packar rätt så ofta. Priima! Vad annat? Jo , jag ska faktiskt till Karis idag (gulp!!) på någon sorts talangkväll.. Vet inte riktigt vad det är, men det blir säkert bra, höhö! Och vädret är idag riktigt draget från rumpan och jag har muskelvärk, bara så ni vet..

TJOLAHOPP.


Snygg, cool, sexig, skrämmande. WOW!

Skoltrött

Publicerad 2010-04-21 21:50:33 i Allmänt,

JAG ORKAR INTE MEER! Skolan skulle kunna vara slut nu, och då skulle jag ha en Sverige och en Italien resa inom den inkommande månaden. Jag längtaar. Nu känns det bara som om jag skulle vilja skita i allt som har med skolan att göra och bara lägga mej ute med bra böcker och läsa eller vara ute med kompisar och ta de lugnt, eller så också spela fotboll i solskenet. LÄNGTAR TILL SOMMAREEN! Det enda som nu drar mej till skolan är morgondagens skolmat - gröt. NAMNAM!

Imorgon blir det annars picnic med chixen (hatar det uttrycket) och det blir nääjs!


Härlig sommarbild som inte precis minskar på längtan..

GODNATT!

Tisdag!

Publicerad 2010-04-20 20:41:13 i Allmänt,

Vad idag? Jo , har tagit det riktigt lugnt, eller förutom en timme dans och lite muskelträning efteråt. Men jag har faktiskt idag tagit boken och knallat ut till hamnen och suttit där och läst, riktigt najs och skönt såhär i vårsolen. Poetiskt jaja..

Annars så har vår skola ju blivit filmad nu på sista tiden till ett program om staffettkarnevalen , We are the champions, och det kan ni se här. Sitter som bäst och tittar på det för jag missade det i fredags, och det laggar rätt så mycket..

Peace out!

Kaffesug!

Publicerad 2010-04-19 16:39:05 i Dagbok,

Skulle jag vara hos mor min , eller om jag skulle ha vaknat upp ur min två timmar långa sömn nu på dagen (lött att somna inatt säkert..) så skulle jag dricka en fet jävla kopp kaffe latte! Riktigt säker. Usch vad det skulle sitta bra nu efter middagen.

Idag har jag inte gjort något speciellt, skola och kommit hem och här har jag då sovit. Eller jo en sak, jag har skrivit det sista finskaprovet för grundskolan. Känns rätt så bra ju! Tänk, så småningom kan man säga sådär om de flesta ämnena.
H-Ä-R-L-I-G-T!


Faktiskt otroligt snygg bild!

Godnatt

Publicerad 2010-04-18 20:45:13 i Allmänt,

Du får bara välja en !

Hamburgare eller Pizza
Blondiner eller Brunetter
Surt eller Sött godis
Cola eller Fanta
Bada eller Duscha
Snus eller Tobak
Helsingfors eller Stockholm
Osminkad eller Sminkad
Kaffe eller Te
Paow eller Kenza
High heels eller Sneakers
Dessie eller Kissie
Plugga eller Blogga
Blåögd eller Brunögd
Cider eller Vin
Sony Ericsson eller Samsung
Wii eller Playstation
Party eller Hemmakväll (Sorry)
Julafton eller Nyårsafton
Gina tricot eller H&M
Ge eller
Britney Spears eller Lady Gaga
Personlighet eller Utseende
Pengar eller Kärlek
Godis eller Chips
Dator eller Tv
Svart eller Vit
Mjölk eller Vatten
BusinessWoman eller Hemmafru
Sommar eller Vinter
Öl eller Sprit
Piercing eller Tatuering
Finland eller Sverige
eller Cykla
Dag eller Natt

VÅR

Publicerad 2010-04-18 18:22:33 i Allmänt,

Jag måste än en gång säga att jag äälskar det! Det känns just nu som om det inte finns några problem som helst i världen, i alla fall inte de dagar då solen lyser för fullt, som idag. Jag var just ut en stund och hade tänkt läsa bok , men så blev fallet intee. Det var nämligen litelite för kallt för att läsa bok , och jag hade litelite för mycket spring i benen för att sitta stilla, så jag gick omkring i gamla stan här i Ekenäs en god stund, och shit vilka fina hus där finns som jag aldrig sett förr. Så om ni inte inspekterat gamla stan här, ekenäsbor, så är det bara att dra på sej dojjorna och gå ut i solskenet och göra det. Fint!


Härlig vårig bild! Och fast jag inte gillar det, så måste jag erkänna att rökningen gör bilden ännu snyggare.

GRATTIS EMMAAAA!

Publicerad 2010-04-18 16:24:36 i Allmänt,

Min riktigt härliga, älskade och inte minst sagt KREISIGA vän Emma hade födelsedag igår, så GRATTIS till dej!

Jag tänkte berätta en kul grej hon gjorde igår. Hon hade grym kisibrott och skulle gå på vessan , och på samma gång då hon skulle gå in på wc:n så kom denhär låten (om jag minns rätt) , och hon började gallskrika och sprang med full fart ut på dansgolvet, fortfarande skrikande. Höhö!







Sööndag!

Publicerad 2010-04-18 15:40:29 i Dagbok,

Hur har ni spenderat er söndag? Jag har iaf spenderat min med fotbollsmatch (förlust, blöö) och finskaprovläsning i solen på  balkongen. Vi har det så skönt här på vår balkong när man tar upp ett fönster precis där solen är och inget annat, så att ingen blåst kommer in. Det är ju rätt så blåsigt idag, men annars riktigt härligt väder. Jag funderar på att gå ner till "skitviken" med Anne Franks dagbok och läsa en stund. Låter faktiskt ganska frestande.

Igår var jag och några vänner på en usel fest, men som tur så är vi bäst så vi hade kul iaf. Hihi!

Jävligt, grymt snygga ben! Och annars också en riktigtnäraperfekt svartvit bild. Lovely!

16 april 2010

Publicerad 2010-04-16 13:53:43 i Allmänt,

Denna kväll ska bli najs! Först ska jag köra iväg till fotbollsträning, och efter den ska jag till Emmas Afrika. Hon fyller nämligen år imorgon (WOHO), så henne ska vi fira med buller och bång ikväll. Eller rajtantajtan som man också kan säga.. Nåja, jag ska klä ut mej till en Afrikan, vackertvackert med en maassa smycken. Men vad jag förstått så ska vi bli bjudna på GOD mat och sedan umgås.

SKISLAND?

Publicerad 2010-04-16 13:47:31 i Allmänt,

Skit-Island altså. Eller snarare sagt skit vulkan. Jag har några nära och kära som hade tänkt flyga iväg på olika resor nu inom en snar framtid, t.ex. min bror, som skulle fara till Turkiet idag men inte verkar få pengarna tillbaka för resan fastän det är flygförbud, schysst.
Nåja, men vad kan göras? Vädret är uselt (!!) och allt känns bara mycket deppigare idag än igår fast det är fredag. Dessutom har jag hört att hela Finlands medeltemperatur nu ska sjunka med 3 grader, vilket faktiskt inte skulle behövas.

Lycka!

Publicerad 2010-04-16 12:11:47 i Allmänt,

Jo, för att popkalaset blir av i sommar! 19 juni kommer det att vara här i Ekenäs. Jävlar så det kommer att bli roligt! Och ännu som pricken över i:et kommer det vara en massa bra artister där som t.ex. Takida, Lorentz & M. Sakarias, Veronica Maggio, Redrama och THE CAPITAL BEAT!  Awesome?
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Plomplom

Publicerad 2010-04-15 15:12:17 i Dagbok,

Vem har varit latast i världen med bloggandet på sista dagarna? Jo jag! Men vafan , vädret har ju varit härligt som bara den så vem orkar då sitta inne och blogga (säger jag som nu sitter och bloggar, höhö). Nåja, men jag har haft två riktigt bra dagar. I tisdags hängde jag med Sarah ungefär hela dagen, hon kom nämligen hit övernatten så det blev mys! Och igår var det träningsdag med tre h i Sport10 och efter det blev det filmkollas hos Reidaar. The Strangers, någon som sett den? Nåja, det är iaf en grym skräckfilm , så för er som gillar såna är det bara att ladda ner.

Varför jag sitter inne nu är för att
1. Vädret inte alls är lika fint idag som de tidigare dagarna.
2. Tvättmaskinen är igång och vi har en hoppande en så någon måste alltid vara hemma medan den är igång.
3. Jag sov just.
4. Jag ska snart fara till min Josie och sedan spendera natten där, jiiha.

Vad annat? Jo, vi var idag med alla 9:or och kollade på Anne Frank's dagbok, och jag läser också boken för tillfället så jag känner mej riktigt insatt, höhö!

Lista

Publicerad 2010-04-12 22:16:43 i Allmänt,

Dagens planer: kolla ett avsnitt Vampire Diaries och sedan sova
Dagens humör: slapp och slö
Dagens drog: iskallt vatten
Dagens smink: inget mera
Dagens kläder: för tillfället en stor, grå tisha och hotpants
Dagens låt: Die Toten Hosen - Bis zum bitteren Ende
Dagens saknad: någon att mysa med...
Dagens vill ha: vad som helst shoppbart(?)
Dagens köp: bananer, skinka, strimlat kött och nudlar!
Dagens måste: sovaaa
Dagens tråkigaste: spanskan -.
Dagens roligaste: efter skolan hos PH/ träningen
Dagens kärlek: vädret <3

Listan tagen av LINA.

Fräscht!

Publicerad 2010-04-12 22:11:54 i Bilder,

Allt känns så bra nu efter en riktigt bra träning. Det känns som om jag skulle äga världen, som om jag skulle kunna göra vad som helst ju! En bra känsla helt enkelt. Annars har jag tänkt prova på att fara på länk på morgonen. Jenny har nämligen börjat med de, och jag tänkte prova någon dag ifall att jag skulle orka upp ur sängen (HAHA, knappast.. ), men det är värt ett försök.

Ny vecka

Publicerad 2010-04-12 16:41:36 i Bilder,

Denna måndag har faktiskt varit riktigt bra med skola och efter det satt vi ett par flickor på PH's gård och njöt av solskenet i några timmar.
Precis så som jag och Sofia konstaterade idag på vår 500 meter långa skolväg så känns allt så mycket friare och skönare direkt då solen tittar fram, härligt!


VÅR!

Publicerad 2010-04-11 18:39:36 i Bilder,

Om någon ynka liten, mesig själ inte ännu fattat att våren är här, FATTA DET NU!

Söndag

Publicerad 2010-04-11 18:34:50 i Bilder,

Goddag ! Jag tänkte börja med att berätta om det härliga vädret som vi har här i Finland, solsolsolsol! Idag har jag bara tagit det lugnt; sovit länge, varit och kollat fotbollsmatch och ätit grym kotzone med några vänner. Och nu bara slöar jag här hemma, är fortfarande ensam hemma och jag triiivs.

Gårdagen gick ut  på att vara på jobb, och sedan på kvällen blev det en rätt så tråkig fest, men tur så hade jag bra sällskap så det blev riktigt bra iaf. Jag hade på mej världens finaste partyklänning som jag lånat av Sarah ( SOM IDAG KOMMER HEM FRÅN ISRAEL ! :D). Jag tror nog jag måste visa den för er något, den är så jäkla fin.


Här ser ni min älskade ring och mitt fina, blåa nagellack.


Good night

Publicerad 2010-04-09 22:56:36 i Bilder,




Nu har jag just kommit hem från en riktigt bra kväll hos Lina. Men jag bestämde mej för att komma hem i god tid för att jag var trött, mådde konstigt(det har gått över) och ska på jobb imorrn.

Så som det ser ut nu kommer morgondagen att vara en bra dag!

freedaa

Publicerad 2010-04-09 15:47:38 i Allmänt,

JAH! Härligt efter en rätt så jobbig skolvecka. Slutade skolan först fyra idag, och funderar nu på att fara på träning eller inte. Men jag tror nog jag far. Senare idag ska jag till Lina på tjejkväll, awesomeness. Som ni kanske minns så fyllde hon ju år igår, så ida ska hon firas med buller och brak.

Imorgon bitti blir det jobb, och senare på kvällen antagligen parjat.

Duktig!

Publicerad 2010-04-08 21:11:23 i Dagbok,

Idag har jag och bror min varit duktiga. Direkt efter skolan (min skoldag) så åkte vi iväg till farmor och städade hennes lägenhet och höll henne sällskap och efter det åkte vi till mormor och morfar och hälsade på. Och oj så glada de blev. Tänk så man kan glädja någon med att bara träffa dem. Dessutom känns det så jäkla bra nu, riktigt jäklajäklajäkla bra! Fina gamlingar dedär <3


Härlig. Speciell p.g.a. hennes aktivitet, men hennes hår är så jäkla fin, och ljuset är perfekt!

Congrats sexy!

Publicerad 2010-04-08 21:07:29 i Allmänt,

Världens hetaste Lina fyller idag hela 16 år! GRATTIS, älskar dej.


En gammal goding från ca tre år tillbaka, höhö!

Idag har jag

Publicerad 2010-04-07 20:18:43 i Dagbok,

- Varit i skolan
- Köpt ett turkost nagellack
- Flyttat till pappan för någon vecka
- Tränat
- NJUTIT av Ben&Jerry's

Nu ska jag så småningom lacka mina naglar och kolla på Grey's Anatomy.

Idag har vi haft ett grymt fint väder, och nu är det bara att hoppas på att det fortsätter!

Chinos

Publicerad 2010-04-06 21:45:17 i Bilder,

Imorgon har jag tänkt köra på mej mina chinos för första gången i år. Vårtecken? JA!


I höstas någon gång.

BAJS!

Publicerad 2010-04-06 21:33:25 i Dagbok,

Så tycker jag om att vara tillbaka i skolan efter ett riktigt bra påsklov! Det enda jag tänkte på när jag väl var där var att jag ville hem. Fyfyfy! Nåja, men bättre än för gymnasieeleverna har jag det iaf, de stackrarna har ju provvecka, höhöhö!

Annars har jag sovit, kollat Chuck, dansat och sprungit hem från stan idag. Och ätit styvfarmors nybakta bröd, härligt!


Amazing pic! Hennes hår, solskenet, motorcyklarna, hennes coola stil och så ser den bara annars avslappnad ut.

Gokväll!

Publicerad 2010-04-05 18:47:25 i Dagbok,

Ikväll ska jag se på det efterlängtade DHW! Länge sedan jag sett det på dess riktiga tid (inte bandat) eftersom att vi vanligtvis har träning just då, men nu har vi redan haft träningen (1000 i morse -.- ) så det blir TVmys med mamman. Annars har puppsijåsefine varit här på ett besök, och det påminner mej nu om att:

GYMNASIEVOLLEYLAGEN, lycka till som fään i onsdagens turneringar. Guldet hem!


Jag vet inte varför, men jag får på något sätt en bra känsla av denhär bilden. Gillas!

SPRING!

Publicerad 2010-04-05 12:44:31 i Allmänt,

Jag blir på så jäkla bra humör när våren är här. Eller visst är den här? Den måste ju vara,  då snön börjar smälta och man kan gå med Converse och skinnjacka. Visst är det lite kallt och blött ibland, men det får man ta.

Jag längtar så jäkla mycket tills när man kan ta en bok och sätta sig ute på terassen i t-skjorta och läsa. Om vädret tillät skulle det vara det ända skulle göra idag, for sure!

Skitbra!

Publicerad 2010-04-05 01:30:05 i Bilder,

Härlig outfit!



Och än en gång måste jag tacka mina vänner för att de är så fina! Vad skulle jag göra utan dem? Och också tacka Jenny för en känslosam, fin och trevlig kväll!

Men nu ska det sovas. Jag ska nämligen befinna mej i Ekenäs fotbollshall om sju timmar och 20 minuter, härligt!

I NEED SOME SLEEP!

Bara för att jag har otroliga vänner!

Publicerad 2010-04-04 12:01:20 i Bilder,


Tack för en riktigt rolig kväll igår, K&M! Fast det var en hel del drama på gång så lyckades jag har kul i rätt sällskap, höhö, Jossan & Issa i bastun... Jag måste bara säga att jag älskar er!

PS. Jossan e liite slut hon!

Fredag/Lördag

Publicerad 2010-04-03 00:22:45 i Dagbok,

Nu är ju då årets enda långfredag över. Eftersom att min familj inte är speciellt religiös så har vi inte gjort något speciellt, förutom att vi ätit påskmiddag med styvfars släkt. Före det hade jag också en träning, som inte gick vidare bra, men vädret var ju iaf grymt. Synd bara så var träningen inomhus, höhö. Och kvällen spenderades hos Sarah på maskerad/födelsedagsfirnings -kväll. Det var najs! Jag var utklädd till en tjej from the 80's. Bilder kommer säkert att visas.

Imorgon blir det påskturnering (innebandy) och antagligen fest på kvälla, verynajs!


Loving the dress!

Första april!

Publicerad 2010-04-01 20:41:29 i Dagbok,

Nu börjar det faktiskt kännas som att våren är påväg. Har haft en lugn skoldag, och efter det blev det häng på stan lite överallt med några av favoriterna, Jenny, Jossan och Lina. Verynajs! När jag kom kände jag bara hur energin hoppade i mej och ville ut, så jag bestämde mej för att dra på mej joggingdojjorna för att fara ut på en runda. Och det var så jäääkla skönt! Har inte varit på länk sen i höst så.

Ikväll blir det mys hos Jenny med en massa påskgodis. MUMS!




 Detta skulle publiceras tidigare, men datorn började lagga så jag gav upp. Sitter nu som bäst i Jennys säng medan dom två andra spelar Mario, höhö. Vi lyssnar på Spice Girls, äter skräpmat och fnittrar, tss :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela