Amanda

Hemma igen

Publicerad 2009-02-19 21:42:52 i Allmänt,

Jyväskylä var braa ! Har tagit det riktigt lugnt och leevt livet ;) . Imellan kände man sej t.o.m. lite för bortskämd !

Vi kom fram sent på tisdag kväll efter en fjantig / slö tågresa . Vi for snabbt upp till hotellrummet, vilket var riktigt fräsht, och sen ner och äta lite . Vi blev trötta som bara vad och gick ungefär direkt och sova när vi kom upp igen .

På onsdag morgon vaknade jag och Susku runt 0900 , hennes mamma hade då redan åkt iväg för att jobba . Gick ner helt ofixade och söta för att äta morgonmål . Och guud vad härligt det var . Jag älskar stora morgonmål med massor att välja mellan . Åh , heaven typ ! Mätta och belåtna gick vi upp till rummet, duschade och bytte om osv. När vi var klara gick vi ut för att shoppa och gick bara omkring , tog ingen stress , vilket var härligt . Vanligtvis när man bor i en sånhär liten stad som Ekenäs far man ju till Helsingfors och shoppa, far dit och tillbaka med tåg , så tider att passa. Men nu shoppade vi lite , gick och äta något smått, gick till hotellet, badade bubbelbad , tränade lite på hotellets gym och sedan ut och shoppa igen . HÄRLIGT ! På kvällen åt vi på en mexicank restaurang. Vi beställde fajitas och man blev ju mätt iaf ! Sen till hotellet och se på Grey's och sen natinati !

I morse vaknade vi tidiigt . Vi hade bestämt oss för att gå och träna före frukosten , så vi  gjorde det . Ett intensivt pass före frukost kändes bra. Och så igen frukost och sen ut och shoppa igen . Vi gick en stund i butiker, och när vi märkte att pengarna började ta slut satte vi oss med varsin latte och tittade på folk . Det om något är entertaining . Och så tog vi en till latte och tittade och kommenterade ännu mer . Allt som allt satt vi där sådär 2-3 h . Hehe , mysigt ! Så småningom började klockan bli mycket så vi gick för att äta , och sen till tåget hemåt . Och nu sitter jag här efter en slö , lång , överenergisk hemresa .



Väldigt lyckad resa faktiskt ! Vi bodde på Sokos hotel - Alexandra, vilket var jättefint och på passlig plats , nära centrum . I sommar igen kanske?



Min lilla fajitas portion


 
I naisiga tåg blir det naisiga bilder ! :))



Mandy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela