Amanda

26 December

Publicerad 2011-11-29 18:42:41 i Allmänt,

Då åker jag till Sverige, eller snarare sagt till Idrefjäll med Tobias familj. Inför den resan önskar jag mig lite smått och gott. Bland annat detta:

Pepparkaksbak

Publicerad 2011-11-29 17:44:16 i Allmänt,

Som tidigare nämnt bakade jag och Jossan pepparkakor på lördag. Här är bakningen i bildform:


Här bakades det för fullt, med ett lätt illamående i magen efter all deg som vi proppade i oss.


Jag fixade till Mimmi och Musse Pigg. Rätt fina blev de ju!


Första plåten brände vi något. Hoppsan!


Glasyrfix med hemmalagad strut (av bakplåtspappaer och jesustejp - jesustejp löser allt!)

Glad lillajul!

Publicerad 2011-11-26 16:33:39 i Allmänt,

Idag har jag spelat fotboll, bakat pepparkakor och handlat lillajulsklappar, allt tillsammans med fina Josie. Skönt att få spendera kvalitetstid med bästis!
Ikväll ska jag fira lillajul först hos Tobias (hans mamma bakar julstjärnor = jag är i himlen!) och senare går jag troligtvis tvärs igenom vår lilla stad till Carl för att hänga med vänner och dricka glögg. Ska bli kul att hänga med vänner jag inte hängt med på länge!

Glad lillajul på er!


från weheartit.com

Grease

Publicerad 2011-11-25 12:51:54 i Allmänt,

Ikväll ska jag och många av mina vänner gå på fest med Grease-tema. Det ska bli kul! Hoppas bara musiken hålls enligt temat.
Jag kommer att köra på svart, tight och enormt hår. Dansa röven av mig ska jag också!

Provläsning

Publicerad 2011-11-23 08:40:05 i Allmänt,

Här ligger jag hemma i sängen, läser biologi och längtar till att pappa ska komma och plocka upp mig så vi kan gå ut och luncha.

Död!

Publicerad 2011-11-22 18:43:52 i Allmänt,

Vill ni prova på effektiv träning ska ni gå på RPM som är en grym form av spinning. Jag trodde jag skulle dö.

Trött

Publicerad 2011-11-22 15:33:37 i Allmänt,

Efter att ha sovit en kort natt är jag inte mycket annat än trött. Denna trötthet är väldigt opassande eftersom att jag har tusen saker att göra idag. Kommer bli en jobbig kväll!

Gott folk!

Publicerad 2011-11-21 21:17:50 i Allmänt,

Jag har laddat upp några plagg på min syrrans garderob, och jag kan lova er att alla är i gott skick. Så in med er och kolla om ni hittar nåt! HÄR hittar ni mej.


Några varor

Måndag

Publicerad 2011-11-21 21:06:13 i Allmänt,

Denna måndag har bestått av innebandyturnering, en snabb biologilektion och jobb. Innebandyturneringens saldo blev två förluster, men jag fick i alla fall inklämt ett mål med min nya fina Fatlady.
Biologin skyndade jag till eftersom att provveckan sätter igång denna vecka, och miljöekologi är kanske inte det lättaste att lära sig hundratals små detaljer om. Dessutom är det inte så sjukt intressant.
Jobbet ja, det gick som vanligt. Inget speciellt hände, jag jobbade helt enkelt.


Precis såhär såg det ut igår vid mitt fönster. Om ni tittar ut ur fönstret kan ni se frosten på marken. Varför kan vädret inte hållas så? Istället för att vara som idag, trist, grått och ruskigt!

Oh Africa!

Publicerad 2011-11-15 21:57:37 i Allmänt,



Välgörenhetsaftonen kort i bilder. Den bestod av konsert, loppis, café, dans, utsällningar och annat smått och gott. Riktigt trevligt hade jag.

OBS! Halsduken Susanna har på sig är min!

Just nu

Publicerad 2011-11-15 14:44:41 i Allmänt,



Sitter och laddar hemma vid köksbordet inför träning i form av CXWORX och min egna Perfect Body timme. Kom gäärna och prova, alltid roligt med nya ansikten på mina timmar!

Kvällen kommer bestå av välgörenhetsafton i skolan, och det ska bli riktigt roligt. Jag ser verkligen fram emot det! Jag lovar er att hålla kameran i handen, så ni som inte har möjlighet att komma ändå får ta del av vad vår duktiga elevkår har ordnat.

Två stycken

Publicerad 2011-11-14 21:56:54 i Allmänt,



1. På lördag kväll var jag och några tjeejer hos Dessan en stund, Ernst var också där.
2. På söndag var jag hos Tobbe. Då var Elin också där. Vi såg på TV och hon drack mjölk-saft som hon lovade att var jättegod. Ingen vågade smaka förutom Elin själv.

Julklapps-stress

Publicerad 2011-11-14 21:43:59 i Allmänt,

Idag har jag varit på jobb. Då jag och Heidi stod och torkade av alla de smutsiga, nersvettade träningsmaskinerna i gymmet började vi tala om julklappar, och konstaterade att det inte alls är långt till jul. Så en hel rad med frågor poppade fram i mitt huvud: Vem ska jag köpa julklappar till? Vilka julklappar ska jag och bror dela på? Vad önskar sig pappa? Vill mamma ha en Sodastream? När ska jag hinna julklappsshoppa? Borde jag sätta igång redan imorgon? Eller borde jag vänta tills jag möjligtvis åker till Stockholm innan julen?

Men en sak är klar, i år ska jag laga egna julkort, och jag fick just precis en idé om hur jag ska göra. Väldigt enkelt och snyggt.

Jag vill ha glögg!


Bild från weheartit.com

Konstigheter

Publicerad 2011-11-06 17:58:58 i Allmänt,

Konstigt hur en person kan ändra, men ändå vara densamma. Igår snackade jag med en gammal kompis om allt mellan himmel och jord och det var trevligt. I och med det kom jag att tänka på gamla vänner, hur mycket de kan ändra, men man har ändå alltid något gemensamt med den personen och har lätt att tala med den. Det är skönt. Fast man tappar kontakten för en tid har man lätt att återuppta den igen. Det är dedär människorna i livet som man kan räkna med, sådana som man känner i djupet.

It was gala

Publicerad 2011-11-06 16:23:58 i Allmänt,

Fotbollsgalan var lyckad och jag hade kul! Vi åt, umgicks, tog del av prisutdelningen och dansade. Vissa blev lite på den roligare fronten längs med kvällen, inklusive jag.
Det känns idag, mycket! Först nu har jag börjat vakna till ordentligt.

Dock fick jag inga pris. Vems detta är vet jag inte heller.


Antonia var fin som vanligt!

Klarhet

Publicerad 2011-11-02 21:03:16 i Allmänt,

Det följande havlåret har idag börjat se lite klarare ut. Det känns skönt. Att lite veta var och hur jag kommer att studera och jobba känns bra. Allt har varit rätt osäkert, men nu klarnar det upp sig. Jag ska gå på nya äventyr, kul!

Detdär

Publicerad 2011-11-01 20:04:40 i Allmänt,

Detdär med att vara gyminstruktör är något jag verkligen trivs med! Visst kan det ibland kännas trögt att gå dit, men när man väl är där kan man inte riktigt vänta tills att få börja. Jag trivs verkligen där uppe på scenen.

Ytterligare vill jag tacka Heidi för att ha gett mig chansen att börja dra timmar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela