Amanda

Sommarlov

Publicerad 2012-05-31 23:47:23 i Allmänt,

För övrigt har jag inlett mitt sommarlov idag. Morgondagens skoldag skippar jag och drar till Helsingfors istället, innan jag sedan ska dra lite FridayMix jumppatimme på gymmet, som uppvärmning inför fotbollsträning. Morgondagen kommer bli en fartfylld dag, men på ett trevligt sätt! Precis så som sommaren gärna får vara.

Nedan ser ni en gammal sommarbild på en av mina favoriter bland årets nybakade studenter och mig. Puss på dig Josie!

Springa

Publicerad 2012-05-31 23:34:19 i Allmänt,

Jag och Märta tog tåget till Karis och sprang hem. Huhhu! 18 kilometer springning känns i benen.

 

Bror

Publicerad 2012-05-27 23:09:12 i Allmänt,

Min bror har nu kommit hem från sitt studeras i Helsingfors för sommaren och jag är glad. Idag har jag i stort sett hängt med honom hela dagen. I morse grillade vi och spelade vi kort tillsammans med några av hans kompisar och på eftermiddagen åkte jag och han ner till Hangö och kollade på amerikansk fotboll. Det är så skönt att ha honom hemma, det känns tryggt!

Sh'bam

Publicerad 2012-05-26 10:50:30 i Allmänt,

Jag har nyss varit på sh'bam jatkokoulutus i Helsinfors och sitter nu på tåget påväg hem. Väl hemma ska jag bjuda Josie på mat och så sk vi tagga inför match.

Angående det nya sh'bam programmet, som jag kommer börja dra så småningom, kan jag berätta att det är BRA! Betydligt bättre än det föregående. Kimmo, han som höll dagens skolning, ansåg att detta nya program är det bästa hittills av de 8 programmen som kommit.
Så nu tycker jag att ni alla ska släpa era rumpor till Active Sport Club och komma med och dansa 45 minuter någon måndag!

Fotboll

Publicerad 2012-05-25 17:56:32 i Allmänt,

Imorgon har EIF damer match på centrumplanen kl. 16.00. Mycket publik är alltid roligt så infinn er!

Ikväll laddar jag inför matchen med fotbollsträning och dundergrillning med min bror, som äntligen kommit hem från sitt sturderas, och hans kompisar.

Stek

Publicerad 2012-05-24 12:50:26 i Allmänt,

Eftersom att provveckan för min del börjar imorgon består mitt liv nu mestadels av läsning, stekning ute på gården och träning. Några väldigt uppskattade minuter med vänner klämmer jag in mellan varven, idag stod min Josie på schemat med skvaller och morgonmål.

Soligt

Publicerad 2012-05-21 21:37:07 i Allmänt,

Vårsolen tar verkligen på. Idag satt jag med Evelina på Baywatch någon timme, och nu är mina armar rödbrända. Nu hoppas jag bara på att brändheten lagt sig tills imorgon så jag imorgon endast är brun och fin!

Gott folk!

Publicerad 2012-05-20 22:48:49 i Allmänt,

Ikväll är det söndag. Jag sitter som bäst och försöker knåda ihop en av de 1000 skoluppgifter jag har till denna vecka och min hjärna håller på att överhettas. Min flitighet som lyst med sin frånvaro under hela denna sista period känns verkligen nu, skolstressen är här men jag tröstar mig med att det är två ynkliga veckor kvar tills sommarlovet.

Veckoslutet har varit lugnt och skönt. I fredags gjorde jag inte mycket; jag fortsatte vår nya fredagstradition i form av plump, spelade lite fotboll och hade sedan tortillakväll med gött sällskap. På lördagen började jag överhetta min hjärna med bokläsning och tog sedan paus med gym, grillning och CL-final.
Idag har jag också hunnit med mycket. Dagen har jag tillbringat med att agera servitris på en fest i Gamla Stan med gudomligt god mat och mycket fina servitris-brudar. Nu på kvällen har jag åkt ut till Kimito med mor min och hälsat på mormor och jobbat lite på skoluppgifter.

Jag har alltså hunnit med en hel del denna helg, både nytta och nöje. En bra helg helt enkelt!

Onsdagskvällen

Publicerad 2012-05-18 21:19:45 i Allmänt,

I onsdagskvällas var det partaj. Vi började hos Isabel var vi sedan blev lätt störda. Därpå hamnade jag och Ässä på villovägar tills vi slutligen fann målet, prisses!

 

 

Veckoslutet i ett nötskal

Publicerad 2012-05-13 21:11:29 i Allmänt,

Jobb, fotboll, Josefine och morsdag. Det är vad jag har sysslat med och jag har haft det bra! Hälsomånaden fortsätter denna vecka med en massa jobb, fotbollsmatch och lite skola inklämt mellan varven. På torsdag är vi dessutom lediga, vilket jag känner att verkligen behövs med tanke på att jag ligger efter en hel del med skolarbeten.

FIERCE

Publicerad 2012-05-09 21:13:42 i Allmänt,

Dessa skor, ägda av Angelica Blick, är så snygga att jag dör. Bilderna är lånade från hennes blogg och där hittar ni även fler bilder av skönheterna. Tiger of Sweden är märket.

Helsingfors

Publicerad 2012-05-08 19:06:54 i Allmänt,

Idag har mitt kultur-mått rågats! Från skolan åkte vi nämligen till Helsingfors var vi blev guidade, gick på nationalmuséet och ateneum, åt på McDonald's och shoppade något smått.
Efter att jag kommit hem har jag dragit en skön timme Perfect Body, vi var rätt så många så det var riktigt roligt!

Ny vecka

Publicerad 2012-05-07 16:16:22 i Allmänt,

Den nya veckan har jag börjat med skola, skoljobb, en 5km länk innan jag just ska gå på jobb. Ikväll 19.45 ska jag dra SH'BAM och ni får mer än gärna infinna er.
Innan jobbet sitter jag nu på pappas balkong och solar några minuter. Här är det hett!


Matchen

Publicerad 2012-05-07 00:03:28 i Allmänt,

Vårt oorganiserade spel idag i matchen ledde tyvärr till en 1-2 förlust, och för att vara ärlig förtjänade Sudet de tre poängen för de var tråkigt nog idag det bättre laget. Vårt samspel löpte inte alls och nervositeten inverkade stort. Första seriematchen spelad och nästa match kan ju bara resultera i fler poäng än i dag.

Efter den regniga, kalla matchen har jag badat bastu, läst psykologi och myst.
Godnatt på er!

Hälsomånad

Publicerad 2012-05-05 23:31:18 i Allmänt,

Som så många andra har jag tänkt att maj månad för mig ska innebära hälsomånad. Detta betyder inte endast för mig att "ät int någo karkki nu" utan att minska alkoholkonsumtionen, äta mångsidigt och vitaminfyllt (också minska sockerkonsumtionen), träna mångsidigt och mycket, umgås med fina vänner, njuta av det förhoppningsvis fina vädret och se till att både kropp och själ mår bra då sommarlovet inleds!


inspirationsbilder från weheartit.com

BOOM

Publicerad 2012-05-05 22:41:59 i Allmänt,

Imorgon kl. 16.00 smäller det på Karis konstgräsplan. Det vi har kämpat, frusit och slitit för hela vintern börjar imorgon. Vi har nämligen seriepremiär, EIF - Sudet. Magen är fylld av fjärilar, om inte flodhästar med tanke på nervositeten.

Denna kväll har vi varit hos mig och haft tortillakväll med fotbollsbrudarna. Vi har taggat inför morgondagen, talat om allt som ska och kan hända och verkligen fokuserat till tusen på denna match.

Jag kan lova er att jag kommer kämpa tills mina fötter blöder.

Over and out!

Energi

Publicerad 2012-05-04 11:22:29 i Allmänt,

Jag tänkte att jag ytterligare skulle tanka lite energi efter endast 9,5 timmar sömn inatt.

Vappen och första maj

Publicerad 2012-05-01 20:08:01 i Allmänt,

Jag har firat denna högtid med 10 mycket trevliga vänner på min sommarstuga i Västanfjärd. Vi har haft det så sjukt bra! Vi har grillat, badat bastu, spelat spel, dansat, solat och haft det allmänt gött. Vädret har dessutom verkligen varit på vår sida vilket har lett till årets första brända hy för min del.

Några bilder från idag tänkte jag snabbt bjuda på:

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela