Amanda

Besviken

Publicerad 2009-08-31 21:46:10 i Allmänt,

Träningen gick riktigt bra, fast den blev lite kort eftersom att det blev så mörkt ute. Väl hemma kände jag för att fräscha till mej lite. Jag köpte Veet's vaxremsor för en tid sen , och har nu provat dem 2 ggr och jag är inte det minsta nöjd med resultatet! Jag trodde de skulle vara skitbra och ta bort allt , men så var det faktiskt inte!
JAG DISSAR!



(N)

NU

Publicerad 2009-08-31 18:25:11 i Allmänt,

Ska hoppa in i träningskläderna & sen cykla iväg till träningen. Fortfarande inte på humör att träna. Skulle bara vilja fortsätta mysa under mitt täcke i min världens bästa säng!

Ååh.

Publicerad 2009-08-31 18:16:16 i Grejjer,

Jag vill shoppa! Det var inte alls länge sen jag shoppade senast, men jag vill igen ! Men jag måste tyvärr spara lite eftersom att jag snart får min skoter! Har redan betalat halva priset till min bror, och resten får jag väl snart antar jag. Men några saker som skulle sitta bra i min garderob :


1. Fake läderjacka från H&M 2. Moccastövel från DinSko 3. Ljusgula Converse
4. Midjehög kjol från H&M 5. Skjorta från H&M .

Intressant? Nej!

Publicerad 2009-08-31 17:13:00 i Dagbok,

Har faktiskt inget intressant att dela med mej! Dagen har varit ganska tråkig, har fått veta att jag är med i skolfotbollslaget, men det var ganska väntat. Och sen har jag satt upp en första träff för skolans volleyboll lag. Riktigt skönt ska det bli att komma igång med det igen. Och imorgon ska jag på min första dansträning sen våren, som också ska bli roligt!

När jag kom hem idag var jag helt slutkörd , fast jag började först 10 idag. Nåja, så jag sov sen ca. 3 timmar, heh! Men det är ju så jäkla skönt att sova efter skolan! Men läst lite bok har jag faktiskt också gjort.

Om två timmar bär det av till fotbollsträning. Riktigt laddad för den är jag inte efter allt sovas..

Bra & god bok, kan man be om mer? Sorry Sarah men din bok är nu uppäten ;)

Ny design

Publicerad 2009-08-30 21:27:22 i Allmänt,

Har börjat gilla dethär med att designa bloggar. Har lärt mej massor om det sen jag gjorde min första, så det har blivit kul! Denhär är ganska sådär lugn, den förra hade så mycket going on. Vad tycker ni? :)

Partyweekend 2!

Publicerad 2009-08-30 20:06:41 i Bilder,

Igår var jag sen på match i Lahtis. Start kl. 1000 och vi var hemma runt 1900. Matchen slutade 1-1 . Vi ledde ända tills sista minuten, då FC Reipas' stjärnspelare sköt ett otagbart skott. Harmar!

Nåja, men på kvällen bar det av till Louise, tack igen för en bra fest <3! Vi var ganska mycket mänskor där som alla firade att Louise fyller 17 på tisdag! Riktigt kul hade jag , fast jag blev ganska så trött mot slutet. Runt 0300 tiden inatt kom jag hem , skönt!


Susku, Lina & jag igår före vi drog iväg till festen. Jossan fotade ;)

Vad jag hade på mej var söndriga jeans, halsband och bälte från H&M , topp & tisha från Gina och det var väl ungefär det. Riktigt kul hade vi! :) Kanske jag tar någon bild från någons facebook, får se!

Partyweekend!

Publicerad 2009-08-30 19:59:44 i Bilder,

Har haft jäkla fullt upp dethär veckoslutet! På fredag var jag på fest i Karis. Jag själv hade riktigt roligt nog, fast så många säger att det var dålig fest. Men man har ju alltid så roligt som man gör det för sej, och dessutom hade jag jättetrevligt sällskap. Kan passa på att tacka extra mycket till Bia! :) Bilder från fredagen :

Josephine, Sarah, Emma & jag i väntan på att tåget kom.


Sarah & jag poserade fint för Emma i tåget. På sista bilder snackar vi walish (HITTA NEMO FFS!)

Emma fotade ett fåtal bilder på sej. Detta är bara en bråkdel av alla ;) Haha! Jäkla söta är bilderna iaf!


PH, Sarah & jag - fagert ! :D


PARTY!


Och så sist men inte minst - DJ BIA!

Dethär var då fredagen. De få foton jag har från lördagen kommer om en stund :)!

Dagen efter

Publicerad 2009-08-30 13:31:43 i Allmänt,

Houh, efter ett veckoslut med fest fredag-lördag & en match är man ganska så slut! Bilder kommer senare :)

Tränat

Publicerad 2009-08-27 20:40:09 i Dagbok,

Oho, vad som hände var att jag plötsligt åkte iväg på föräldramöte, sen plötsligt och se på pojkarnas fotbollsmatch och så åkte jag efter det till min egen träning. Riktigt kul!

Jag åkte hem från träningen med Sofia på hennes scoter. Hon har just fått den tillbaka från att hon hade krockat så den var i 1000 delar, så jag var lite nervös när jag satt på scotern ;) Nä , men det gick riktigt bra ju!

Nu håller min kissblåsa på att spricka och så vill jag så hemskt gärna duscha, så - badrum >>

Galen

Publicerad 2009-08-27 15:47:23 i Bilder,

Tänkte bara här nu, att hur glad man kan bli av att bara se någon. Utan att man ens känner personen , kan man bli så glad att man bara går runt och ler. Så har jag nu för tillfället. Såg personen just , och nu är jag en leende tönt! Haha, Jossan vet :D


En H&M dag - byxor , tröja , halsduk. Smycken - Ur&Penn , Ekenäs marknad , mamma.

@ Ewe's

Publicerad 2009-08-27 14:33:07 i Allmänt,

Sitter nu i Ewes säng med hennes nya MacBook Pro , och den är cool! Rätt så ovan är jag med den , men det går i alla fall. Just satt vi på café och snackade skit, inget spännande men det var riktigt småmysigt. Och tidigare idag i skolan sydde jag en kjol som , efter många om och men, blev riktigt bra! Kommer kanske bild imorgon, vem vet? 

Ikväll blir det föräldramöte och träning. Inget spännande det heller, men imorgon blir det PARTY! Skitkul ska det bli. Ser faktiskt mycket fram emot det :)

Så småningom ska jag gå till bussen och åka hem, ha det gött!

Ösregn

Publicerad 2009-08-26 19:36:14 i Sport,

Fan vad skönt det är att träna i ösregnet! Riktigt i slutet av träningen började det ösa ner, så då fick jag värsta feelisen att träna ! För tillfället sitter jag i min säng med en turban på huvudet och tittar på fotboll. Dam EM match , Finland-Holland och ställningen är 1-1. Ganska jämn match faktiskt!

Men nu ska jag dra mej till Sarah för att låna min partyoutfit till fredagens fest! Kanske det kommer bild bara den sitter bra ;)!

PUSS

Diva? Nej!

Publicerad 2009-08-26 16:35:52 i Allmänt,


Vissa kanske tycker att min blogg är tråkig eftersom att jag inte skriver som en diva. Visst, det är skitkul att läsa bloggat som divor skriver , t.ex. Kissie, men jag är inte, enligt mej själv, en diva, så jag tänkte hålla bloggen kanska neutral också. Eller ifall att jag känner mej som en diva har jag inte tänkt visa det så öppet som att visa det på bloggen ! ;)

Så småningom blir det träning, i regnet?!

Provning

Publicerad 2009-08-26 16:17:12 i Dagbok,

Haha, jag provar lite nytt här hemma, sitter nämligen i soffan med laptopen, jäkla bekvämt! Bara man lite kopplar om sladdarna blir det bra.

Har just kommit hem efter en ganska så jobbig skoldag med läsämnen 8-15 och har dessutom haft ganska mycket på nerverna idag efter en kort natt, och så har jag cyklat hem ända hem till mamma (5km) med en väska med alla mina läxböcker och mycket kläder & min laptop, detta ledde till sjuk rygg, ouch! Nåja, men jag klarar mej. Ikväll blir det träning. Har påkänn att det kommer att börja regna, eller så känns det i luften åminstone..

Webcam

Publicerad 2009-08-25 23:19:21 i Bilder,







Borde verkligen sova, men det känns så tråkigt för tillfället, och dessutom har jag nyss börjat använda min webcam, kul!


Crazypic den i mitten , haha!


Jag är annars fullkomligt osminkad på dessa bilder .


Slött ;)

Lande

Publicerad 2009-08-25 21:27:45 i Dagbok,

Har tyvärr inga bilder från idag, så ni får nöja er med text.

Har varit på lande hela dagen efter skolan. For dit med pappa, direkt till min farmor som jag inte sett på evigheter. Riktigt söt var hon jo. Där hos henne städade jag mot en liten förtjänst, vilket verkligen behövdes. Efter några timmar där åkte vi ner till stugan, och jag hittade massa godheter i landet - gurka, hallon, ärter och krusbär. NAM!
När vi ätit gick jag upp till min farbror och hälsade där på min kusin och hennes kille, han är från Saudiarabien , och där bor min kusin nu också. Av kusin-vitamin fick jag en jätte fin såndär arab-sjal, finaste jag någonsin sett faktiskt. Kommer väl antagligen bild bara jag orkar. Hihi. Nåja, men just kom jag hem till min pappa, så det är bara jag och min styvmor här. Låter som om hon håller på att laga något gott, borde gå och kolla läget och sen ta en lång, het dusch ;) Ha det gött!

Tränat

Publicerad 2009-08-24 21:19:21 i Sport,

Jag kom just att tänka på när jag gjorde en lista på FB om vilka ens favoritsporter är ( jaa, visst har jag också tråkigt! ) att tänk så många olika sporter man aldrig provat på . Väldigt tråkigt ju. Tänk om man mittiallt skulle hitta någon sport man är värsta naturbegåvningen på , och man aldrig vetat om det. Det skulle ju vara kul , visst? ;)

Nåja, min lista bestod iaf av:
1.Fotboll
2. Street dance
3. Volleyboll
4. Aerobics
5. Innebandy

Älska att träna!

Waddaap?

Publicerad 2009-08-24 16:39:52 i Bilder,

Måndag igen. Men som tur kunde inte en måndag morgon ha blivit bättre. Var ensam hemma hela morgonen så musiken var på fullt. Schysst! Påvägen till skolan fick jag också ett gott skratt då Emma cyklade in i en lyktstolpe, haha , hon bara flög. Jäkla roligt såg det ut, men hon fick tyvärr lite sjukt .. Men annars var det något att skratta åt :)!

Nu efter skolan har jag varit hos Jossan och ätit bulle, namnam! Och nu ska jag äta lite spaghetti, chatta och fixa lite bilder. Runt 1830 ska jag cykla till stan för att se början av en match och sen fara på egen träning, jännä ;)


Jossan & Mimmi (L)

Kommer mer om en liten stund :)

Bråttom

Publicerad 2009-08-24 08:25:10 i Allmänt,

Ska möte upp Emma om 6 minuter och sen cykla till skolan , men det e' lugnt ! ;)

Ha en fin dag!

EM match

Publicerad 2009-08-23 22:16:14 i Sport,

Jaha, då var den avklarad. Skitkul var den ju! Feelisen var på topp , och Finland vann mot Danmark med 1-0. Awesome! Har också fotat en hel del , men orkar inte börja ladda upp nu , så det får bli tills imorgon. Men skrikit mej hes har jag gjort , och nu är jag riktigt trött! Ska gå och ta något att äta och sen så småningom antagligen gå och sova. Eller se på film/sova. Skönast så!

Imorgon till skolan igen , men jag börjar först 10 så det är skönt . Ahh .

Godnatt<3

Fia-Lisa

Publicerad 2009-08-23 14:57:29 i Allmänt,

Nu när Fia var här började jag fundera på att vad konstigt det är när alla vänner nu börjar gå åt olika håll. Har varit kompis med Fia typ 5 år, och nu har hon flyttat långt, långt bort. Men bara man håller kontakten går väl allt bra. Men tänk nu när jag nästa år far till gymnasiet, så vissa som jag gått på samma klass med och träffat varje dag  flyttar till andra städer, och vissa t.o.m. utomlands, crazy!


En lite äldre bild ;)

Godmorgon!

Publicerad 2009-08-23 12:35:50 i Bilder,

Har nyss vaknat efter en ca. 12 timmars natt. Skönt att sova ut. Funderade ett varv igår på att fara till stan , men bestämde mej för att stanna hemma eftersom att jag var så trött och så tyckte jag att det var mest rätt .

Nu tänkte jag städa lite, eftersom att Fia kommer hit om en stund , och mitt rum ser ut som ett bombnedslag.


Söndagsmat ;)


Emma var och shoppade igår, så jag bad henne köpa denhär tröjan till mej. Jäkla mysig är den ju! Tack massor !

DAGENS : tröja & topp - Gina , jeans - Carlings. Och till EM matchen blir det väl Converse/Björn Borg/ Fredperry skor och Longchamp väska till. Avfärd till matchen 1700, ska bli skitkul!

Fia kommer just så jag måste laga mej klar. Den busen har flyttat högt upp i landet så hon är inte här så ofta. Har inte träffat henne på länge så det ska bli kul att träffas <3 !

BÄST

Publicerad 2009-08-22 14:01:07 i Sport,

Vad annat kan man säga om EIF's flickor 94? Jo, ett ord - SEXIGA förstås.

Vi har just igen vunnit en match mot FC Viikingit med ställningen 0-1 . Härligt. Vi leder fortfarande serien med alla matcher vi spelat vunna. Kan det bli bättre? Näe .. Sofia skjöt annars målet, jävla snyggt var det!
Men lite äckligt var det att spela, eftersom att kanadagäss hade varit på planen före vi började spela, så det låg små skithögar överallt. Mysigt .. '-.-

Nu ska jag hoppa i duschen, hejs!

Say goodmorning and go!

Publicerad 2009-08-22 07:05:30 i Allmänt,

Nu ska jag om en timme ha start till matchen. Har just värmt lite risgrynsgröt åt mej, en stor portion och ska så småningonm börja packa min fotbollsväska.

Ha en fin dag säger jag bara!

Chillkväll

Publicerad 2009-08-21 22:10:58 i Allmänt,

Har legat inne för mej själv och tagit det lugnt nu. Jäkla skönt ju! Kollat lite friidrott och Supernatural. Nu ska jag dessutom börja gå och lägga mej eftersom att det är start till match kl. 0900 imorgon bitti. Vill ju få tillräckligt med sömn eftersom att alla matcher är viktiga.

Sovgott ;)

Friday baby!

Publicerad 2009-08-21 18:00:10 i Bilder,

Jaha , då har veckoslutet börjat. Men dethär veckoslutet ska bli ett lugnt veckoslut, har inte haft ett sådant på länge så. Idag vet jag inte ens om jag gör något, har inte lust. Men om något kul dyker upp blir det väl utgång.


Jag och Emma hade fakiskt roligt i en , wait for it ... HATT BUTIK! :D


Väldans sött! Hatten på andra bilden i detta collage gillar jag , for real!

Skjorta - Lindex , Väska - Longchamp , Smycken - Konfirmation, Axcent, fått av mamma :) Skor - Fredperry.


Emma hittade också en jättesöt hatt, sötis! :)

Kom just från en träning på Sport10, och är ganska så död nu. Nu blir det att hoppa i duschen , ha det fint!

Drömrocken

Publicerad 2009-08-20 19:42:55 i Grejjer,


Dethär är då en drömrock för mej i vinter! Denhär i svart skulle vara perfekt för mej , men tyvärr är den lite väl dyr..

Slöas

Publicerad 2009-08-20 19:25:58 i Sport,

Jag bara älskar att bara kunna slöa och inte ha mycket planer. Så skönt och fritt!

Träningen var väldigt lätt, inte tung på något sätt. Och efter snackade vi lite, och vi fick veta att lagledningen och tränarna har planerat att vi troligen ska fara till DANMARK på fotbollsturnering nästa sommar. Skitkul blir det ju isåfall. Bättre lagkamrater kan man ju inte fråga efter!

Nu tänkte jag fara ut och prova köra lite scoter ;) haha . Hoppeligen kommer jag hem hel och hållen !


LOVE!

SOLIGT!

Publicerad 2009-08-20 15:53:10 i Bilder,

Härligt att få lite sol igen ju! Var en tid sen sist..

Skolan var som vanligt, förutom att jag upptäckte att Issa har ett körsbärsträd på sin gård, och hon bor sådär 100 meter från skolan så dit trippar man gärna över på rasterna (;

Nu efter skolan har jag bakat TACOPAJ (Sarah & Emma vet ) och läst lite bok ute i solen , riktigt skönt! Träning om lite mindre än en timme.


Bussresan hem, hah...


Tröja - Cubus , Jeansleggings - Lindex , Skor - Fredperry , Armband - allt möjligt , bla. Nomination.

Vinst

Publicerad 2009-08-19 19:37:58 i Sport,

Härligt att vinna en så jäkla jämn match som det ändå var! 2-1 vann vi med, Josse gjorde det första , och sen kom Cato riktigt i slutet med det andra. HÄRLIGT! Nu dusch , vill nämligen inte sitta här svettig längre..

Gamenight

Publicerad 2009-08-19 14:49:55 i Sport,

Ikväll blir det match. Vi möter det laget som leder tabellen , nog för att de bara spelat 2 matcher än , och vi en. Så vi ligger tvåa. Så de har inte förlorat en ända match än , men vi tänkte att det skulle bli ändring på det ! Matchen börjar 1900 på Österbyplan ifall att någon är intresserad :)



Dataajat (o)saa!

Jag såg då ut som en dränkt katt!

Publicerad 2009-08-18 20:03:44 i Allmänt,

Träningen blev av - Rumpamage i Sport10 . När jag och Susanna cyklade dit lös solen t.o.m. delvis. Det gjorde den tyvärr inte när vi skulle cykla hem. När vi hade slutat timmen där och skulle gå till cyklarna märkte vi att HOPPSAN, det spöregnar visst.. Kulkul. Så jag , Susanna och Louise cyklade alla till varsitt hem, genomblöta och utan att se ett smack på över hälften av vägen. Mysigt! Dessutom när vi hade cyklat en stund, kom några killar vi känner i en bil och småretades lite. HAHA, mysigt såntdär. Nåja, men pricken på i:et var att när jag cyklade upp för sista backen för att komma hem , så vips , slutade det regna. Lite harmade det ju nog ! -.

Träningen var iaf annars bra. Men några goda skratt fick vi ju påvägen hem , något positivt ! :D

Musik

Publicerad 2009-08-18 16:29:24 i Allmänt,

Nu tänkte jag bjuda er på några låttips, så sen hoppas jag att någon vill bjuda mej på något bra låttips som byte liksom ? ;)







Jag vill ha musiiktips!

Äääh!

Publicerad 2009-08-18 15:53:08 i Allmänt,

VAR ÄR MITT SPORT10 KORT?

Jag hittar det inte någonstans. Helt och hållet försvunnet är det. FAN! Jag borde ju faktiskt hitta det före träningen ikväll..

Skolaskola

Publicerad 2009-08-18 12:09:08 i Allmänt,

Har haft hussa, jävla god blåbärspaj!

Efter skolan och skaffa praoplats och sen hänga med Susku. Ikväll och träna med Lullebulle till Sport10 . RumpaMage FTW!

Boknörd

Publicerad 2009-08-17 15:44:08 i Bilder,

Nu ska jag gå in i en annan värld, nämligen läsningsvärlden. Jag lånade nämligen En shopaholics bekännelser av Sarah just, och hon säger att boken är skitbra, så jag kommer bo hemma med boken då har jag påkänn. Så nu ska jag börja med den , och sen om sådär 3½ timme bär det av till träning.


allt man behöver!

MONDAY

Publicerad 2009-08-17 13:49:52 i Bilder,

Även denhär dagen har varit slapppp! Började med spanska, som alltid är slapp , sen engelska och fysik. Och jag har kommit fram till att skolmaten är skitgod! Iaf den vi har haft hittills. Har inte alls tänkt på att den är såhär god förr. Nam!


Topp från Gina, Jeansleggings från Lindex och armband från lite överallt :)

Nu ska jag just fara till Emma var jag , Sarah och Emma ska se på film. Vet inte riktigt vilken än, eftersom att den vi egentligen skulle se på har jag hos pappa, ojdåå! Något blir det väl ..

Nu bär det av

Publicerad 2009-08-17 08:31:31 i Allmänt,

till skolan. Skönt att börja 10 på måndag morgon kan man lätt säga! Min bror kom just hem , då han har hål, så han blev lite småsur när han såg mej här hemma och har inte varit i skolan än, hah!

Nu cykeltur till skolan, hejs!

Småläskigt

Publicerad 2009-08-16 21:50:45 i Bilder,

Usch , vädret är ju äckligt just nu. Blåser som fan och det har en massa ljud överallt , + att himlen ser väldans mystisk ut. Och ännu mer effekt fick det ju efter någon timme med Supernatural hos Jossan , så då blir man ju rädd för det mesta.. Riktigt skön kväll blev det sist och slutligen.

Jag flyttade också om här i mitt rum före jag for till Jossan, och det blev riktigt bra. Tänkte bjuda på en bild eller två :)


Eller kanske tre ...

Serietips

Publicerad 2009-08-16 15:51:18 i Film,

Någon som vill tipsa om någon bra serie? Jag skulle vilja hitta någon ny bra , som jag aldrig sett förr. Sånt gillas! :) Skulle vara snällt om någon skulle orka (;

Slött!

Publicerad 2009-08-16 15:09:41 i Bilder,

Usch vad jag är slö . Typisk sängliggar dag idag. Några planer har jag heller inte , bara kanske fortsätta ligga här?

Gårdagskvällen var riktigt kul. Kom till Sofia lite före 2000. Där satte vi och tog det lugnt, drack , pratade och hade riktigt småtrevligt till lite före 0100. Då gick vi alla ut , jag stod ute med några killar en stund och sen ner till Prisses. Alla var därifrån påväg till Jimmy , som bor helt åt andra hållet än mej , så jag bestämde mej för att komma hem istället, vilket var riktigt bra för jag var dödstrött.

När min bror kom hem , vilken tid vet jag inte , däckade han i min säng bredvid mej. Gissa vilken chock jag fick när jag vaknade?!


Sofie, Matte, Louise och Jimmy

Vici som äkta finne!

Fia är då söt! Ända bilden var jag finns med ;)


O Cessi tappar toppen ;)


Danne var så söt, så söt!


Och så sist men inte minst - KNUT! Haha, kvällens bild!

Riktigt lyckad kväll jo!

Sängtider!

Publicerad 2009-08-16 01:15:30 i Allmänt,

Usch fy vad jag är trött. Men borde stanna vaken ännu en stund för att världen snurrar. Bara så ni vet :)

Party like a rockstar!

Publicerad 2009-08-15 17:24:25 i Bilder,

Jah, ikväll blir det en partynight igen. Först en förfest antar jag , och sen får man se hur kvällen slutar. Jag känner på mej att dethär kommer bli en bra kväll .



Hoppas ni alla också har en fin kväll! :)

Morning babes!

Publicerad 2009-08-15 09:35:40 i Allmänt,

Planerna för idag är inte riktigt klara , oklart liksom.

Usch , nyss när jag vaknade och skulle gå och kolla huset efter min brors lilla fest här igår, hittade jag en av hans vänner liggande på soffan. Usch vad jag knyckte mej. Det var ju inte precis vad jag hade tänkt att jag skulle hitta ..

Ha en fin dag!

Sening

Publicerad 2009-08-14 23:59:10 i Bilder,

Har inte haft tid eller ork till att blogga tidigare idag så , får bli nu först efter midnatt.

Skolan var inget speciellt. Tog faktiskt energi till mej i morse och cyklade till skolan, riktigt uppfriskande. Skoldagen var inget speciellt, ganska slapp.

Sådär efter skolan gjorde jag inte mycket, köpte ett par jeansleggings och efter en stund hem och så kom Jossan hit och så kollade vi supernatural. Ungefär när Jossan åkte iväg på träning kom Reidar hit och vi kollade film. En stund senare kom Jossan tillbaka - mer filmtittas och just for de hem. En riktig lugn kväll. Imorgon mer liv? Festas kanske? Let's hope so ;)

DAGENS

Converse,Chinos-Gina,Tröja-Topshop,Topp-H&M,Väska-Longchamp,Armbandsur-Axcent


Nya byxorna från Lindex. Melike när de sitter så bra och dessutom är skitbekväma!

Jaa, mer har jag inte att dela med mej just nu..

Irriterad

Publicerad 2009-08-13 20:49:27 i Allmänt,

Sämre träning tror jag inte att jag haft någonsin.
Otroligt att vissa kan vara så irriterande fast de egentligen inte gör något medvetet, otroligt!

Nu blir det en lång, skön , mörk dusch! Tänker gå och sova direkt efter den, dricka lite vatten först bara..

Godnatt <3

Första skoldagen - check!

Publicerad 2009-08-13 15:42:04 i Dagbok,

Nu är den då avklarad. Inget speciellt med den egentligen . Själva tiden i skolan idag var inte lång, från 0800-1030 . Det kan man tacka vår kära klassföreståndare Henkka för. Resten av skolan måste gå till 1200. Hihi!

De nya sjuorna kan man lätt säga att är små , man tycker ju de bara blir mindre och mindre. Men det tycker man ju alltid. Och så är vi ju äldst nu , kungar liksom ;)

Efter skolan gick vi en massa flickor till ett Café i staden . Satt där och gick lite emellanåt till till butiker runt på stan. Jag hittade ett par jeansleggings. Helt vanliga ljusa, men jag har rabattkupong till Lindex på 30% så den blir då använd. Får dem för ynka 13,95 € , vilket inte är mycket ! Så de blir antagligen mina imorgon :)

Lite bilder då :


Jeans-Gina Tröja-H&M Topp-Gina Skor-Converse Scarf-Mammas Väska-Longchamp Armband-Ur&PennochMarknaden.



Väldigt fina Cafébilder ;)



Och så köpte jag en sånhär ny penal från Marimekko , min andra var ganska så sliten och klottig !

Aktivering behövs.

Publicerad 2009-08-12 19:58:02 i Bilder,

Har bara suttit och slöat hela dagen. Inte bra ! Vad jag egentligen borde ha gjort idag är att reda upp mitt rum , dammsuga, välja kläder för imorgon och plocka lite på skolgrejer. Men nej. Idag har jag legat med Jossan i sängen hela dagen och sett på film. Visst, sjukt skönt , men nu känner jag mej som världens latmask. Usch. Dessutom fällde jag en müsliburk på mitt golv för någon dag sen ( jo , jag brukar äta i mitt rum , mycket skönare så ) , så jag har massa müslismulor överallt. Men som tur har Jossan varit min ända gäst, så hon är van. Och jaa , så borde jag byta lakan för de hela min bäddmadrass håller på att falla på golvet och det brukar jag ta som ett tecken på att byta lakan , för det är nämligen också tråkigt.. Men nu ska jag aktiveras, hejhej!


Kvällen blev ju riktigt fin sist och slutligen !

USCH !

Publicerad 2009-08-12 19:13:43 i Allmänt,

Skola IMORGON! Fyy, jag vill inte alls! INTE ALLS.. Sku kunna ha sommarlov någon månad till. Så skönt med sommarlov, att bara kunna sova och komma och gå precis hur man vill, istället för att ha en massa tider man måste passa.. Men detdär med skola är väl ett måste. Kommer absolut inte orka satsa alls den första terminen har jag på känn.. Så känns det nu iaf. Men så mycket får betygen inte sjunka iaf. Men sådär passligt mycket ;)

Tyvärr har jag inga trevliga bilder att dela med mej idag. Kanske det kommer än , vem vet?

Tacopaj

Publicerad 2009-08-12 14:20:04 i Dagbok,

Jag må då säga att jag nu har ätit tacopaj så jag mår illa & så kommer det ut genom öronen på mej . Jag och Jossan bakade en med lite eget recept , men riktigt bra blev det ju nog!

Tidigare idag har vädret varit från rumppan, men nu börjar det klarna upp. Kanske det blir en riktigt fin kväll , vem vet? ;)

Läppen är ännu sjukt svullen , känns som om jag skulle ha en köttbulle inopererad i läppen , göttt!

Fläskläpp

Publicerad 2009-08-11 21:08:41 i Dagbok,


Snyggt! Visst?
Denhär lyckades jag få på matchen . Stötte på något underligt sätt min läpp i en annans huvud och så for tänderna in i läppen och PANG - fläskläpp.. AUCH sa jag! Nåja, men så sjukt tar det inte bara jag är stilla..
Men huvudsaken var ju att vi vann matchen , vilket vi också gjorde. Vi vann med ställningen 3-1 , grattis? ;)

Idag har jag annars hängt med Ewe och massa andra mänskor på stranden och tagit det lugnt.

Något jag annars kan rekommendera är snabb mannagrynsgröt, för er som gillar gröt då . Smakar precis som riktigt mannagrynsgröt, eller det gjorde den jag lagade i morse, melike! ;)

Men nu ska jag just gå ut ett varv, tänkte gå och lägga upp håret istället för att ha det i en turban  !

Ha det fint .

Dagens

Publicerad 2009-08-10 21:20:51 i Bilder,


Haha , här ser vi då kläderna jättebra , för vi åt hamburgare och fick lite underliga kurvor (; Men byxor från Gina, långärmad tee från Lindex , bälte från Seppälä , smycken från t.ex. Ur&Penn, Ekenäs marknad, konfirmationen . Och så drog jag lätt på Conversen :)


Dagens armband blev ju riktigt snygga idag , gillas ;)

Shoppat

Publicerad 2009-08-10 21:15:31 i Grejjer,


En härlig brun Longchamp väska, love it!


Tröja från H&M, kalender och Stabilo pennor! Sånt smått och gott som man behöver till skolstarten .. USCH!

I H:fors

Publicerad 2009-08-10 18:22:56 i Bilder,

Några bilder från kaffestunden ;)


Jag drack en islatte medan Jossan drack vatten 2 @ Robert's Coffee , namnam!



Darling !


Helsingfors .



Bilder på vad jag shoppat kommer efter träningen. Nu måste jag nämligen byta om och sen tyvärr lämna min Baby (datorn) och cykla iväg till träningen :)

Ny dator !

Publicerad 2009-08-10 16:37:30 i Allmänt,

And I love it! Kommer bilder senare på den , men just nu importerar jag en massa bilder från min externa HD. Så bilder från min kamera kommer senare.

Idag har jag annars varit i Helsingfors och shoppat, mina fynd kommer också senare.

Ojoj, är nog väldigt nöjd över val av dator! Bror min är t.o.m. avundsjuk ! ;)

Snabb igenomgång

Publicerad 2009-08-09 19:51:30 i Bilder,


Snygga servitriser hade de där (; Vici ville tyvärr inte vara med och posera. Min Jossan och jag.


Bästa bilden från gårdagskvällen. Reidar , Victor och Jimmy in action!


Jag och Susku var och kollade fotbollsmatch. EIF's damlag vann 5-3, JAHH!

Efter det gick jag och Susku till stranden , mötte upp tjejerna och solade en stund. Efter en stund blev vi bjudna till en gårdsfest , alla möjliga olika åldrar kan man lätt säga att var blandade! Där hade vi nog inte tänkt att vi skulle end up ikväll ;) Till slut blev jag och S så hungriga så vi pedade hem i full fart , och nu har jag ätit och är för tillfället hur slut som helst efter en 5 timmar lång natt. Houh!!

Snabbis

Publicerad 2009-08-09 10:54:59 i Dagbok,

Detta blir kort eftersom att bror min bara är i duschen och jag är snabbt här.

Gårdagskvällen var riktigt lyckad. Servitrisjobbet var mycket roligare än på dagen igår och gick mycket fortare. Och kvällens festas blev riktigt kul sist och slutligen ! :)  

Några få bilder kommer senare !

PUUSSS

Servitris

Publicerad 2009-08-08 15:51:13 i Dagbok,

Idag vaknade jag lite före 1100 , Jossan kom hit runt halv 12 och vi fixade naglarna , jag tappade nämligen en igårkväll, men som tur hittade jag den i min byxficka senare (; Runt 1330 for jag till Susku , var jag och J skulle vara servitriser på Suskus pappas 50 års kaffebjudning. Det var helt okej , lite långtråkigt men det gick. Nu sitter jag hemma och väntar på maten.

Runt 1800 skall jag och J igen , med Vici denhär gången till Dragsvik och nu är det hans fest. Där ska vi väl servera lite mat och bara hjälpa till.

Efter det blir det förhoppningsvis festas , men det är inte helt säkert. Beror lite på vad alla andra ska göra idag. Vissa ska väl till Bromarf på fest. Skulle väl annars ha farit dit , men då jag först ska servera blir det lite problemoo med skjutser sen. Bummer! Men förhoppningsvis blir kvällen lyckad.



Så såg jag ut som servitris .

Ikväll åker min svarta höga kjol och en kragskjorta på , riktiga servitriskläder (;

Gårdagskvällen

Publicerad 2009-08-08 15:39:48 i Allmänt,

Hängde med Reidar och Jacke hela kvällen igår, och vi hade riktigt kul . Tog det lugnt bara. Först var vi och se på en fotbollsmatch , sen åt killarna och sen hängde vi bara på stan . Varken Reidar eller Jacke drack så vi orkade inte fara till en fest som var på G lite utanför stan. Runt 2200 for vi till Danne och kollade lite film och tog det lugnt. Och där blev jag riktigt trött, så efter det sku vi ha kunnat fara till en efterfest , men vi orkade inte utan for raka vägen hem. När jag inte var långt ifrån att somna kom min bror och hans kompis hem och hade en jävla massa liv efter en kväll ute så , detdär med att somna blev lite sent ;)


Det var Diggiloo igår kväll här i Ekenäs. En massa svenska artister kom hit och uppträdde, så vi var och kollade läget dit. När vi väl satt på en brygga bakom scenen får vi plötsligt syn på Markoolio , som posar fint för mej när han märker att jag tog fram kameran (;

Riktigt lyckad lugn kväll , ikväll får vi hoppas på andra grejer (;

Playaan

Publicerad 2009-08-07 15:34:38 i Dagbok,

Idag har jag och Jossan tidigttidigt cyklat till city för att stekas på playan. När vi kom dit ringde Louise och sa surt : -Jaahas, så man kan int hälsa heller när man vinkkar follt.

Så vi låg med dem några timmar med stekning och simning , sen blev det hemfärd och nu har vi just ätit tortillas. Ikväll blir det antagligen att lysnna på Diggiloo (; Muhah ..

Ha en bra kväll :D!

Lösnaglar

Publicerad 2009-08-06 23:07:20 i Allmänt,

Jossan har just limmat på lösnaglar på mej så jag känner mej väldigt handikappad.

Ikväll har vi skrattat rövarna av oss med vääldigt dålig humor, höhö! (;

Imorgon blir det antagligen playan som gäller bara vädret tillåter !

Sov gott :D

Video

Publicerad 2009-08-06 17:32:52 i Film,


Hade tänkt publicera denna för jättelänge sen , men det har inte blivit av. Denhär dansen dansade de i Borlänge. Coolt var det !

Underbart!

Publicerad 2009-08-06 16:46:55 i Dagbok,

Idag hade jag min sista jobbdag, så jag kom hem med lönen i hand idag. Härlig känsla var det ju! Dessutom kommer jag kanske vakta ungen någån kväll för en liten lön i utbyte , vilket då inte är så jobbigt!

Ikväll blir det träning. Hade ganska klara planer för kvällen , men vet tyvärr inte hur klara de är mer .

Besviken är jag dessutom på vissa personer. Känner sej som en såndärn andrahands mänska. Inte den bästa känslan , att alttid bli vald som andra. Eller så känns det nu..


Blommabilden !

JAH!

Publicerad 2009-08-05 19:48:36 i Allmänt,

Träningen var jobbig, men gick bra! Som belöning blir det nu något gott ätbart och slutet på Ocean's twelve. Ha en finfinfin kväll! (K)

Hemklickat

Publicerad 2009-08-05 16:18:18 i Grejjer,

Klickade hem en laptop till mej igår. En HP Pavilion med 15,4 tums skärm. LÄNGTAR TILLS JAG FÅR DEN!


LOVE!

Dagens

Publicerad 2009-08-05 16:05:44 i Bilder,


Tröja - H&M Shorts - Gina Tee - Stadium Topp - Lindex Väska - Converse Klocka - Axcent Skor - H&M

Kom just hem från jobbet och nu åskar det så tusan! Ikväll träning , men får se om jag far, känner mej inte riktigt på topp..

Barnvaktbarnvakt

Publicerad 2009-08-05 09:34:58 i Dagbok,

Sitter nu här medan lill-killen springer omkring och pratar för sej själv som en galning. Imorgon är sista jobbdagen , vilket är väldigt skönt! Just satt vi och såg på mumin , men han tröttnade. Men nu har han gått in i något mystiskt rum så jag ska gå och rädda honom . TJA!

Naam

Publicerad 2009-08-04 19:50:43 i Bilder,




Att äta turkisk yoghurt med nyplockade bär är ju rena himmelriket!

Mamma (L)

Publicerad 2009-08-04 19:09:20 i Allmänt,

Tänkte bara berätta för er alla att min mamma är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Vi kommer för det mesta väldigt bra överens , eftersom att vi är så lika. Men då man är för lika har man många gånger samma åsikt om vem som ska göra saker och ting, och då blir det ju lite trubbel. Men det händer ju alla!

PUSS PÅ DEJ MAMMA!


Beställt!

Publicerad 2009-08-04 17:47:38 i Grejjer,

Igår beställde jag annars hem lite grejs från H&M. De två sakerna jag har på bild neråt ( väst och kavaj ) och sen lite reastuff till . Det blev en tröja, en topp och en bikini till tror jag . Hoppas jag minns rätt! Tänkte bara berätta sådär snabbt :)



Allt detta är påväg hem till mej nu!

Åh

Publicerad 2009-08-04 17:35:29 i Dagbok,

Ni sku bara veta hur trött jag är! När jag kom hem från barnvaktandet lade jag mej direkt på soffan och sov där 1½ timme. Ah vad skönt! Skulle egentligen träffa Jossan , men nu har jag lite problem med att få tag i henne, så det blir kanske bara att ta det lugnt ikväll , kolla Oceans twelve till slut för en gång skull kanske? Får se lite. Sen sku jag kanske också träffa Susku efter hennes träning, men det beror lite på hur länge hon tränar. Har nämligen inte sätt varken S eller J sedan torsdagen , och här för någon vecka sedan bodde vi typ ihop så..
Men nåja, nu börjar ögonen snurra snart så jag tänker inte sitta här mer, hejhej! :)

Gårdagskvällen

Publicerad 2009-08-03 17:06:23 i Bilder,

Riktigt lyckad blev den . Jag åkte in till stan med Fia på mopon och vädret blev ju riktigt lyckat, en fin sommarkväll helt enkelt. Och så träffade vi massa trevliga människor och så pratade jag barndomsminnen med Bella längelänge, kulkulkul! Visserligen blev kvällen ganska sen med tanke på att jag skulle upp så tidigt i morse, men en lite kortare natt klarar man sej ju bra med!

Bilder:



Ramsholmen är en fin plats!


På kvällen blev det brasa också. Riktigt lyckad kväll!

TRÖTT!

Publicerad 2009-08-03 16:56:48 i Bilder,

Usch vad trött man är efter 9 timmars barnvaktning! Grymt .. Lite bilder från dagen som gått.


Denhär måste jag bara lägga stor, för den är så söt , så söt!


Doodis ändå, leker för sej själv !


Och så såg vi på Mumin på deras Macbook, lite kär är jag nog !


Och så kylskåpet, LUV IT!!

Ikväll blir det träning och sen efter det kanske till Susku , om jag orkar (;

H&M

Publicerad 2009-08-02 17:33:26 i Grejjer,

Eftersom att jag inte hittade vissa plagg när jag var i H:fors tänkte jag istället beställa hem dem. Här får ni se vad jag åtminstone har tänkt :


Är inte riktigt säker om jag tänker behålla den , men jag vill se hur jag passar i den och om jag vill ha den. Får se!


Och så denhär som jag hade tänkt köpa igår , men jag gick i två olika H&M butiker, men den fanns inte. Fan!

Konfirmation

Publicerad 2009-08-02 17:28:21 i Dagbok,

Idag har än en gång många av mina vänner blivit konfirmerade. Jag hade tänkt gå till kyrkan så jag hade klockan att ringa kl. 0900 . Så hade jag tänkt snooza i 10 minuter , men nej , jag tryckte på stopp istället så jag vaknade nästa gång halv 12. Snyggt att man då hade missat kyrkan . Så jag klädde på mej , åt lite och såg sedan på film med min bror. Runt 1400 tvingade jag bror att köra mej till stan för att köpa en ros till Sarah , som jag sedan for på konfirmationskaffe till. Tyvärr hittade jag inte kameran när jag for dit, så det får lov att vara fotolöst dethär. Men fin var Sarah och kakorna var sjukt goda. Och dessutom var det ju riktigt trevligt att träffa klasskompisarna igen , som jag inte träffat på så länge.

Nu är Fia så småningom påväg hit , och sen drar vi till stan för att fira med konfirmanderna. Kanske det blir lite champagne, kanske inte. Får se hur det känns sen. Tänkte också ta kameran med ikväll och visa hur vi firar på ramsholmen. ;)

Ha en bra kväll!

I H:fors

Publicerad 2009-08-02 17:23:50 i Bilder,

Vi var framme runt 1300 där igår , och så började shoppingen . Vad jag planerat att shoppa blev inte riktigt av, rättare sagt blev inget av det av. Köpte istället ett par byxor från Ginatricot , en lång lila tröja från H&M och en t-skjorta från stadium som är riktigt bekväm och var superbillig! Här kommer lite bilder !


Jeansen och skjorta på första bilden och tröjan på andra bilden .


Bilder från H:fors bara. Riktigt fint ju!

Shopping

Publicerad 2009-08-01 10:13:33 i Allmänt,

Idag blir det shopping i H:fors. Åker dit med min bror och några av hans vänner , och så shoppar jag ensam, vilket jag tycker blir skönt. Enklast att shoppa ensam egentligen eftersom att man får gå i precis vilka butiker som helst. Och dessutom är vi knappast så länge i stan så jag måste göra allt snabbt. Vad jag planerat att köpa är en dunväst, peak hoodie om den är på rea , väska och en deodorant . Bara jag  hittar något bra blir detta PRIMA!!

Ha en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela