Amanda

Love it.

Publicerad 2010-07-29 21:41:25 i Youtube,

Idag har jag haft en bra dag! Bra dag på jobbet, bra dag med Jös och Mim, bra zumba, bra länk i åskväder. Annars har vi idag bestämt med några brudar att i söndag åka iväg till mitt lande. Det ska bli fint skit att komma bort lite! Och så vill jag också påstå att jag är en åskvädersälskare. Visst är det lite skrämmande ibland, men för det mesta njuter jag som fan. Varför annars skulle jag springa iväg på en joggingrunda i spöregn och grymt åskväder? Love it.

Fetu

Publicerad 2010-07-27 21:09:40 i Allmänt,

Detta blev en fetto-kväll med Dani. Vi tänkte att vi skulle gå på glass, så vi åkte in till Baywatch och satte oss där med Jeannette och Laura och åt varsin delikat glass, min med päron- och stracciatellasmak. Efter det satte vi där med en massa pizzaoser, och kunde tyvärr inte motstå frestelsen så det blev bara att beställa in en pizza att dela på. Inte illa!

Tisdag

Publicerad 2010-07-27 15:19:31 i Allmänt,

Trött. Som fan! Efter att ha försovit mej en liten stund i morse steg jag upp och hann till jobbet till klockan sju. Vet ni hur grymt det är att gå på jobb den tiden när man somnat ett natten före? Förfäärligt. Efter jobbet blev det strandhäng, och efter mathandlas, som tog läänge eftersom att jag inte kom på vad jag skulle äta. Men det slutade med sallad. Jäkligt god sallad! Kycklingstrimlor, gurka, salladsblad, körsbärstomater och banan. Mmm.. tasty! Prova på det ni!

Jåssanet

Publicerad 2010-07-26 15:59:38 i Allmänt,

Ligger i min säng med homssehovo. Hon har fötterna i romppan och ögonen i mon! Snart ska vi kurkka film. Bara Fiisn anländer till klabben. Da baunti hanter ska vi se på. Verinaajs.

Känslor?

Publicerad 2010-07-21 16:22:01 i Allmänt,

-Riktigt, riktigt trött.
-Riktigt, riktigt glad.
-Riktigt, riktigt pirrig.
-Riktigt, riktigt osäker.
-Riktigt, riktigt mätt.
-Riktigt, riktigt nöjd!

Ikväll blir det fotbollsträning efter en dag med jobb, strandhäng med fina flickor och piizzaa!
Gotta love summer.

Tisdag

Publicerad 2010-07-20 15:14:31 i Allmänt,

Denna dag har varit riktigt fin. Stress på jobbet, god lunch med pappa på Bossanova, häng med märta och fnitter. Inte illa dethär med sommar. Dessutom har jag fyndat en scarf för 3,90 . Igår fyndade jag två kjolar och ett par shorts för 3.50 på loppis. Snart ska jag börja dra mej till träningen, och kvällen är ännu oklar. Hoppas på något gott! Tss..


Bild från lördagskvällen lånad från fina Ansos facebook. Lite smårunda om fötterna kanske..

Fotbollsträningar

Publicerad 2010-07-19 20:11:20 i Sport,

Vissa går bättre och vissa går sämre, det beror på från gång till gång. Dagens gick sämst. Är så jävla besviken på mej själv! Jag gick hem med gråten i halsen. Nu tänker jag bara sätta mej i duschen och sitta där tills det känns bättre på något sätt. Men i onsdag, då fanimej ska jag ge allt och se till att det inte går ens nära på lika dåligt som idag.

Sommarmusiksdelning

Publicerad 2010-07-19 12:33:30 i Youtube,

Nu tänkte jag dela med mej lite musik till er i hopp om att ni kan dela med er av någon bra musik till mej. Detdär blev roddigt!

En sådan dag.

Publicerad 2010-07-18 17:40:05 i Allmänt,

Det blev en hel del igår. Vi drog iväg mot Lojo nie tiden, och när vi kom fram var det bara att sätta igång med äggskalning, potatistvätt och annat terapiarbete. Så småningom var det dags för vigsel, och oj så vacker den var. Tårar i ögonen var nog oundvikliga, de såg så lyckliga ut! Och sedan drog festen igång. En massa god mat, en massa drickas, en hög program och bara en allmänt trevlig tid var det. Bilder kommer ifall att Märta skulle vilja ge åt mej.

Efter det kom vi hem till Ekenäs, var hemma runt åtta. Då drog jag och Märta ut på en promenad, gick till Ann-Sofie, men jag hann inte hänga där länge innan jag skulle iväg till Bromarf. Där var festen i full gång, så det var bara att fortsätta. Riktigt kul hade jag och vaknade i morse upp i ett tält i ett bygge. Helt okej!

Tack!

Publicerad 2010-07-17 00:00:02 i Youtube,

Jag vill tacka alla mina fina vänner som förgyllt denna kväll. Önskar att jag hade en kamera, för ikväll skulle den isåfall gått het. Vi satt med flickorna på Ramsholmen och grillade på en engångsgrill, drack något smått, pratade en hel del och skrattade i massor. Efter det var det tid att bege sej in mot stan, och på vägen träffade vi på Otto som berättade om sina Roskilde äventyr. Riktigt, riktigt mycket vill jag åka dit någon vacker dag (vecka?) och leva livet! Absolut.

Bland annat dessa hade han sett där. Muse är också ett av mina favoritband, och deras konsert är en konsert jag absolut inte skulle tacka nej till!

FRIDAY!

Publicerad 2010-07-16 11:51:16 i Allmänt,

Thank God!

Har nyss avklarat en riktigt okej-dag på jobbet med jordgubbar och favoritkex, och ska så småningom dra mej iväg till Lojo för förberedelser inför morgondagens bröllop. Ikväll ska jag försöka hinna med träning, annars blir det bara häng med flickorna. Fint skit!

Bröllop

Publicerad 2010-07-15 20:48:54 i Bilder,

På lördag ska jag iväg på min styvsysters bröllop. Och vad jag ska ha på mej är jag inte riktigt på det klara med, vill ni hjälpa?


Den övre är från Indiska och den nedre är från Italien. HJÄLP!

Ursäktar ni de dåliga bilderna? Jag måste köpa ny kamera!

Från och till

Publicerad 2010-07-15 16:32:41 i Allmänt,

Från Hangö kom jag och på träning far jag.

I Hangö provade jag Helly Hansen rockar, och nu har jag bestämt mej att en sådan ska inhandlas. Riktigt hurudan är inte riktigt klar. Finns så många fina!

Nu måste jag fixa mej klar för att svettas. Ciao!

!

Publicerad 2010-07-14 17:23:03 i Allmänt,

Jag har simmat.
Sminket har runnit så jag är svart under ögonen.
Nu ska jag se på fotbollsmatch.
Sen ska jag själv spela fotboll.

Balcony

Publicerad 2010-07-14 11:50:06 i Bilder,

Här har jag sovit inatt, hettan inomhus var hemsk, så det var bara att söka en madrass, bädda och lägga sig här. Riktigt skönt!
Nu blir det lunch på Sippan med Josie.

Nostalgi

Publicerad 2010-07-13 20:49:55 i Youtube,

Jag blir så härligt nostalgisk av dessa nedanstående låtar. Minnen från lågstadietiden ploppar upp. T.ex. minnen som mitt ex Alex, småbusas med vänner, uncanhäng osv. Men visst är det bra musik!



Hiett!

Publicerad 2010-07-12 21:23:54 i Allmänt,

Herregud vilken hetta vi har haft här idag. Enda skedet jag har klagat på den var på träningen, för fy och fan vad klibbigt det var. Precis som Boni sade: "Det ser ut som om vi skulle vara inkletade i olja". Usch! Men annars var det en bra träning. Annat jag grejat med idag är jobb och steekas!

Sen kan jag också passa på att berätta om en liten incident som hände igår. Jag och Märta var och simmade ner till Langansböle strand, som är en liten strand som det inte kommer mycket människor till, så vi bestämde oss för att bada näck. Så vi simmade ut mitt i viken och hade det gött, ända tills vi såg tre bilar dit. Oooj, sa vi, och simmade snabbt tillbaka till bryggan, fumlade med bikinina men vi klarade det. Haha!


weheartit.com

Dagen efter

Publicerad 2010-07-10 16:44:27 i Youtube,

Jaa, mycket annat kan man inte säga att jag är. Det blev en lång, men rolig kväll och natt på Hangö regattan. Rättare sagt drog jag och Märta en all-nighter. Så med första tåget kom vi hem, och lite före åtta i morse, bokstavligen, ramlade jag i säng. Men roligt har vi haft. Träffat på gamla bekanta, lärt känna nya personer och hängt med mina fina vänner. Men aldrig att jag skulle orka med regatta idag igen, gårdagen räcker mer än väl.

Morning!

Publicerad 2010-07-09 10:13:24 i Allmänt,

Idag har vi ju första dagen på regattan här, vilket betyder feest i Hangö! Något kul ska hittas på med min Susanna ikväll, vad är vi inte riktigt säkra på än.. Men bra blir det!

Men nu ska jag börja dra mej till jobbet. Urgh, idag känns det riktigt jobbigt att fara dit, men som tur känns det inte lika jobbigt när man väl är där.

Ses vi på regattan?


Raquel Zimmermann for Chloe!

Toshda

Publicerad 2010-07-08 20:07:07 i Allmänt,

Just nu sitter jag vid mitt köksbord med Josiee. We're chillin'! Jobbet idag var tungt efter en inte så hemskt lång natt i Ewes pappas lägenhet i Helsingfors.

Annars? Joo, jag har köpt åt mej ett par Henri Lloyd tygskor, ett par shorts från Monki och en topp från HochM. Kanske det vore dags för ett collage för att visa mina inköp snart igen? Länge sen sist ju. Vad tycker ni?

Och så vill jag ha en sånhär rock:

Vaau!

PITBUUUULLL!

Publicerad 2010-07-07 22:45:47 i Youtube,

Faan vilken bra dag! Shopping och Pitbull konsert. Tyvärr var konserten lite kort, eller Pitbulls del var lite kort, men ack så gryyym. Han var nog faktiskt sevärd, och vilken feelis. Herrejävlar.
Uppdaterar mer imörrn!

Weekend

Publicerad 2010-07-04 20:34:57 i Allmänt,

Mitt veckoslut har varit annorlunda med jobb, sjukhusbesök, Jennys skären, festas och chillas. Riktigt bra måste jag säga. Annars har jag lyckats sola med handen på magen idag så jag har ett snyggt handtryck där. Wow!


Jag och Isabels hund Vigor. Bild lånad från Ewes facebook.

Dinner

Publicerad 2010-07-02 18:23:15 i Allmänt,

Sitter just nu hos Sofen! Vi ska så småningom sätta igång och laga middag. Pasta med räksås. Tastyy!


Detta är Sofia, hon är fin!

Juli

Publicerad 2010-07-01 20:09:08 i Bilder,

Visst är jag grym på rubriker... Nåja, men vi har ju faktiskt första juli här, och snabbt har det gått!

Dagen till ära har vädret varit lite småkyligt, vilket jag trivdes riktigt bra med, eftersom att det för det mesta betyder ingen stress på jobbet. Vad jag annat gjort är att jag hängt med Ewe på stranden, frysande, ätit på kotipizza, hängt framför Ewes TV, handlat mat och varit på en låång powerwalk. En riktigt bra dag. Vad som återstår att göras är lite muskelträning framför OC, dusch och sovas.

Hoppas ni haft det gött. PUSS


En lite smådåsig bild från midsommaren på mej och Vicis!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela