Amanda

Äntligen

Publicerad 2013-08-28 06:54:42 i

Äntligen är även mina studentbilder tagna, och fotograferandet stod sjukt duktiga Emma för. Här är några av bilderna.
 
 
 

Fina dagar

Publicerad 2013-08-23 13:49:02 i

Jag har haft några fina dagar i Helsingfors med allt från skola till löpning till fint sällskap till shopping till inredning. Jag låter bilderna tala!

Nåja

Publicerad 2013-08-21 23:01:40 i

Skolan har börjat, jag har flyttar till Helsingfors och jag hänger inte med! Men det är helt nice, samtidigt som det är sjukt spännande och till och med lite skrämmande.

Bilden nedan är tagen från kvällens joggingrunda här i mina nya hemtrakter, och än en gång kan jag konstatera att löpning är galet bra för mig!

Förändringar på gång

Publicerad 2013-08-13 19:55:30 i

Det händer mycket nu. Jag slutar jobba, jag ska börja skolan om en vecka, jag flyttar hemifrån till en ny stad, mamma flyttar till karis, jag ska gå på Weekend festival i helgen, sommaren är så gott som slut och allt ändrar. Det känns knäppt! Samtidigt som det känns sjukt skönt att komma bort från lilla trånga Ekenäs, få en egen lägenhet och lära känna en massa nya människor känns det trist att lämna fina mamma, lämna fina Robert och lämna alla fina vänner. Tudelat är alltså ordet. 
 
För att pigga upp detta inlägg tänker jag trycka hit några bilder på saker jag planerar att köpa till min blivande fina lya.
 
 
Såja, nu vet ni. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela