Amanda

Stockholm

Publicerad 2010-12-12 16:47:18 i Allmänt,

På torsdag, på kvällen for Jossan, Anton, Jocke, Niica, Tobbe och jag. Båten var rätt full, vi åt och drack, det gungade väldigt mycket, Jossan mådde dåligt, hetta i hytten. Det var torsdagskvällen/natten i korthet.
Väl framme i stockholm, väldigt tidigt, for vi till hotellet var vi skulle bo och åt en grym hotellfrukost. Vi åt och åt och åt. Efter någon timme började shoppingsuget, så vi brudar gick ut på stan och lämnade boysen till sitt. Vi shoppade några timmar, tills vi drog oss till hotellet för att checka in. Hotellet var faktiskt fint, väldigt värt priset! På fredagskvällen var det ju förstås Idolfinal, vilket verkligen var angenämt (ha-ha!). Tunnelbanan hem från Globen var sjuk, sådan trängsel upplever man inte ofta. Vi var som sardiner på burk.
På lördag steg vi upp, åt återigen den finfina frukosten och drog oss så småningom ut på stan. Jag hängde med Tobias en stund, och efter det blev det Josie. Julklappshandlas ägde rum på lördagen. Och oj vad bra det blev! Jag ser fram emot att ge alla julklappar. På kvällen åkte vi till terminalen och gick sedan ombord på båten efter rätt mycket väntas. Den båtfärden var mindre gungig, vi drack Weise, lyssnade på musik, umgicks och hade det allmänt trevligt.

Resan var väldigt lyckad, så jag får tacka för det fina sällskapet och ser fram emot nästa omtalade resa. Woop!








Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela