Amanda

Natturneringen

Publicerad 2009-02-22 12:38:06 i Allmänt,

Då var den över för i år . Det blev en låång natt , med minimalt med sömn . Men riktigt okej var den för det , lite sjuk rumpa och rygg emellan ju , men det hör till .

Runt 1700åkte vi in till stan med Tobias, efter en riiktigt stressig packning . Åkte via min pappa och lämnade grejer där eftersom vi sku bli där övernatten , jag och Susku . Och sen vidare till bollhallen för laget Sneeke , där man känner de flesta , hade match den tiden.

Så där började vår sittning i den underbara hallen . Jossan var ju förstås där , och vi drog våra dumma skämt som ingen förstår såå , roligt att återförenas igen ;)

Ut och åka var vi också ett skede med Nicis fina BMW . På samma väva raggade vi upp Antto och åkte lite till . Och sen då förstås tillbaka till bollhallen .

För att överleva natten for jag och Susku hem till mej ett skede för att äta nudlar, och så levde vi på kaffe . Riktigt mysigt ju . Men trevliga mänskor var där !

Så efter 15 timmar i bollhallen bestämde vi oss för att det skulle räcka , för vi fick skjuts hem , den långa 1 km det nu är hem från hallen . Men latmaskar som vi är och kallt som det var så var det nog bäst så ! Så vi for hemåt någon gång mellan 8-9 , och missade finalmatchen , men man kunde ju nog lite gissa i förväg vem som sku vinna . Kommer tyvärr inte ihåg vad laget hette, men de hade vita skjortor ((; !

Väl hemma åt vi , och sen bums och sova . Vi sov 1½ h , och det är dagens sömn för mej . Bestämde mej för att jag inte ska sova före ikväll , så jag för en gångs skull sku somna tidigt .

Det om den turneringen . Nästa turnering i Ekenäs är någon gång runt påsken - påskturnering , som är innebandy ;) .
Trevlig söndag !



Mandy

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela