Amanda

Fotbollsgala 2011

Publicerad 2011-10-31 17:56:46 i Allmänt,

Detta veckoslut blir det fotbollsgala för min del. Idag har jag beställt hem tre olika klänningar i hopp om att de hinner komma före lördagen. Hoppas att ni alla håller tummarna för mig, annars får jag gå utan klänning...


Här är alltså alternativen. Vilken det blir beror precis på hur de sitter!

Vilodag

Publicerad 2011-10-31 17:50:53 i Allmänt,

I morse då jag skulle träna innebandy började jag känna mig illamående och bestämde mig för att gå på sidan. Därefter blev det bara värre och värre så jag bestämde mig för att vara ledig från allt idag, alltså skolan och jobbet och vila bort mitt illamående. Men imorgon blir det nya tag med skola och jobb.

Idag känns livet bra

Publicerad 2011-10-26 19:56:55 i Allmänt,

Allt känns bra. Jag har haft en skön, slapp skoldag, har fått åka med min nyblivna körkortsinnehavare som vän och haft en riktigt bra arbetsdag. Dessutom har allt jag ätit varit gott och nu sitter jag i min säng med en fet kopp te och ska lägga mig och kolla Gossip Girl och 90210. Skönt att livet ler såhär emellan. Dessutom kommer Tobias hem imorgon, vilket lägger pricken över i:et!

Hoppas ni har det lika bra som jag!



Weheartit bilder med längtan efter att få gå med bara ben!

Lördag

Publicerad 2011-10-22 19:22:04 i Allmänt,

Efter att jag idag inte fick gå på BodyStep har jag känt mej slö och därmed inte fått något till stånd. Har legat här på Tobias soffa, ibland med sällskap, och ibland för mig själv då Tobias var duktig och sprang några kilometer ute i friska luften. Men inte jag. Jag känner mej som en fetknopp, med tanke på vad jag ätit idag och igår. Men imorgon ska denna slöa, slappa livvstil ändras. Då ska jag gå på spinning och där med basta!

Igår - fredag

Publicerad 2011-10-22 19:17:27 i Allmänt,

Igår var det fredag. Jag gick på ett pass BodyAttack på morgonen, gick på kaffe med Evelina, drog min FridayMix timme på Active och lagade hemlagad pizza med Tobias som vi smällde in framför Idol.

I Helsingfors

Publicerad 2011-10-22 19:08:08 i Allmänt,

På torsdag var jag som sagt i Helsingfors med mamma och styvfar. Där köpte jag träningskläder och en mysig kofta. Jag träffade också min bror som jag inte träffat på en tid eftersom att hans studieliv har börjat och mamma bjöd oss sedan på gourmetmat. Vädret var dessutom fint!

Nehe

Publicerad 2011-10-22 10:34:36 i Allmänt,

Tydligen går BodyStep en halvtimme tidigare än vad det står på schemat. Varför inte bara lägga dit det? Vilodag idag då...

Lördag

Publicerad 2011-10-22 10:05:12 i Allmänt,

Har just ätit morgonmål och ska just dra mig till Sportten på ett pass BodyStep. Ska bli skönt eftersom att jag inte gått på det på länge. Dock värker rumpmusklerna efter gårdagens träningspass.

Köpt!

Publicerad 2011-10-21 13:17:55 i Allmänt,

Idag har jag köpt 5 saker: ett iPhone gummiskal, en cappucino, ett par fina, svarta leggings,ett par trosor och EN GAMLAS DANS KLÄNNING.

Klänningen är lila med en sjukt snygg ryggurringning!

Åbo

Publicerad 2011-10-19 20:17:45 i Allmänt,


1. Det regnade igår då vi kom fram till Åbo. Mycket! Bilden är tagen från Tobias balkong.
2. Vår fina, goda lunch-sallad.

Höstlov!

Publicerad 2011-10-19 19:59:23 i Allmänt,

Mycket skönt! Visserligen inledde jag höstlovet en dag tidigt och åkte iväg till Finlands kulturhuvudstad Åbo med Tobias och killarna igår kväll. Före det drog jag min timme Perfect Body på Active Sport Club. Att där var så många människor var jättekul, verkligen!

Väl i Åbo, efter en sväng via McDonalds efter mina efterlängtade hamburgare och nuggets, tog jag och Tobias det riktigt lugnt innan det blev läggdags.

I morse vaknade vi rätt tidigt, tog en lugn morgon med något avsnitt 2 and a half men, innan han hade skola och jag drog ut på en länk. Riktigt skönt att bara springa efter en ganska lång länk-paus. Därefter lagade vi lunch och sen blev det shopping för min del, skola för hans. Jag shoppade inte mycket, tre hela plagg. Min nya halsduk är såå fin, så ni måste få se en liten sneak peak:



Lite dålig kvalitét eftersom att bilden är tagen med iPhone.

Oh yes!

Panda

Publicerad 2011-10-16 17:55:14 i Allmänt,

Jag håller på att skriva en essä om bland annat pandor. Det är tråkig =

Sleep tight!

Publicerad 2011-10-13 22:06:58 i Allmänt,

Nu ska jag äntligen lägga mej i sängen efter två träningar och bakning (som tog flera timmar, så nu mina vänner går det fan smaka!). Jag är helt slut och mitt knä värker eftersom att jag slog det.

Imorgon kommer bli en bra dag! Tobias kommer hem, mina fina flickor kommer hit, jag ska hålla en timme på Active (kom med och testa!) och så blir det ju veckoslut. Perfekt fredag!

Önskningar

Publicerad 2011-10-11 20:17:24 i Allmänt,

1. Att hitta mitt favorit Thomas Sabo armband med alla de finaste berlockerna. Det är spårlöst försvunnet och jag gråter varje dag inombords. Det skär i hjärtat!

2. Ett par höga, orginella svarta Converse eftersom att mina nuvarande vita är så gott som ihåliga p.g.a. slitage.


3. Att Tobbe ska sluta sin dumma skola i Åbo eller att skolan flyttar till Ekenäs och komma hem till mej.



4. Att få flytta hemifrån (LÄS! Bo med Tobbe.) efter att jag tagit studenten och inreda!



5. Att varje morgon få blåbär på gröten. Om de är frysta eller inte har ingen skillnad.



6. Att få mitt egendesignade klädskåp från IKEA.

7. Grynost!


8. Att mina bakverk som jag ska bjuda mina vänner på på fredag lyckas.

9. Peace on earth!


Här händer det alltså ingenting.

Publicerad 2011-10-11 19:49:23 i Allmänt,

För tillfället är min blogg inspiration noll! Jag vet inte vad jag ska skriva och har inte mycket att dela med mig.

Det enda spännande som hänt mej nu är att jag på lördag festade och hade roligt, med nästan alla mina fina vänner i olika skeden av kvällen. Det andra är att jag för tillfället drar två gym-timmar i veckan, och idag då jag drog min första "Perfect Body" var där en massa kvinnor som ville träna. Roligt då så månna kommer på mina timmar!

OCH! Idag fyller två av mina mycket fina vänner år, Josefine fyller 17 och Leonora 19. Tusentals grattisar till er! De två är båda så fina men på mycket olika vis. Dem trivs jag med!


2 fina från weheartit.com

Birthday

Publicerad 2011-10-04 07:46:27 i Allmänt,

Idag säger jag mig själv grattis på födelsedagen och önskar mig lycka till i geografiprovet.

Såhär fint var det då jag gick ut nyss:

Provveckan

Publicerad 2011-10-03 20:43:21 i Allmänt,

Ja, den håller fortfarande på. Det är en delorsak till att uppdateringen är knapp. Övriga orsaker finns! Godnatt.

Lugnt

Publicerad 2011-10-01 21:28:15 i Allmänt,

Igår ordnade vi mellisar en lyckad konvent, jag hade riktigt roligt!

Ikväll har jag hängt delvis med favorit-killen och delvis med favorit-tjejen. Alltså har jag haft en bra dag.

Dessutom har jag idag fått två födelsedagspresenter, eftersom att favoriterna, båda två, befinner sig i Åbo på tisdag då det är min dag. Dock är det kanske till min fördel eftersom att min födelsedag kommer bestå att matematik-plugg! Presenterna bestod av tre fina väskor. Kanske jag visar upp dem någon vacker dag.

Ha en bra kväll folks!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela